- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.381
Canım geçmiş olsun bıdıklaraKizlar ben bi kac gundur yazamadim.hic keyfim yok nedense halsizim su aralar.
Birde kizim ateslendi 38.5 lara cikti atesi 1 gun hep oyleydi ama nesesi gayet iyiydi.onun atesi bitti ertesi gun oglum 1 gunlugune ateslendi onunda nesesi iyi ama 38.5 lardaydi atesi.anlamadim neden boyle oldular.nazarmi degdi yavrucuklarima hasta olmaz onlar diye diye.cok sukur iuiler simdi
Aynen canım amiinBanada ogluma 4 kilo dedi dogumdan 3 gun once 4.600 dogdu hic belli olmuyor asagi yukari soyluyor kilolarini takmamak gerek saglikla gelsin minnoslarimiz
Anamm 14 haftaliktan beri bana pipi gösterdi 3 değişik doktor da inşallah pipi dir yoksa bzm kız da mavi mavi papyonlu şeyler giyecek:)Kiz dedi iki defa nedense soyleyis tarzi guven vermedi..sonradan degisenleride duyuyoryz..
Gexen yil kuzenimde erkek bekliyordu kiz oldu kizini mavis mavis giydirmek zorunda kaldi..ne olur olmaz bide baska doktora goruneyim
Ohh gözün aydın tatlım.. Maşallah minik prensineSelam kızlar. Nasılsınız bugün? Bizim kontolumuz vardı, şeker yuklememizi de yaptırdık. Çok şükür her şey iyi çıktı. Oğlum 1040 gr olmuş. Boyu da 36 cm :) Dr.um çok şükür 1 kg sınırını aştık, sıra 2 kg sınırını aşmaya geldi dedi. Rabbim hayırlısıyla o günleri de gösterir inşallah :)
Bn de 1 eylülde gtcem hem de 10 günlük raporumu alcam snra zaten bayramda doğum iznim başlıyor. 3 hafta önce 1100 grmdi bakalım kaç oldular bzmkiler de:)Ohh gözün aydın tatlım.. Maşallah minik prensineyarın da bizimki var bakalım inşallah iyidir gelişimi
Ne güzel seninki daha uygun bi zamanlama olmuş canım.. Aslında benim de 4 hafta 1 eylülde doluyo da dayanamadım.. Bi de okul açılmadan bi kaç kıyafet alıyım diyorum.. Offf bizim idare falan herşey değişti inşallah gelenler gidenleri aratmaz.. İki hafta gidicem ya zaten diycem ki bana maaş karşılığı ders verin haftada 2güne doldursunlarBn de 1 eylülde gtcem hem de 10 günlük raporumu alcam snra zaten bayramda doğum iznim başlıyor. 3 hafta önce 1100 grmdi bakalım kaç oldular bzmkiler de:)
Canım işin hakikaten zor be biraz benim eşimde de var aynı durumlar anlıyorum seni o yüzdenKızlar her derdim olduğun da size koşuyorum. Burası da olmasa kime anlatcam sıkıntıları...
Benim eşimin bi kötü huyu var o da kıskançlık bazen huyları çocuksuca oluyor. Benim sağlığımı düşünmek yerine aklına hep fesatlık geliyor ve üzülüyormHamileliğimin başından beri erkek doktor istemiyorum dedi dedi. Civarda ki bütün bayan kadın doğum doktorlarını gezdim tam bi tanesi içime sindi gibi oldu yani sinmişti... Ama doğma gelmiyormuş yani mesai saatleri haricinde doğum yaparsam gelmiyormuş. Ve ayrıca son gittiğimizde doktor eskisi kadar ilgili değildi o gün çok kalabalıktı hastane diye.... Sonra memlekete gittik 2 ay kadar memlekette muayene oldum falan derken eşimi de bu arada ikna ettim erkek doktora... Doğuma gelen bi doktormuş kendisi kuzenimin eşinin doğumunu yaptırmış sezeryan ile hiç acımamış sonra dikişleri falan çabuk düzelmiş. doğumdan çıkınca hiç sıkıntı yaşamamış vs. işte eşimi ikna ettim geçen gün gittik muayeneye ve doktor pek detaycı biri gibi gelmedi biraz uyuşuk biri gibi geldi nedense.. sanırım çok doktor gezince pasif geldi bana... O kadar övgü vardı hakkında bu mu bu kadar övdükleri doktor dedim ama sırf doğuma geliyor ve hakkında ki iyi yorumlardan dolayı o doktora karar kıldık derken... Bugün eşim ile aramızda biraz muhabbet geçti ve içime sıkıntı çöktü Bu çatı muayenesini doktor kendisi yapıyormuş sanırım galiba kuzenimin eşine mesaj attım doktor kendi mi yapıyor diye dönmedi henüz... işte netten baktım doktor kendi yapıyor galiba diye okudum ve eşim o ne oluyor dedi bende doktor eli ile bakıyor oraya çatı dar mı diye.. Normal doğum yapabilir mi diye dedim... hemen bana surat asmaya başladı madem öyle bir şey vardı bana niye bahsetmedin