bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sorma zaten lanet olasica vajinal mantar ile bogusuyorum har har kasiniyo kremlerde sirkeli suda pek ise yaramiyo nasil dayanicam 19 una kadar randevuya bilmiom
Sağlık ocağına gt canım bekleme gecmiyo çünkü bekledikce.ben geçer diye bekledm baya ama baktm olacak gibi değil sağlık ocağına gttm

İnşallah hep güzel haberler alalım kuzucum.. Direk çocuğu besleyen damarlarda bi direnç var mı sorun var mı diye sorabilirsin.. Baya vakit alıyo ama için rahat oluyo sor sen de mutlaka canım
Ayyy evet sorayim onu 2 haftadir supheler icinde randevumu bekliyorum zaten baksin ayy bu 4 hafta cok uzun son aylara yaklastikca da daha cok sey gelisiyor.. ne zaman 2 haftada bir konroller olacak acaba daha cok basini agritmam lazim doktorumun

valla bugün iyi ki varsınız dedim tekrardan.. hormonlar mı nedir bilmiyorum korktum bi gelişim geriliği mi var diye.. halbuki allah korusun öyle olsa daha bi sürü belirtisi olur.. minik balığım da bana bugün kendini ispat edercesine daha sert vuruyo güm güm..bazı drlar dediğin gibi bilerek evhamlandırıyolar.. hele ben o tipler için kolay lokmayım zaten hazır askerim evham yapmaya :/

allah allah valla 12 dk kadar sürdü benimki videodaki uzunluktan biliyorum
Kocaelide gttim sağ damar sol damar seslerini dinletti bitti.bursadaki doktorum da oyle.ultroson zaten çok kötü hc bsy gozukmuyo 10 dakkayi gecmemstir her randevuda.benm oğlan Allaha emanet gidiyoz öyle bakalım. Uzun uzun bakan hiç olmadi.detaylı ultroson da fakultede oldu 15 dakka falan sürdü o da

Sorma zaten lanet olasica vajinal mantar ile bogusuyorum har har kasiniyo kremlerde sirkeli suda pek ise yaramiyo nasil dayanicam 19 una kadar randevuya bilmiom
Ayyy biryerde sorun olunca eslerin daha anlayisli olmasi lazim.. hormonlar biryandan sinir bozucu tedavisini olamadigimiz dertlerimiz biryandan yani ben de oturma banyolari ile ugrasiyorum hemoroid yuzunden cok sinir bozucu bi de sicaklarda hamam gibi sapir sapir terliyorsun.. anliyorum seni belki kullanabilecegin bir antibiyotik baslatir canim doktorun insallah kurtulursun

Ayyy evet sorayim onu 2 haftadir supheler icinde randevumu bekliyorum zaten baksin ayy bu 4 hafta cok uzun son aylara yaklastikca da daha cok sey gelisiyor.. ne zaman 2 haftada bir konroller olacak acaba daha cok basini agritmam lazim doktorumun
benim dr ben doğurana kadar intihar etmese bari diyorum ben de dün bizden sonra bi karı koca girdi aslında önceki randvuydu onlar ama sonra gelmişler ve biz daha otoparktan çıkarken adamların eline bi usg ççıktısı tutuşturmuş göndermişti inanabiliyo musun?? artık ben nasıl bunalttıysam adamı sonraki hastaya bakmamış bile napalım ama ya anne olucaz biz

benimm detaylı da yarım saat falan sürmüştü.. ama bak şimdi hatırladım dün dr bebişin beynine giden damarlara da çok uzun uzun baktı o yüzden uzadı sanırım benimki..

Ahahaha evet yaaa hatirladim simdi Daha once ne demistim acaba yavrusuma

benimm detaylı da yarım saat falan sürmüştü.. ama bak şimdi hatırladım dün dr bebişin beynine giden damarlara da çok uzun uzun baktı o yüzden uzadı sanırım benimki..
Bak beyne giden damara bakiyor mu hiç bilmyrm bile.bnm dezavantaj fakülteye gtmem.doçent ücretli ama özel gibi olmuyo.3.kez kesilcem miyom da var diye doğum fakultede olsun dedi ozeldeki butun doktorlar o yüzden geliyorum mecbur.dedim arkdslarimda bazı sıkıntılar oluyor işte bu damarlar böbrek genişliği fln dedm.bnm bebek iyi mi dedim.ozeldeki doktorlar bsy bulduğunu kanıtlamak ve hastayı kndine bağlamak için öyle yapıyorlar dedi.

Hahahaha Allah sabir versin hepsine valla ya aslinda ben surekli arayan hastalardan degilim randevuya biriktiriyorum Aynen cok soru sordugumda kadincagiz masasindan kalkip kapiya kadar eslik ediyor bana sorularimi cevaplarken daha fazla sorma suren doldu der gibi herhalde o sira iclerinden biranonce dogur da sen de kurtul ben de diyorlardir

Cnm bi kanguru meraklısı da bnm.burda pamidorda baby togo vardı kanguru onu almayi dusunuyorm.sen hangi marka aldin
Ben 2. Kez Kasım annesi olacağım inşallah. Tecrübe ile sabit kanguru kışın kullanılmıyor. Çünkü çocuğu kanguru koyup gezecek bir hava olmuyo. Çocuk hasta olur diye arabayla gidip geliyosun.baharda da cocuk buluyor sıkılıyor ve istemiyo

aha da buldum Persefon um hahahaa garip takıntılarım var kabul
hatirladim ki sen bir dost notuyla gonderirim kizina deyince bitek ne demisim ozaman neye benzetmisim onu bilemedim gidili midili demisim hay Allah garibim sekilden sekle girdi daha dunyaya gelmeden dogsun bir paytak popusunu isiricam daha onun

Aynı biliyomusun etide kemiğide felaket ağrıyor ve acıyor. Doktora sorucam. Ne fayda eder diye. Rengide koyulaşmış

hatirladim ki sen bir dost notuyla gonderirim kizina deyince bitek ne demisim ozaman neye benzetmisim onu bilemedim gidili midili demisim hay Allah garibim sekilden sekle girdi daha dunyaya gelmeden dogsun bir paytak popusunu isiricam daha onun
biz eşimle hayal kura kura bi hal oluyoruz her akşam eşim sürekli güvemnlik tedbirleri düşünüyo yok şunun köşesi tehlikeli şu prizi kapatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…