- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.861
Sağlık ocağına gt canım bekleme gecmiyo çünkü bekledikce.ben geçer diye bekledm baya ama baktm olacak gibi değil sağlık ocağına gttmSorma zaten lanet olasica vajinal mantar ile bogusuyorum har har kasiniyo kremlerde sirkeli suda pek ise yaramiyo nasil dayanicam 19 una kadar randevuya bilmiom
Ayyy evet sorayim onu 2 haftadir supheler icinde randevumu bekliyorum zaten baksin ayy bu 4 hafta cok uzun son aylara yaklastikca da daha cok sey gelisiyor.. ne zaman 2 haftada bir konroller olacak acaba daha cok basini agritmam lazim doktorumunİnşallah hep güzel haberler alalım kuzucum.. Direk çocuğu besleyen damarlarda bi direnç var mı sorun var mı diye sorabilirsin.. Baya vakit alıyo ama için rahat oluyo sor sen de mutlaka canım
valla bugün iyi ki varsınız dedim tekrardan.. hormonlar mı nedir bilmiyorum korktum bi gelişim geriliği mi var diye.. halbuki allah korusun öyle olsa daha bi sürü belirtisi olur.. minik balığım da bana bugün kendini ispat edercesine daha sert vuruyo güm güm..bazı drlar dediğin gibi bilerek evhamlandırıyolar.. hele ben o tipler için kolay lokmayım zaten hazır askerim evham yapmaya :/Doktorlar gercekten sorun oldugunda pat pat soyluyor hatta biz evham yapalim die 5 kati soyluyor. Benim eski doktoruma kalsa ben wc ye kalksam dogum yapicaktim. Ama hic oturdugum yok masallah hanimkizimda bende iyiyiz. Geri de olmasi onemli degil ki. Hem geri de olmasi bacak boyunun kisa olacagi anlamina da gelmiyor. Bazen olcumlerle dogduktan sonrasi hic tutmuyor. Kafana takma canim icini ferah tut.
Kocaelide gttim sağ damar sol damar seslerini dinletti bitti.bursadaki doktorum da oyle.ultroson zaten çok kötü hc bsy gozukmuyo 10 dakkayi gecmemstir her randevuda.benm oğlan Allaha emanet gidiyoz öyle bakalım. Uzun uzun bakan hiç olmadi.detaylı ultroson da fakultede oldu 15 dakka falan sürdü o daallah allah valla 12 dk kadar sürdü benimki videodaki uzunluktan biliyorum
Ayyy biryerde sorun olunca eslerin daha anlayisli olmasi lazim.. hormonlar biryandan sinir bozucu tedavisini olamadigimiz dertlerimiz biryandan yani ben de oturma banyolari ile ugrasiyorum hemoroid yuzundenSorma zaten lanet olasica vajinal mantar ile bogusuyorum har har kasiniyo kremlerde sirkeli suda pek ise yaramiyo nasil dayanicam 19 una kadar randevuya bilmiom
benim dr ben doğurana kadar intihar etmese bari diyorum ben deAyyy evet sorayim onu 2 haftadir supheler icinde randevumu bekliyorum zaten baksin ayy bu 4 hafta cok uzun son aylara yaklastikca da daha cok sey gelisiyor.. ne zaman 2 haftada bir konroller olacak acaba daha cok basini agritmam lazim doktorumun
benimm detaylı da yarım saat falan sürmüştü.. ama bak şimdi hatırladım dün dr bebişin beynine giden damarlara da çok uzun uzun baktı o yüzden uzadı sanırım benimki..Kocaelide gttim sağ damar sol damar seslerini dinletti bitti.bursadaki doktorum da oyle.ultroson zaten çok kötü hc bsy gozukmuyo 10 dakkayi gecmemstir her randevuda.benm oğlan Allaha emanet gidiyoz öyle bakalım. Uzun uzun bakan hiç olmadi.detaylı ultroson da fakultede oldu 15 dakka falan sürdü o da
