bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benim eşim de tatil diildi canım ve hala gelmedi özel sektör ne yazık ki her zaman hak hukuk tanımıyo :/
Iyi ama kuzum esimin kendi isi yani arkadas patron... beni kizdiran seyde bu delircek gibi oluyorum annemde surekli onu koruyo bi kere bile kv dem beni korumadi ada minicikti hastalandim dr a cocuga bulasir mi diye sordu bu aile beni kanser edecek simdi bide dogum yakllssti yine yilan diliyle evime coreklenecek kv onun sikintisi da coktu icime

Ya incecik bi yorgan var bizde kaynanam getirdi bide baddaniye nevresime geçirdik öyle kullancaz uyku seti almayın diyo alanlar

Ay okurken Yoruldum.hepsini bir günde mi yaptinnn..bravo canim vallaa...seker nr yaptiricaksin.ben çok kararsizim.

Ay okurken Yoruldum.hepsini bir günde mi yaptinnn..bravo canim vallaa...seker nr yaptiricaksin.ben çok kararsizim.
Dilara bebeden aldim hepsini canim. Daha aldiklarim bile var yazmayi unuttugum. Esim kanguru meraklisi kendine kanguru bile aldi. Seker olarak o kokulu taslardan emzik pembe bisi dolap susu olarak kullanilacak. Tanesi 2.25 den yapti 2.75 mis falan filan.

Kızlar yarın doktor kontrolümüz var saat sekizde bir yanım mutlu bebeğimi göreceğim için bir yanım tedirgin beyninde sıvı toplanması oluşmuştu bebeğimin onun yükselmesinden korkuyorum.Teyzoşları olarak sizlerden dualarınızı istiyorum inşallah güzel haberler alırız.

İnşallah hayırlı haberlerle donersiniz canim Allah yardımcınız olsun

Ton baligi bize yasak degil miydi? Bi de maden suyu da cok abartmadan icmek lazim bol.bol demis ama..
Bu ikisi disinda gayet faydali bir paylasim olmus sagol canim

Gecmis olsun ve gozun qydin canim darisi bir sonraki ultrasonlara girecek olanlara..
Bu damar olayi nedir? Benim damarlarda sorun olustu bebise de sorun yaratirmi diye aklimda suphelerim var canim o ayrintoli damarlara ne diyerek baktirdin adi tam olarak ne ben de isteyeyim doktorumdan

Kızlar esimin bi arkdsi yarı fiyarına vercek bize bunları ama bn tam arastrmadigim için bilmyrm araba kraft park yatak chicco sizce kullanışlı mi nasıllar. Resimler bugün geçti elime
Arabasini bilmiyorum ama kraft iyidir yine de guzeller canim gule gule kullan. Arabaya ana kucagi da alman gerekecek ama onu unutma ilk 6 ay oturma pozisyonunda durmaz bebis Ana kucagi zaten varsa sorun yok

Ya incecik bi yorgan var bizde kaynanam getirdi bide baddaniye nevresime geçirdik öyle kullancaz uyku seti almayın diyo alanlar

Bende oldum olası uyku setlerindn nefret ederim.almayı dusunmuyrm.bi arkadaşmla görüştüm.o da yorgan hiç ortmedm dedi.evler zaten sıcak çok şükür.inceck hazır yorgan alayım madem diorm bende.ama battaniyeyi geçirmek de mantklyms.denemek lazım Sağol cnmcm :)

Arabasini bilmiyorum ama kraft iyidir yine de guzeller canim gule gule kullan. Arabaya ana kucagi da alman gerekecek ama onu unutma ilk 6 ay oturma pozisyonunda durmaz bebis Ana kucagi zaten varsa sorun yok
Ana kucagi var canım. bakalım yatak guzel de arabayi yarın iyce sorcak eşim nasıl oldugunu

Cnm bi kanguru meraklısı da bnm.burda pamidorda baby togo vardı kanguru onu almayi dusunuyorm.sen hangi marka aldin

Ohh ceyizi tamam hanimkizimizin

Bu femur uzunluguna , ben de 27. Haftada taktim kafaya, 7 ile carpinca ayni benimki de 35 cm cikiyordu.
Ortalama yani... Tabi insan guzel guzel gelissin, uzun uzun olsun falan bekliyor :)) Ama sonographer bana cikisti : Sidmi soyle oldu , 3D de yuzunu gostermeyince , bir deneme sansimiz daha vardi, ertesi hafta tekrar gittim. Dedim Femur'u olc bari , uzamis mi? Dedi , niye boyle yapiyorsun. Gayet guzel gelisiyor. Butun bebekler uzun olmak zorunda degil, falan dedi.

Benimkinin de gun olarak , en geriden gelen yeri bacak boyu, diger olcumler 27+4 , 27+5 , falan desek, bacak boyu 27+0 gibi bir seydi olcumde.
( Ben de bacak konusunda esime takiliyorum , yaaa nesi kisa benim kemiklerimin , falan diyor ) Benzer konusmalar yasamamiz cok sempatik geldi :)
Bu arada benimki da ayni babasi, burnu , cenesi Bir dudaklari benden almis galiba, Ayak goruntusunu de yakadik, o bile babasi , hobit ayaklilar diyorum ( Kocaman manasinda )

Saka bir yana , benzer tedirginlikleri hepimiz yasiyoruz, Ama doktorlar korkulacak bi sey yok diyorlarsa , yoktur demek ki.
Inan bana hic bir doktor , ortada endiselenecek bir sey varsa, saklamiyor, dan dun konusuyorlar. Oyle dusun.

Çok sağol canım ya valla benle benzer şeyleri yaşayan birini görmek iyi geldi :)) bizimki bi yetişiyo diğerlerine bi bakıyorum bi kaç hafta geride kalmış.. Doğru aslında bişey olsa Dr zaten riske etmez söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…