bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ahbe canım sizin gelin katır cinsiymiş özür dilerim ama annem öyle der bu tip insanlara.. öyle kadına kayınvalide gibi diil anne gibi yaklaşır insan

Kızımın beşiğine asmak icin yaptıgım banner gerçi daha bitmedi birazcık daha suslicemm

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ben de kendim birşeyler yapmak istiyorum Rüzgar'a. Doğum iznine ayrıldığım zaman asılmaya başlayacağım ben de. Pinterest diye bir site var aynı zamanda uygulamasını da indirebilirsin. Orada çok güzel fikirler var sürekli oradan bakıyorum ben

Aman amann demekki bunların hepsi böyle hayır cuma gelseler

Arap sabunu kullan o zaman kuzum en temizi seni de rahatsiz etmez

Bakıyorum canim ordanda insan her gördüğünü yapmak istiyo bide evde oturunca boş durmaktan

Sizler bu izin konusunda bilgili gibisiniz.
Ben bayram tatilinden önce Türkiye'de olacağım nasipse, ama 32 haftayı doldurmamış olacağım. 31+5 falan olur randevu gününe dek. Yani bu izin 10 günlük bayram sonrasına kalacak, ben doktora gidene dek 33 -34 hafta falan olur. Şimdi 32 hafta da çıkamayacağım için, bu iki haftalık süre yanacak mı, yoksa hakkım doğum sonrasına kalır mı?

Bi de şimdi, ..... ( Şu kadar)haftalık hamiledir, diye bir yazı alıp onu muhasebeye vereceksin, falan dediler. Doğru mu hepsi bu kadar mı? Bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Aaah kızlar ah başıma gelenleri bilseniz.görümcem 2kızı(4yaşınada-2yasında) ve kayınvalidem geldi memleketten çocuklar düşman başına ben böyle bişey görmedim asla bahane bulmuyorum ama çok fenalar yaaa sürekli bağırıp ağlıyorlar heryer heryerde büyük geldiğinin ertesi günü kolunu kırdı güya bana yardıma geldiler daha 1hafta burdalar çıldırmaya az kaldı eşimle kavga ediyorum sürekli gerginlikten doğum öncesi bu kadar stres iyi gelmedi

Hamile insanin evine yatili gelmek nedir hele cocuklu gelmek nedir yaa ben anlamadim bu isleri valla kizlar uzuluyorum valla sizin yorgunlugunuzu dusunup

aynen haftasonuna geldiği için öyle olucak o zaman.. şu öğretmenlerin danışma hattı vardı ya kaçtı no unuttum ama direk ankaradan yardımcı oluyolar
Hmm bilmyrm canım o hattı. Okulda bi mudur yardimcişi var ona da soracağım. Ama 9 eylülde 32 hafta dolmuyor o yüzden bayram sonrası ayrılcam öyle karar vrdim

kızımda sebamed kullanmıştım simdi yine sebamed aldım.Islak mendil 1 yaşına kadar kullanmadım su ve pamuk kullandım.Dışarıda kullanmak içinde bezin içinde 2 paket hediye cıktı ıslak mendil primanin onlar yeter şimdilik.Pisik kremi bepanthol kullanmıştım ama almadım daha.

Aynen tam da dediğin gibi.ilgiyi kocandan bekle kocana ver kocayla anlasamiyolar bütün ilgi sevgiyi ogullarini veriyolar.oğlum evlensin bunaltmicam bn insallah.kocamla iyi olurm gezerz tozarm o zamn oğlumu gelinini bunaltmam zaten.herks yuvasında mutlu olsun.kndileri kocayla gecinemeyip mutlu olamiyolar oğlunun geline ilgisini kiskniyo lar bu sefer.seni de git de kocan sevsin yani

Cnm 2 kere genel anestezi ameliyt oldum hc de öyle bsy yazamadm çok güzel bayıldım çok güzel ayıldım hc bi sıkıntı yaşamadım bostan yere kötü şeyler düşünme.
Canım bende genel anestezi aldım 2 kez hatta birinde estetik oldum 4,5 saat sürdü bendede nefes problemi olmadı acaba dedim sezeryanamı özgü bu durım

rica ederim canım benim :) bu turizmciler birliği de bi daha görüşmüş hükümetle 3 ekimde açın diye de yapmıcaklar galiba baksana 9 gün tatil olayı açıklandı dün ama böyle bişey söylenmedi
Ya inşaallah son anda bir mucize olur çok işimşze yarar aslında benim aktarmakya ihtiyacım olmaz ama en azından seminer de hiç rapora gerek kalmadan gider gelirim
ahbe canım sizin gelin katır cinsiymiş özür dilerim ama annem öyle der bu tip insanlara.. öyle kadına kayınvalide gibi diil anne gibi yaklaşır insan
Aynen öyle birde annesi yok diye babamlar çok isteyerek aldılar babası kendisiyle yaşıt bir cici anne getirdi eve bizim gelini de evden kovdu o sıra babam istemeye gitti.. Kurtulsun kız sıkıntıdan diye şimdi herşey çok farklı oldu inan anlatsam yaptıklarını şaşırırsın.. Ama artık herşey tükendi sabır tükendi annem sürekli gözyaşı döküyor hadi desek ki abimle iyi en azından oda yok çocuklar perişan gibi ne üstlerine başlarına bakar ne kahvaltı hazırlar çalışıyorum diye evde hiç yemek pişmez çocuklar anneme gelince yemek istiyorlar düşün artık... Çok zor bir durum.. Neyse rabbim iyi etsin inşaallah...
Bu arada doktora gidecektin çıkmadın mı daha hadi yaz bize uzun uzun gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…