Ahahaha evet yaaa hatirladim simditatlım benim daha önce tehdit ettiğim de sendin dimi burdaaaaaa bak şimdi hatırladımsenin çocuğa yıllar sonra bir dost diye mektup göndericem demiştim anan sana böyle böyle diyodu diye sen de benim oğlana gönderirsin anan sana basti bacak diyodu babası kılıklı diyodu dersin
bekle buliciiim ablamdaydım hatta o gün iyi hatırlıyorumAhahaha evet yaaa hatirladim simdiDaha once ne demistim acaba yavrusuma
aha da buldumkız deme öyle yavruya yaaabak şimdi yıllar sonra bu yazdığını gönderirim kızına bir dost notuyla
Bak beyne giden damara bakiyor mu hiç bilmyrm bile.bnm dezavantaj fakülteye gtmem.doçent ücretli ama özel gibi olmuyo.3.kez kesilcem miyom da var diye doğum fakultede olsun dedi ozeldeki butun doktorlar o yüzden geliyorum mecbur.dedim arkdslarimda bazı sıkıntılar oluyor işte bu damarlar böbrek genişliği fln dedm.bnm bebek iyi mi dedim.ozeldeki doktorlar bsy bulduğunu kanıtlamak ve hastayı kndine bağlamak için öyle yapıyorlar dedi.benimm detaylı da yarım saat falan sürmüştü.. ama bak şimdi hatırladım dün dr bebişin beynine giden damarlara da çok uzun uzun baktı o yüzden uzadı sanırım benimki..
Hahahaha Allah sabir versin hepsine vallabenim dr ben doğurana kadar intihar etmese bari diyorum ben dedün bizden sonra bi karı koca girdi aslında önceki randvuydu onlar ama sonra gelmişler ve biz daha otoparktan çıkarken adamların eline bi usg ççıktısı tutuşturmuş göndermişti inanabiliyo musun?? artık ben nasıl bunalttıysam adamı sonraki hastaya bakmamış bile napalım ama ya anne olucaz biz
Ben 2. Kez Kasım annesi olacağım inşallah. Tecrübe ile sabit kanguru kışın kullanılmıyor. Çünkü çocuğu kanguru koyup gezecek bir hava olmuyo. Çocuk hasta olur diye arabayla gidip geliyosun.baharda da cocuk buluyor sıkılıyor ve istemiyoCnm bi kanguru meraklısı da bnm.burda pamidorda baby togo vardı kanguru onu almayi dusunuyorm.sen hangi marka aldin
Birşey diim mi canim Uykucu larin cocujlari pek uyumuyoetrafimdakilerin %90 ini oyle
senin msj da buymuş datlım:) benim kizim da 4 d de cirkin gozuktu bize gidili midilitosur tosur da uyuyordu Allah cirkin bahti versin guzellesirler herhalde zamanla
Aynı biliyomusun etide kemiğide felaket ağrıyor ve acıyor. Doktora sorucam. Ne fayda eder diye. Rengide koyulaşmışçatısı ağrıyanlar kulübüne hoş geldin bacımbende 3 haftadır falan var o benim artık kemiği geçti etim de çürük gibi ağrıyo oraya bakmaya korkuyorum valla doğumdan sonra çürüğe mi çıkıcak nedir
biz eşimle hayal kura kura bi hal oluyoruz her akşamhatirladim ki sen bir dost notuyla gonderirim kizina deyince bitek ne demisim ozaman neye benzetmisim onu bilemedim gidili midili demisim hay Allah garibim sekilden sekle girdi daha dunyaya gelmeden dogsun bir paytak popusunu isiricam daha onun
benim unuttuğum tek şey o oldu dün.. ama daha az rastlanan bi ağrı olsa da hamilelikte normalmişAynı biliyomusun etide kemiğide felaket ağrıyor ve acıyor. Doktora sorucam. Ne fayda eder diye. Rengide koyulaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?