bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anladm cnm doktor 19 kasıma göre hesaplamis.bnm bebek başlarda 10 gün geriden geliyordu smdi tam çıkıyor Sata göre blki seninki de değişiklik gösterebilir gidince ne dicek bakalim

@vildan_drs hesapladım canım şimdi sata göre 19eylülde 32+1oluyorum eğer hemen ayrılırsam izne okulun son 2haftası gitmek zorunda kalıyorum hangisi daha mantıklı bilmiyorum ya
Canm bnce hc gitme 2 hafta için program yapılacak falan filan idare de yapmak istemeyebilir onlarla uğraşma bi de

Anladm cnm doktor 19 kasıma göre hesaplamis.bnm bebek başlarda 10 gün geriden geliyordu smdi tam çıkıyor Sata göre blki seninki de değişiklik gösterebilir gidince ne dicek bakalim
Canım baksana Vildan sata göre hesaplanıyo demiş aslında mantıklı olan da o hakikaten.. Ben tam 19eylülde hak kazanıyorum bu durumda ama o zaman da okulun son 2haftası gidiyorum ya of baştan mı 2hafta sıksam dişimi yoksa nasılsa son 2hafta da yapılacak bişey yok o zaman mı gitsem çok kararsız kaldım.. İlk iki hafta gidersem tüüüümm evrak işleri bana kaynıcak o kesin :))

Cnm ilk iki hafta çok iş olur bnce son iki hafta gt hatta son 2 hafta rapor alırsın 40 gün rapor hakkimz var.

Cnm ilk iki hafta çok iş olur bnce son iki hafta gt hatta son 2 hafta rapor alırsın 40 gün rapor hakkimz var.
Eşim de aynısını söyledi ama bizim burda kaymakamların öğretmenlerle bi alıp veremediği oluyo inatla sorun çıkarıyolar rapor konusunda.. Gerçi idarenin de son 2hafta beni isticeğini hiç zannetmiyorum :)) düşünsene sistem sıkışmış notlar giriliyo falan hooopp hadi bana göre bi daha program valla ıslak sopayla kovalarlar beni :)) diyelim ki rapor hallolmadı o son iki hafta daha mantıklı dil mi zaten yapılacak bi şey yok ki o dönem??

ne diyosuuunn gerçekten mi ben bilmiyodum satın baz alındığını.. O zaman müsait olduğunda 13kasıma göre nolur bi hesaplasana ya ben nerde yanlış yapıyorum ki
Canım sen onu doktoruna sorsana sat baz alnır ama sağlık durumun vb etkenlere gore de deiişiklik gösterir.. Benim sat 1 aralık diyor ama tiroid hastasıyım erken dogum ihtimalim hep var oyuzden... ayrıca gelişim ve son reglim oncesi gelen lekelenmeler yüzünden 27 kasım diye hesaplamıstı doktorum .. Oyuzden en iyisini doktorun hesaplar sen sor ona anlat durumunu hesaplasın

Himm aramizda fazla yok bende 1 subat sen 18 de 32 oluyorsun bende 12 de 32 oluyom 7 subatsa 13 kasim olmasi lazim takvimin ama 16 gorunuyor
Ben korunmayı bıraktığım ay yani geçen yıl kasımdan itibaren adetim hep 40 güne bir geldi canım hatta ben ağladım noluyo sorun mu var diye meğer iyi bişeymiş bu rahim bebek arıyo denirmiş buna :)) ama işte bu durumda geç döllenme oluyo usg tarihini baz aldım ben takvimde yoksa sata göre 13kasım.. Ama daha demin hesapladım tam 18eylülde 32+0oluyorum sen 14diyosun

Duzeltim tatlim 18 yazdim yorumuma :))

Yarın büyük gün kuzucum son randevuyu aldım bilerek aklımdaki tüm soruları sorucam doktora nolucak bu Avrupa Birliğine girişimiz bile diycem yani :)) zavallı Dr yarın bitti o bi dünya ahiret sorusu onu bekliyo

Ogluma bi suru sey aldim teyzeleri ama bi kac zibin daha almam gerekiyo cunku uzun kollu zibin bitmisti magazada onu da artik diger eksikleriyle bayramda alicaz
Gule gule giysin pasacik :)) bende dun aldim eksikleri agiz mendili iki tulum bembe ic camasiri ve desenli gordum altli ustlu cok hostu yaa iki pembe iki pembe desenli aldim :)) insan carsiya cikinca tutamiyor kendini kendimede pijama takimi aldim oda pembe gri karisimli renkten hostu yine gitsem yine aliriz galiba gordukce almak istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…