- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.481
Ben su aralar hicc dikkat etmiyorum diyete.kafami rahatlattim pek takmiyorum sekeri o yuzden seker de beni takmaz oldu.kafamada hep acaba sekerim kac sorusu olunca sekerim yuksek cikiyordu.sen kafandan bu sorulari atinca diyette yapmasan sekerin normale doner.ben suan hemen hemen herseyi yiyiyorum ama seker sinirda yukselmiyor.sende takma kafana.Düşürdüm canım tarçınlı yoğurt yedim düzene girdi derken başka bi hata yaptım bensorma cnm dün akşam da börek yapmış annem dayanamadım yedim Annemle babam tam anlamıyor şeker var diyorum hamilesin diyorlar hiç halden anlayan olmuyor hamileyken iki canlısın gözüyle bakıyor herkes. işte o börek yüzünden dün gece de tokluğum çok yüksek çıktı 180 ve bu sabah yine yüksek çıktı 109 açlığım hep börek yüzünden. . Kahvaltıyı çok hafif yaptım ve kahvaltı sonrası tokluk 125 oldu sınır şimdi artık yavaş yavaş düzene giriyor. artık söz verdim kendime kaçamak yok ve annelere gitmeyeceğim akşamları
Dün gece şekerim 180 görünce ağladım çok üzüldüm zaten geç kaldım diyete 29 haftalık oldum millet 25 haftalıkken başlıyor ben geç başladım bi de dikkat etmiyorum. Artık akıllandım sanırım. 2 buçuk 3 ay dişimi sıkcam mecbur
Canım benım dogum iznine de bı bakar mısın okulun ılk 2 haftası rapor almam gerek sonrakı hafta dogum ıznı hak edıyom gıbı hesapladım dogru mu 30 eylul yanıgelenler kim allahaşkına bari çocuklarına mukayyet olsunlar canım hayret bişey ya yazık yani insan hamileylken valla günlük rutin işlerini yorularak yapıyo zaten
telefona not al :))Hahah benım kafam saman gıbı canım sorularımı da unutuyom hep.inş ıyıdır kuzular
Cok fazla kuzu o yuzden paylasamadimMcada Ikra meyra kizlar bebislere yine alisverisler yapilmiss gule gule giysin minnaklarr arada gorsel de paylasin da gozumuz gonlumuz acilsin
o zaman yapıcak bişey yok çocuğu evde tenhada kıstırıp korkutucaksınOnları da dınlemıyokı canım cocuk fenaaaa
Ben alali bayagi oldu canim bilmem guzel gorundugunden buyuk yani alabilirsinGüle güle giysin kuzucuk. Sana baby nest soracaktim. Geldi mi siparişin. Nasıl. Ben de vermeyi düşünüyorum
Tesekkurler kuzummGüle güle giysin inşallah minnakın :)
baktım canım eğer 8+8 şeklinde kullanmak istiyosan evet 30 eylül çıkış 20 ocak dönüşCanım benım dogum iznine de bı bakar mısın okulun ılk 2 haftası rapor almam gerek sonrakı hafta dogum ıznı hak edıyom gıbı hesapladım dogru mu 30 eylul yanı
Ya 4 tane 1 ay bulabildim uzun kollu zibin canim bayramda da bi 6 tane 3 ay almak istiyorum cunku gercekten zibin cok batiyoToplamda kactane oldu canim yeni.dogan kac tane 0_3ay kac tane aldin? Ben 5er takim aldim 5 de ince ama uzunkollu tulum aldim daha kac tane almaliyim altli ustlu?
AynenBİZİM ONLARA EN BÜYÜK SÜPRİZİM BEBİŞLER BENDE YAPMIYCAM
Sagol canım oyle ıstıyorum ama inşallah olur ıstedıgımız gıbı cok streslıyımmmbaktım canım eğer 8+8 şeklinde kullanmak istiyosan evet 30 eylül çıkış 20 ocak dönüş
Ahahah ıyı fıkırrrrro zaman yapıcak bişey yok çocuğu evde tenhada kıstırıp korkutucaksın
Toplamda 10tane yeter ozaman dimi :)Ya 4 tane 1 ay bulabildim uzun kollu zibin canim bayramda da bi 6 tane 3 ay almak istiyorum cunku gercekten zibin cok batiyo
rica ederim canım.. olucak inşallah herşey ama stres yapma diyemiyorum böyle resmi formal konular beni de çok boğarSagol canım oyle ıstıyorum ama inşallah olur ıstedıgımız gıbı cok streslıyımmm
Günaydın herkese sabahtan beri geçmişi okumaktan ancak yazabildim hani konularda öğretmenin doğum izni olunca birşey kaçırmayayım dedim..ooy valla çok karışık işler aslında bu kanunların yönetmeliklerin içine azcık insiyatif insanlık ekleseler bu sorunları yaşamıcaz biz de :/ bence de en doğrusu sorun tatlım ilçeye.. yalnız bak senin ilçe milli eğitimini bilmem de benim burda bi kıllı abim var ilçede güya en kıdemli o yönetmeliklerin sırasını da ona ben söylüyodum düşün ne vahim haldeyizdiyeceğim o ki haklarımızı iyi araştıralım mesela bazı idareler ya da ilçe memler kırtasiye yardımı doğum iznindeyse verilmez diye kafalarına göre uygulama yapıyolarmış!! eeee okul listeyi gönderirken adını yazmazsa sen de alamıyosun doğal olarak halbuki kesinlikle alma hakkımız varmış çünkü ücretli izinde olucaz yani alıyoruz
Kızzz bızım senle evlılık yıldonumumuz de bebişler de aynı 1 eylul ve 27+3 ıkızım ılan ettım senıBenimde persembe hic bisey yapmiycam banane o yapsin bana supriz
günaydın canım :) aynen alamayanlar bile var o parayı çünkü idare listeye adını yazmamış onlar da herhalde hakkımız diildi diye düşünüyolar ama 5 yılda şunu öğrendim katiyen ilçe memlere falan çok güvenmemek lazım ordakilerin gözünden de kaçabiliyo bi çok şey yine haberleşelim canım dediğin gibiGünaydın herkese sabahtan beri geçmişi okumaktan ancak yazabildim hani konularda öğretmenin doğum izni olunca birşey kaçırmayayım dedim..
Arkadaşım bu arada bende duydum o konuyu eğer o sürede raporlu yada izinde olursa vermiyorlarmış kırtasiye yardımını çok saçma geldi bana da araştırıp birbirimize yardımcı olalım.. Bende Çarşamba doktora gidip doğumla ilgili izin ve raporla ilgili kafamdaki muammaları çözmek istiyorum... Çünkü benimde iki hafta çalışmam gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?