bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım elim ayağım şiş, böyle bi gerginlik, bi sürekli uyanma hali sabah 6 gibiydi en son uyumuşum ama nasıl perişanım artık uyku değil yorgunluktan bayılmışım gibi... 7de kocişim uyandırdı sağolsun Meğer bizim sıpa o kadar sert tekme atmışki yatak sallanmış, adam ona uyanmış, bakmış böyle 4 5 tekme attığı halde ben uyuyorum, korkmuş bişey mi oldu diye Bi uyandırışı var görmeniz lazım nasıl panik.. Böylelikle tabi o daldığım uykudan da oldum, döndüm durdum geri uyuyamadım oğluşu da tebrik ediyorum, bu gidişle içerde döncem oynuycam diye karnımı delip çıkacak haberi yok
 
Bu
 

evet aynen öyle oluyor. eşim tip 1 diyabet hastası düştüğünde de hipoglisemi yaşıyor. ara ara özellikle son zamanlarda sık olmaya başladı. üniversiteye hazırlanırken başlamış ve hipoglisemi yaşamamış. son 1 yıl içinde ilk defa 3-4 kez yaşadı diyebilirim. yani evlendikten sonra oldu ne olduysa. onun yemek düzeni benim için her şey den önemli ki yemekleri de genelde ona göre yapıyorum. artık kendimi sorgular oldum, hata nerede diye.
 

:)) ayy alemsin kızz bugün geliyırlar dün full çalıştım güya tatil günümdü iş yerinde daha az yoruluyorum ben yaaa bide telde aman bişey hazırlama demezmi he aç bi aç oturalım akşama valla öyle bi çok şey yapamadım elimden ancak bu kadar :)
 
arkadaslar bebeğim muhtemel dogum tarihi 16/11/2016 gözüküyor

dogum izim ne zaman baslıcak acaba 32 hafta oldugum zaman mı 32+6 oldugum zaman mı

bilenler bana da söyleyebilir mi ona göre doktordan randevu almam gerek

bizim seninle tarihlerimiz aynı. eğer 32. de çıkmayı düşünüyorsan evet 32+6 tamamladığında yani 33 girdiğinde izne çıkabiliyorsun. bu sürede eylül sonuna geliyor. eğer 36+6 düşünüyorsan da o sürede ekim sonuna geliyor. mesela ben 36 ya kadar çalışırım diye düşünüyorum inşallah tabi :) ekimin son haftasına geldiğimizde artık evde olmam çalışmamam lazım. yani tahmini doğum tarihime son 3 hafta kala beni postalıyorlar. benim bilgim ve ik dan öğrendiğim bilgiler bu yönde.
 
yok canım benim kendini sorgulama lütfen biz bu halinle eşine ne kadar dikkat ettiğini burdan görebiliyoruz .. senle alakası yok hastalık bu bi sürü şey tetikliyo olabilir stres dahil.. bi de işyerinde ne yiyo acaba onlar da etkiliyodur belki..
 
hmmm çilen daha başlamamış aslında böyle diyen misafire hazırlamıcan hiç bişey naparlar acaba merak ediyorum aayyyyy teneşire bi osuruk borcun kalana kadar kafana kakarlar valla söyliyim
 
Canım 32+ olunca artık 33. Hafta demektir. Sen 33 ü de Çalışmış olursun o zaman. 31+6 son iş gunudur. 32+0 demek 32 bitmiş. 33 başlayacak demektir. Yani 32+0 da evdeyiz inşallah
 
canım emin misin ya benim bildiğim 32+0 da hak kazanıyoruz izne çıkmak için.. tam bu tarihte ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız lazım singer
 
32+0 yani 31+6 yı çalışıp izne cıkıyosun

bende öyle biliyordum ama ik ile görüştüm hatta intrenette de araştırdım. edindiğim bilgi hep 32+6 doldurduğunda 32 girdiğinde değilmiş yani. geçen bir arkadaşta 32+0 dedi devlette çalışanlar için ama özel sektörde tam tersini söylüyorlar. devlet memurunda bu durum farklı mı oluyor? mesela ben 36+6 da izine çıkacağım. yani keşke 36+0 olsa ama bizde herkes öyle çıkıyor.
 
canım emin misin ya benim bildiğim 32+0 da hak kazanıyoruz izne çıkmak için.. tam bu tarihte ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız lazım singer

maalesef ki maalesef çok eminim. hatta kaç kere sordum. ama dediğim gibi devlet çalışanları öğretmenler hep doldurmadan diyor ama özel sektör hep doldurunca diyor. özel de farklı devlette farklı olabilir mi acaba? ben bu özel sektöre güvenmediğim için sgk internetten araştırdım orada da edindiğim bilgi doldurunca çıkılıyor yönündeydi.
 
Günaydın kızlar. Kakılmış size merhaba diyor :) bağladım yemeniyi kafama bant gibin başladım yerleştirmeye temizlik şirketinden kadın gelecekti henüz teşrif etmedi sinirlerim bozuldu bekliyorum bakalım.

günaydın canım. saat kaç olmuş, anlaşılan işleri yana yıkacak. bitirmeden gönderme bari :)
 
Canım 32+ olunca artık 33. Hafta demektir. Sen 33 ü de Çalışmış olursun o zaman. 31+6 son iş gunudur. 32+0 demek 32 bitmiş. 33 başlayacak demektir. Yani 32+0 da evdeyiz inşallah

bende öyle olduğunu biliyordum ama gel gör ki bizim ik ya bunu bir türlü anlatamıyorum. tekrardan bir sorayım bakalım boşuna çalıştırmasınlar beni. bu kurumsaldan illallah geldi yahu.
 
hmmm çilen daha başlamamış aslında böyle diyen misafire hazırlamıcan hiç bişey naparlar acaba merak ediyorum aayyyyy teneşire bi osuruk borcun kalana kadar kafana kakarlar valla söyliyim

:)) ayy öldüm ya gülmekten kız bi yemek yaptım akşiamda pilavla salata tamam aten temizliktenbcanım çıktı tatil dönüşü ev berbattı resmen çile ya aklıma geldikçe sinir oluyorum ben evde yokken ne demeye geliyor bunlar diye
bugünün yemeği tamam diğer günlerde artık evde yapıversin bişeyler ben sabahın köründe işe gitmek için çıkacam onuda laf ederse tınnn ki hele bir kulağıma gels,n zaten eskilerden yaram çok bununla bu sefer kimse tutamaz beni hepsinin acınını çıkarırım :))
 

Canım 32.haftada da doppler çekiliyor zaten, ama dediğin gibi sen yine de sor ona her kontrolde :) O kadar para alıyorlar, işleri bu zaten. Aldıkları paranın hakkını versinler hakkını :)

Bu arada üzülme canım, genel gelişimi iyiyse varsın bacakları kısa olsun, ne yapalım. Sonuçta manken olacak değiller ya :) Sağlıklı, sıhhatli olsunlar da... Hem genetik olarak çocuk babasına benzediyse ne yapsın :) İçini rahat tut sen, her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...

Yok canım hiç yaptırmadı. Konusu bile geçmedi diyebilirim. Kontrol bu cuma akşamı ^.^

Bence kesinlikle hatırlat canım. Atlamış olabilir. Sen hatırlat bari bu Cuma... Siz nasılsınız? İyi misiniz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…