bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben su aralar hicc dikkat etmiyorum diyete.kafami rahatlattim pek takmiyorum sekeri o yuzden seker de beni takmaz oldu.kafamada hep acaba sekerim kac sorusu olunca sekerim yuksek cikiyordu.sen kafandan bu sorulari atinca diyette yapmasan sekerin normale doner.ben suan hemen hemen herseyi yiyiyorum ama seker sinirda yukselmiyor.sende takma kafana.

gelenler kim allahaşkına bari çocuklarına mukayyet olsunlar canım hayret bişey ya yazık yani insan hamileylken valla günlük rutin işlerini yorularak yapıyo zaten
Canım benım dogum iznine de bı bakar mısın okulun ılk 2 haftası rapor almam gerek sonrakı hafta dogum ıznı hak edıyom gıbı hesapladım dogru mu 30 eylul yanı

Toplamda kactane oldu canim yeni.dogan kac tane 0_3ay kac tane aldin? Ben 5er takim aldim 5 de ince ama uzunkollu tulum aldim daha kac tane almaliyim altli ustlu?
Ya 4 tane 1 ay bulabildim uzun kollu zibin canim bayramda da bi 6 tane 3 ay almak istiyorum cunku gercekten zibin cok batiyo

Günaydın herkese sabahtan beri geçmişi okumaktan ancak yazabildim hani konularda öğretmenin doğum izni olunca birşey kaçırmayayım dedim..
Arkadaşım bu arada bende duydum o konuyu eğer o sürede raporlu yada izinde olursa vermiyorlarmış kırtasiye yardımını çok saçma geldi bana da araştırıp birbirimize yardımcı olalım.. Bende Çarşamba doktora gidip doğumla ilgili izin ve raporla ilgili kafamdaki muammaları çözmek istiyorum... Çünkü benimde iki hafta çalışmam gerekiyor...

günaydın canım :) aynen alamayanlar bile var o parayı çünkü idare listeye adını yazmamış onlar da herhalde hakkımız diildi diye düşünüyolar ama 5 yılda şunu öğrendim katiyen ilçe memlere falan çok güvenmemek lazım ordakilerin gözünden de kaçabiliyo bi çok şey yine haberleşelim canım dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…