- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.561
canım aynen her yer kafasına göre bi uygulama tutturmuş gidiyo ama alabiliyoruz aslında ücretsiz izin haricinde her durumda.. o programı eğitimhaneden indirdim senin takviömdeki doğum tarihin sata göre dimi canım?? dur hemen bakıyorum oraya göreAy çok hoşsun gerçekten tamda böyle olacaklar çok komikmiş.. Bu gün eylül de doğum izninde olan arkadaş vardı ona sordum oda alamamış kırtasiye yardımını çok sinir bozucu.. Birde şu otomatik doğum izni hesaplayıcı nerde acaba bir ara benimkini de hasaplarmısın acaba doğru mu hesaplıyorum son adet tarihi 20 şubat
Canım baktığın yerde resmi bir yazı falan varmıydı malum idare herşeyde resmi yazı ister sanki kendileri bizden istediklerini resmi yazıyla yaptırıyorlarmış gibi
Geçmiş oldun arkadaşımıza inşaallah vaktinde Zamanın da gelir bebeği
abooovv bugün senin en zor günün tatilden sonraki ilk iş günü :)) yaarın normale dönersin gerçiCanımmm tatil bitti bugün iş başı( çok yoruldum yol beni mahfetti birde arkadaşın düğününğ yaptık geldik dün eve geldim hemen yatış ayaklarım balon oldu resmen 10 saa yoldan sonra :))
buraya bakalamdım tel doğru dürüst çekmiyordu ya sanki mahrumiyet bölgesindeydik izmirdeydik ayol :))
benim paşa da azcık dik oturayım ya da öne eğileyim biraz hemen başlıyo ayaklarını kasıklarıma sokmaya solucan gibi geziyo gıdıklanıyorum resmen çocuk istiyo ki ben hep köy ağası gibi oturayımBenim hanimkiz azicik yaramaz olcak galiba. Sol tarafimin kaburgalari aciyor saga yatiyorum inadina sag tarafa geciyor baska gece sag kasigima cok kramp giriyor soluma yatiyorum sola geciyor.
tatil boyunca sizi rüyalarında gördülerse demekKızlar konu tam nedir bilemiyorum ama ahh ahh bu anlayışsızlıklar yokmu bende tatilden yeni döndüm bugün iş başı yaptım ve yorgunluktan ölüyorum ev dandini duurmda benim görümcemler gelecekmiş hemen allahtan bi yarını bırakmışlar bana da evi toplayım artık nasıl yapacaksamn heryerim balon oldu şişlik ağrı ve biz işe gidecez onlar evde ben onlara gitmeden bişeyler hazırlamam lazım yandım yani anlıycanız
aynen öyle olmalı kuzum haklısın da şimdi bu kadınlar ilk ailede göremiyolar bi saygı sonra kocadan da pek bi ilgi alaka göremeyince aynen şu cümleyi kuruyolar benim oğlum büyüsün o bana destek olucak!!! bababababa lafa bak neden gerizekalı biri destek olsun sana!! işte bu türk kayınvalide tipinin oğluna sarma sebebi budur kanımca kocasından görmediğini oğlundan bekleme..Ya gerçekten anlamıyorum bu insanları birazda batanlarım bayanları anlaması gerekmez mi hiç mi düşünmezler ben gerçekten çok sinir oluyorum böyle olunca
35 -36 haftalarda basla canim lansinoh krem ovuluyor bilgine canimkizlar gogus ucu yara olmamasi icin dogumdan ne kadar once krem surmemiz gerekir biliyor musunuz. annem cok cekmis bu yaralardan aglayarak kanaya kanaya emzirirdim diyor ( iyiki emzirmis kolay kolay hic hasta olmam bagisikligim cok kuvvetli)
Senin doktor gun verdi mi dogum icin?? 5 6 haftan kaldi sanirim. Off cok az kaldi ya35 -36 haftalarda basla canim lansinoh krem ovuluyor bilgine canim
Ya gerçekten anlamıyorum bu insanları birazda batanlarım bayanları anlaması gerekmez mi hiç mi düşünmezler ben gerçekten çok sinir oluyorum böyle olunca
Evet canim ikizlerde 34-35-36 en gec en erken gelenlerde var insallah o haftalarda gelmez mesala dun 31 haftada dogum yapti ikiz annesiQ
Senin doktor gun verdi mi dogum icin?? 5 6 haftan kaldi sanirim. Off cok az kaldi ya
35 -36 haftalarda basla canim lansinoh krem ovuluyor bilgine canim
Kizlar hepinize merhabalar
Bebisleriniz icin bakim urunleri ne aldiniz veya alacaksiniz? Sampuan, pamuk vs? Ben bu ay da onlari alayim diyorum. Stok yapmayin az alin baslangicta diyorlar bebegin cildine uymaz vs diye napmayi dusunuyorsunuz?
Bende gördüm canım takip ediyorum heyecanla darısı bize inşallahMy moonlight sinemnurun acilmasi olmus dun su an evde bekliyor sancilarin 2-3 dkk ya duserse bekleme gel demis rabbim saglikla nasip etsin cumlemize vakti zamininda insallah ....
Unibayb sampuan 1 adet aldim dalin bebeyagi kucukboy aldim bepanten pisik kremi camasirtozu da dalan roix aldim bitkisel canim simdilik bukadarKizlar hepinize merhabalar
Bebisleriniz icin bakim urunleri ne aldiniz veya alacaksiniz? Sampuan, pamuk vs? Ben bu ay da onlari alayim diyorum. Stok yapmayin az alin baslangicta diyorlar bebegin cildine uymaz vs diye napmayi dusunuyorsunuz?
Cnm ben sebamed almayı dusunuyrm.özellikle şampuan.arkadsm kullandı çok memnundu kunak mi ne oluoms galiba yeni doganlarda asla olmadı dedi.2 ablasi Kadın doğumcu Onun.ablalarnn tavsiyesyle almış.almışken şey olarak hepsini sebamed alayım diorm
Bencede yeterlu valla canim baslangic icin. Ben de uni baby sampuan var bi urunun hediyesiydi, 1 tane islak temizleme pamugu var. Bebek yagi ve pisik kremi aldim mi 1 er tane tamamdir diyorum baslangic icinUnibayb sampuan 1 adet aldim dalin bebeyagi kucukboy aldim bepanten pisik kremi camasirtozu da dalan roix aldim bitkisel canim simdilik bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?