bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım aynen her yer kafasına göre bi uygulama tutturmuş gidiyo ama alabiliyoruz aslında ücretsiz izin haricinde her durumda.. o programı eğitimhaneden indirdim senin takviömdeki doğum tarihin sata göre dimi canım?? dur hemen bakıyorum oraya göre

abooovv bugün senin en zor günün tatilden sonraki ilk iş günü :)) yaarın normale dönersin gerçi

Benim hanimkiz azicik yaramaz olcak galiba. Sol tarafimin kaburgalari aciyor saga yatiyorum inadina sag tarafa geciyor baska gece sag kasigima cok kramp giriyor soluma yatiyorum sola geciyor.
benim paşa da azcık dik oturayım ya da öne eğileyim biraz hemen başlıyo ayaklarını kasıklarıma sokmaya solucan gibi geziyo gıdıklanıyorum resmen çocuk istiyo ki ben hep köy ağası gibi oturayım

tatil boyunca sizi rüyalarında gördülerse demek ayyyy benim gece yarısı 3 buçukta tekirdağdan buraya döndüğüm gecenin ertesi günü de benim görümcemler gelmişti!! hem de öğleden sonra 2yi geçerken haber verip geldiler adanadan!! şaka gibi bari önceden söyle dimi ben de yatıyorum dinleniyorum gecenin bi yarısı gelmişim zaten türkiyenin öbür ucundan offf off

Ya gerçekten anlamıyorum bu insanları birazda batanlarım bayanları anlaması gerekmez mi hiç mi düşünmezler ben gerçekten çok sinir oluyorum böyle olunca
aynen öyle olmalı kuzum haklısın da şimdi bu kadınlar ilk ailede göremiyolar bi saygı sonra kocadan da pek bi ilgi alaka göremeyince aynen şu cümleyi kuruyolar benim oğlum büyüsün o bana destek olucak!!! bababababa lafa bak neden gerizekalı biri destek olsun sana!! işte bu türk kayınvalide tipinin oğluna sarma sebebi budur kanımca kocasından görmediğini oğlundan bekleme..

kizlar gogus ucu yara olmamasi icin dogumdan ne kadar once krem surmemiz gerekir biliyor musunuz. annem cok cekmis bu yaralardan aglayarak kanaya kanaya emzirirdim diyor ( iyiki emzirmis kolay kolay hic hasta olmam bagisikligim cok kuvvetli)

kizlar gogus ucu yara olmamasi icin dogumdan ne kadar once krem surmemiz gerekir biliyor musunuz. annem cok cekmis bu yaralardan aglayarak kanaya kanaya emzirirdim diyor ( iyiki emzirmis kolay kolay hic hasta olmam bagisikligim cok kuvvetli)
35 -36 haftalarda basla canim lansinoh krem ovuluyor bilgine canim

Ya gerçekten anlamıyorum bu insanları birazda batanlarım bayanları anlaması gerekmez mi hiç mi düşünmezler ben gerçekten çok sinir oluyorum böyle olunca

Canım haklısın ama işte bişey diyemedim gelene gelme denmiyor birde ilk kez gelecekler artık olduğu kadar ne yapayım arkamdanda inş laf etmezler ümidiyle diyelim bizi iyi ağarlamadı diye :)

Q

Senin doktor gun verdi mi dogum icin?? 5 6 haftan kaldi sanirim. Off cok az kaldi ya
Evet canim ikizlerde 34-35-36 en gec en erken gelenlerde var insallah o haftalarda gelmez mesala dun 31 haftada dogum yapti ikiz annesi Selinlerim bebeklerine kavustu erkenden cok uzgun 1.600 dogmuslar rabbim korusun minnoslarini .. ecmain birde cuma gunu randevum var 30+5 olucagiz o gun ciger gelistirici yapicakmi bilmiyorum bir soracagim canim

Kizlar hepinize merhabalar
Bebisleriniz icin bakim urunleri ne aldiniz veya alacaksiniz? Sampuan, pamuk vs? Ben bu ay da onlari alayim diyorum. Stok yapmayin az alin baslangicta diyorlar bebegin cildine uymaz vs diye napmayi dusunuyorsunuz?

singer cnm bende 3 hafta önce ki kontrolmde sormustm kafası nerde Die o zaman aşağıda artik demisti.Ama hiç sıkıntılı bi durum var gibi konusmamsti.Bu haftalrda dönmesi çok anormal değil çok takma bence.Hele Allah korusn ağrın sancin yoksa aklına bile getirme bence.herşey yolundadr İnşallah.maşallah bebisin kocaman da olmuş.sevin annesi.Allah m sağlıklı sıhhatli bi şekilde en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin

35 -36 haftalarda basla canim lansinoh krem ovuluyor bilgine canim

sagol canim 30. haftaya girine bi dogum korkusu emzirme korkusu basladi. bir de benim goguslerim kendimi bildim bileli yarik yarik duruyo ve beyaz seyler olusuyo annem yillar once mantar falanmi diye doktora goturmustu ama kadinlik hormonu fazla ondan deyio gondermislerdi acaba emzirmeyke ilgili sikintim olurmu bi doktora gitsemmi bilemedim

Bebisleriniz icin bakim urunleri ne aldiniz veya alacaksiniz? Sampuan, pamuk vs? Ben bu ay da onlari alayim diyorum. Stok yapmayin az alin baslangicta diyorlar bebegin cildine uymaz vs diye napmayi dusunuyorsunuz?

Cnm ben sebamed almayı dusunuyrm.özellikle şampuan.arkadsm kullandı çok memnundu kunak mi ne oluoms galiba yeni doganlarda asla olmadı dedi.2 ablasi Kadın doğumcu Onun.ablalarnn tavsiyesyle almış.almışken şey olarak hepsini sebamed alayım diorm

Unibayb sampuan 1 adet aldim dalin bebeyagi kucukboy aldim bepanten pisik kremi camasirtozu da dalan roix aldim bitkisel canim simdilik bukadar

Aynen canim ben de sebamed ve uni baby agirlikli duydum memnuniyetlerini 1 er kutu alarak baslamak en guzeli o zaman baktik bebisler memnun stoklariz. Ben bebek bezini de 1 numara 1 tane alip koyucam kenara memnun kalirsak bitmeye yakin fazla fazla alirim diyorum.

Unibayb sampuan 1 adet aldim dalin bebeyagi kucukboy aldim bepanten pisik kremi camasirtozu da dalan roix aldim bitkisel canim simdilik bukadar
Bencede yeterlu valla canim baslangic icin. Ben de uni baby sampuan var bi urunun hediyesiydi, 1 tane islak temizleme pamugu var. Bebek yagi ve pisik kremi aldim mi 1 er tane tamamdir diyorum baslangic icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…