bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Proctolog onermedi benimkisi de ben de eskiden proctologla anestol kullaniyordum kortos al dedi bana ikisi de ayni canim sorun olmaz icerikleri de ayni endiselenme

Günaydın kızlar 2 günlük uykusuzluk arkasından bugün gece tuvalete bile kalkmadan uyumuşum. Rüyada görmedim bebek hareketi de hissetmedim okadar rahattım ki nazar değmesin uzun zamandır ilk defa şimdi kahvaltı hazırlıcam geç oldu ama iyi dinlendim bugünde böyle olsun. Zaten dün o ağrıyla kalktım yatak odası ve çocuk odasını salona taşıdık eşimle çok yoruldum ama dolapçılara hazır hale geldi odalar. Bu uykunun üzerine ne hazırlasam kahvaltıya acaba

Kiz dedi iki defa nedense soyleyis tarzi guven vermedi..sonradan degisenleride duyuyoryz..
Gexen yil kuzenimde erkek bekliyordu kiz oldu kizini mavis mavis giydirmek zorunda kaldi..ne olur olmaz bide baska doktora goruneyim

Nası yani daha emin değil mi doktor cinsiyetinden.pipili olsa gözükürdu sanki

Banada ogluma 4 kilo dedi dogumdan 3 gun once 4.600 dogdu hic belli olmuyor asagi yukari soyluyor kilolarini takmamak gerek saglikla gelsin minnoslarimiz

Benim oglum 1560 gr olmusssdun gittik doktora hersey ylunda cok sukur. Bazen inanamiyorim.esime gecen aynanin karsinisa gecip ben hamileyim ya ustelik karnim.bile sistu baksana diyiyorim guluyo. Hep sekizinci haftada daha ne oldugumu anlamadan kaybetmistim bebislerimi. Sukur Rabbim bunu nasipmedecek bana insallah.

Kolay gelsin canim beğendiğin herşeyi al gitsin bosver :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…