- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.441
Yan yatismi alacaksin canim? Bogulma onleyoci yastikda varmis yuzukoyun yatiyormus bebek onda da ben karasiziim hangisini almak lazim?Teşekkür ederim ^.^
canım aile hekimin verir, 5'er gün alırsın iki seferde halledersin. memurun rapor hakkı yıllık 40 gün. ben de doğumdan sonra en az 20 gün almayı düşünüyorum. bir doktor en fazla 20 gün rapor verebiliyor zaten. ben 36. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum tabi kendimi iyi hissedersem. izinlerimi daha çok doğum sonrasına saklamak niyetindeyim.Kızlar saglık raporu konusunda konuşmuşsunuz yenı okudum bu konuda cok tedırgınım dr ları ıle konuşan yada rapor alanlar ne olur bılgı versın ne yapmalıyız oğretmenım ben mudur 2 hafta ıçin ugrastırma program yaptırma rapor al gelme dıyor ama bu durumda nasıl alayım veren yokkı.semınere gıdecegım ama okulun ılk ıkı haftası rapor gerek sonra 32 oluyo ayrılıyorum off bıde bunu dusuncez
Canım gecen hafta gıttıgımde sordum aıle hekımıne bu dönem sıkıntılı vermıyoruz dedı o zaman nolur bılmem ama dedıcanım aile hekimin verir, 5'er gün alırsın iki seferde halledersin. memurun rapor hakkı yıllık 40 gün. ben de doğumdan sonra en az 20 gün almayı düşünüyorum. bir doktor en fazla 20 gün rapor verebiliyor zaten. ben 36. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum tabi kendimi iyi hissedersem. izinlerimi daha çok doğum sonrasına saklamak niyetindeyim.
Ben bir özel hastanede bir üniversite hastanesinde birde özel muayene yapan doktora gidiyorum ..muayenesi olan doktor rapor verme Hakkı yok zaten özel hastanede ki doktora sordum vermem dedi olaylardan ötürü sağlık bakanlığı yazı göndermiş üstelik gerçekten çok sıkıntılarım var ..perşembe günü üniversiteye gidicem ve yalvarıcam gerektirse vermezse Aile hekimine gidiecem oda vermezse torpille doktor arayacağım :))))))) Aslı'nda benim çok iyi bir doktorun var bel fıtığı ve siyatikle ilgili hep ona gittim fakat fizik tedavi doktoru yanı ortopedi değil .. Ve fizik tedavi merkezinde çalışıyor fakat onların rapor verme Hakkı varmı bilmiyorum ..varmıdır ki acabaKızlar saglık raporu konusunda konuşmuşsunuz yenı okudum bu konuda cok tedırgınım dr ları ıle konuşan yada rapor alanlar ne olur bılgı versın ne yapmalıyız oğretmenım ben mudur 2 hafta ıçin ugrastırma program yaptırma rapor al gelme dıyor ama bu durumda nasıl alayım veren yokkı.semınere gıdecegım ama okulun ılk ıkı haftası rapor gerek sonra 32 oluyo ayrılıyorum off bıde bunu dusuncez
Kizlarr h&m den alan var mı bu tulumu ? Ben baktım bedeni yoktu
Valla bn de fakültedeki doktoruma çok guveniyorum o vermem derse sağlık ocağındaki hiç vermez tipis tipis giderim seminereBen bir özel hastanede bir üniversite hastanesinde birde özel muayene yapan doktora gidiyorum ..muayenesi olan doktor rapor verme Hakkı yok zaten özel hastanede ki doktora sordum vermem dedi olaylardan ötürü sağlık bakanlığı yazı göndermiş üstelik gerçekten çok sıkıntılarım var ..perşembe günü üniversiteye gidicem ve yalvarıcam gerektirse vermezse Aile hekimine gidiecem oda vermezse torpille doktor arayacağım :))))))) Aslı'nda benim çok iyi bir doktorun var bel fıtığı ve siyatikle ilgili hep ona gittim fakat fizik tedavi doktoru yanı ortopedi değil .. Ve fizik tedavi merkezinde çalışıyor fakat onların rapor verme Hakkı varmı bilmiyorum ..varmıdır ki acaba
Se
sevindim canım, minnakın kocaman olmuş. Yerim ben onu ^.^ şeker yüklemesinden bana hiç bahsetmedi bende gidince sorayım bari.
