bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen dün bn de çok kotuydum her yerim agriyo bi halsizlik.kndi kndime nazar ettm iyiym deyip duruyodum..elim ayağım kalkmyo aksamlari.kalkıp bulasiklari yerlstrckms. sirtima masaj yapti bzmki yoksa duramiyorm.karnım semsert oluyo zaten durmadan aksamlari

akşamları böyle olması normalmiş datlım annem de öyle dedi benim de akşam 8den sonra falan sanki kemiklerime bi yerden haber geliyo evet hayatı zindan etmeye başlayın diye bugün ben d vitamini de isticem düşüktü benim kalça kemiği ağrısını o yapıyomuş sanırım.. bi yerde okumuştum bel ağrısı kalsiyum eksikliği, kalça d vitamini diyodu.. hakkaten benim kalsiyum seviyem güzel

Aynen senın gıbı cok gergınım canım tam evı duzenledım temızledım derken kucuk cocugu olan yatılı misafirim var cıldırcam bugun ben de gorcem yavrumu oley

sen de 10 eylülde ayrılıyosun 31 aralıkta geri dönüyosun galiba ayşecim
Cnm tam 2 ay değil mi.10 aralık olmaz mı. Bayram konusu kafamı kurcaliyor.onu sorucam.bayramdan snra izne ayrılsam o süreyi doğum sonrasına aktarabilir miyim.10 eylül cumartesi oluyor.9 eylülde günüm dolmuyor snra bayram zaten.bayram snrasına kalıyor. İlçe Milli eğitimle konuscam okula sorarsam bi memurumuz var sadece sinir ediyor hiç bi iş halletmiyor arayıp ilçeye de sormuyor kndi kndine yorum yapıyor bilmeden. bi sonuç alamıyosun yani.direk ilçeyle halledicem o yüzden yarın sorucak eşim ilçeye gidip

İnşallah balığın etlenmistr balina gibi olmstir:)güzel haberlerini bekliyorz

yok canım seninkini programdan hesapladım şimdi.. 31 aralık diyo geri dönüş tabi bu doğum sonrası 8 hafta izin kullanman durumunda.. senin o sorunu hatırlıyorum önceden de sormuştun.. bayramdan sonraya alman için 9 eylülde gidip çalışabilir raporu alıcaksın bayram dönüşü de tekrardan doğum öncesi izin raporu alıcaksın

Aynen senın gıbı cok gergınım canım tam evı duzenledım temızledım derken kucuk cocugu olan yatılı misafirim var cıldırcam bugun ben de gorcem yavrumu oley
ooyyyy yatılı misafir mi hem de küçümen çocuğu olanından kız seneye bize de böyle diycekler bi yere gidersek ama yani canım doğumuna 5 kalmış kadına da gelmeyiversinler yaaa hayret bişey bu sıcakta.. neyse bugün bıdığı görücekmişin bu teselli işte yoksa benim de beynim ağrıyo dünden beri izin hesaplamaktan ama akşam 5 te oğluşumu görücem

Eşim de diyor araya bayram gircek çalışabilir almana gerek yok.kndi kndine karar vrdi tamam böyle diyo.git sen sor dedjm ikna ettm bakalım ne dicekler.yalnz doktorm bana 10 gün rapor verirse 9 eylülde raporlu olucam raporluyken çalışabilir raporu verilemez hrhlde nyse dur bakalım yarın eşim sorsun ona göre ayarlarıZ artik

Canım seneye bebiş bızımkıler oyle koltuk tepesınde zıplıyo yada uyarınca banane deyıp inadına ortalık dagıtıyo olmuycaklar daha uff cok gergınım evım mahvoldu hıc halım yok kocam yardımcı degıl akerjım de var toz kır hep

tam tımarhanelik bi ortam oluştu şu an doğum izni falan derken güya başında beklediğim sütü taşırdım iyi mi bi yandan karnımdaki tekmelemiyo hopluyo resmen heyecan yaptı balık balkonda da serçelerle güvercinler birbirine girdi!! benim balkonu paylaşamıyo gerizekalılar misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini istemez ama bana fikrimi soran yok tabii

ooy valla çok karışık işler aslında bu kanunların yönetmeliklerin içine azcık insiyatif insanlık ekleseler bu sorunları yaşamıcaz biz de :/ bence de en doğrusu sorun tatlım ilçeye.. yalnız bak senin ilçe milli eğitimini bilmem de benim burda bi kıllı abim var ilçede güya en kıdemli o yönetmeliklerin sırasını da ona ben söylüyodum düşün ne vahim haldeyiz diyeceğim o ki haklarımızı iyi araştıralım mesela bazı idareler ya da ilçe memler kırtasiye yardımı doğum iznindeyse verilmez diye kafalarına göre uygulama yapıyolarmış!! eeee okul listeyi gönderirken adını yazmazsa sen de alamıyosun doğal olarak halbuki kesinlikle alma hakkımız varmış çünkü ücretli izinde olucaz yani alıyoruz

Benimde eczaneden aldigim cihaz bu fakat roche markasini da aldim.firma gondiriyormus isteyenlere durumumu anlattim banada hemen gonderdiler sadece stripini ben aldim.2 gun sonra elimdeydi.En iyi marka buymus.fakat suan senin kullandiginla bu roche cihazinin olcumleri arasinda cok az bir fark oluyor roche daha dusuk olcum yapiyor.
En guzeli benim gibi yapcan.bende 3 cihaz var birde hastanenin cihaziyla olcum yaptim hepsi farkli sonic cikiyor.en dusuk olcen roche cihazi.artik kafama takmiyorum cok rahatim.bebegimin kilosuda fazla degildi.27.3 de 1200 du kilosu suyuda fazla degildi.ben rahat olunca seker de dustu.evde insulin duruyor yukselince kullancaktim suan hep sinirda pek yukselmedi o yuzden kullanmadimda.
Sende benim gibi yap rahat ol takma bukadar kafana.anormal bir kilo alma dururmu olsa endiselen ama o da yok sen yine pilav makarna hamur isi tatli cok canin isteyince ye o da 1-2 catal.
Moralini yuksek tutarsan sekerde duzene girer.

Gunaydinlarrr..bu gece serindi güzel uyumusum.4 kere kalktum lavabo ya gerçi ama geri yattim uyuyabildim.hemoroidle başim dertte dun nasil normal dogurcam ben boyle diip gezdim evde...oğluna hamileyken çok konforlu bi gebelik yasamisim meğer.kiz beni haşat etti.

gelenler kim allahaşkına bari çocuklarına mukayyet olsunlar canım hayret bişey ya yazık yani insan hamileylken valla günlük rutin işlerini yorularak yapıyo zaten

seninki ne güzel erkenmiş :) benimki 5 te canım.. güzel haberlerle dönelim inşallah.. bugün benim dr hipokrat yeminini bozabilir soruları liste yaptım doğum şeklinden başlıyoo.............
Hahah benım kafam saman gıbı canım sorularımı da unutuyom hep.inş ıyıdır kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…