- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.941
aynen öyle. bir de sağlıklı olsa bile insan düşünüyor ki hastalığı olunca daha da çok kafaya takıyorsun. psikolojim yerle bir oldu valla. üstüne bir de bu hamilelik. bebişimiz bir sağlıkla doğsun belki o bana iyi gelir diye düşünüyorum, tek tesellim o. dikkat ettiği müddetçe sıkıntı yok ki dün de etti neden böyle oluyor gerçekten anlamıyorum artık. bu ay kontrolü var belki dozu fazladır bilmiyorum. ama ben artık böyle giderse sıyıracağımaklımda hep ölecek gidecek, ben babasız çocuğumu büyüteceğim, çocuğu yaptığım için bile artık kendimi sorgular oldum [/QUOTE
Zor bi hastalik Allah yardim etsin sanada esinede..ilac kullanimida bu hastaligi bir nebze iyi etsede bazen kotu etkidr yapiyor.seker dengede tutan gidalar alsa icinde bir nebze olsun rahatlatir
kurma o kadar kafanda kuzum.. şöyle düşün şekeri düşen insanın görüntüsü çok korkunç oluyo biliyorum ecel terleri döküyo resmen ama yükselmesinden iyidir yükselmesi çok daha riskli.. diabete bağlı hipoglisemi diil dimi??
saol bitanem son bi kaç saattir daha iyiyim zaten :) aaaayyy senin bugün misafirin vardı dimi :/ allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsın yemeklerine çaylarına falan hep uyku ilacı at erkenden yatsınlar horul horul
arkadaslar bebeğim muhtemel dogum tarihi 16/11/2016 gözüküyor
dogum izim ne zaman baslıcak acaba 32 hafta oldugum zaman mı 32+6 oldugum zaman mı
bilenler bana da söyleyebilir mi ona göre doktordan randevu almam gerek
Nasıl yaa bız aldık 7 8 kılo inanmıyorummmmBugun bende doktordayım 11.15 te randevum kızlar moralim bozuk sabah s abah bugune kadar hiç kılo almamıştım birden 1 kılo aldım 10 günde normalmi
yok canım benim kendini sorgulama lütfen biz bu halinle eşine ne kadar dikkat ettiğini burdan görebiliyoruz .. senle alakası yok hastalık bu bi sürü şey tetikliyo olabilir stres dahil.. bi de işyerinde ne yiyo acaba onlar da etkiliyodur belki..evet aynen öyle oluyor. eşim tip 1 diyabet hastası düştüğünde de hipoglisemi yaşıyor. ara ara özellikle son zamanlarda sık olmaya başladı. üniversiteye hazırlanırken başlamış ve hipoglisemi yaşamamış. son 1 yıl içinde ilk defa 3-4 kez yaşadı diyebilirim. yani evlendikten sonra oldu ne olduysa. onun yemek düzeni benim için her şey den önemli ki yemekleri de genelde ona göre yapıyorum. artık kendimi sorgular oldum, hata nerede diye.
32+0 yani 31+6 yı çalışıp izne cıkıyosunarkadaslar bebeğim muhtemel dogum tarihi 16/11/2016 gözüküyor
dogum izim ne zaman baslıcak acaba 32 hafta oldugum zaman mı 32+6 oldugum zaman mı
bilenler bana da söyleyebilir mi ona göre doktordan randevu almam gerek
hmmm çilen daha başlamamış:)) ayy alemsin kızz bugün geliyırlar dün full çalıştım güya tatil günümdü iş yerinde daha az yoruluyorum ben yaaa bide telde aman bişey hazırlama demezmi he aç bi aç oturalım akşama valla öyle bi çok şey yapamadım elimden ancak bu kadar :)
Canım 32+ olunca artık 33. Hafta demektir. Sen 33 ü de Çalışmış olursun o zaman. 31+6 son iş gunudur. 32+0 demek 32 bitmiş. 33 başlayacak demektir. Yani 32+0 da evdeyiz inşallahbizim seninle tarihlerimiz aynı. eğer 32. de çıkmayı düşünüyorsan evet 32+6 tamamladığında yani 33 girdiğinde izne çıkabiliyorsun. bu sürede eylül sonuna geliyor. eğer 36+6 düşünüyorsan da o sürede ekim sonuna geliyor. mesela ben 36 ya kadar çalışırım diye düşünüyorum inşallah tabi :) ekimin son haftasına geldiğimizde artık evde olmam çalışmamam lazım. yani tahmini doğum tarihime son 3 hafta kala beni postalıyorlar. benim bilgim ve ik dan öğrendiğim bilgiler bu yönde.
