bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Kuzu denk gelirsen tarihleri haber etsene garaj günlerini bende gideyim

Valla bugune kadar hamile degilken bile nasil bisey oldugunu anlamadigim zamanlarda dahi sen hamilesin ben yaparim diyip bulasik yikamisligim bile var hamile evinde ama hayat bana adil degil pek sanirim gecen kavga ettim bi arkadasimla oyle 10 kere izah ettim onden sizi uzuncayirdan alalim sahile ineriz hem deniz havasi olur mis hem de piknik tadinda guzel bir pazar gecurmis oluruz bu halimle evde oturmak istemiyorum dedim ama biz onlari almak icin uzuncayirda beklerken (bide arastik yani) kapima gelmis! Uzuncayorda da oturmuyorum ustelik alakasi bile yok ama duraklari karistirmismis! Tek ayak ustunde 40 manasiz yalan! Ben de sinirlendim tabi bu kez dayanamayip artik ben disarda bulusalim diyorum inatla evime geliyorsun dedim diye ben gidiyorum ozaman bulusmayalim dedi bir de arkadas sagolsun.. bide hamileyim ya hormonlarimdan diye diye dalga geciyor valla bogazlicaktim hadsizligini de bu kez yuttum ayip yani... bidaha yaparsa alttan almam hic iyi git ozaman derim 3 yasinda cocugu var diye cok ses edemedim basta cikisinca ben icine kapandi cocugu... oyuzden sustum.. cocugu yaninda olmasaydi haddini ogretirdim de gerci hos ben o hamileyken evde ictigim suya kadar kaldiriyordum bardagimi cocugunun yemegine kadar bana isittirdi.. hos benimki dogunca o gayet rahat esirgemez lafini 10da biri dusuncesi olacagini sanmiyorum.. Ozaman kovarim evden ya da onlardaysak ceker giderim yani.. onunki cocuksa benimki de cocuk! Okadar uzunboylu degil..
Seninde basinda 3 cocuk offf cok zormus gercekten bir zahmet anlayisli olsunlar yaa ayiptan da ote terbiyesizlik yani

Ohaa ne dolmusum destan yazmisim.resmen

Valla doğru söylüyorsun canım yanında bi çocuk daha olunca tam yatıyım bacaklarımı uzatırım diyosun gelip bişey istiyor:))))) olsun kurban olurum onu verene
Seninki kaç yaşındaydı canım.
Kesinlikle öyle canım Canları sağolsun varsın iş bitmesin dün mesela koltuktan düştü birde eşimin kucağından ödüm koptu ağladı da baya.kıyamam melek onlar ya.
bizim kız 27aylık canım seninde kızın var dimi

Ayy Can'ım ya keşke anlayışlı olsa herkes evinde otursa ne iyi olur..sende sürekli yapamadığını zorlandığını dile getir yardım falan iste ben öyle yapıyorum

ayy canım bence sonuna kadar haklısın zaten anladığım kadarıyla bu arkadaşın çok bencil biriymiş ve senin tavizlerinde bu arkadaşlık ilerliyor ben artık yapmıyorum valla kimseye yıpranan biz oluyoruz ben nasıl değer veriyorsam karşımdakide bana verecek vermiyorsa bende ona göre davranıyorum artık.

Bana gelenler hep anlaışlı allah var şimdi yukarda ben öncesinde çok yoruldum mecbur ev temizledim haliyle misafir gelecek tatil dönüşü ev berbattı şimdi de tek sıkıntım hiç dinlenemiyorum işte eve gel şöyle yatıp uzanmak istiyorum yoksa yemek bulaşık bana yaptırmıyor hakkını yemeyim kadının sadece yanlış zamanda geldi ben bu ara kötüyüm biraz

Ayy Can'ım ya keşke anlayışlı olsa herkes evinde otursa ne iyi olur..sende sürekli yapamadığını zorlandığını dile getir yardım falan iste ben öyle yapıyorum

öyle canım zaten doğumdan sonra illaki geleceklerdi bebeği görmeye şuan ayrı şehirde olmanında zorluğu bu gelen sana yatılı geliyor gelsinler başım üstüne ama zamanlama kötü dediğim gibi bu ara yanlış bir zamandı bedenen ve ruhen yorgunum

evet canım o bombili kozmonot. beden yok. aslında ebebek n11 de önündeki deseni farklı erku renk 0-6 ay buldum ama ekru renk görseli yok. görmedende almak istemedim. fiyatı:71,93TL
Sen mağazadan mı baktın canim peki ? Ugurmumcudakii şubede var midir acaba ? Ay insallah gelir bedenide alırız ya benide haberdar et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…