bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çokta guzel olmuş canim eline sağlık :) instagramda ki sayfalar gerçekten cok pahalı . Bnde terzide yaptırdım 15 tl kumasıyla 20 tl tuttu.

Cok guzel olmus canim eline saglik ben de anneme soyledim disarda gereksiz pahali sen yapar misin diye de yapacak bakalim

Kızlar ya az önce aynada göbeğimle göğsüme bakıyodum ki göğsümde bi iki ufak çatlak var bu göğüs ucu çatlaması icin aldığımız kremi çatlak yerede sürsek olur mu acaba ??

insallah gorursunuz canim ya bizim umutlar da 32. haftaya sarkti artik

biz bi kere secdede yakaladık paşayı yaaa mübarek teravih mi kılıyosun resmen dr beni soktu pozisyondan pozisyona yok bana mısın demedi hiç oynamamıştı sizinki de öyle bi inada bindirdiyse :)))

inad yapti belli canim baya ugrasti doktor kalktim yurudum bende ama gram oynamadi yaramaz doktorda neyse dogunca gorursunuz diyo dogunca gorcezde simdi merak ediyoz kime benziyo diye :)

Pembe saten gibi bi kumaş aldım bitince fotosunu atarim canim . Pendikteki kaplan diye bi yer var ordaki Adama söyleyince çıkarıyor zaten . Bide altına tül yaptırıyorum .
iyi yapmışsın canım.o fiyatlar ne öyle yaaa..yuhh dedim artık.bende tül ve fransız güpürü aldım.teyzem terzi beşik eteği dikecek krovüze .bana maliyeti 20 tl oldu.hadi fiyonkla 25 olsun.200 nere 25 nere.ben beşik tülünü sonra napim ki o kadar para verip.bunları da işim bittikten sonra kız doğuranlara veririm senelerce elden ele gezer artık.

Bide kargo ücreti ekleniyor uZerine . Elimizden geldiğince kendi çapimizda biseyler yapmaya çalışıyoruz iste canim . Dediğin gibi cok masraf yapmaya gerek duymuyorum ben

pdr55 ellerine sağlık Can'ım ...çokta iyi yapmışsın Aslı'nda orjinalide o kadar basitkii resmen kazıklıyorlar İnsanları ...ben ve öğrencilerim okulda tütü etek üzeri keçeyle ısım yazılı yada süslü zıbını,taç,poposu süslü kilotluiçorabı sadece 10 liraya mal ediyoruz ...bu küvöz süsede taş çatlasa 15 liraya mal olur..saten kumaş ,boncuk elyaf,kristal tül,bebe lastiği tamamdır :)))) bir kaç model bende beğendim aklımdan geçti alayım tam takım dedim herşeyi dedim baktım fiyatlara uçuk rakamlar gereksiz yanı ..fırsatım olursa malzeme alıp yapıcam bende tüm malzemelerimde okulda olduğu içim bütün yaz oturdum öyle

5 lahmacun gomdum yazisini okuyunca gozlerim bu saatte deli gibi acildi.nasil yedin diycektim bi oturusta meger ogunlere bolmussun.afiyet olsun canim.sonradan hazimsizlik yapmadimi yinede

Ah ahhh canim benim 2.cocugum yani kizimin dogunca gorduk yuzunu hiccc gostermedi hamileligim boyunca.bu yavrucugum kizcazim da simdilik bize yuzunu gostermedi herhalde dogunca gorcz yuzunu yaramazin.benim kizlar abilerine cekmemis hic.
Yuzunu gostermesede olsun o da ayri bi heyecan katiyor.

Selam herkese. Son trimestera girdiğimiz şu günlerde artık ben de bir gruba dahil olayım dedim :)) Kısmetse ikinci çocuğum olacak benim. 4 yaşında oğlum var şimdi de kız bekliyoruz Allahın izniyle. Bu haftadan sonra kabul ederseniz ben de katılmak isterim :)

inşallah kuzum sağlıklı olsun da zayıf olsun takma kafana rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah almıştır o kiloyu da sende güzel haberler alırsın inşallah

5 lahmacun gomdum yazisini okuyunca gozlerim bu saatte deli gibi acildi.nasil yedin diycektim bi oturusta meger ogunlere bolmussun.afiyet olsun canim.sonradan hazimsizlik yapmadimi yinede
Hazimsizligi ben simdi goruyorum. Yerken bisi olmuyorda site gece boyle uykumdan ediyor soguk soguk terleyip nefes alamiyorum. Boyle gene bi seftali macerasi yasamistim. Almistim dersimi ama. Tek oturusta 5 lahmacun zor canim. Can catlasa 2.5 yerim onu da cok kasarak yerim. Niye oyle oldu anlamadim ama canim cekti yani aksam yemesem de olurdu toktum ama icim illa ye dedi bende yedim. Meger yememek gerekmis.

A Askina eskiya canim eger kanguru almayi düsünüyosan nacizane fikrim yeni dogn abarati alma kisin pek cikamiycaz evinicindede 3 ayliktan sonra kullanilir diye dusunuyorum
Yaaa bn bu kis meselesini hiç düşünmedim sadece hayal kuruyordum pdr55 de öyle dems kışın kullanılmaz diye

Bnm ağrı sizi pej olmuyor.rahimde olmuyor daha dgrusu. Bacaklarim ve sirtim ağrıyor kilo da var ya o yüzden hrhlde.bsy çıkmaz cnm inşallah büyüyor bebişlerimiz güzel güzel. bnm de yarın kontrol bakalım ne dicek kaç kilo oldu merak ediyrm

Gunaydin hamişler guzel ve saglikli bir gun olsun herkese

Sirtin agriyorsa uyku ve oturus pozisyonlarina dikkat et canim bi de yuruyus yap bol bol hos ben ise de yuruyordum ama erken inip yuruyus olsun diye artik yorulmaya basladim Ama yapmak lazim yine de Hayirli ve Guzel haberlerle dön canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…