Nasil ya 7 8 mi ben almisim 22 kilo inanamiyorummmNasıl yaa bız aldık 7 8 kılo inanmıyorummmm
canım emin misin ya benim bildiğim 32+0 da hak kazanıyoruz izne çıkmak için.. tam bu tarihte ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız lazımbizim seninle tarihlerimiz aynı. eğer 32. de çıkmayı düşünüyorsan evet 32+6 tamamladığında yani 33 girdiğinde izne çıkabiliyorsun. bu sürede eylül sonuna geliyor. eğer 36+6 düşünüyorsan da o sürede ekim sonuna geliyor. mesela ben 36 ya kadar çalışırım diye düşünüyorum inşallah tabi :) ekimin son haftasına geldiğimizde artık evde olmam çalışmamam lazım. yani tahmini doğum tarihime son 3 hafta kala beni postalıyorlar. benim bilgim ve ik dan öğrendiğim bilgiler bu yönde.
32+0 yani 31+6 yı çalışıp izne cıkıyosun
canım emin misin ya benim bildiğim 32+0 da hak kazanıyoruz izne çıkmak için.. tam bu tarihte ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız lazımsinger
Günaydın kızlar. Kakılmış size merhaba diyor :) bağladım yemeniyi kafama bant gibin başladım yerleştirmeyetemizlik şirketinden kadın gelecekti henüz teşrif etmedi sinirlerim bozuldu bekliyorum bakalım.
Canım 32+ olunca artık 33. Hafta demektir. Sen 33 ü de Çalışmış olursun o zaman. 31+6 son iş gunudur. 32+0 demek 32 bitmiş. 33 başlayacak demektir. Yani 32+0 da evdeyiz inşallah
hmmm çilen daha başlamamışaslında böyle diyen misafire hazırlamıcan hiç bişey naparlar acaba merak ediyorum aayyyyy teneşire bi osuruk borcun kalana kadar kafana kakarlar valla söyliyim
@Aydede88 @Enfal97urashaa @gonulll @ahmoz @ayseankara
günaydın kızlar.. dün doktordan çıktığımdan beri boğazıma öküz oturmuştu sanki şimdi yukardaki arkadaşların sayesinde de bi yandan poğça yiyorum bi yandan ağlıyorum.. valla iyi geldi.. iyi ki varsınız kızlar merak etmişsiniz sormuşsunuz çok saolun.. aslında dün akşam da ara ara girip baktım ama o kadar elimi kolumu kaldırıcak halim yoktu ki inanın yazamadım.. öncelikle aslında genel gelişiminde bi sıkıntı yok balığımın.. balina kadar olmasa da olmuş bişeyler 1160 gr olmuş.. doktorumuz yine ameliyattaydı söylemeye gerek yok biliyosunuz o rutin zaten.. peki sorun neydi diyceksiniz?? yine yine yine bacak boyumuz kısa dr. beklenen doğum tarihi 21 kasım diyince şok oldumtamam zaten benim durumum geç döllenme ama kafa ve karın çevresinin sadece bi kaç gün fark kalmış arasında satla.. ama bacaklarımız geride.. o genel hafta hesaplamasını da geri götürüyo tabii.. şunu da söyliyim şükürsüzlük etmek istemiyorum bazı kemik hastalıkları oluyomuş bebeklerde ya da bi bacak kısa diğeri uzun falan öyle bi durum yok binlerce şükür.. zaten kemik gelişiminde sıkıntı olan çocuk bu kadar sert hareketler yapabilir mi anlamadım..fl boyunu 7 ile çarpınca 35 cm kadar bişey çıkıyo çok az kısa sanki.. bi yandan doktora daha sonra videoda saydığım kadarıyla yaklaşık 8 kez bi sıkıntı yok dimi şimdi diye sormuşum adam her defasında yok hayır diyo bi yandan eşim zevzek zevzek aaaa burnu dudakları çenesindeki küçük gamzeye kadar aynı ben diyo!!! içimden bacakları da aynı sen dedim :)) aahh ahhhh derdim katiyen dış görünüş falan diil yanlış anlamayın kaldı ki eşimden biliyorum kilo alınmadığında o bacakların kısalığı göze bile çarpmıyo ha kilo alınca bülent serttaşa dönüyosun o ayrı :)) her neyse niye bu kadar daraldım ağladım bilmiyorum sanırım ben doktorumdan daha beni rahatlatıcak cümleler bekliyorum adam gelişiminde hiç bi sorun yok dese de daha ayrıntılı anlatsın ne bileyim işte bu arada B BlackandBlack canım damarlarda direnç var mı diye baktırdım o ne kadar uğraştıran bi işlemmiş öyle bayaa sürdü çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmadı kıçına başına kan taşıyan tüm damarlara baktı dr..eminim küfür etti bana çünkü bi sonraki randevuda renkli dopplere gönderelim içiniz rahat etsin dedi... çakaaaall zannediyodu ki ben o dopplere girince bi daha ona damar kontrolü yaptırmıcam.. her kontrolde yapıcak artık!! son güzel gelişmeyse yukarda doğum yapanların odalarına baktım içim bi garip oldu inşallah ben de bebeğimi kucağıma alıcam bi kaç ay sonra bu odalardan birinde dedim..çok uzun yazdım kusura bakmayın..iyi ki varsınız..
Yok canım hiç yaptırmadı. Konusu bile geçmedi diyebilirim. Kontrol bu cuma akşamı ^.^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?