bundan dedi ya normal doğum olursa bu doktor yaptırmayacak mı sen bu doktora ikna oldun madem şimdi niye böyle yapıyorsun dedim bana surat asmaya başladı. Ayrıca benim genital bölge iç dudaklarda kaşıntı vardı hafif kabarcıklar vardı... Eşim hafta içi bayan bi doktora git muayene ol dedi. çünkü hpv rahim siğili ise bunlar bebeğe geçermiş normal doğumda ve çok sıkıntı olurmuş bebekte diye duydum eşim de bayan bi doktora gider muayene olursun demişti. Şimdi bana hep kaşıntı da var bayan doktora gidiyor olsak sorardık gösterirdin gösteremiyoruz da dedi.. Bana küsmüş şimdi güya böyle bi tavırlar... Eski en son gittiğimiz bayan doktora geri dönelim diyor. Bende doğumum onun çalışma saatlerine denk gelmezse ne olacak o zaman da erkek doktor gelirse diyroum.... Böyle cahil bi insanla nasıl evlenmişim diyorum İçim sıkılıyor.. Tekrar eski doktora gitsek uzun zamandır gitmiyoruz ona ve aynı hastanede başka doktora geçtim onu bırakıp işte en son geçen muayenede peki demez mi bana gelmedin değiştirdin şimdi tekrar geri döndün demez mi hem doğumda bayan doktorlara güvenmiyorum korkuyorum
lifechek marka canm çubuklu. plastik kartlı çubuğu var. Bende bir tane var o yüzden nasıl çıkartıyor bilmiyorum ama şunu farkediyorm hemen diyetin dışına çıkınca yükseltiyor. tarçın gibi şekeri düşüren şeyler alınca yürüyüş yapınca düşürüyor.... Arada kaçamak yapmak bana göre değil maalesef bunu anladım. Kaçamak yapıoyrum sonra düzene girmesi 1 günü buluyor üzülüyorum üzüntümden düşmesi de zorlaşıyor. Bebeğime inşallah zararı olmamıştır tek endişem bu. Çünkü daha yeni yeni düzene girmeye başladı şekerim. 29 haftalık görünüyor bebek usg de.... Bütün organları oluştu bunca vakit etkiledi bence şeker bebeğimi. Bu yüzden çok endişe duyuorum.... senin bebişin kilosu benimkinden az ve boyu benimkinden uzun. cinsiyeti ne acaba bebeğinin?Seker olcme cihazinin markasi ne canim.kimi cok yuksek cikartiyor.ben olce olce deli oldum 3 tane var bende.
Bu arada bebginin kilosu aman aman fazla degik sekerden dolayi fazla diyorsan.bende gectigimiz sali gunu gittim 1200 kilo 38.5 cm boydu.ultrason yanlis olcum yapabiliyor haftanla aradaki fark cok asiri bir fark olmadikca kilo problem olmaz.
Aynen canm bende böyle şeyler söylüyorm. Sen jinekolog olmuş olsan kadınlara doğum yaptırırken başka gözle mi bakacaksın yani diyorumCanım işin hakikaten zor be biraz benim eşimde de var aynı durumlar anlıyorum seni o yüzdenbenimki de geçen gün doğumda doktorun her bi tarafımı göreceğini yeni idrak etti de gözleri büyüdü :)) ama ben bebeğimizin benim sağlığım için diyince sesini çıkarmıyo çıkarmasınlar da zaten ne biz meraklıyız elin herifine en mahremimizi açmaya ne de o zavallı doktorlar günde kaç hastanın şeysini görmeye :))
Rapor verilebiliyor mu canım? Benim doktorum veremiyoruz dediydi. Merak ettim şimdiBn de 1 eylülde gtcem hem de 10 günlük raporumu alcam snra zaten bayramda doğum iznim başlıyor. 3 hafta önce 1100 grmdi bakalım kaç oldular bzmkiler de:)
Düşürdüm canım tarçınlı yoğurt yedim düzene girdi derken başka bi hata yaptım benHemen limonlu su yap ic canim ya da elma sirkeli su yap icbu saatte olmaz ama yarinda yuruyus yap biraz biseycigin kalmaz
Bendede şeker cıktı 26haftalıkken yüklemeden sonra 203 dü endokrine gittim diyet verdi 1hafta uyguladım günde 7kere ölçüm yaptım hep normal cıktı kaçamak yaptığımda da madensuyu içtim aklında bulunsun düşürüyor1hafta sonra gittiğimde Dr herseyi yiyip ölç Dedi normal çıktı oda dikkat etmek lazım perhiz yaparken 2kilo verdim ve midem küçüldü ama bebeğim 10günde 130gr almıştı..önceden çok gereksiz şeyler yiyormuşum hepsi kilo olarak bana geri döndüDikkat edersen gerçekten geçiyor şekerDüşürdüm canım tarçınlı yoğurt yedim düzene girdi derken başka bi hata yaptım bensorma cnm dün akşam da börek yapmış annem dayanamadım yedim Annemle babam tam anlamıyor şeker var diyorum hamilesin diyorlar hiç halden anlayan olmuyor hamileyken iki canlısın gözüyle bakıyor herkes. işte o börek yüzünden dün gece de tokluğum çok yüksek çıktı 180 ve bu sabah yine yüksek çıktı 109 açlığım hep börek yüzünden. . Kahvaltıyı çok hafif yaptım ve kahvaltı sonrası tokluk 125 oldu sınır şimdi artık yavaş yavaş düzene giriyor. artık söz verdim kendime kaçamak yok ve annelere gitmeyeceğim akşamları
