- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.901
Çokta guzel olmuş canim eline sağlık :) instagramda ki sayfalar gerçekten cok pahalı . Bnde terzide yaptırdım 15 tl kumasıyla 20 tl tuttu.Eki Görüntüle 1878764 anne bebek ayak ucu fiyonk için instagramdan fiyat istedim birkaç yerden. 100-150 TL den aşağı fiyat veren olmadı. Kafam attı. Evde keçelerim vardı. Birazcık da sıra inci.Silikon tabancasını taktım fişe. Yaptım bebişime bi fiyonk. Ortasına pembe küçük ayıcık alacam inşallah.yapıştırdım mı tamamdır. Maliyeti bana sadece ayıcık parası yani 3 lira falan olur. Bi gece hastane de kullancam tamam zaten...
Eki Görüntüle 1878764 anne bebek ayak ucu fiyonk için instagramdan fiyat istedim birkaç yerden. 100-150 TL den aşağı fiyat veren olmadı. Kafam attı. Evde keçelerim vardı. Birazcık da sıra inci.Silikon tabancasını taktım fişe. Yaptım bebişime bi fiyonk. Ortasına pembe küçük ayıcık alacam inşallah.yapıştırdım mı tamamdır. Maliyeti bana sadece ayıcık parası yani 3 lira falan olur. Bi gece hastane de kullancam tamam zaten...
Çokta guzel olmuş canim eline sağlık :) instagramda ki sayfalar gerçekten cok pahalı . Bnde terzide yaptırdım 15 tl kumasıyla 20 tl tuttu.
Canim benimki de oyle..20. Haftamda ayrontili ultrasonda doktor gobegimi resmen saga sola cekistirdi korkma az sonra yapacagim hareketle bebege zarar gelmez bilincli deprem yaratiyorum dedi bi de ama hareket etmedi ultrason boyunca 4 kere filan yapti bunu ama yok senin kiz secdeye yatmis dedi dalga gecti benle goruntusunu alamadik.. 1 hafta sonra baska doktora gozuktuk canim.onda da gozukmedi ama poZisyonu uygundu bu kez sadece elleriyle kapiyordu yarimyamalak bi goruntu aldik.. Kadindogumcuma dedim 28. 30. Haftanda geldiginde almaya calsiiriz goruntusunu dedi ozaman daha cok benziyormus gercek goruntusuneheyecanla bekliyoruz bakalim
Pembe saten gibi bi kumaş aldım bitince fotosunu atarim canim . Pendikteki kaplan diye bi yer var ordaki Adama söyleyince çıkarıyor zaten . Bide altına tül yaptırıyorum .Sen hangi kumastan malzemeden yaptirdin canim?
biz bi kere secdede yakaladık paşayı yaaa mübarek teravih mi kılıyosun resmen dr beni soktu pozisyondan pozisyona yok bana mısın demedi hiç oynamamıştı sizinki de öyle bi inada bindirdiyse :)))
iyi yapmışsın canım.o fiyatlar ne öyle yaaa..yuhh dedim artık.bende tül ve fransız güpürü aldım.teyzem terzi beşik eteği dikecek krovüze .bana maliyeti 20 tl oldu.hadi fiyonkla 25 olsun.200 nere 25 nere.ben beşik tülünü sonra napim ki o kadar para verip.bunları da işim bittikten sonra kız doğuranlara veririm senelerce elden ele gezer artık.Pembe saten gibi bi kumaş aldım bitince fotosunu atarim canim . Pendikteki kaplan diye bi yer var ordaki Adama söyleyince çıkarıyor zaten . Bide altına tül yaptırıyorum .
iyi yapmışsın canım.o fiyatlar ne öyle yaaa..yuhh dedim artık.bende tül ve fransız güpürü aldım.teyzem terzi beşik eteği dikecek krovüze .bana maliyeti 20 tl oldu.hadi fiyonkla 25 olsun.200 nere 25 nere.ben beşik tülünü sonra napim ki o kadar para verip.bunları da işim bittikten sonra kız doğuranlara veririm senelerce elden ele gezer artık.
5 lahmacun gomdum yazisini okuyunca gozlerim bu saatte deli gibi acildi.nasil yedin diycektim bi oturusta meger ogunlere bolmussun.afiyet olsun canim.sonradan hazimsizlik yapmadimi yinedeCheesecake cikolata hic aram yok hamile kalali. ama bugun 5 lahmacun gomdum sende istersen bi gunde cheescake gomebilirsin. sabah 1 oglen 2 aksam 2 olmak uzere 5 lahmacun yedim sende benim gb ogunlere bol onusaka saka sakin yapma suan karnim oyle gergin ki. Cok canim cekti ya yoksa oyle hayvani lahmacun yiyen biri diilimdir.
