- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.581
Senin kizcalarin kac kilo acep baya buyuduler masallah. Insallah zamaninda guzel saglikli kilolari yerinde dogarlar. Nasilsin agirlastin mi yatiyormusun surekli yoksa gezinebiliyormusun?Evet canim ikizlerde 34-35-36 en gec en erken gelenlerde var insallah o haftalarda gelmez mesala dun 31 haftada dogum yapti ikiz annesi @Selinlerim bebeklerine kavustu erkenden cok uzgun 1.600 dogmuslar rabbim korusun minnoslarini .. ecmain birde cuma gunu randevum var 30+5 olucagiz o gun ciger gelistirici yapicakmi bilmiyorum bir soracagim canim
Bende sabamed dusunuyorum. Islak mendil olarak henuz karar vermedi uni baby evde kullaniyorum zaten acaba ondan mi alsam devam etsem bilemedim zaten yikayip kullanicam yikayip koymak icin cam kap aldim bile. Deterjan sikintili benim icin ben toz kullanamiyorum ariel disinda da kullanamiyorum kokuyorsa astim kotu etkileniyor. Simdi napicam bebek icin bilmiyorum.Aynen canim ben de sebamed ve uni baby agirlikli duydum memnuniyetlerini 1 er kutu alarak baslamak en guzeli o zaman baktik bebisler memnun stoklariz. Ben bebek bezini de 1 numara 1 tane alip koyucam kenara memnun kalirsak bitmeye yakin fazla fazla alirim diyorum.
Ben mustela aldım şampuanı pişik kremi vücut yağı kullanan arkadaşlarım cok memnun umarım bende memnun kalırım..hanımlar karnınızda çatlaklar oluştumu
Evet bende öyle hesaplamıştım çok teşekkür ederim yani okullar açıldıktan sonra iki hafta var müdür de yeni bizim ne yapacağım bilemiyorum sonu iyi tutturmuşum tamda okulların kapandığı gün ama başta iki hafta şu seminer zımbırtısı biraz uzasa iyi olacak öyle bir söylenti var boş okullar çok fazla diye ama...teşekkür ederimEnfal97 canım baktım şimdi 1 ekim izne ayrılma 21 ocak geri dönme tabii bu 8+8 için
Ahh canım ya azcık dınlen bu kadar yuklenme kendıneKizlar ev supurdum kalbim sksti kotu oldum bi yandan adanin zirildamasi artik hic biseye tahamulum kalmadi
Bende de suan yok hergün sürüyorum acaba ne zaman olacak diye merak edıyorumUmarım olmazBen de mustela almayı düşünüyorum herşeyini. Çatlak oluşmadı çok şükür hiçbir yerimde. 3. aydan beri sapık gibi sürünüyorum ama dikkat ediyorum ben. Hiç aksatmadan kullanıyorum jelimi hatta son 1 aydır bacaklarıma da başladım ne olur ne olmaz diye
Ay inşallah en çok korktuğum şeylerden biri oBende de suan yok hergün sürüyorum acaba ne zaman olacak diye merak edıyorumUmarım olmaz
Benim 37. Haftaya kadar catlamamisti oğlum 42. Haftanın başında doğdu doğuma 2-3 hafta kala çatladı ama çok fazla değil şimdi de yeni çatlagim yok hicbiseyde sürmüyorum:)Ben mustela aldım şampuanı pişik kremi vücut yağı kullanan arkadaşlarım cok memnun umarım bende memnun kalırım..hanımlar karnınızda çatlaklar oluştumu
Hele benim göbek çizgim cıktı diye ağlamıştım:)iz kaldı geçmicek diyeilk hamileliğim bilgim yok araştırdım hamilelikde oluyormus meğer ama çatlaklar cok fena umarım olmaz hiççAy inşallah en çok korktuğum şeylerden biri o
Yazık cahil kadınlara ya siz böyle şeyler yazınca annem gelir hep aklıma ikingelini oldu ikisindende yüzü gülmedi kadın ne kocadan ne de oğlundan... İlk torun doğduğunda 40 gün gelinine baktı normal doğum yaptığı halde 40 gün salona yatak serdi annem her öğün yemeğini yatağına getirdi çocuğun kıyafetlerinden tut gelininin çamaşırlarını bile hassas diye elinde yıkadı kadın ben uzaktaydım arada iki kere ancak geldim... Ama mükafatı hiç iyi olmadı sonra da öyle hala çocuklarına bakar çalışıyor diye sağolsun bir yazma alıp eline hediye etmez teşekkür etmez evine kabul etmez daha bir bardak çayını içme içmemişizdir istemez.. Çok üzülüyorum anneme böyle oluncaaynen öyle olmalı kuzum haklısın da şimdi bu kadınlar ilk ailede göremiyolar bi saygı sonra kocadan da pek bi ilgi alaka göremeyince aynen şu cümleyi kuruyolar benim oğlum büyüsün o bana destek olucak!!! bababababa lafa bak neden gerizekalı biri destek olsun sana!! işte bu türk kayınvalide tipinin oğluna sarma sebebi budur kanımca kocasından görmediğini oğlundan bekleme..
