- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.541
Amin ecmain. Evi sattik canim sattigimiz kisinin cocuklari eylulde okula baslayacak onlar tasinacaklar. O yuzden bu cmrtesi cikiyoruz evden.canim evde tasiyorsunuz dikkat et kendine neden biraz daha bekletmediniz tasima isini sonrada yapardiniz 30 haftadasin canim rabbim 38-39 nasip etsin insallah rabbim sizi korusun
Gecmis olsun canim.insallah cabucak atlatirsin.bi hamileyken birde emzirirken cok zor hastalik bizlere.Atesim dustu hala basim,agriyor doktor birsey vermedi sadece parol kullan dedi...
Kadin dogumada gitt bebesim 1530 gr olmys birazda boyluca olcuk kucuk hanim..ilgin icin tskederim
Ah bu erkeklerin aileleri gercekten kibrit cakip yakmalik oluyor bazen. Canim benim uzulme bunaltma kendini sonucta biz ne kadar yipratsakda kendimizi olacak olani yasicaz. Sen bu konularo esinle degil kv ile konus guzel guzel. Annem gelicek ben dikisli olucam evde pijamayla dolasicam kp yaninda olmuyor anne. Madem bana yardim icin geliceksin tek gel lutfen ben iyilesince kp de gelsin de. Insallah anlayislidir da tamam kizim der. Dun sabah benim kv aradi acmadim esimi aradi zaten kavgaliydik onlar yuzunden bi gece oncesinde. Kalkin kahvalti hazirlayin geliyoruz demis. Bende ustumu giydim ciktim evden ailen gidince ara dedim.cunku bir gece oncesi esim uzerime yuruyecek kadar ofkelendirmislerdi gormek istemedim. Sonra disaridayken rahatsizlandim geldi hastaneye annemler gidince gidelim dedi esim. Dedim saka yapiyor olmalisin ya ne halin varsa gor evimden mi kovayim dedi beni birakip gitti. Ben hastaneye gittim tek basina annecigi ben evde degilim diye 5 dakika durmamis gitmis. Esim aradi gittiler nerdeysen alim seni dedi dedim hastanedeyim. Geldi serum bitince eve geldik bisey olmamis gb davrandi beni yolun ortasinda tek birakmamis gb ailesi icin erkekler malesef boyle canim.Ay bu koca beni öldürecek. İlk dogumunda doğum yaptigimin ertesi günü gorumcem izin alamadigi için onun 2.5 yasindaki oglunu da alip gelmişti KV ve kp.tam 20 gun kaldilar.KV neyse de kp ve 2.5 yasinda bir çocuk daha.kp tam 20 gün otua odasinda koltukta uzandi yatti.ben TV izlemek istiyorum pijamalarla cikamiyorum kp un yanina. Tuvalette banyoda karsilasiyoz.basurun.çok kötüydü oturamiyordum kp yüzünden uzanamiyordum da.ya odadan cikmadim uzandim yada uzanamadigim icin aci içinde oturdum TV izledim.cocucgu hic söylemiyorum.ben zaten uyumuyorum bebek yuzunden.bir de o gece kalkip kalkip annemi isterim diye ağlar ağlar.bütün ev ayağa kalkariz.gündüz tam uyicam patpat koridorun o ucundan bu ucuna bagira bagira koşar.eşime dedim taaa kaç ay once annen ilk etapta yanliz gelsin. Sonra baban gelir.zaten kp ile konusmuyorum gibi birşey.bi sene çocuk baktilar bana her gün kavga etti benimle. Cayi bosalmis görmemiştim.yok yemek yerken ona niye bakiyomusum.yok bilgisayarun basinda calisiyo gibi yapiyomusum yalandan.aman neyse bir sürü şey iste.eşim ilk zamanlar tamam ben halledicem sen meraklanma diyordu.bugün laf acildi bana diyor ki ne diim gelmemiş diim.şok oldum.zaman yaklaştıkça yan çizmeye başladı.ya yeni lohusa da ne isi var kp in.bizimde doğum yapanlarimiz var erkeklerimiz gitmez ya.ilk önce karilarini yollarlar.ya onlari almaya giderken 1 gün kalirlar yadabikac ay sonra giderler şehir disindaysa.bu adam beni verem etti.artik bu is aileye saygiyi geçti eziklik ve pisirikliga geldi yani.benim babam olmicak.annem tek olacak.senin babanin olduğu yerde annem rahat edemez dedim.annemi mi yollayalim evine. Kimin daha çok faydasi olur sence dedim.babanin mi annemin mi.bu sefer benim bi çocuğum daha var.gecenkin de hadi tekti.ay napcam bu adamla bilmiyorum yaa
Gecmis olsun canim.insallah cabucak atlatirsin.bi hamileyken birde emzirirken cok zor hastalik bizlere.
