bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım aile hekimin verir, 5'er gün alırsın iki seferde halledersin. memurun rapor hakkı yıllık 40 gün. ben de doğumdan sonra en az 20 gün almayı düşünüyorum. bir doktor en fazla 20 gün rapor verebiliyor zaten. ben 36. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum tabi kendimi iyi hissedersem. izinlerimi daha çok doğum sonrasına saklamak niyetindeyim.

Canım gecen hafta gıttıgımde sordum aıle hekımıne bu dönem sıkıntılı vermıyoruz dedı o zaman nolur bılmem ama dedı

Ben bir özel hastanede bir üniversite hastanesinde birde özel muayene yapan doktora gidiyorum ..muayenesi olan doktor rapor verme Hakkı yok zaten özel hastanede ki doktora sordum vermem dedi olaylardan ötürü sağlık bakanlığı yazı göndermiş üstelik gerçekten çok sıkıntılarım var ..perşembe günü üniversiteye gidicem ve yalvarıcam gerektirse vermezse Aile hekimine gidiecem oda vermezse torpille doktor arayacağım :))))))) Aslı'nda benim çok iyi bir doktorun var bel fıtığı ve siyatikle ilgili hep ona gittim fakat fizik tedavi doktoru yanı ortopedi değil .. Ve fizik tedavi merkezinde çalışıyor fakat onların rapor verme Hakkı varmı bilmiyorum ..varmıdır ki acaba

Valla bn de fakültedeki doktoruma çok guveniyorum o vermem derse sağlık ocağındaki hiç vermez tipis tipis giderim seminere

Se

sevindim canım, minnakın kocaman olmuş. Yerim ben onu ^.^ şeker yüklemesinden bana hiç bahsetmedi bende gidince sorayım bari.

Bence de sor canım, ihmal etme. Sana daha önce açlık, tokluk kan şekeri testlerini yaptırdı mı? Değerler iyi çıktıysa belki o yüzden yaptırma gereği duymamış olabilir. Bir sonraki kontrolünüz ne zaman canım?

Ohh gözün aydın tatlım.. Maşallah minik prensine yarın da bizimki var bakalım inşallah iyidir gelişimi

İnşallah her şey yolundadır canım. Güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah

günaydın hanımlar inşallah iyidir herkes çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün ay ben dün çok fenaydım akşamüzeri başladı gece yatana kadar acaip bi gerginlik vardı üstümde menopoz teyzeler gibi zavallı eşim sonra o aşırı sinir yerini gülmeye bıraktı en son hatırladığım eşimin bana korkan gözlerle baktığı

canım daha rapor konusunu konuşmadım dr la.. inan ben de dünden beri araştırdıkça yeni şeyler öğreniyorum beynim sebzeli mercimek çorbası oldu mesela ben tek bi rapor alıyoruz blok halinde 16 haftalık zannediyodum ama diilmiş doğum öncesi doğum sonrası diye ayrılıyomuş.. adamcağızın biri yazmış beklenen doğum tarihinden bi kaç gün geç doğmuş bebek o arayı napıcaz diyo?? işte böyle bi dünya saçmalık ya versene arkadaşım 16 haftalık blok rapor.. bu arada o iki hafta idare bizi istemiyosa rapor mazeret izni bize kendileri yardımcı olucaklar .. bak ben okulun son iki haftası gidicem mesela küfür gibi eminim ki istemicek idare beni o karışıklığın içinde

canım dün akşam hesapladım seninkini aynen 27 eylül çıkarıyorum ben de.. şimdi bi program vardı otomatik doğum izni hesaplayıcı orda da baktım eğer son 3 haftaya kadar çalışmak istersen 1 kasım, 32. haftada ayrılmak istersen 27 eylülde ayrılıyosun izne..32.haftada izne ayrılırsan da dönüşün 17 ocak..valla dün senin sayende ayıktım saolasın.. okula gitmicem böylec sadece seminere gidicem..yalnız bi sorum daha var biz bu doğum izni raporunu kendi drumuzdan mı almak zorundayız yoksa herhangi bi kadın doğum doktoru oluyo mu?? A Askina eskiya sen biliyo musun kuzum bu konuyu??

Kızlar gunaydin bana çok değişik şeyler oluyor bütün gece roman gibi rüyalar gördüm. Gece kovaladilar baya.kocaya kaçıyordum babam kovaliyordu nefes nefese uyandm:)snra yine bi rüya ama uyanıp geri Uyuyuncaa kaldığım yerden devam ediyorm.kndimden korktum:)

Günaydın hanımlar :)
Herkes iyidir umarım

Doğum izni konusunda şöyle ki toplam 16 hafta var. Doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 oluyor.
Ama istenirse çalışabilir raporuyla doğum 37ye kadar çalışılıp doğum sonrasına aktarılabiliyor 5 hafta.
Bir de bebek beklenenden geç doğarsa şu günde dünyaya gelmiştir diye rapor götürücez zaten o günden başlıyor doğum sonrası izni diye biliyorum ben.

Kendi doktorun olmak zorunda değil.
Herhangi bir kadın hastalıkları doğum uzmanı olabilir

Yok cnm bnm bi arkds kndi doktorundan almadı geçen sene başka doktordan aldi

günaydın canım :) diyelim ki bebek bi kaç gün geç doğdu o arayı napıcaz allahaşkına ne saçmalık ya ben çocuk her an doğdu doğucak pozisyonda bi de raporla mı uğraşıcam valla ilçe milli eğitimde doğururum çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…