bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım geçmiş olsun bıdıklara allahtan uzun sürmemiş hastalıkları..

Kiz dedi iki defa nedense soyleyis tarzi guven vermedi..sonradan degisenleride duyuyoryz..
Gexen yil kuzenimde erkek bekliyordu kiz oldu kizini mavis mavis giydirmek zorunda kaldi..ne olur olmaz bide baska doktora goruneyim
Anamm 14 haftaliktan beri bana pipi gösterdi 3 değişik doktor da inşallah pipi dir yoksa bzm kız da mavi mavi papyonlu şeyler giyecek:)

Ohh gözün aydın tatlım.. Maşallah minik prensine yarın da bizimki var bakalım inşallah iyidir gelişimi

Ohh gözün aydın tatlım.. Maşallah minik prensine yarın da bizimki var bakalım inşallah iyidir gelişimi
Bn de 1 eylülde gtcem hem de 10 günlük raporumu alcam snra zaten bayramda doğum iznim başlıyor. 3 hafta önce 1100 grmdi bakalım kaç oldular bzmkiler de:)

Bn de 1 eylülde gtcem hem de 10 günlük raporumu alcam snra zaten bayramda doğum iznim başlıyor. 3 hafta önce 1100 grmdi bakalım kaç oldular bzmkiler de:)
Ne güzel seninki daha uygun bi zamanlama olmuş canım.. Aslında benim de 4 hafta 1 eylülde doluyo da dayanamadım.. Bi de okul açılmadan bi kaç kıyafet alıyım diyorum.. Offf bizim idare falan herşey değişti inşallah gelenler gidenleri aratmaz.. İki hafta gidicem ya zaten diycem ki bana maaş karşılığı ders verin haftada 2güne doldursunlar

Canım işin hakikaten zor be biraz benim eşimde de var aynı durumlar anlıyorum seni o yüzden benimki de geçen gün doğumda doktorun her bi tarafımı göreceğini yeni idrak etti de gözleri büyüdü :)) ama ben bebeğimizin benim sağlığım için diyince sesini çıkarmıyo çıkarmasınlar da zaten ne biz meraklıyız elin herifine en mahremimizi açmaya ne de o zavallı doktorlar günde kaç hastanın şeysini görmeye :))

lifechek marka canm çubuklu. plastik kartlı çubuğu var. Bende bir tane var o yüzden nasıl çıkartıyor bilmiyorum ama şunu farkediyorm hemen diyetin dışına çıkınca yükseltiyor. tarçın gibi şekeri düşüren şeyler alınca yürüyüş yapınca düşürüyor.... Arada kaçamak yapmak bana göre değil maalesef bunu anladım. Kaçamak yapıoyrum sonra düzene girmesi 1 günü buluyor üzülüyorum üzüntümden düşmesi de zorlaşıyor. Bebeğime inşallah zararı olmamıştır tek endişem bu. Çünkü daha yeni yeni düzene girmeye başladı şekerim. 29 haftalık görünüyor bebek usg de.... Bütün organları oluştu bunca vakit etkiledi bence şeker bebeğimi. Bu yüzden çok endişe duyuorum.... senin bebişin kilosu benimkinden az ve boyu benimkinden uzun. cinsiyeti ne acaba bebeğinin?

Aynen canm bende böyle şeyler söylüyorm. Sen jinekolog olmuş olsan kadınlara doğum yaptırırken başka gözle mi bakacaksın yani diyorum Kadın olmak çok zor. Hem bebeği taşıyoruz hem stres....

