bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm baktim netten smdi.ucretsz izin dışında her izinde kırtasiye yardımı tam almaliymisiz

Bi de resmi tatil doğum iznine eklenir diyor yaz tatili yıllık izin sayıldığı içim eklenmezmiş. Hrhlde bayram tatilini aktarabilcem.

Cnm baktim netten smdi.ucretsz izin dışında her izinde kırtasiye yardımı tam almaliymisiz
aynen canı sadece ücretsiz izne ayrılıyosak o kısmı alamıyoruz mesela senin bi kısmı kesilebilir 2.dönem ücretsiz izin düşünüyosan ama yarısını kesin almalısın

Bi de resmi tatil doğum iznine eklenir diyor yaz tatili yıllık izin sayıldığı içim eklenmezmiş. Hrhlde bayram tatilini aktarabilcem.
bak bu süpermiş sevindim senin adına.. sana bişey sorucam şimdi mesela ben tam 18 eylülde 32+0 oluyorum raporu ne zaman almam gerekiyo cuma mı pazartesi mi?? bi de hani vildan benim 32+0 ın pazara denk gelmesindn falan bahsetmiş bu kadar ayrntılı mı bu işler ya nolucak ki o güne denk gelse :/

arkadaslar bişi sorucam bgn kontrole gittim bebegim bası assada duruyor
doktor erken dedi ama dogum kanalı kapalı dedi. şimdilik erken dogum gözükmüyor ama bu heran değişebilen bişi dedi.

erken dönmemiş mi acaba bu benı biraz endişelendirdi. (kendi doktorum izindeymiş baska doktora gittim o da 5 dk baktı ilgilenmedi dogru düzgün sinir oldum)

saglık ocagındaki ebeye sordum o da erken dönmüş dikkat et mümkün oldguunca dinlen ayakta çok durma dedi

sana baskı yapar çıkacakmış gibi hissedersin dedi

arkadaslar bebegim tekrar şekil değiştirir mi acaba bu saatten sonra suan 28+5 iz

erken dogum riski olur mu acaba

Bence endiselenecek bisey yok arkadasim benimkide senle ayni pazartesi kafasi asagida da dedi ama normal yani her an sekil ve yer degistiriyorlar

allah allah sana niye böyle dedi ki hem doktor hem ebe?? çok şaşırdım çünkü benim bırak bu son haftaları teee ayrıntılı ultrason yapıldığı gün yani 1 temmuzda bebeişimin başı aşağıdaydı hatta ben de sordum aynı soruyu dr a bu pozisyon normal mi dedim tabii o sürekli döner şu an dedi.. sonra mesela en son ağustos başındaki kontrolde de bebeğin başı aşağıdaydı hatta dr bana şu anki duruma göre normal doğum görünüyo dedi.. ama benim habire dönüyo hissediyorum bi bakıyorum ayaklarını dikine dikine vuruyo aşağıya bi bakıyorum göbek deliğimin nerdeyse bi karış yukarısını tekmeliyo.. doğum kanalın da kapalı dendiyse bi sıkıntı yoktur herhalde canım

Yeter canim yine lazim olursa bebek dogunca esin alir ama 10 tane yeter ilk zamanlar
Mothercare de calisan kiz gicik etti beni az yok saatte bir degistirmek gerwkirmiste bisuru sey diyip esimin de aklini karistirip durdu... en sonunda yok artik dedik saatte bir elbise degistireni de hic gormedim dedim... sagol canim sen de tamamladin ozaman ilk kiyafetleri su bodyleri de alinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…