- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.881
Pis bisey ya bende gidince soyliycemm travazol suruncede ilk 5 dk cok fena kasiniyo ama geciyoOyy oyy bnm de 3 hafta kasindi yaaaa ne illet bsy.7 tane fitil bi de Candice diye krem sürdüm en sonunda geçti.
benimki de hiç özel hastane dr u gibi diil işte ben sormasam bakmaz bile bunlara :/Bak beyne giden damara bakiyor mu hiç bilmyrm bile.bnm dezavantaj fakülteye gtmem.doçent ücretli ama özel gibi olmuyo.3.kez kesilcem miyom da var diye doğum fakultede olsun dedi ozeldeki butun doktorlar o yüzden geliyorum mecbur.dedim arkdslarimda bazı sıkıntılar oluyor işte bu damarlar böbrek genişliği fln dedm.bnm bebek iyi mi dedim.ozeldeki doktorlar bsy bulduğunu kanıtlamak ve hastayı kndine bağlamak için öyle yapıyorlar dedi.
Ay hemoroid mi offf o da fena can acitir ve kasinir ay kuzum bitse su 38 hafta artikkkkAyyy biryerde sorun olunca eslerin daha anlayisli olmasi lazim.. hormonlar biryandan sinir bozucu tedavisini olamadigimiz dertlerimiz biryandan yani ben de oturma banyolari ile ugrasiyorum hemoroid yuzundencok sinir bozucu bi de sicaklarda hamam gibi sapir sapir terliyorsun.. anliyorum seni belki kullanabilecegin bir antibiyotik baslatir canim doktorun insallah kurtulursun
ben de hiç aramam yüzyüze çıldırtmanın tadını vermiyoHahahaha Allah sabir versin hepsine vallaya aslinda ben surekli arayan hastalardan degilim randevuya biriktiriyorum Aynen cok soru sordugumda kadincagiz masasindan kalkip kapiya kadar eslik ediyor bana sorularimi cevaplarken daha fazla sorma suren doldu der gibi herhalde o sira iclerinden biranonce dogur da sen de kurtul ben de diyorlardir
Yat kalk yat kalk mala bağlıyorsun ama koymuyorAyy yapma yawbeni adam edecek yurmurcak desene anam gecenin bi yarisi ben saglikla gelsinlerde bi o zamn bakariz bi caresine
Benim ayrintililarda da kisa bakmislardi en son 20. Haftamdaydi snirim ayrintili da baktiklarinda tam net olcum alamayinca uzamisti damar goruntum belki ondandir.. seninkini net olctuyse ilk seferde kisa surmustur canim benimki gibiKocaelide gttim sağ damar sol damar seslerini dinletti bitti.bursadaki doktorum da oyle.ultroson zaten çok kötü hc bsy gozukmuyo 10 dakkayi gecmemstir her randevuda.benm oğlan Allaha emanet gidiyoz öyle bakalım. Uzun uzun bakan hiç olmadi.detaylı ultroson da fakultede oldu 15 dakka falan sürdü o da
biz bi kere secdede yakaladık paşayı yaaa mübarek teravih mi kılıyosun resmen dr beni soktu pozisyondan pozisyona yok bana mısın demedi hiç oynamamıştı sizinki de öyle bi inada bindirdiyse :)))arkadaslar sizin bebislerde yuzunu sakliyomu ya bizimkinin eli gecen alnindaydi ama yinede foto yakaladi doktorumuz ama bugun iki eli de yuzunun ustundeydi zaten sirtini donmus doktor zar zor goruntu almaya calisiyo ama bizimki elini yuzunden cekmedi kiz olsa nazli olcak diycem de bizimki bildigin inat ya doktor karnimi salladi yok kalk yuru dedi yurudum ettim yok pozisyonu degistirmedi artik 2 hafta sonra yakalayabilirsek bi foto ne ala yoksa dogunca gorcez yuzunu :)
Daha bitmedi teyzesi. Yarin dedesi besik alcak yatak alcak yastik alcak. Bugun evi temizlemeye gittik bi de. Cok begendim. Cmrtesi sabah da Allah in izniyle tasiniyoruz.
