bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen aynen.oyle almisim ki 250 tl odedik kasada yine gorsem hosuma giden bisey yine alirim

because of you A Askina eskiya Can'larım son adet tarihin baz alındığında eminim oğlumda 32+o olunca gittim çalışamaz raporu aldım ..tam 15 gün önden gidiyordu oğlum ultrasonlarda fakat farketmedi ..Zaman'ı gelince aldım ..39.haftada sezeryanla doğum yaptım ..böyle olunca 8 hafta doğum sonrası iznime +1 eklendi doğum sonrası 9 hafta iznim oldu ..şimdi benim 22 kasımda doğum gözüküyor aynı hesapla yola çıktığımda okullardan 1 hafta sonra 27 eylülde izne çıkıyorum tüm dönem kapanıyor iznim karne günü 21 ocak Son buluyor ..sonra 2 hafta tatil zaten sonra şubatta okul açılıyor ...yani semineri saymazsak okula açılıp 1 hafta rapor alıp yada çalışırsam tüm dönem kapanıyor .. Birde beni siz hesaplayın ben mi yanlış hesaplıyorum bilemedim ...şimdi because of you senin hesapta 13 kasım doğum haftası 18 eylül 32+o ama sen pazara geliyor diye 19 eylülde çıkıyorsun izne okul açılınca yanı sonra 13 kasım haftası doğum haftası bu tarihten sonra 8 hafta sayıyorum senin izinde 15 ocak gibi son buluyor karne haftası ya çalışıyorsun ..yanı 1 haftaya ihityacın var sonrasında ..sen de ki karışıklık 40,hafta pazar başlıyor diye ben 40 a hafta içi giriyorum o haftayı da saymak lazım izine..ayyyyyy kafam çorba oldu şimdi birde siz hesaplayın benim doğum tarihimi ben mi yanlış yapıyorum

Yok senin dediğin sat olayı mantıklı zaten düşününce canım.. Bu hafta içine gelmesi falan farkediyo mu ki?? Şu an dışarıdayım eve gidince ben de bi seninkini hesaplayayım bakalım canım.. Gerçi senin önceden tecrüben var bak ben daha alık alık usg tarihlerini baz alıyodum.. Bu arada fikrim de yavaş yavaş 19eylülde izne ayrılmaktan yana kaymaya başladı

Keske bende ogretmen olsaydim

Evet cnm bnce de ilk iki hafta o karışıklığa gtme son iki hafta daha mantikli

Can'ım mesleğini bilmiyorum ama herkesin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izni var diye biliyorum ..bunun için öğretmen olmaya gerek yok ki ..
Ozel sektorde finans yetkilisiyim bende. Evet o acidan demedim ozel sektorle muakayese edildiginde.daha cok.dusunuyo insan malesef. Memurlugun verdigi haklarla ayni olmuyo minnet yok.en qzindan biraz once sinirlerim bozuldu e devletten hizmet dokumume bakiyim.dedim.giris cikis yapmislar mesela. O.kadar.sinirlerim bozuldu ki ben ianyeri madur.olmasin die dogumdan sonraki.6 aylik ucretsiz iznimi.kullanmiym diodum onu da alcam.ne galleri varsa gorsunler

Evet Can'ım maalesef özel sektör acımaSız .. bende 4 yıl çalıştım insanı çıldırtıyorlar ..devlet kurumlarında en azından bu tür olaylar Hakkı'n varsa kullanırsın Hakkı'n yoksa paşa paşa çalışırsın :) rabbşm kolaylık versin ve asla iş yerini bebeğine tercih etme ..ne kadar Hakkı'n olursa kullan1 saat dahi olsa bebeğinle geçir bu bebeğini 4 aylık bırakıp işe başlamış pişman bir anne tavsiyesi

Kızlar saglık raporu konusunda konuşmuşsunuz yenı okudum bu konuda cok tedırgınım dr ları ıle konuşan yada rapor alanlar ne olur bılgı versın ne yapmalıyız oğretmenım ben mudur 2 hafta ıçin ugrastırma program yaptırma rapor al gelme dıyor ama bu durumda nasıl alayım veren yokkı.semınere gıdecegım ama okulun ılk ıkı haftası rapor gerek sonra 32 oluyo ayrılıyorum off bıde bunu dusuncez

Iyi geceler anneler hasta gibiyim aksama kadar gayet iydim isten geldim dus aldim hemen arkasinda basim agrimaya basladi ve suan atesim var grip gibiyim..bunyem hasastir ama kolay kolay hasta olmam sukur..en son eve gelen bi hemsire bizr enfeksiyon bulastirmisti iki hafta hasta yattik..simdide kendimi ayni hissediyorum oglen suriyeli bir kiz cocugu bana sarilip optu acaba ondan birsey mi kaptim diye dusunmeye basladim..hamilelikte enfeksiyon kapan veya grip olanininz varmi nasil atlattiniz ilac kullandinizmi

Ogluma bi suru sey aldim teyzeleri ama bi kac zibin daha almam gerekiyo cunku uzun kollu zibin bitmisti magazada onu da artik diger eksikleriyle bayramda alicaz
Toplamda kactane oldu canim yeni.dogan kac tane 0_3ay kac tane aldin? Ben 5er takim aldim 5 de ince ama uzunkollu tulum aldim daha kac tane almaliyim altli ustlu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…