bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla ben artık duba gibi olduğumu hissediyorum :) şu 2 ayıda çok almadan bitirebilirsek inş. Benimde canım habire tatlı istiyor artık bazen her şeyi istiyor.
Benim de cekmeye basladi artik kontrol ediyordum kendimi valla bukez cheesecake aldim migrostan dayanamayipson tuketiminin 3 gunu var. Koca cikolatali cheesecake ben onu 2 gune bitiririm ki

Doktorlar gercekten sorun oldugunda pat pat soyluyor hatta biz evham yapalim die 5 kati soyluyor. Benim eski doktoruma kalsa ben wc ye kalksam dogum yapicaktim. Ama hic oturdugum yok masallah hanimkizimda bende iyiyiz. Geri de olmasi onemli degil ki. Hem geri de olmasi bacak boyunun kisa olacagi anlamina da gelmiyor. Bazen olcumlerle dogduktan sonrasi hic tutmuyor. Kafana takma canim icini ferah tut.

Takilma canim onlara benimkinin de kollar 2 hafta ileriden gidiyor maymun gibi olacak cocuk diye endiseleniyorum ustelik ayri ayri doktorlarda da boyle cikti sonuc esimin kollar da uzun ona benzeyecek sanirim Ama takip ediyorum iste minimetrik bilemedin 1cantimlik boylardan bahsediyoruz suan canim.. Degisir o zamanla.. bebislerin bacak boylari zaten dogduklarinda da kisa olurmus boylarina gore sonra uzayacaklar

İnşallah hep güzel haberler alalım kuzucum.. Direk çocuğu besleyen damarlarda bi direnç var mı sorun var mı diye sorabilirsin.. Baya vakit alıyo ama için rahat oluyo sor sen de mutlaka canım

Aynen doktrlar en kötüsünu soyluyo hep.bana da miyom var kanama olur düşer karnında ölür miyom ağrı yapar hpsini dediler ama Allahıma çok şükür smdiye kadar bsy olmadi bundan snra da olmaz insallah 3 tane miyomu da bebisimle brlikte büyüttüm.doktor da doğumda alamam diyor kısmet artık nolacak blmyrm

İnşallah hep güzel haberler alalım kuzucum.. Direk çocuğu besleyen damarlarda bi direnç var mı sorun var mı diye sorabilirsin.. Baya vakit alıyo ama için rahat oluyo sor sen de mutlaka canım
Cnm bana da bakiyolar o damarlara ama hiç vakit aldığını görmedim. Sesini dinletiyolar bebeği besleyen damar diye 2 dakkada bitiyor

Kız deli bak ya yavruya maymun dedi ah ah işte çok inceliyoruz sanırım

Benim de cekmeye basladi artik kontrol ediyordum kendimi valla bukez cheesecake aldim migrostan dayanamayipson tuketiminin 3 gunu var. Koca cikolatali cheesecake ben onu 2 gune bitiririm ki
Cheesecake cikolata hic aram yok hamile kalali. ama bugun 5 lahmacun gomdum sende istersen bi gunde cheescake gomebilirsin. sabah 1 oglen 2 aksam 2 olmak uzere 5 lahmacun yedim sende benim gb ogunlere bol onu saka saka sakin yapma suan karnim oyle gergin ki. Cok canim cekti ya yoksa oyle hayvani lahmacun yiyen biri diilimdir.

Kız deli bak ya yavruya maymun dedi ah ah işte çok inceliyoruz sanırım
esim de maymun resimleri gosterip duruyor 2 gundur saka yapiyor sozum ona.
Valla o kadar cok gosteriyorsun ki benzeyecek artik diyorum sokakta mokaktaysak etrafta guzel kiz ariyorum sapik gibim soyle bakiyim da yavrum benzesin diyeEvde iste bilgisayara guzel cocuk fotolari koydum hep valla Tekmeledikce bakiyorum

hmmm o zaman farklı canım çök üstüne karabasan gibi :))

Valla nasil istah geldiyse dilim de almadim koca pasta seklindeAyyy lahmacun mu dedin biri bu istahlarimiza dur desin doguma yuvarlayarak goturecekler bizi boyle giderse

tatlım benim daha önce tehdit ettiğim de sendin dimi burdaaaaaa bak şimdi hatırladım senin çocuğa yıllar sonra bir dost diye mektup göndericem demiştim anan sana böyle böyle diyodu diye sen de benim oğlana gönderirsin anan sana basti bacak diyodu babası kılıklı diyodu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…