Biz de priz kapaticilar var onlardan aldikbiz eşimle hayal kura kura bi hal oluyoruz her akşameşim sürekli güvemnlik tedbirleri düşünüyo yok şunun köşesi tehlikeli şu prizi kapatalım
Canim benimki de oyle..20. Haftamda ayrontili ultrasonda doktor gobegimi resmen saga sola cekistirdi korkma az sonra yapacagim hareketle bebege zarar gelmez bilincli deprem yaratiyorum dedi bi de ama hareket etmedi ultrason boyunca 4 kere filan yapti bunu ama yok senin kiz secdeye yatmis dedi dalga gecti benle goruntusunu alamadik.. 1 hafta sonra baska doktora gozuktuk canim.onda da gozukmedi ama poZisyonu uygundu bu kez sadece elleriyle kapiyordu yarimyamalak bi goruntu aldik.. Kadindogumcuma dedim 28. 30. Haftanda geldiginde almaya calsiiriz goruntusunu dedi ozaman daha cok benziyormus gercek goruntusunearkadaslar sizin bebislerde yuzunu sakliyomu ya bizimkinin eli gecen alnindaydi ama yinede foto yakaladi doktorumuz ama bugun iki eli de yuzunun ustundeydi zaten sirtini donmus doktor zar zor goruntu almaya calisiyo ama bizimki elini yuzunden cekmedi kiz olsa nazli olcak diycem de bizimki bildigin inat ya doktor karnimi salladi yok kalk yuru dedi yurudum ettim yok pozisyonu degistirmedi artik 2 hafta sonra yakalayabilirsek bi foto ne ala yoksa dogunca gorcez yuzunu :)
Aynen canım ben de gördüm ama daha hiçbirini almadım doğduktan sonra alıcam inşallah çok önemli onlarBiz de priz kapaticilar var onlardan aldikama koseleri kapatacak zimbirtilari almadik hele bir emeklesin de dedik bi de cekmece firin kilitleri varmis.. Bitmiyor var da var valla
Al benden de o kadar perinatalog dedi bi de bunu bana tonla para istedikleri ayrintili ultrason paketinde renkli goruntu de var ama alamadik o goruntuyu bir turlu bi de oyle espiri yapinca perinatalogun kafasinda kalan iki teli de ben yolacaktim ordabiz bi kere secdede yakaladık paşayı yaaa mübarek teravih mi kılıyosun resmen dr beni soktu pozisyondan pozisyona yok bana mısın demedi hiç oynamamıştı sizinki de öyle bi inada bindirdiyse :)))
Aynen beter valla daha cok var diye moralim bozuluyor ara ara sorun ciktikca.. insan sabri ogreniyor cidden bu donemdeAy hemoroid mi offf o da fena can acitir ve kasinir ay kuzum bitse su 38 hafta artikkkk
Allahtan ben artı olarak 30 lira vermiştim 50de normal muayene parası yani çok içim gitmediAl benden de o kadar perinatalog dedi bi de bunu bana tonla para istedikleri ayrintili ultrason paketinde renkli goruntu de var ama alamadik o goruntuyu bir turlu bi de oyle espiri yapinca perinatalogun kafasinda kalan iki teli de ben yolacaktim orda
Kızlar yarın doktor kontrolümüz var saat sekizde bir yanım mutlu bebeğimi göreceğim için bir yanım tedirgin beyninde sıvı toplanması oluşmuştu bebeğimin onun yükselmesinden korkuyorum.Teyzoşları olarak sizlerden dualarınızı istiyorum inşallah güzel haberler alırız.
Pahaliydi yaa 570ti allahtan sigortam.vardi da hepsini odemedikAllahtan ben artı olarak 30 lira vermiştim 50de normal muayene parası yani çok içim gitmediama sizinki pahalıydı sanki kötü olmuş
İyi geceler canım ben de yatıyorum vallaKizlar yarin erken kalkmaca kosturmaca tonla is guc malum. Kan hapimi alip yaticam benhepinize guzel deliksiz huzurlu uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?