- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.401
Anladm cnm doktor 19 kasıma göre hesaplamis.bnm bebek başlarda 10 gün geriden geliyordu smdi tam çıkıyor Sata göre blki seninki de değişiklik gösterebilir gidince ne dicek bakalimCanım ben buradaki doğum tarihini değiştirmedim ama dr un son söylediğine göre 19kasım beklenen doğum tarihi bizi tek geri atan bebişin bacak boyu o da genetik biliyoruz artık :)) sat a göre doğum tarihimse daha erken 13 Kasım.. Beynin hallaç pamuğu gibi oldu dimi :)) netice olarak Dr un son söylediği tarihe göre ben 24eylülde 32+0oluyorum bu durumda okulun o ilk haftası yine de okula gitmem lazım ve 32+0da ayrılırsam ilk dönemin son haftası okula gitmem gerekiyo diye hesapladım.. O yüzden ben Ekim 3te ayrılıcam izne böylece ilk dönemi tam kapatıyorum.. Umarım bişeyleri yanlış hesaplamıyorumdur
Canm bnce hc gitme 2 hafta için program yapılacak falan filan idare de yapmak istemeyebilir onlarla uğraşma bi de@vildan_drs hesapladım canım şimdi sata göre 19eylülde 32+1oluyorum eğer hemen ayrılırsam izne okulun son 2haftası gitmek zorunda kalıyorum hangisi daha mantıklı bilmiyorum ya
Canım baksana Vildan sata göre hesaplanıyo demiş aslında mantıklı olan da o hakikaten.. Ben tam 19eylülde hak kazanıyorum bu durumda ama o zaman da okulun son 2haftası gidiyorum ya ofAnladm cnm doktor 19 kasıma göre hesaplamis.bnm bebek başlarda 10 gün geriden geliyordu smdi tam çıkıyor Sata göre blki seninki de değişiklik gösterebilir gidince ne dicek bakalim
Bn de satın baz alındığını bilmyrdum doktor ölçümüne göre saniyordumne diyosuuunn gerçekten mi ben bilmiyodum satın baz alındığını.. O zaman müsait olduğunda 13kasıma göre nolur bi hesaplasana ya ben nerde yanlış yapıyorum ki
Cnm ilk iki hafta çok iş olur bnce son iki hafta gt hatta son 2 hafta rapor alırsın 40 gün rapor hakkimz var.Canım baksana Vildan sata göre hesaplanıyo demiş aslında mantıklı olan da o hakikaten.. Ben tam 19eylülde hak kazanıyorum bu durumda ama o zaman da okulun son 2haftası gidiyorum ya ofbaştan mı 2hafta sıksam dişimi yoksa nasılsa son 2hafta da yapılacak bişey yok o zaman mı gitsem çok kararsız kaldım.. İlk iki hafta gidersem tüüüümm evrak işleri bana kaynıcak o kesin :))
Eşim de aynısını söyledi ama bizim burda kaymakamların öğretmenlerle bi alıp veremediği oluyo inatla sorun çıkarıyolar rapor konusunda.. Gerçi idarenin de son 2hafta beni isticeğini hiç zannetmiyorum :)) düşünsene sistem sıkışmış notlar giriliyo falan hooopp hadi bana göre bi daha program valla ıslak sopayla kovalarlar beni :)) diyelim ki rapor hallolmadı o son iki hafta daha mantıklı dil mi zaten yapılacak bi şey yok ki o dönem??Cnm ilk iki hafta çok iş olur bnce son iki hafta gt hatta son 2 hafta rapor alırsın 40 gün rapor hakkimz var.
