bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hosgeldin canim

Ben de diktireyim ozaman kizlar ama kaca kac yapiyorsunuz olculeri?

Gunaydin canim hadi guzel haberlerle don onun heyecanini yerim ben benimki de hareketli bi kac gundur bu saymalar 28den sonraydi dimi

Günaydın canım bende erkenciyim bugün:)))) randevu kaçta bakalım paşa ne kadar olmuş bende heyecan yaptım bak şimdi günlerimiz aynı yaaa:))))

Canim gunaydinn esimi yolculamaya kalktimm bi goz atayim dedim ay ne guzel oglusunu goreceksinn ins en guzel en hayirli haberlerleri alirsin canim. Tarihlerimizde ayni sayilir bakalim kac olmus kilosu boyu kurban olsunlar

Benim de cekmeye basladi artik kontrol ediyordum kendimi valla bukez cheesecake aldim migrostan dayanamayipson tuketiminin 3 gunu var. Koca cikolatali cheesecake ben onu 2 gune bitiririm ki

ohh ohhh afiyet bal şeker olsun. doğumdan sonra bu kadar rahat yenmeyecek nasıl olsa tadını çıkartalım abartmadan :)

Günaydın canım bende erkenciyim bugün:)))) randevu kaçta bakalım paşa ne kadar olmuş bende heyecan yaptım bak şimdi günlerimiz aynı yaaa:))))
Bugun bende doktordayım 11.15 te randevum kızlar moralim bozuk sabah s abah bugune kadar hiç kılo almamıştım birden 1 kılo aldım 10 günde normalmi

günaydın pambıklar ^.^ maalesef bugün iş başı bu sebeple çok keyifsizim. dün akşamda eşimin yine şekeri düştü ona da canım sıkıldı biraz. anlamıyorum o kadar yemek yediriyorum, aç bırakmıyorum neden böyle oluyor! ona bir şey olacak diye çok ama çok korkuyorum, 40 lara düştü yine hemen şekerli su yaptım içirdim, şeftali yedirdim sonra normale döndü. inanın kızlar ondan dolayı kendimi unuttum, ağrım var mı yok mu, tekme mi inanın dün hiç bir şeyi gözüm görmedi ondan başka. ben hala alışamadım bu berbat hastalığa. ona üzülmekten en sonunda bende ya tansiyon ya şeker olacağım olacağı o yani. neyse benim minnak bugün midemin üstünde bir yerler de tepiniyor. hıhh evladım annen yeterince üzgün zaten sende boş durma oralarda görmeden sevindiren rabbime şükürler olsun.

Bugun bende doktordayım 11.15 te randevum kızlar moralim bozuk sabah s abah bugune kadar hiç kılo almamıştım birden 1 kılo aldım 10 günde normalmi

günaydınnn. doğuma kalmış ne kadar almışsın 1 kilo daha ne istiyorsun bence öpte başına koy :) ben 61 ile hamile kaldım son 2 ay var ve 70 kilo olmuşum. 4 ay kustum zaten kilo verdim bir de öyle olmasa ne olacaktı kim bilir. o yüzden kafan dert etdecek bir sorun değil ki ben bile sorun etmiyorum çünkü hepsi gidecek.

günaydın pambık eşine çok üzüldüm geçmiş olsun bende zaten vardı o sevdiklerime bişey olur mu endişesi hamilellikte iyice arttı 3 sn içinde zihnimde adamın cenazesini kaldırıyorum ayyyyyy allahım korusun çok korkunç

aynen öyle. bir de sağlıklı olsa bile insan düşünüyor ki hastalığı olunca daha da çok kafaya takıyorsun. psikolojim yerle bir oldu valla. üstüne bir de bu hamilelik. bebişimiz bir sağlıkla doğsun belki o bana iyi gelir diye düşünüyorum, tek tesellim o. dikkat ettiği müddetçe sıkıntı yok ki dün de etti neden böyle oluyor gerçekten anlamıyorum artık. bu ay kontrolü var belki dozu fazladır bilmiyorum. ama ben artık böyle giderse sıyıracağım aklımda hep ölecek gidecek, ben babasız çocuğumu büyüteceğim, çocuğu yaptığım için bile artık kendimi sorgular oldum

kurma o kadar kafanda kuzum.. şöyle düşün şekeri düşen insanın görüntüsü çok korkunç oluyo biliyorum ecel terleri döküyo resmen ama yükselmesinden iyidir yükselmesi çok daha riskli.. diabete bağlı hipoglisemi diil dimi??

arkadaslar bebeğim muhtemel dogum tarihi 16/11/2016 gözüküyor

dogum izim ne zaman baslıcak acaba 32 hafta oldugum zaman mı 32+6 oldugum zaman mı

bilenler bana da söyleyebilir mi ona göre doktordan randevu almam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…