bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hamileliğin etkisi Canım benim şimdiye kadar bize birtek abimle yengem geldi Annemlere beraber ama her nekadar yardımcı olanlarda bende bedenen çok yoruluyordum 1 gece tek kalmalarına rağmen.Allah yardımcımız olsun az kaldı inşallah doğuma

Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz sağlıklı ve kımetiyle gelsin dünyaya

Merhaba tatli annisler
Iki gun kore guitar vucudumda kirmizi kabarciklar cikti. Hamilelikte olurmus oyle dokuntuler ilkinde yasamamistim ben. Antibiyotik krem ve hap verdi. Aman siz dikkat edin. Ben bu sefer de grip oldu bu hava degisimleri hic yaramadi bana oglusum da hasta ben de. Sicaklardan sikayet ederken simdi de bir acip bir kapayan havadan sikayetciyim

Bebegim icin baya alisveris yaptim kiyafet olarak. Kisliklarin cikmasini bekliyorum. Astronot mont ve kislik kalin takim alicam bir iki tane. Babynest ve supriz yastik diktiriyorum. Lohusa tacimi kendim yapicam. Kapi susu, hastane icin bebek cikolatasi ve bebek sekeri yaptiricam insallah. Bebegimin ismine karar vermedik hala adsiz dogacak bizimkisi

Selam kızlar :) Ancak kalktım ben :) hala da tam ayılamadım. Günlerin yorgunlugu cıkıyo sanırım :)
Acıkmasam ve ateş açım diye tekmeleriyle çişimi bastırmasa daha ds kalkamazdım herhalde .P
Ya ben hic uyuyamiyorum gece 3 gb uyaniyorum hergece sabah ezanindan yarim saat sonra daliyorum sabah 7 yada 7.30 da uyaniyorum. Yaklasik 1 aydir boyle.

Badanada annem kvalide olucak birde temizlikci biri bana is dusmez ama yinede yorgun duserim tabi.bugun keyfim yok zaten alt tarafimi sizlatiyor ayaga kalktigimda karnim cok kasiliyor.oturuyorum canim hep.
Kiz cok hamaratsin borek yaptinmi.hic de usenmiyorsun bu halinle.

ruby87 canım baby comport mia mıydı nydi oyle bı marka belde begenmıştım hatta chıcco dan daha kalıtelıydı kumas fln sonra ogrendımkı o marka cin malı ve de satışları durdurulmuş fln ha tabi satıcı yalanı olabilir ancak ben o kafa karısıklıgıyla alamazdım yanı almadım

doğrudur canım inanırım. nette de pek yorumu yok ama burada memnun kalan bir arkadaşımız var. ben yinede başta verdiğim kararımdan dönmeyeceğim yoksa kafa çok karışıyor. chicco alıcam.

Ay seninki daha küçükmüş kıyamam yaaa en hareketli dönemi allah yardımcın olsun benim kız 30 kasımda 5 yaş doldurcak canım. Ama yinede çocuk yani ihtiyaçlarına ağlamalarına bazen nazlarına ilgilenmek zorundayız biz hamileyiz ama aynı zamanda anneniz karşımızdaki için diğerini ihmal edemeyiz.
Sorma o düşme kalkmaları hamilelikten daha bi panik korkak oldum her an bişey olcak gibi yaşıyorum delirmemek doğurana kadar galiba

Selam kızlar :) Ancak kalktım ben :) hala da tam ayılamadım. Günlerin yorgunlugu cıkıyo sanırım :)
Acıkmasam ve ateş açım diye tekmeleriyle çişimi bastırmasa daha ds kalkamazdım herhalde .P
Ahhh ah duygularımın tercümanı canım arkadaşım
Sabah benim kız uyurken uyuyum dedim karnımdaki acıktı acıktırdı tuvalete sıkıştım uyandım sonra kahvaltı falan derken bugün dinleneyim dedim benim cadının banyosu gelmiş çok sıcakmış onu yıkadım şimdi uzandım bakalım birazdan ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…