- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.521
Cnm bnm de cumrtsi ye denk geliyor ya bn de sorucam onu bi de resmi tatili dogum snrasına katmak için işte cuma almalı miyim çalışabilir gerçi bayram tatili ne çalışabilir izni gerekir mii ayyy bnm çok sorum varrr okuldan ogrenebilecegimi bilsem aricam ama dur bi arayim bn ilceyi:)aynen canı sadece ücretsiz izne ayrılıyosak o kısmı alamıyoruz mesela senin bi kısmı kesilebilir 2.dönem ücretsiz izin düşünüyosan ama yarısını kesin almalısın
bak bu süpermiş sevindim senin adına.. sana bişey sorucam şimdi mesela ben tam 18 eylülde 32+0 oluyorum raporu ne zaman almam gerekiyo cuma mı pazartesi mi?? bi de hani vildan benim 32+0 ın pazara denk gelmesindn falan bahsetmiş bu kadar ayrntılı mı bu işler ya nolucak ki o güne denk gelse :/
Canim benim bebegim de 26. Haftada donmusu dogum kanalimda genislemeye baslamisti ama Allah a sukur sadece dun acillik olucak kadar sancim oldu o da bobregimden kaynakli agriymis. Hergun dua ediyorum erken gelmesin gununde gelsin diye. Simdilik hersey yolunda bende ve ben hic yatmiyorum neredeyse surekli ayaktayim.arkadaslar bişi sorucam bgn kontrole gittim bebegim bası assada duruyor
doktor erken dedi ama dogum kanalı kapalı dedi. şimdilik erken dogum gözükmüyor ama bu heran değişebilen bişi dedi.
erken dönmemiş mi acaba bu benı biraz endişelendirdi. (kendi doktorum izindeymiş baska doktora gittim o da 5 dk baktı ilgilenmedi dogru düzgün sinir oldum)
saglık ocagındaki ebeye sordum o da erken dönmüş dikkat et mümkün oldguunca dinlen ayakta çok durma dedi
sana baskı yapar çıkacakmış gibi hissedersin dedi
arkadaslar bebegim tekrar şekil değiştirir mi acaba bu saatten sonra suan 28+5 iz
erken dogum riski olur mu acaba
evet kuzum be sonradan ben de baktım da ince bunlar ben zaten kansızım donarım herhalde :/Yazlik yaa bunlar ben emin olamiyorum kasim sonuna 15 20 derece olcakmis hava donarim benuzun kollulari bekliyorum ben ama uzerine sabahlik alirim ben usumem dersen sekli renkleri cok guzel bence
bi ara bakalım.. ben de seminerde bi sorucam md yardımcılarına falanCnm bnm de cumrtsi ye denk geliyor ya bn de sorucam onu bi de resmi tatili dogum snrasına katmak için işte cuma almalı miyim çalışabilir gerçi bayram tatili ne çalışabilir izni gerekir mii ayyy bnm çok sorum varrr okuldan ogrenebilecegimi bilsem aricam ama dur bi arayim bn ilceyi:)
insallah hersey yolunda gider hep 32 haftada dogum yaptıgımı görüyorum rüyamdaCanim benim bebegim de 26. Haftada donmusu dogum kanalimda genislemeye baslamisti ama Allah a sukur sadece dun acillik olucak kadar sancim oldu o da bobregimden kaynakli agriymis. Hergun dua ediyorum erken gelmesin gununde gelsin diye. Simdilik hersey yolunda bende ve ben hic yatmiyorum neredeyse surekli ayaktayim.
