- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.781
Evet Canım küçük ve aşırı ilgi istiyor dün uykusu var uyutucam baba baba diyor babasına veriyorum anne gitme diyor ikimizi birden istiyor yatağını ayırmıştık ama 2 aydır yanımızda yerde yatıyor gece uyanıp elimi uzatıyor anne tut diye yoksa uyuyamıyor..aşırı da kıskanç Nasıl yanında bebeği sevicez bilmiyorum senin kızın daha büyük belki kıskanmaz yardımcı bile olurAy seninki daha küçükmüş kıyamam yaaa en hareketli dönemi allah yardımcın olsun benim kız 30 kasımda 5 yaş doldurcak canım. Ama yinede çocuk yani ihtiyaçlarına ağlamalarına bazen nazlarına ilgilenmek zorundayız biz hamileyiz ama aynı zamanda anneniz karşımızdaki için diğerini ihmal edemeyiz.
Sorma o düşme kalkmaları hamilelikten daha bi panik korkak oldum her an bişey olcak gibi yaşıyorum delirmemek doğurana kadar galiba
Çok güzel olmuş renklerde modelde güle güle giydir canım bayıldım.Bebegime battaniye ordum nasil olmus
Yok kız börek falan yapmadım normal kahvaltı hazırladım öyle aklıma geldi ama yapmadım yani. Kolay gelsin sanada. Bebekler kilo aldı artık baskı çoğaldı ayakta zor duruyoruz hepimiz.Badanada annem kvalide olucak birde temizlikci biri bana is dusmez ama yinede yorgun duserim tabi.bugun keyfim yok zaten alt tarafimi sizlatiyor ayaga kalktigimda karnim cok kasiliyor.oturuyorum canim hep.
Kiz cok hamaratsin borek yaptinmi.hic de usenmiyorsun bu halinle.
Az kalmış bakalım kızlar ne kadar büyümüş :)))saat 2 de canim sonra oglanlara bayramlik bakicam alis veris var tatlim ...
paketli olanlardan cnm o zaman içmiyim bende ya gecelerihiç yatmıyorum sola yatsam olmuyor sağ yatsam olmuyor
O değilde biz bu yaşımızda zorlanıyoruz o nasıl dayanacak acaba?Sasirmis kiz valla sasirmis
Aynen canim sormaayy canım bence sonuna kadar haklısın zaten anladığım kadarıyla bu arkadaşın çok bencil biriymiş ve senin tavizlerinde bu arkadaşlık ilerliyor ben artık yapmıyorum valla kimseye yıpranan biz oluyoruz ben nasıl değer veriyorsam karşımdakide bana verecek vermiyorsa bende ona göre davranıyorum artık.
Bana gelenler hep anlaışlı allah var şimdi yukarda ben öncesinde çok yoruldum mecbur ev temizledim haliyle misafir gelecek tatil dönüşü ev berbattı şimdi de tek sıkıntım hiç dinlenemiyorum işte eve gel şöyle yatıp uzanmak istiyorum yoksa yemek bulaşık bana yaptırmıyor hakkını yemeyim kadının sadece yanlış zamanda geldi ben bu ara kötüyüm biraz
Ne biliyim ki ya kari atesliymis valla ben bu yasta bile tovbe tovbe ...O değilde biz bu yaşımızda zorlanıyoruz o nasıl dayanacak acaba?
Dukkanlari da var canim sorsana gelir mi diye? Gelir belki yineya kızlar şu ebebekte ki 0-6 aylık pembe tulum stokta yokmuş ya nasıl üzüldümben ne alıcam şimdi.
