- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.461
Aynen dün bn de çok kotuydum her yerim agriyo bi halsizlik.kndi kndime nazar ettm iyiym deyip duruyodum..elim ayağım kalkmyo aksamlari.kalkıp bulasiklari yerlstrckms. sirtima masaj yapti bzmki yoksa duramiyorm.karnım semsert oluyo zaten durmadan aksamlarigünaydın hanımlarinşallah iyidir herkes çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün ay ben dün çok fenaydım akşamüzeri başladı gece yatana kadar acaip bi gerginlik vardı üstümde menopoz teyzeler gibi zavallı eşim sonra o aşırı sinir yerini gülmeye bıraktı en son hatırladığım eşimin bana korkan gözlerle baktığı
akşamları böyle olması normalmiş datlım annem de öyle dedi benim de akşam 8den sonra falan sanki kemiklerime bi yerden haber geliyo evet hayatı zindan etmeye başlayın diyeAynen dün bn de çok kotuydum her yerim agriyo bi halsizlik.kndi kndime nazar ettm iyiym deyip duruyodum..elim ayağım kalkmyo aksamlari.kalkıp bulasiklari yerlstrckms. sirtima masaj yapti bzmki yoksa duramiyorm.karnım semsert oluyo zaten durmadan aksamlari
Aynen senın gıbı cok gergınım canım tam evı duzenledım temızledım derken kucuk cocugu olan yatılı misafirim var cıldırcam bugun ben de gorcem yavrumu oleygünaydın hanımlarinşallah iyidir herkes çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün ay ben dün çok fenaydım akşamüzeri başladı gece yatana kadar acaip bi gerginlik vardı üstümde menopoz teyzeler gibi zavallı eşim sonra o aşırı sinir yerini gülmeye bıraktı en son hatırladığım eşimin bana korkan gözlerle baktığı
Cnm tam 2 ay değil mi.10 aralık olmaz mı. Bayram konusu kafamı kurcaliyor.onu sorucam.bayramdan snra izne ayrılsam o süreyi doğum sonrasına aktarabilir miyim.10 eylül cumartesi oluyor.9 eylülde günüm dolmuyor snra bayram zaten.bayram snrasına kalıyor. İlçe Milli eğitimle konuscam okula sorarsam bi memurumuz var sadece sinir ediyor hiç bi iş halletmiyor arayıp ilçeye de sormuyor kndi kndine yorum yapıyor bilmeden. bi sonuç alamıyosun yani.direk ilçeyle halledicem o yüzden yarın sorucak eşim ilçeye gidipsen de 10 eylülde ayrılıyosun 31 aralıkta geri dönüyosun galiba ayşecim
İnşallah balığın etlenmistr balina gibi olmstir:)güzel haberlerini bekliyorzgünaydın hanımlarinşallah iyidir herkes çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün ay ben dün çok fenaydım akşamüzeri başladı gece yatana kadar acaip bi gerginlik vardı üstümde menopoz teyzeler gibi zavallı eşim sonra o aşırı sinir yerini gülmeye bıraktı en son hatırladığım eşimin bana korkan gözlerle baktığı
yok canım seninkini programdan hesapladım şimdi.. 31 aralık diyo geri dönüş tabi bu doğum sonrası 8 hafta izin kullanman durumunda.. senin o sorunu hatırlıyorum önceden de sormuştun.. bayramdan sonraya alman için 9 eylülde gidip çalışabilir raporu alıcaksın bayram dönüşü de tekrardan doğum öncesi izin raporu alıcaksınCnm tam 2 ay değil mi.10 aralık olmaz mı. Bayram konusu kafamı kurcaliyor.onu sorucam.bayramdan snra izne ayrılsam o süreyi doğum sonrasına aktarabilir miyim.10 eylül cumartesi oluyor.9 eylülde günüm dolmuyor snra bayram zaten.bayram snrasına kalıyor. İlçe Milli eğitimle konuscam okula sorarsam bi memurumuz var sadece sinir ediyor hiç bi iş halletmiyor arayıp ilçeye de sormuyor kndi kndine yorum yapıyor bilmeden. bi sonuç alamıyosun yani.direk ilçeyle halledicem o yüzden yarın sorucak eşim ilçeye gidip
wuuhuuuuuuu güzel dileğini yidiğim arkadaşım inşşşşşaallahhhİnşallah balığın etlenmistr balina gibi olmstir:)güzel haberlerini bekliyorz
ooyyyy yatılı misafir mi hem de küçümen çocuğu olanındanAynen senın gıbı cok gergınım canım tam evı duzenledım temızledım derken kucuk cocugu olan yatılı misafirim var cıldırcam bugun ben de gorcem yavrumu oley
