bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benimki de hiç özel hastane dr u gibi diil işte ben sormasam bakmaz bile bunlara :/

Ay hemoroid mi offf o da fena can acitir ve kasinir ay kuzum bitse su 38 hafta artikkkk

arkadaslar sizin bebislerde yuzunu sakliyomu ya bizimkinin eli gecen alnindaydi ama yinede foto yakaladi doktorumuz ama bugun iki eli de yuzunun ustundeydi zaten sirtini donmus doktor zar zor goruntu almaya calisiyo ama bizimki elini yuzunden cekmedi kiz olsa nazli olcak diycem de bizimki bildigin inat ya doktor karnimi salladi yok kalk yuru dedi yurudum ettim yok pozisyonu degistirmedi artik 2 hafta sonra yakalayabilirsek bi foto ne ala yoksa dogunca gorcez yuzunu :)

ben de hiç aramam yüzyüze çıldırtmanın tadını vermiyo

Benim ayrintililarda da kisa bakmislardi en son 20. Haftamdaydi snirim ayrintili da baktiklarinda tam net olcum alamayinca uzamisti damar goruntum belki ondandir.. seninkini net olctuyse ilk seferde kisa surmustur canim benimki gibi bakalim o iki anadamara tekrar bakmasini isteyeyim bakalim.. 8 hafta gecmis olacak sonucta ustunden bide sorunlar olustu varisler filan cikti bacakta cikmasina neyse diyordum da gogsumun hemen altinda sol tarafta cikmasi cok tuhaf bide geceleri agrim oluyor sola yatiyorum saga ytoyorum icten ice damarlara baski hissediyroum bakalim.ne cikacak altindan

biz bi kere secdede yakaladık paşayı yaaa mübarek teravih mi kılıyosun resmen dr beni soktu pozisyondan pozisyona yok bana mısın demedi hiç oynamamıştı sizinki de öyle bi inada bindirdiyse :)))

biz eşimle hayal kura kura bi hal oluyoruz her akşam eşim sürekli güvemnlik tedbirleri düşünüyo yok şunun köşesi tehlikeli şu prizi kapatalım
Biz de priz kapaticilar var onlardan aldik ama koseleri kapatacak zimbirtilari almadik hele bir emeklesin de dedik bi de cekmece firin kilitleri varmis.. Bitmiyor var da var valla

Canim benimki de oyle..20. Haftamda ayrontili ultrasonda doktor gobegimi resmen saga sola cekistirdi korkma az sonra yapacagim hareketle bebege zarar gelmez bilincli deprem yaratiyorum dedi bi de ama hareket etmedi ultrason boyunca 4 kere filan yapti bunu ama yok senin kiz secdeye yatmis dedi dalga gecti benle goruntusunu alamadik.. 1 hafta sonra baska doktora gozuktuk canim.onda da gozukmedi ama poZisyonu uygundu bu kez sadece elleriyle kapiyordu yarimyamalak bi goruntu aldik.. Kadindogumcuma dedim 28. 30. Haftanda geldiginde almaya calsiiriz goruntusunu dedi ozaman daha cok benziyormus gercek goruntusune heyecanla bekliyoruz bakalim

biz bi kere secdede yakaladık paşayı yaaa mübarek teravih mi kılıyosun resmen dr beni soktu pozisyondan pozisyona yok bana mısın demedi hiç oynamamıştı sizinki de öyle bi inada bindirdiyse :)))
Al benden de o kadar perinatalog dedi bi de bunu bana tonla para istedikleri ayrintili ultrason paketinde renkli goruntu de var ama alamadik o goruntuyu bir turlu bi de oyle espiri yapinca perinatalogun kafasinda kalan iki teli de ben yolacaktim orda

Al benden de o kadar perinatalog dedi bi de bunu bana tonla para istedikleri ayrintili ultrason paketinde renkli goruntu de var ama alamadik o goruntuyu bir turlu bi de oyle espiri yapinca perinatalogun kafasinda kalan iki teli de ben yolacaktim orda
Allahtan ben artı olarak 30 lira vermiştim 50de normal muayene parası yani çok içim gitmedi ama sizinki pahalıydı sanki kötü olmuş

Bizimde Yarın Sabah kontrolmz cnm.bende dediğin gibi çok heycanlym hemde endişeli.inşallah gelisimimz normaldr.herşey yolundadr.3 hafta önce 904 gr di.3 haftada 500 gr alması imkansız zannediyrm gelişimi haftasyla uyumludr İnşallah.zayıf olsa da olur naapalm.
Seninde inşallah kontroln çok iyi geçer.hayırlı haberlerle dönersin cnmcm.

Allahtan ben artı olarak 30 lira vermiştim 50de normal muayene parası yani çok içim gitmedi ama sizinki pahalıydı sanki kötü olmuş
Pahaliydi yaa 570ti allahtan sigortam.vardi da hepsini odemedik tavuk.gibi yolacaktim adami orda oyle sinir olmustum bide cape town dalgalari yapti gobegimde bildigin. Cocuk sarsildigi ile kaldi kuzum.. insan sonra bidaha geldiginde bakalim der cok kizmistim valla neyseki kendi doktorum dedi de sonradan soyledigimde rahatladim yoksa aklimda valla unutmadim

anne bebek ayak ucu fiyonk için instagramdan fiyat istedim birkaç yerden. 100-150 TL den aşağı fiyat veren olmadı. Kafam attı. Evde keçelerim vardı. Birazcık da sıra inci.Silikon tabancasını taktım fişe. Yaptım bebişime bi fiyonk. Ortasına pembe küçük ayıcık alacam inşallah.yapıştırdım mı tamamdır. Maliyeti bana sadece ayıcık parası yani 3 lira falan olur. Bi gece hastane de kullancam tamam zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…