Bebisininde kilosu gayet guzel.masallah.
Gecmis olsun massalah kizcenede canim 29+6 hafta galiba cok guzel kiloda annesi rabbim sizi korusun
Herşeyin başı o lanet moral bozukluğu ve stres inan fiziksel ağrıları bile tetikliyo bence.. Tabii bizim bıdıkların azcık böbrek tekmeleme oyunu da buna sebep olabilir :)Evet canim.cok tesekkur ederim. Bunaldim ondan oldu dedim ama bobregimden kaynakliymis.
Doner cnm heran hersey degisebiliyo bebeklerde asagida olmasi erken dogum tehditi degildir29 haftadan sonra da yer değiştirebilir mi acaba
Bence senin icin hersey gayet normal endise edip kendinizi strese sokmayininsallah hersey yolunda gider hep 32 haftada dogum yaptıgımı görüyorum rüyamda
bebegim 1385 gr olmuş kilosu iyim mi acaba kızlar
İlcedekiler de bsy bilmiyor her zmnki gibi.en iyisi kndim araştırıp onlara söylemeliyim. Aradm gtti başkasına sordu.onlar da hemen olmz dediler.internette resmi tatil aktarilabilir diyo.doktorun vereceği rapor önemliymis orada tarihler yazarmis.en iyisi perşembe kndi doktoruma da sorayim.bi çözüm bulamicam gibi.9 eylül değil de gideyim 19 eylülde izne ayrilma raporu götüreyim o zmn mecbur eklerler doğum snrasına. 10 eylülde doldu 32.hafta derim.9 eylülde veremedim derimHerşeyin başı o lanet moral bozukluğu ve stres inan fiziksel ağrıları bile tetikliyo bence.. Tabii bizim bıdıkların azcık böbrek tekmeleme oyunu da buna sebep olabilir :)
Can'ım pazara gelmesi sorun değil hafta hesaplarken zorlandım sadece ..pazartesi gideceksin Can'ım rapora 32+o ı görmen lazımaynen canı sadece ücretsiz izne ayrılıyosak o kısmı alamıyoruz mesela senin bi kısmı kesilebilir 2.dönem ücretsiz izin düşünüyosan ama yarısını kesin almalısın
bak bu süpermiş sevindim senin adına.. sana bişey sorucam şimdi mesela ben tam 18 eylülde 32+0 oluyorum raporu ne zaman almam gerekiyo cuma mı pazartesi mi?? bi de hani vildan benim 32+0 ın pazara denk gelmesindn falan bahsetmiş bu kadar ayrntılı mı bu işler ya nolucak ki o güne denk gelse :/
Ay çok hoşsun gerçekten tamda böyle olacaklar çok komikmiş.. Bu gün eylül de doğum izninde olan arkadaş vardı ona sordum oda alamamış kırtasiye yardımını çok sinir bozucu.. Birde şu otomatik doğum izni hesaplayıcı nerde acaba bir ara benimkini de hasaplarmısın acaba doğru mu hesaplıyorum son adet tarihi 20 şubataaaaayyy kızlar beni son 2 hafta okulda gören idarenin hali böyle olucak muhtemelen
Canım baktığın yerde resmi bir yazı falan varmıydı malum idare herşeyde resmi yazı ister sanki kendileri bizden istediklerini resmi yazıyla yaptırıyorlarmış gibiCnm baktim netten smdi.ucretsz izin dışında her izinde kırtasiye yardımı tam almaliymisiz
Geçmiş oldun arkadaşımıza inşaallah vaktinde Zamanın da gelir bebeği@Aydede88 sinemnurun acilmasi olmus dun su an evde bekliyor sancilarin 2-3 dkk ya duserse bekleme gel demis rabbim saglikla nasip etsin cumlemize vakti zamininda insallah ....