Hemen limonlu su yap ic canim ya da elma sirkeli su yap ic bu saatte olmaz ama yarinda yuruyus yap biraz biseycigin kalmaz
Düşürdüm canım tarçınlı yoğurt yedim düzene girdi derken başka bi hata yaptım ben sorma cnm dün akşam da börek yapmış annem dayanamadım yedim Annemle babam tam anlamıyor şeker var diyorum hamilesin diyorlar hiç halden anlayan olmuyor hamileyken iki canlısın gözüyle bakıyor herkes. işte o börek yüzünden dün gece de tokluğum çok yüksek çıktı 180 ve bu sabah yine yüksek çıktı 109 açlığım hep börek yüzünden. . Kahvaltıyı çok hafif yaptım ve kahvaltı sonrası tokluk 125 oldu sınır şimdi artık yavaş yavaş düzene giriyor. artık söz verdim kendime kaçamak yok ve annelere gitmeyeceğim akşamları
Dün gece şekerim 180 görünce ağladım çok üzüldüm zaten geç kaldım diyete 29 haftalık oldum millet 25 haftalıkken başlıyor ben geç başladım bi de dikkat etmiyorum. Artık akıllandım sanırım. 2 buçuk 3 ay dişimi sıkcam mecbur

Bendede şeker cıktı 26haftalıkken yüklemeden sonra 203 dü endokrine gittim diyet verdi 1hafta uyguladım günde 7kere ölçüm yaptım hep normal cıktı kaçamak yaptığımda da madensuyu içtim aklında bulunsun düşürüyor1hafta sonra gittiğimde Dr herseyi yiyip ölç Dedi normal çıktı oda dikkat etmek lazım perhiz yaparken 2kilo verdim ve midem küçüldü ama bebeğim 10günde 130gr almıştı..önceden çok gereksiz şeyler yiyormuşum hepsi kilo olarak bana geri döndüDikkat edersen gerçekten geçiyor şeker

Cnm aramizda 11 gün var.senin de bayram dönüşü doluyor o zmn 32.hafta.ise gtmene gerek kalmıyor o zmn 32+0 olunca ayrıliyorz.

Kizlar maden suyu tansiyonu yukseltir ama limonlu ya da elma sirkeli su birebir sekere maden suyu da alkali oldugu icin dusuruyor ama tansiyonda dikkatli kullanmak lazim limon karacigere de safrakesesine de pankreasa hatta bobreklere de yararli.. bobrek tasi icin bile limonu onerir doktorlar cunku c vitamini icerir ( salisilik asit ) bobrek tasinin genel yapisi kalsiyum oksalattir tasi eritip kolay atmanizi saglar... ayni seyi yuksek sekerde de yapiyor bunyeden uzaklastirmanizi saglar son zamanlarda birilerinin uydurmasi limon fobiye kanmayin!

Tahilli yemekler dengeler sekerinizi bulgur gibi tabi abartmadan tuketmek lazim tarcin da iyidir ama hamilelikte fazla tuketmeyin diyorlar kasilmalari uyarici ozellige sahip oldugundan dogumu hizlandiriyormus.. ona da dikkat

Son düzenleme:
Cnm aramizda 11 gün var.senin de bayram dönüşü doluyor o zmn 32.hafta.ise gtmene gerek kalmıyor o zmn 32+0 olunca ayrıliyorz.
Canım ben buradaki doğum tarihini değiştirmedim ama dr un son söylediğine göre 19kasım beklenen doğum tarihi bizi tek geri atan bebişin bacak boyu o da genetik biliyoruz artık :)) sat a göre doğum tarihimse daha erken 13 Kasım.. Beynin hallaç pamuğu gibi oldu dimi :)) netice olarak Dr un son söylediği tarihe göre ben 24eylülde 32+0oluyorum bu durumda okulun o ilk haftası yine de okula gitmem lazım ve 32+0da ayrılırsam ilk dönemin son haftası okula gitmem gerekiyo diye hesapladım.. O yüzden ben Ekim 3te ayrılıcam izne böylece ilk dönemi tam kapatıyorum.. Umarım bişeyleri yanlış hesaplamıyorumdur

Valla ya sen yanlış hesaplıyorsun yada ben ..dur bakalım akşam sakin kafayla hesaplayayım bende ..yanlız aklında olsun ultrason ölçümlerindeki ilerilik yada gerilik baz alınmıyor izin alırken ..son adet tarihi baz alınıyor ....

ne diyosuuunn gerçekten mi ben bilmiyodum satın baz alındığını.. O zaman müsait olduğunda 13kasıma göre nolur bi hesaplasana ya ben nerde yanlış yapıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…