Ah ahhh canim benim 2.cocugum yani kizimin dogunca gorduk yuzunu hiccc gostermedi hamileligim boyunca.bu yavrucugum kizcazim da simdilik bize yuzunu gostermedi herhalde dogunca gorcz yuzunu yaramazin.benim kizlar abilerine cekmemis hic.arkadaslar sizin bebislerde yuzunu sakliyomu ya bizimkinin eli gecen alnindaydi ama yinede foto yakaladi doktorumuz ama bugun iki eli de yuzunun ustundeydi zaten sirtini donmus doktor zar zor goruntu almaya calisiyo ama bizimki elini yuzunden cekmedi kiz olsa nazli olcak diycem de bizimki bildigin inat ya doktor karnimi salladi yok kalk yuru dedi yurudum ettim yok pozisyonu degistirmedi artik 2 hafta sonra yakalayabilirsek bi foto ne ala yoksa dogunca gorcez yuzunu :)
İnşallah hayırlı haberlerle donersiniz canim Allah yardımcınız olsun[/QUO
inşallah cnm yaaa
inşallah kuzum sağlıklı olsun da zayıf olsun takma kafana rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah almıştır o kiloyu da sende güzel haberler alırsın inşallahBizimde Yarın Sabah kontrolmz cnm.bende dediğin gibi çok heycanlym hemde endişeli.inşallah gelisimimz normaldr.herşey yolundadr.3 hafta önce 904 gr di.3 haftada 500 gr alması imkansız zannediyrmgelişimi haftasyla uyumludr İnşallah.zayıf olsa da olur naapalm.
Seninde inşallah kontroln çok iyi geçer.hayırlı haberlerle dönersin cnmcm.
Hazimsizligi ben simdi goruyorum. Yerken bisi olmuyorda site gece boyle uykumdan ediyor soguk soguk terleyip nefes alamiyorum. Boyle gene bi seftali macerasi yasamistim. Almistim dersimi ama. Tek oturusta 5 lahmacun zor canim. Can catlasa 2.5 yerim onu da cok kasarak yerim. Niye oyle oldu anlamadim ama canim cekti yani aksam yemesem de olurdu toktum ama icim illa ye dedi bende yedim. Meger yememek gerekmis.5 lahmacun gomdum yazisini okuyunca gozlerim bu saatte deli gibi acildi.nasil yedin diycektim bi oturusta meger ogunlere bolmussun.afiyet olsun canim.sonradan hazimsizlik yapmadimi yinede
Yaaa bn bu kis meselesini hiç düşünmedim sadece hayal kuruyordumA Askina eskiya canim eger kanguru almayi düsünüyosan nacizane fikrim yeni dogn abarati alma kisin pek cikamiycaz evinicindede 3 ayliktan sonra kullanilir diye dusunuyorum
Bnm ağrı sizi pej olmuyor.rahimde olmuyor daha dgrusu. Bacaklarim ve sirtim ağrıyor kilo da var ya o yüzden hrhlde.bsy çıkmaz cnm inşallah büyüyor bebişlerimiz güzel güzel. bnm de yarın kontrol bakalım ne dicek kaç kilo oldu merak ediyrmBenim ayrintililarda da kisa bakmislardi en son 20. Haftamdaydi snirim ayrintili da baktiklarinda tam net olcum alamayinca uzamisti damar goruntum belki ondandir.. seninkini net olctuyse ilk seferde kisa surmustur canim benimki gibibakalim o iki anadamara tekrar bakmasini isteyeyim bakalim.. 8 hafta gecmis olacak sonucta ustunden bide sorunlar olustu varisler filan cikti bacakta cikmasina neyse diyordum da gogsumun hemen altinda sol tarafta cikmasi cok tuhaf bide geceleri agrim oluyor sola yatiyorum saga ytoyorum icten ice damarlara baski hissediyroum bakalim.ne cikacak altindan
Bnm ağrı sizi pej olmuyor.rahimde olmuyor daha dgrusu. Bacaklarim ve sirtim ağrıyor kilo da var ya o yüzden hrhlde.bsy çıkmaz cnm inşallah büyüyor bebişlerimiz güzel güzel. bnm de yarın kontrol bakalım ne dicek kaç kilo oldu merak ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?