Benim hanimkiz azicik yaramaz olcak galiba. Sol tarafimin kaburgalari aciyor saga yatiyorum inadina sag tarafa geciyor baska gece sag kasigima cok kramp giriyor soluma yatiyorum sola geciyor.Herşeyin başı o lanet moral bozukluğu ve stres inan fiziksel ağrıları bile tetikliyo bence.. Tabii bizim bıdıkların azcık böbrek tekmeleme oyunu da buna sebep olabilir :)
Zaten anlayisli bi kadin olsa 2 çocuklu lohusa gelinin evine kocayi takip gelebilme ihtimali olur mu sence canim.kime ne anlatican.valla top kocada.dengeyi o kurucak.ki benim istediğim gayet normal.su sokağa cikip kime sorsa ayni mantikla konuşur.Ah bu erkeklerin aileleri gercekten kibrit cakip yakmalik oluyor bazen. Canim benim uzulme bunaltma kendini sonucta biz ne kadar yipratsakda kendimizi olacak olani yasicaz. Sen bu konularo esinle degil kv ile konus guzel guzel. Annem gelicek ben dikisli olucam evde pijamayla dolasicam kp yaninda olmuyor anne. Madem bana yardim icin geliceksin tek gel lutfen ben iyilesince kp de gelsin de. Insallah anlayislidir da tamam kizim der. Dun sabah benim kv aradi acmadim esimi aradi zaten kavgaliydik onlar yuzunden bi gece oncesinde. Kalkin kahvalti hazirlayin geliyoruz demis. Bende ustumu giydim ciktim evden ailen gidince ara dedim.cunku bir gece oncesi esim uzerime yuruyecek kadar ofkelendirmislerdi gormek istemedim. Sonra disaridayken rahatsizlandim geldi hastaneye annemler gidince gidelim dedi esim. Dedim saka yapiyor olmalisin ya ne halin varsa gor evimden mi kovayim dedi beni birakip gitti. Ben hastaneye gittim tek basina annecigi ben evde degilim diye 5 dakika durmamis gitmis. Esim aradi gittiler nerdeysen alim seni dedi dedim hastanedeyim. Geldi serum bitince eve geldik bisey olmamis gb davrandi beni yolun ortasinda tek birakmamis gb ailesi icin erkekler malesef boyle canim.
canım aklımdaydın 2 gündür ama sanki tatile çıkmıştı bu kız dedim doğru hatırlıyomuşum :)) nasıl gidiyo tatil?? dinlen bol bol stres at
Canim bizim kocalar ailelerinden pek saygi sevgi gorememis o yuzden de hala kendilerini gosterme kanitlama sevdirme pesindeler. Bunu da bizi ezerek yapabilecklerini dusunuyorlar o yuzden artik esin yapamiyorsa is basa dusmustur kendin yapicaksin. Kurabilseydi dengeyi coktan kurardi. Sen esine de benim ve ailenin arasinda kalmani istemiyorum zaten senin derdin basindan askin de bide bu konular yuzunden bunalma biz ailenle kendimiz cozelim herseyi sen karisma kafii de.Zaten anlayisli bi kadin olsa 2 çocuklu lohusa gelinin evine kocayi takip gelebilme ihtimali olur mu sence canim.kime ne anlatican.valla top kocada.dengeyi o kurucak.ki benim istediğim gayet normal.su sokağa cikip kime sorsa ayni mantikla konuşur.
Zaten anlayisli bi kadin olsa 2 çocuklu lohusa gelinin evine kocayi takip gelebilme ihtimali olur mu sence canim.kime ne anlatican.valla top kocada.dengeyi o kurucak.ki benim istediğim gayet normal.su sokağa cikip kime sorsa ayni mantikla konuşur.
Ya gerçekten anlamıyorum bu insanları birazda batanlarım bayanları anlaması gerekmez mi hiç mi düşünmezler ben gerçekten çok sinir oluyorum böyle oluncaKızlar konu tam nedir bilemiyorum ama ahh ahh bu anlayışsızlıklar yokmu bende tatilden yeni döndüm bugün iş başı yaptım ve yorgunluktan ölüyorum ev dandini duurmda benim görümcemler gelecekmiş hemen allahtan bi yarını bırakmışlar bana da evi toplayım artık nasıl yapacaksamn heryerim balon oldu şişlik ağrı ve biz işe gidecez onlar evde ben onlara gitmeden bişeyler hazırlamam lazım yandım yani anlıycanız
aynen haftasonuna geldiği için öyle olucak o zaman.. şu öğretmenlerin danışma hattı vardı ya kaçtı no unuttum ama direk ankaradan yardımcı oluyolarİlcedekiler de bsy bilmiyor her zmnki gibi.en iyisi kndim araştırıp onlara söylemeliyim. Aradm gtti başkasına sordu.onlar da hemen olmz dediler.internette resmi tatil aktarilabilir diyo.doktorun vereceği rapor önemliymis orada tarihler yazarmis.en iyisi perşembe kndi doktoruma da sorayim.bi çözüm bulamicam gibi.9 eylül değil de gideyim 19 eylülde izne ayrilma raporu götüreyim o zmn mecbur eklerler doğum snrasına. 10 eylülde doldu 32.hafta derim.9 eylülde veremedim derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?