Ohh gözün aydın tatlım.. Maşallah minik prensineyarın da bizimki var bakalım inşallah iyidir gelişimi
canım daha rapor konusunu konuşmadım dr la.. inan ben de dünden beri araştırdıkça yeni şeyler öğreniyorum beynim sebzeli mercimek çorbası olduKızlar saglık raporu konusunda konuşmuşsunuz yenı okudum bu konuda cok tedırgınım dr ları ıle konuşan yada rapor alanlar ne olur bılgı versın ne yapmalıyız oğretmenım ben mudur 2 hafta ıçin ugrastırma program yaptırma rapor al gelme dıyor ama bu durumda nasıl alayım veren yokkı.semınere gıdecegım ama okulun ılk ıkı haftası rapor gerek sonra 32 oluyo ayrılıyorum off bıde bunu dusuncez
Benimde persembe hic bisey yapmiycam banane o yapsin bana supriz
canım dün akşam hesapladım seninkini aynen 27 eylül çıkarıyorum ben de.. şimdi bi program vardı otomatik doğum izni hesaplayıcı orda da baktım eğer son 3 haftaya kadar çalışmak istersen 1 kasım, 32. haftada ayrılmak istersen 27 eylülde ayrılıyosun izne..32.haftada izne ayrılırsan da dönüşün 17 ocak..valla dün senin sayende ayıktım saolasın.. okula gitmicem böylec sadece seminere gidicem..yalnız bi sorum daha var biz bu doğum izni raporunu kendi drumuzdan mı almak zorundayız yoksa herhangi bi kadın doğum doktoru oluyo mu?? A Askina eskiya sen biliyo musun kuzum bu konuyu??because of you A Askina eskiya Can'larım son adet tarihin baz alındığında eminim oğlumda 32+o olunca gittim çalışamaz raporu aldım ..tam 15 gün önden gidiyordu oğlum ultrasonlarda fakat farketmedi ..Zaman'ı gelince aldım ..39.haftada sezeryanla doğum yaptım ..böyle olunca 8 hafta doğum sonrası iznime +1 eklendi doğum sonrası 9 hafta iznim oldu ..şimdi benim 22 kasımda doğum gözüküyor aynı hesapla yola çıktığımda okullardan 1 hafta sonra 27 eylülde izne çıkıyorum tüm dönem kapanıyor iznim karne günü 21 ocak Son buluyor ..sonra 2 hafta tatil zaten sonra şubatta okul açılıyor ...yani semineri saymazsak okula açılıp 1 hafta rapor alıp yada çalışırsam tüm dönem kapanıyor .. Birde beni siz hesaplayın ben mi yanlış hesaplıyorum bilemedim ...şimdi because of you senin hesapta 13 kasım doğum haftası 18 eylül 32+o ama sen pazara geliyor diye 19 eylülde çıkıyorsun izne okul açılınca yanı sonra 13 kasım haftası doğum haftası bu tarihten sonra 8 hafta sayıyorum senin izinde 15 ocak gibi son buluyor karne haftası ya çalışıyorsun ..yanı 1 haftaya ihityacın var sonrasında ..sen de ki karışıklık 40,hafta pazar başlıyor diye ben 40 a hafta içi giriyorum o haftayı da saymak lazım izine..ayyyyyy kafam çorba oldu şimdi birde siz hesaplayın benim doğum tarihimi ben mi yanlış yapıyorum
Günaydın hanımlar :)canım daha rapor konusunu konuşmadım dr la.. inan ben de dünden beri araştırdıkça yeni şeyler öğreniyorum beynim sebzeli mercimek çorbası oldumesela ben tek bi rapor alıyoruz blok halinde 16 haftalık zannediyodum ama diilmiş doğum öncesi doğum sonrası diye ayrılıyomuş.. adamcağızın biri yazmış beklenen doğum tarihinden bi kaç gün geç doğmuş bebek o arayı napıcaz diyo?? işte böyle bi dünya saçmalık ya versene arkadaşım 16 haftalık blok rapor.. bu arada o iki hafta idare bizi istemiyosa rapor mazeret izni bize kendileri yardımcı olucaklar .. bak ben okulun son iki haftası gidicem mesela küfür gibi eminim ki istemicek idare beni o karışıklığın içinde
Kendi doktorun olmak zorunda değil.canım dün akşam hesapladım seninkini aynen 27 eylül çıkarıyorum ben de.. şimdi bi program vardı otomatik doğum izni hesaplayıcı orda da baktım eğer son 3 haftaya kadar çalışmak istersen 1 kasım, 32. haftada ayrılmak istersen 27 eylülde ayrılıyosun izne..32.haftada izne ayrılırsan da dönüşün 17 ocak..valla dün senin sayende ayıktım saolasın.. okula gitmicem böylec sadece seminere gidicem..yalnız bi sorum daha var biz bu doğum izni raporunu kendi drumuzdan mı almak zorundayız yoksa herhangi bi kadın doğum doktoru oluyo mu?? A Askina eskiya sen biliyo musun kuzum bu konuyu??
Yok cnm bnm bi arkds kndi doktorundan almadı geçen sene başka doktordan aldicanım dün akşam hesapladım seninkini aynen 27 eylül çıkarıyorum ben de.. şimdi bi program vardı otomatik doğum izni hesaplayıcı orda da baktım eğer son 3 haftaya kadar çalışmak istersen 1 kasım, 32. haftada ayrılmak istersen 27 eylülde ayrılıyosun izne..32.haftada izne ayrılırsan da dönüşün 17 ocak..valla dün senin sayende ayıktım saolasın.. okula gitmicem böylec sadece seminere gidicem..yalnız bi sorum daha var biz bu doğum izni raporunu kendi drumuzdan mı almak zorundayız yoksa herhangi bi kadın doğum doktoru oluyo mu?? A Askina eskiya sen biliyo musun kuzum bu konuyu??
günaydın canım :) diyelim ki bebek bi kaç gün geç doğdu o arayı napıcaz allahaşkına ne saçmalık ya ben çocuk her an doğdu doğucak pozisyonda bi de raporla mı uğraşıcamGünaydın hanımlar :)
Herkes iyidir umarım
Doğum izni konusunda şöyle ki toplam 16 hafta var. Doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 oluyor.
Ama istenirse çalışabilir raporuyla doğum 37ye kadar çalışılıp doğum sonrasına aktarılabiliyor 5 hafta.
Bir de bebek beklenenden geç doğarsa şu günde dünyaya gelmiştir diye rapor götürücez zaten o günden başlıyor doğum sonrası izni diye biliyorum ben.
iyi bari en azından bu güzelmiş :/Kendi doktorun olmak zorunda değil.
Herhangi bir kadın hastalıkları doğum uzmanı olabilir
sen de 10 eylülde ayrılıyosun 31 aralıkta geri dönüyosun galiba ayşecimYok cnm bnm bi arkds kndi doktorundan almadı geçen sene başka doktordan aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?