Biraz da bünyeyle vücutla ilgili birşey bu sanırım. Normalde de hiç çatlağım falan yoktur benim ama yine de önlem almakta fayda var diye düşündüm :)Benim 37. Haftaya kadar catlamamisti oğlum 42. Haftanın başında doğdu doğuma 2-3 hafta kala çatladı ama çok fazla değil şimdi de yeni çatlagim yok hicbiseyde sürmüyorum:)
Hele benim göbek çizgim cıktı diye ağlamıştım:)iz kaldı geçmicek diyeilk hamileliğim bilgim yok araştırdım hamilelikde oluyormus meğer ama çatlaklar cok fena umarım olmaz hiçç
rica ederim canım benim :) bu turizmciler birliği de bi daha görüşmüş hükümetle 3 ekimde açın diye de yapmıcaklar galiba baksana 9 gün tatil olayı açıklandı dün ama böyle bişey söylenmediEvet bende öyle hesaplamıştım çok teşekkür ederim yani okullar açıldıktan sonra iki hafta var müdür de yeni bizim ne yapacağım bilemiyorum sonu iyi tutturmuşum tamda okulların kapandığı gün ama başta iki hafta şu seminer zımbırtısı biraz uzasa iyi olacak öyle bir söylenti var boş okullar çok fazla diye ama...teşekkür ederim
Tatlım sabun cevizini hiç duydun mu? Özellikle alerjik bünyeler, astımı olanlar fln için çok tavsiye ediyorlar.. Ben de yakın zamanda duydum, çok hoşuma gitti.. Ben de bazı deterjanları kullanamıyorum, mesela omoyla yıkanmış bi kıyafeti giydiğim zaman kaşıntıdan mahvoluyorum.. Rinso ile aram iyi bayadır onu kullanıyodum ama bu sabun cevizi aklıma çok yattı.. Eylülde annemlerin yanına gidince alıp deniycem, eğer kendi çamaşırlarımda beğenirsem bebek için de kullanıcam.. Zaten makinanın bebek giysileri için özel sıcak buharlı yıkama ayarı da var, yeterli olur gibi.. Buarada bu sabun cevizini şampuan duş jeli bulaşık det. fln olarak da kullanıyolarmış, bana en çok çamaşır mantıklı geldi.. Beğendiğim bikaç yazıyı atayım bi bak istersen tatlım :)Bende sabamed dusunuyorum. Islak mendil olarak henuz karar vermedi uni baby evde kullaniyorum zaten acaba ondan mi alsam devam etsem bilemedim zaten yikayip kullanicam yikayip koymak icin cam kap aldim bile. Deterjan sikintili benim icin ben toz kullanamiyorum ariel disinda da kullanamiyorum kokuyorsa astim kotu etkileniyor. Simdi napicam bebek icin bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?