bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm bnm de cumrtsi ye denk geliyor ya bn de sorucam onu bi de resmi tatili dogum snrasına katmak için işte cuma almalı miyim çalışabilir gerçi bayram tatili ne çalışabilir izni gerekir mii ayyy bnm çok sorum varrr okuldan ogrenebilecegimi bilsem aricam ama dur bi arayim bn ilceyi:)

Canim benim bebegim de 26. Haftada donmusu dogum kanalimda genislemeye baslamisti ama Allah a sukur sadece dun acillik olucak kadar sancim oldu o da bobregimden kaynakli agriymis. Hergun dua ediyorum erken gelmesin gununde gelsin diye. Simdilik hersey yolunda bende ve ben hic yatmiyorum neredeyse surekli ayaktayim.

bi ara bakalım.. ben de seminerde bi sorucam md yardımcılarına falan

insallah hersey yolunda gider hep 32 haftada dogum yaptıgımı görüyorum rüyamda

bebegim 1385 gr olmuş kilosu iyim mi acaba kızlar

hohhoooyyytt zilli deseydin çok maydanoz olmasın herşeye :)))

geçmiş olsun canım acillik mi oldun dün taşınma telaşına düşüp kendini unutma yavaş yavaş bölerek yap bari herşeyi

insallah hersey yolunda gider hep 32 haftada dogum yaptıgımı görüyorum rüyamda

bebegim 1385 gr olmuş kilosu iyim mi acaba kızlar
Masalah kizcene canim cok guzel kilosu 28+ haftasinda degilmi birde ruyaya takilma sen canim 39 da gelicek insallah

Son düzenleme:
ya alakasiz bisey ama cok merak ediyorum kizlarinin ismi cok guzel. galiba ogullarinda var onlarin ismini cok merak ediyorum :)
Tesekkur ederim canim evet kizlarimin ismini begeniyorlar rabbim cumlemize adlarini koydurmayi nasip etsin insallah buyuk oglumun adi gurkan evran kucuk oglumun adi furkan arda canim :)) senin ilkmi bebegin adini dusunduzmu

canim evde tasiyorsunuz dikkat et kendine neden biraz daha bekletmediniz tasima isini sonrada yapardiniz 30 haftadasin canim rabbim 38-39 nasip etsin insallah rabbim sizi korusun

Tesekkur ederim canim evet kizlarimin ismini begeniyorlar rabbim cumlemize adlarini koydurmayi nasip etsin insallah buyuk oglumun adi gurkan evran kucuk oglumun adi furkan arda canim :)) senin ilkmi bebegin adini dusunduzmu
ogullarinizin adida cok guzelmis. isme cok takintiliyim galiba ben simdiden kizim olursa diye ad dusunuyorum :) oglum olcak insallah adi enver kerem dusunuyoruz. enver kayinbaba adi bizimkikerde gelenek olmus enver sukru enver sukru diye ilerliyo sulale ama ben keremi hamile olmadan dusunuyodum

Evet enver kerem cok guzel adini koymak nasip olsun insallah canim saglikla nasip etsin rabbim

Ay bu koca beni öldürecek. İlk dogumunda doğum yaptigimin ertesi günü gorumcem izin alamadigi için onun 2.5 yasindaki oglunu da alip gelmişti KV ve kp.tam 20 gun kaldilar.KV neyse de kp ve 2.5 yasinda bir çocuk daha.kp tam 20 gün otua odasinda koltukta uzandi yatti.ben TV izlemek istiyorum pijamalarla cikamiyorum kp un yanina. Tuvalette banyoda karsilasiyoz.basurun.çok kötüydü oturamiyordum kp yüzünden uzanamiyordum da.ya odadan cikmadim uzandim yada uzanamadigim icin aci içinde oturdum TV izledim.cocucgu hic söylemiyorum.ben zaten uyumuyorum bebek yuzunden.bir de o gece kalkip kalkip annemi isterim diye ağlar ağlar.bütün ev ayağa kalkariz.gündüz tam uyicam patpat koridorun o ucundan bu ucuna bagira bagira koşar.eşime dedim taaa kaç ay once annen ilk etapta yanliz gelsin. Sonra baban gelir.zaten kp ile konusmuyorum gibi birşey.bi sene çocuk baktilar bana her gün kavga etti benimle. Cayi bosalmis görmemiştim.yok yemek yerken ona niye bakiyomusum.yok bilgisayarun basinda calisiyo gibi yapiyomusum yalandan.aman neyse bir sürü şey iste.eşim ilk zamanlar tamam ben halledicem sen meraklanma diyordu.bugün laf acildi bana diyor ki ne diim gelmemiş diim.şok oldum.zaman yaklaştıkça yan çizmeye başladı.ya yeni lohusa da ne isi var kp in.bizimde doğum yapanlarimiz var erkeklerimiz gitmez ya.ilk önce karilarini yollarlar.ya onlari almaya giderken 1 gün kalirlar yadabikac ay sonra giderler şehir disindaysa.bu adam beni verem etti.artik bu is aileye saygiyi geçti eziklik ve pisirikliga geldi yani.benim babam olmicak.annem tek olacak.senin babanin olduğu yerde annem rahat edemez dedim.annemi mi yollayalim evine. Kimin daha çok faydasi olur sence dedim.babanin mi annemin mi.bu sefer benim bi çocuğum daha var.gecenkin de hadi tekti.ay napcam bu adamla bilmiyorum yaa

Atesim dustu hala basim,agriyor doktor birsey vermedi sadece parol kullan dedi...
Kadin dogumada gitt bebesim 1530 gr olmys birazda boyluca olcuk kucuk hanim..ilgin icin tskederim
Gecmis olsun massalah kizcenede canim 29+6 hafta galiba cok guzel kiloda annesi rabbim sizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…