bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aynen canım annemle dalga geçerdim ama ben onun üst modeli olucam galiba allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat hayırlı ömür versin inşallah

yaa normalde var ya bi çok komedi programına falan taş çıkarır onlar biz büyük abimle yanyanayken açar izleriz bazen koltuktan düştüğümü bilirim gülerken ama anacım annemler öyle miii!! asla şakası yok onlar için çok ciddi :)))hayır annem babamı da eğitmiş adamcağız annemden çok yorum yapıyo onlara

çatısı ağrıyanlar kulübüne hoş geldin bacım bende 3 haftadır falan var o benim artık kemiği geçti etim de çürük gibi ağrıyo oraya bakmaya korkuyorum valla doğumdan sonra çürüğe mi çıkıcak nedir

saol bitanem son bi kaç saattir daha iyiyim zaten :) aaaayyy senin bugün misafirin vardı dimi :/ allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsın yemeklerine çaylarına falan hep uyku ilacı at erkenden yatsınlar horul horul

aay kızlar puding muding hazır hiçbir şey yemiyorum ben. ne olacak benim bu pimpirikli halim? biri bana birazcık rahat olmaktan zarar gelmeyeceğini anlatabilir mi?

Esim bu saatte geldi eve ustelik resmi tatil annem de bizdeydi bende kalayladim annem bozuldu beni bile opmeden gitti simdi napiyim ben bu koca bozuntusuna evdeki bardak canak ne varsa kirmak istiyorum kafasinda

because of you cips mi neyse ki cips cekmis canin ya bocukkk cekseydi. Neyse benim yengem yegene hamileyken her gun 4 5 paket cips yerdi. Simdi yegenim de cips hastasi.
naaaptın kuzuuum eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyosun yok kız hiç sevmem böcüklü yemekleri hatta sırf bu yüzden uzak doğuyu gezmek bile istemem o derece!! ha uzakdoğulular da bi because of you gelse de ağırlasak onu mu diyolar?? yoo ben kendi kendime gelin güvey oluyorum işte

Kizlar bugun hanimkizima alisveris yaptim. Arabasini aldim, bicibicilik kuvetini aldim. Sabununu, yagini, sampuanini, pisik kremini sabamed aldim. Deterjan hacisakir aldim yumusatici chicco aldim. Kendime humana cay aldim. Mama almadim ne marka alsam bilemedim. Gogus kremi aldim kullanmaya baslayacagim artik uclari sizlamaya basladi. Bir de kapi susu ve sekerlerin siparislerini verdim. Insallah unuttugum birsey kalmamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…