10 subatmi satin canim@vildan_drs hesapladım canım şimdi sata göre 19eylülde 32+1oluyorum eğer hemen ayrılırsam izne okulun son 2haftası gitmek zorunda kalıyorum hangisi daha mantıklı bilmiyorum ya
Yok kuzum 7şubat10 subatmi satin canim
Himm aramizda fazla yok bende 1 subat sen 18 eylul de 32 oluyorsun bende 12 eylul de 32 oluyom 7 subatsa 13 kasim olmasi lazim takvimin ama 16 gorunuyorYok kuzum 7şubat
Canım sen onu doktoruna sorsana sat baz alnır ama sağlık durumun vb etkenlere gore de deiişiklik gösterir.. Benim sat 1 aralık diyor ama tiroid hastasıyım erken dogum ihtimalim hep var oyuzden... ayrıca gelişim ve son reglim oncesi gelen lekelenmeler yüzünden 27 kasım diye hesaplamıstı doktorum .. Oyuzden en iyisini doktorun hesaplar sen sor ona anlat durumunu hesaplasınne diyosuuunn gerçekten mi ben bilmiyodum satın baz alındığını.. O zaman müsait olduğunda 13kasıma göre nolur bi hesaplasana ya ben nerde yanlış yapıyorum ki
Ben korunmayı bıraktığım ay yani geçen yıl kasımdan itibaren adetim hep 40 güne bir geldi canım hatta ben ağladım noluyo sorun mu var diye meğer iyi bişeymiş bu rahim bebek arıyo denirmiş buna :)) ama işte bu durumda geç döllenme oluyo usg tarihini baz aldım ben takvimde yoksa sata göre 13kasım.. Ama daha demin hesapladım tam 18eylülde 32+0oluyorum sen 14diyosunHimm aramizda fazla yok bende 1 subat sen 18 de 32 oluyorsun bende 12 de 32 oluyom 7 subatsa 13 kasim olmasi lazim takvimin ama 16 gorunuyor
Bunu yenı okudum canım yaaa bugun aldık bız bu arabadan dahada rahatladım vallahı dmk iyiymişcasual air comford alcaz biz canim gecen baktim cok hosuma gitti aradigim kriterlerde mevcut olunca sali gunu gidip alcaz insallah
Duzeltim tatlim 18 yazdim yorumuma :))Ben korunmayı bıraktığım ay yani geçen yıl kasımdan itibaren adetim hep 40 güne bir geldi canım hatta ben ağladım noluyo sorun mu var diye meğer iyi bişeymiş bu rahim bebek arıyo denirmiş buna :)) ama işte bu durumda geç döllenme oluyo usg tarihini baz aldım ben takvimde yoksa sata göre 13kasım.. Ama daha demin hesapladım tam 18eylülde 32+0oluyorum sen 14diyosun
Yarın büyük gün kuzucum son randevuyu aldım bilerek aklımdaki tüm soruları sorucam doktora nolucak bu Avrupa Birliğine girişimiz bile diycem yani :)) zavallı Dr yarın bitti o bi dünya ahiret sorusu onu bekliyoCanım sen onu doktoruna sorsana sat baz alnır ama sağlık durumun vb etkenlere gore de deiişiklik gösterir.. Benim sat 1 aralık diyor ama tiroid hastasıyım erken dogum ihtimalim hep var oyuzden... ayrıca gelişim ve son reglim oncesi gelen lekelenmeler yüzünden 27 kasım diye hesaplamıstı doktorum .. Oyuzden en iyisini doktorun hesaplar sen sor ona anlat durumunu hesaplasın
Ben sayısal konularda özürlüyüm de tatlım korktum birden kendimden :))Duzeltim tatlim 18 yazdim yorumuma :))
Olsun bugune kadar soramadiklarina saysinYarın büyük gün kuzucum son randevuyu aldım bilerek aklımdaki tüm soruları sorucam doktora nolucak bu Avrupa Birliğine girişimiz bile diycem yani :)) zavallı Dr yarın bitti o bi dünya ahiret sorusu onu bekliyo
Güle güle sağlıcakla giysin canım benimOgluma bi suru sey aldim teyzeleri ama bi kac zibin daha almam gerekiyo cunku uzun kollu zibin bitmisti magazada onu da artik diger eksikleriyle bayramda alicaz
Gule gule giysin pasacik :)) bende dun aldim eksikleri agiz mendili iki tulum bembe ic camasiri ve desenli gordum altli ustlu cok hostu yaa iki pembe iki pembe desenli aldim :)) insan carsiya cikinca tutamiyor kendini kendimede pijama takimi aldim oda pembe gri karisimli renkten hostu yine gitsem yine aliriz galiba gordukce almak istiyoruzOgluma bi suru sey aldim teyzeleri ama bi kac zibin daha almam gerekiyo cunku uzun kollu zibin bitmisti magazada onu da artik diger eksikleriyle bayramda alicaz
Tesekkur ederiz teyzesiGüle güle sağlıcakla giysin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?