Eşim de diyor araya bayram gircek çalışabilir almana gerek yok.kndi kndine karar vrdi tamam böyle diyo.git sen sor dedjm ikna ettm bakalım ne dicekler.yalnz doktorm bana 10 gün rapor verirse 9 eylülde raporlu olucam raporluyken çalışabilir raporu verilemez hrhldeyok canım seninkini programdan hesapladım şimdi.. 31 aralık diyo geri dönüş tabi bu doğum sonrası 8 hafta izin kullanman durumunda.. senin o sorunu hatırlıyorum önceden de sormuştun.. bayramdan sonraya alman için 9 eylülde gidip çalışabilir raporu alıcaksın bayram dönüşü de tekrardan doğum öncesi izin raporu alıcaksın
Canım seneye bebiş bızımkıler oyle koltuk tepesınde zıplıyo yada uyarınca banane deyıp inadına ortalık dagıtıyo olmuycaklar daha uff cok gergınım evım mahvoldu hıc halım yok kocam yardımcı degıl akerjım de var toz kır hepooyyyy yatılı misafir mi hem de küçümen çocuğu olanındankız seneye bize de böyle diycekler bi yere gidersek ama yani canım doğumuna 5 kalmış kadına da gelmeyiversinler yaaa hayret bişey bu sıcakta.. neyse bugün bıdığı görücekmişin bu teselli işte yoksa benim de beynim ağrıyo dünden beri izin hesaplamaktan ama akşam 5 te oğluşumu görücem
Kacta gorcen mınişi canım benım randevu 11de haberleselımmmmwuuhuuuuuuu güzel dileğini yidiğim arkadaşım inşşşşşaallahhh
ooy valla çok karışık işler aslında bu kanunların yönetmeliklerin içine azcık insiyatif insanlık ekleseler bu sorunları yaşamıcaz biz de :/ bence de en doğrusu sorun tatlım ilçeye.. yalnız bak senin ilçe milli eğitimini bilmem de benim burda bi kıllı abim var ilçede güya en kıdemli o yönetmeliklerin sırasını da ona ben söylüyodum düşün ne vahim haldeyizEşim de diyor araya bayram gircek çalışabilir almana gerek yok.kndi kndine karar vrdi tamam böyle diyo.git sen sor dedjm ikna ettm bakalım ne dicekler.yalnz doktorm bana 10 gün rapor verirse 9 eylülde raporlu olucam raporluyken çalışabilir raporu verilemez hrhldenyse dur bakalım yarın eşim sorsun ona göre ayarlarıZ artik
seninki ne güzel erkenmiş :) benimki 5 te canım.. güzel haberlerle dönelim inşallah.. bugün benim dr hipokrat yeminini bozabilir soruları liste yaptım doğum şeklinden başlıyoo.............Kacta gorcen mınişi canım benım randevu 11de haberleselımmmm
Benimde eczaneden aldigim cihaz bu fakat roche markasini da aldim.firma gondiriyormus isteyenlere durumumu anlattim banada hemen gonderdiler sadece stripini ben aldim.2 gun sonra elimdeydi.En iyi marka buymus.fakat suan senin kullandiginla bu roche cihazinin olcumleri arasinda cok az bir fark oluyor roche daha dusuk olcum yapiyor.lifechek marka canm çubuklu. plastik kartlı çubuğu var. Bende bir tane var o yüzden nasıl çıkartıyor bilmiyorum ama şunu farkediyorm hemen diyetin dışına çıkınca yükseltiyor. tarçın gibi şekeri düşüren şeyler alınca yürüyüş yapınca düşürüyor.... Arada kaçamak yapmak bana göre değil maalesef bunu anladım. Kaçamak yapıoyrum sonra düzene girmesi 1 günü buluyor üzülüyorum üzüntümden düşmesi de zorlaşıyor. Bebeğime inşallah zararı olmamıştır tek endişem bu. Çünkü daha yeni yeni düzene girmeye başladı şekerim. 29 haftalık görünüyor bebek usg de.... Bütün organları oluştu bunca vakit etkiledi bence şeker bebeğimi. Bu yüzden çok endişe duyuorum.... senin bebişin kilosu benimkinden az ve boyu benimkinden uzun. cinsiyeti ne acaba bebeğinin?
gelenler kim allahaşkına bari çocuklarına mukayyet olsunlar canım hayret bişey ya yazık yani insan hamileylken valla günlük rutin işlerini yorularak yapıyo zatenCanım seneye bebiş bızımkıler oyle koltuk tepesınde zıplıyo yada uyarınca banane deyıp inadına ortalık dagıtıyo olmuycaklar daha uff cok gergınım evım mahvoldu hıc halım yok kocam yardımcı degıl akerjım de var toz kır hep
Hahah benım kafam saman gıbı canım sorularımı da unutuyom hep.inş ıyıdır kuzularseninki ne güzel erkenmiş :) benimki 5 te canım.. güzel haberlerle dönelim inşallah.. bugün benim dr hipokrat yeminini bozabilir soruları liste yaptım doğum şeklinden başlıyoo.............
Onları da dınlemıyokı canım cocuk fenaaaagelenler kim allahaşkına bari çocuklarına mukayyet olsunlar canım hayret bişey ya yazık yani insan hamileylken valla günlük rutin işlerini yorularak yapıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?