Dün gece şekerim 180 görünce ağladım çok üzüldüm zaten geç kaldım diyete 29 haftalık oldum millet 25 haftalıkken başlıyor ben geç başladım bi de dikkat etmiyorum. Artık akıllandım sanırım. 2 buçuk 3 ay dişimi sıkcam mecbur
Cnm aramizda 11 gün var.senin de bayram dönüşü doluyor o zmn 32.hafta.ise gtmene gerek kalmıyor o zmn 32+0 olunca ayrıliyorz.Ne güzel seninki daha uygun bi zamanlama olmuş canım.. Aslında benim de 4 hafta 1 eylülde doluyo da dayanamadım.. Bi de okul açılmadan bi kaç kıyafet alıyım diyorum.. Offf bizim idare falan herşey değişti inşallah gelenler gidenleri aratmaz.. İki hafta gidicem ya zaten diycem ki bana maaş karşılığı ders verin haftada 2güne doldursunlar
Bi sitede haberlerde okudum artık veriyorlar diye doktorum fakültede docent iletişim kuramiyorum ama bni hiç mağdur etmedi verir 10 gün diye dusunuyorm bakalım gidince gorcem cnm haber veririmRapor verilebiliyor mu canım? Benim doktorum veremiyoruz dediydi. Merak ettim şimdi
Kizlar maden suyu tansiyonu yukseltir ama limonlu ya da elma sirkeli su birebir sekere maden suyu da alkali oldugu icin dusuruyor ama tansiyonda dikkatli kullanmak lazimBendede şeker cıktı 26haftalıkken yüklemeden sonra 203 dü endokrine gittim diyet verdi 1hafta uyguladım günde 7kere ölçüm yaptım hep normal cıktı kaçamak yaptığımda da madensuyu içtim aklında bulunsun düşürüyor1hafta sonra gittiğimde Dr herseyi yiyip ölç Dedi normal çıktı oda dikkat etmek lazım perhiz yaparken 2kilo verdim ve midem küçüldü ama bebeğim 10günde 130gr almıştı..önceden çok gereksiz şeyler yiyormuşum hepsi kilo olarak bana geri döndüDikkat edersen gerçekten geçiyor şeker
Canım ben buradaki doğum tarihini değiştirmedim ama dr un son söylediğine göre 19kasım beklenen doğum tarihi bizi tek geri atan bebişin bacak boyu o da genetik biliyoruz artık :)) sat a göre doğum tarihimse daha erken 13 Kasım.. Beynin hallaç pamuğu gibi oldu dimi :)) netice olarak Dr un son söylediği tarihe göre ben 24eylülde 32+0oluyorum bu durumda okulun o ilk haftası yine de okula gitmem lazım ve 32+0da ayrılırsam ilk dönemin son haftası okula gitmem gerekiyo diye hesapladım.. O yüzden ben Ekim 3te ayrılıcam izne böylece ilk dönemi tam kapatıyorum.. Umarım bişeyleri yanlış hesaplamıyorumdurCnm aramizda 11 gün var.senin de bayram dönüşü doluyor o zmn 32.hafta.ise gtmene gerek kalmıyor o zmn 32+0 olunca ayrıliyorz.
Valla ya sen yanlış hesaplıyorsun yada ben ..dur bakalım akşam sakin kafayla hesaplayayım bende ..yanlız aklında olsun ultrason ölçümlerindeki ilerilik yada gerilik baz alınmıyor izin alırken ..son adet tarihi baz alınıyor ....Canım ben buradaki doğum tarihini değiştirmedim ama dr un son söylediğine göre 19kasım beklenen doğum tarihi bizi tek geri atan bebişin bacak boyu o da genetik biliyoruz artık :)) sat a göre doğum tarihimse daha erken 13 Kasım.. Beynin hallaç pamuğu gibi oldu dimi :)) netice olarak Dr un son söylediği tarihe göre ben 24eylülde 32+0oluyorum bu durumda okulun o ilk haftası yine de okula gitmem lazım ve 32+0da ayrılırsam ilk dönemin son haftası okula gitmem gerekiyo diye hesapladım.. O yüzden ben Ekim 3te ayrılıcam izne böylece ilk dönemi tam kapatıyorum.. Umarım bişeyleri yanlış hesaplamıyorumdur
Valla ya sen yanlış hesaplıyorsun yada ben ..dur bakalım akşam sakin kafayla hesaplayayım bende ..yanlız aklında olsun ultrason ölçümlerindeki ilerilik yada gerilik baz alınmıyor izin alırken ..son adet tarihi baz alınıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?