sukur canim daha nice 30 lu haftalar olsun saglikla insallah bizde 30+1 olduk :))) son 6 hafta insallah
hohhoooyyytt zilli deseydin çok maydanoz olmasın herşeye :)))Mothercare de calisan kiz gicik etti beni az yok saatte bir degistirmek gerwkirmiste bisuru sey diyip esimin de aklini karistirip durdu... en sonunda yok artik dedik saatte bir elbise degistireni de hic gormedim dedim...sagol canim sen de tamamladin ozaman ilk kiyafetleri su bodyleri de alinca
geçmiş olsun canım acillik mi oldun dünCanim benim bebegim de 26. Haftada donmusu dogum kanalimda genislemeye baslamisti ama Allah a sukur sadece dun acillik olucak kadar sancim oldu o da bobregimden kaynakli agriymis. Hergun dua ediyorum erken gelmesin gununde gelsin diye. Simdilik hersey yolunda bende ve ben hic yatmiyorum neredeyse surekli ayaktayim.
Masalah kizcene canim cok guzel kilosu 28+ haftasinda degilmi birde ruyaya takilma sen canim 39 da gelicek insallahinsallah hersey yolunda gider hep 32 haftada dogum yaptıgımı görüyorum rüyamda
bebegim 1385 gr olmuş kilosu iyim mi acaba kızlar
Tesekkur ederim canim evet kizlarimin ismini begeniyorlar rabbim cumlemize adlarini koydurmayi nasip etsin insallah buyuk oglumun adi gurkan evran kucuk oglumun adi furkan arda canim :)) senin ilkmi bebegin adini dusunduzmuya alakasiz bisey ama cok merak ediyorum kizlarinin ismi cok guzel. galiba ogullarinda var onlarin ismini cok merak ediyorum :)
canim evde tasiyorsunuz dikkat et kendine neden biraz daha bekletmediniz tasima isini sonrada yapardiniz 30 haftadasin canim rabbim 38-39 nasip etsin insallah rabbim sizi korusunCanim benim bebegim de 26. Haftada donmusu dogum kanalimda genislemeye baslamisti ama Allah a sukur sadece dun acillik olucak kadar sancim oldu o da bobregimden kaynakli agriymis. Hergun dua ediyorum erken gelmesin gununde gelsin diye. Simdilik hersey yolunda bende ve ben hic yatmiyorum neredeyse surekli ayaktayim.
ogullarinizin adida cok guzelmis. isme cok takintiliyim galiba ben simdiden kizim olursa diye ad dusunuyorum :) oglum olcak insallah adi enver kerem dusunuyoruz. enver kayinbaba adi bizimkikerde gelenek olmus enver sukru enver sukru diye ilerliyo sulale ama ben keremi hamile olmadan dusunuyodumTesekkur ederim canim evet kizlarimin ismini begeniyorlar rabbim cumlemize adlarini koydurmayi nasip etsin insallah buyuk oglumun adi gurkan evran kucuk oglumun adi furkan arda canim :)) senin ilkmi bebegin adini dusunduzmu
Evet enver kerem cok guzel adini koymak nasip olsun insallah canim saglikla nasip etsin rabbimogullarinizin adida cok guzelmis. isme cok takintiliyim galiba ben simdiden kizim olursa diye ad dusunuyorum :) oglum olcak insallah adi enver kerem dusunuyoruz. enver kayinbaba adi bizimkikerde gelenek olmus enver sukru enver sukru diye ilerliyo sulale ama ben keremi hamile olmadan dusunuyodum
Evet enver kerem cok guzel adini koymak nasip olsun insallah canim saglikla nasip etsin rabbim
Evet canim.cok tesekkur ederim. Bunaldim ondan oldu dedim ama bobregimden kaynakliymis.geçmiş olsun canım acillik mi oldun düntaşınma telaşına düşüp kendini unutma yavaş yavaş bölerek yap bari herşeyi
Gecmis olsun massalah kizcenede canim 29+6 hafta galiba cok guzel kiloda annesi rabbim sizi korusunAtesim dustu hala basim,agriyor doktor birsey vermedi sadece parol kullan dedi...
Kadin dogumada gitt bebesim 1530 gr olmys birazda boyluca olcuk kucuk hanim..ilgin icin tskederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?