- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.921
Napalim bizim de bebisler gizemlisinden gelecek demek kiinsallah gorursunuz canim ya bizim umutlar da 32. haftaya sarkti artik
Hosgeldin canimSelam herkese. Son trimestera girdiğimiz şu günlerde artık ben de bir gruba dahil olayım dedim :)) Kısmetse ikinci çocuğum olacak benim. 4 yaşında oğlum var şimdi de kız bekliyoruz Allahın izniyle. Bu haftadan sonra kabul ederseniz ben de katılmak isterim :)
Ben de diktireyim ozaman kizlar ama kaca kac yapiyorsunuz olculeri?@pdr55 ellerine sağlık Can'ım ...çokta iyi yapmışsın Aslı'nda orjinalide o kadar basitkii resmen kazıklıyorlar İnsanları ...ben ve öğrencilerim okulda tütü etek üzeri keçeyle ısım yazılı yada süslü zıbını,taç,poposu süslü kilotluiçorabı sadece 10 liraya mal ediyoruz ...bu küvöz süsede taş çatlasa 15 liraya mal olur..saten kumaş ,boncuk elyaf,kristal tül,bebe lastiği tamamdır :)))) bir kaç model bende beğendim aklımdan geçti alayım tam takım dedim herşeyi dedim baktım fiyatlara uçuk rakamlar gereksiz yanı ..fırsatım olursa malzeme alıp yapıcam bende tüm malzemelerimde okulda olduğu içim bütün yaz oturdum öyle
Gunaydin canim hadi guzel haberlerle don onun heyecanini yerim benGünaydın kizlar... herkes daha uyuyordur ben heyecandan uyuyamadim. Bugün bizim paşamızla görüş günümüzo da annesi gibi heyecanlı galiba sagdan sagdan vurup duruyor minnoşum (annesi yer onu)
Merak ediyorum acaba ne kadar kilo aldı minyon paşam
Hamilelikten sonra geçsin bari:)))) zor gerçekten hareket kısıtlaması yapıyor.benim unuttuğum tek şey o oldu dün.. ama daha az rastlanan bi ağrı olsa da hamilelikte normalmiş
Günaydın canım bende erkenciyim bugün:)))) randevu kaçta bakalım paşa ne kadar olmuş bende heyecan yaptım bak şimdi günlerimiz aynı yaaa:))))Günaydın kizlar... herkes daha uyuyordur ben heyecandan uyuyamadim. Bugün bizim paşamızla görüş günümüzo da annesi gibi heyecanlı galiba sagdan sagdan vurup duruyor minnoşum (annesi yer onu)
Günaydın kizlar... herkes daha uyuyordur ben heyecandan uyuyamadim. Bugün bizim paşamızla görüş günümüzo da annesi gibi heyecanlı galiba sagdan sagdan vurup duruyor minnoşum (annesi yer onu)
Benim de cekmeye basladi artik kontrol ediyordum kendimi valla bukez cheesecake aldim migrostan dayanamayipson tuketiminin 3 gunu var. Koca cikolatali cheesecake ben onu 2 gune bitiririm ki
Ayy ben de 32. Hafta yaziyorrr ahey ahey
ya geceleri daha bi artıyo sanki gece yatakta dönerken resmen ağrı yapıyo.. inşallah geçer doğumdan sonra yoksa o organ pert şu anHamilelikten sonra geçsin bari:)))) zor gerçekten hareket kısıtlaması yapıyor.
Bugun bende doktordayım 11.15 te randevum kızlar moralim bozuk sabah s abah bugune kadar hiç kılo almamıştım birden 1 kılo aldım 10 günde normalmiGünaydın canım bende erkenciyim bugün:)))) randevu kaçta bakalım paşa ne kadar olmuş bende heyecan yaptım bak şimdi günlerimiz aynı yaaa:))))
Bugun bende doktordayım 11.15 te randevum kızlar moralim bozuk sabah s abah bugune kadar hiç kılo almamıştım birden 1 kılo aldım 10 günde normalmi
günaydın pambıkgünaydın pambıklar ^.^ maalesef bugün iş başıbu sebeple çok keyifsizim. dün akşamda eşimin yine şekeri düştü ona da canım sıkıldı biraz. anlamıyorum o kadar yemek yediriyorum, aç bırakmıyorum neden böyle oluyor! ona bir şey olacak diye çok ama çok korkuyorum, 40 lara düştü yine hemen şekerli su yaptım içirdim, şeftali yedirdim sonra normale döndü. inanın kızlar ondan dolayı kendimi unuttum, ağrım var mı yok mu, tekme mi inanın dün hiç bir şeyi gözüm görmedi ondan başka. ben hala alışamadım bu berbat hastalığa. ona üzülmekten en sonunda bende ya tansiyon ya şeker olacağım olacağı o yani. neyse benim minnak bugün midemin üstünde bir yerler de tepiniyor. hıhh evladım annen yeterince üzgün zaten sende boş durma oralarda görmeden sevindiren rabbime şükürler olsun.
günaydın pambıkeşine çok üzüldüm geçmiş olsun bende zaten vardı o sevdiklerime bişey olur mu endişesi hamilellikte iyice arttı 3 sn içinde zihnimde adamın cenazesini kaldırıyorum ayyyyyy allahım korusun çok korkunç
kurma o kadar kafanda kuzum.. şöyle düşün şekeri düşen insanın görüntüsü çok korkunç oluyo biliyorum ecel terleri döküyo resmen ama yükselmesinden iyidir yükselmesi çok daha riskli.. diabete bağlı hipoglisemi diil dimi??aynen öyle. bir de sağlıklı olsa bile insan düşünüyor ki hastalığı olunca daha da çok kafaya takıyorsun. psikolojim yerle bir oldu valla. üstüne bir de bu hamilelik. bebişimiz bir sağlıkla doğsun belki o bana iyi gelir diye düşünüyorum, tek tesellim o. dikkat ettiği müddetçe sıkıntı yok ki dün de etti neden böyle oluyor gerçekten anlamıyorum artık. bu ay kontrolü var belki dozu fazladır bilmiyorum. ama ben artık böyle giderse sıyıracağımaklımda hep ölecek gidecek, ben babasız çocuğumu büyüteceğim, çocuğu yaptığım için bile artık kendimi sorgular oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?