Canım bi önceki msjda akıllı klavye kelimeleri değiştirmiş biraz umarım doğru anlamışsındır:))Evet Canım küçük ve aşırı ilgi istiyor dün uykusu var uyutucam baba baba diyor babasına veriyorum anne gitme diyor ikimizi birden istiyor yatağını ayırmıştık ama 2 aydır yanımızda yerde yatıyor gece uyanıp elimi uzatıyor anne tut diye yoksa uyuyamıyor..aşırı da kıskanç Nasıl yanında bebeği sevicez bilmiyorum senin kızın daha büyük belki kıskanmaz yardımcı bile olur
Ne biliyim ki ya kari atesliymis valla ben bu yasta bile tovbe tovbe ...
Çanta için acele etme tatlım daha var hafta olarak bayramdan sonra rahat rahat hazırla. Bu aradaSuraya da sikintidan patlayan bi hatun koyalim esimi ikna edersem aksam deniz beyin son eksiklerini alcaz ebebekten bayramda da bombos yatacagima onlari yikayim utuleyim guzelce cantasini yapiyim oglusumun kendi eksiklerimi de bayramda aliyim kilot corap virt zirt
Eşime söyleyeyim canım o Zaman çok sağol nereye koyarım diye düşünüyorum iki banyo var ikisinde duşa kabin var çok küçük hiç yer yok banyolarda bakalım Nasıl yaparızCnm ben şiddetle tavsiye ediyrm herkese.inan kurutmaya attiktan sonra çıkan tüyleri tozları gör.Biz sözde temiz giyiyrz yikiyrz temizlenio zannediomsz diicksn.Annem çok memnun kalınca.benm bi de kedim varya ondan aldılar sağolsun.fiyatida çok uygun du.1350 ye almstk o zaman nakit fiyatı.7 kg luk.a sınıfı.8 kg lgi da 100 200 lira pahalıydı.Çok para vermeye de gerek yok.arçelik tavsiyem
Senin işinde zor olacak gibi canım annem hep dedi peşpeşe olsun birlikte büyürler diye ama Cidden hamilelikte zor geçince sıkıntılı oluyor eşim her hamilelik doğum sonrasında bu kadar bize yeter düşünmeyelim diyor ama ben yok. 4,5tane olsun diyorumCanım bi önceki msjda akıllı klavye kelimeleri değiştirmiş biraz umarım doğru anlamışsındır:))
Kıskançlık durumunu bebek doğunca göriciiz:)))) şuan sevecek gibi bakalım. Seninki çok peşpeşe olmuş kıskançlık kaçınılmaz canım Allah yardımcın olsun. Valla aramızda bazıları yadsıyacak ama benim kızda hala bizim odada çok uğraştık ama ayrı odada uyumadı uyutup kaçtık gece geri geldi:))) şimdi yeni oda hazırladık eski yatağı kardeşe verdik babasının bekarlık yatağını kızıma kardeşimle uyurum diyor inşallah bebek doğunca ayrılır sırf o yüzden bebeğimi de ilk günden ayrı yatırcam. Ağladıkça yan odaya giderim artık:)))) birde uyku koltuğu koyuyum dedim kendime bebeği emzirirken uykularım oturduğum yerde.
Eline sağlık çook güzel olmuş el emeği herşey çok değerli benim için annem birsürü yelek hırka ördü Bebişe bende örüyorum arada kış boyu kullanıyorlar mis gibiBebegime battaniye ordum nasil olmus
Iyi kuzu 32 ye kadar hastanede yaticakmis sanirim birakmak istemiyolar sukur o da 28 e eristi darisi 32 36 39 olsun yatiyo kiz napsin az kaldi ama dayanacak mavi larin imizÇanta için acele etme tatlım daha var hafta olarak bayramdan sonra rahat rahat hazırla. Bu aradaNilke nasıl haberin var mı?
Canım dolap oluyor altta çamaşır mak üstte kurutma mak oluyor bu sayede yer problemi ortadan kalkar.Eşime söyleyeyim canım o Zaman çok sağol nereye koyarım diye düşünüyorum iki banyo var ikisinde duşa kabin var çok küçük hiç yer yok banyolarda bakalım Nasıl yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?