bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet Canım küçük ve aşırı ilgi istiyor dün uykusu var uyutucam baba baba diyor babasına veriyorum anne gitme diyor ikimizi birden istiyor yatağını ayırmıştık ama 2 aydır yanımızda yerde yatıyor gece uyanıp elimi uzatıyor anne tut diye yoksa uyuyamıyor..aşırı da kıskanç Nasıl yanında bebeği sevicez bilmiyorum senin kızın daha büyük belki kıskanmaz yardımcı bile olur

Yok kız börek falan yapmadım normal kahvaltı hazırladım öyle aklıma geldi ama yapmadım yani. Kolay gelsin sanada. Bebekler kilo aldı artık baskı çoğaldı ayakta zor duruyoruz hepimiz.

Cnm ben şiddetle tavsiye ediyrm herkese.inan kurutmaya attiktan sonra çıkan tüyleri tozları gör.Biz sözde temiz giyiyrz yikiyrz temizlenio zannediomsz diicksn.Annem çok memnun kalınca.benm bi de kedim varya ondan aldılar sağolsun.fiyatida çok uygun du.1350 ye almstk o zaman nakit fiyatı.7 kg luk.a sınıfı.8 kg lgi da 100 200 lira pahalıydı.Çok para vermeye de gerek yok.arçelik tavsiyem

Aynen canim sorma sen ozaman de canim uzanmaya dinlenmeye ihtiyacim var diye buara misafir agarlayacak durumum.hic yok diyemezsin de nebileim cok halsizim.uyuyorum.filan desen gun icinde gelmezler ozaman

Suraya da sikintidan patlayan bi hatun koyalim esimi ikna edersem aksam deniz beyin son eksiklerini alcaz ebebekten bayramda da bombos yatacagima onlari yikayim utuleyim guzelce cantasini yapiyim oglusumun kendi eksiklerimi de bayramda aliyim kilot corap virt zirt

Canım bi önceki msjda akıllı klavye kelimeleri değiştirmiş biraz umarım doğru anlamışsındır:))
Kıskançlık durumunu bebek doğunca göriciiz:)))) şuan sevecek gibi bakalım. Seninki çok peşpeşe olmuş kıskançlık kaçınılmaz canım Allah yardımcın olsun. Valla aramızda bazıları yadsıyacak ama benim kızda hala bizim odada çok uğraştık ama ayrı odada uyumadı uyutup kaçtık gece geri geldi:))) şimdi yeni oda hazırladık eski yatağı kardeşe verdik babasının bekarlık yatağını kızıma kardeşimle uyurum diyor inşallah bebek doğunca ayrılır sırf o yüzden bebeğimi de ilk günden ayrı yatırcam. Ağladıkça yan odaya giderim artık:)))) birde uyku koltuğu koyuyum dedim kendime bebeği emzirirken uykularım oturduğum yerde.

Çanta için acele etme tatlım daha var hafta olarak bayramdan sonra rahat rahat hazırla. Bu arada Nilke nasıl haberin var mı?

Eşime söyleyeyim canım o Zaman çok sağol nereye koyarım diye düşünüyorum iki banyo var ikisinde duşa kabin var çok küçük hiç yer yok banyolarda bakalım Nasıl yaparız

Senin işinde zor olacak gibi canım annem hep dedi peşpeşe olsun birlikte büyürler diye ama Cidden hamilelikte zor geçince sıkıntılı oluyor eşim her hamilelik doğum sonrasında bu kadar bize yeter düşünmeyelim diyor ama ben yok. 4,5tane olsun diyorum
Bebek ayrı odada zor olur duymayabilirsin birde anneye çok ihtiyacı oluyor bebeklerin birlikte uyuyun diyen pedegoglar var o kadarı fazla tabi..

Çanta için acele etme tatlım daha var hafta olarak bayramdan sonra rahat rahat hazırla. Bu arada Nilke nasıl haberin var mı?
Iyi kuzu 32 ye kadar hastanede yaticakmis sanirim birakmak istemiyolar sukur o da 28 e eristi darisi 32 36 39 olsun yatiyo kiz napsin az kaldi ama dayanacak mavi larin imiz

Eşime söyleyeyim canım o Zaman çok sağol nereye koyarım diye düşünüyorum iki banyo var ikisinde duşa kabin var çok küçük hiç yer yok banyolarda bakalım Nasıl yaparız
Canım dolap oluyor altta çamaşır mak üstte kurutma mak oluyor bu sayede yer problemi ortadan kalkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…