bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Son eksikler dedigine gore az kalmis canim senin hadi gozunaydin benim yigin var alincak darisi basimiza

Bence al canım. Kışın kıyafetlerin bir çoğunu kurutma makinesinde kurutuyorum. Yazında beyaz çamaşırlar için iyi oluyor. Bebek kıyafetleri içinse süper çünkü bazen çok kıyafet kirletiyorlar ve yıkama kurutma 2saatini almıyor bile. Ütü programında kurutursan da kıyafetler çok kolay ütüleniyor falan canım şiddetle tavsiye ediyorum

ben de almayı düşünmüyor değilim.
kurutucudan çıkarıp hemen katlayınca ütülü gibi de oluyormuş.
kullananlar hep memnun.
ama çamaşır makinasıyla beraber olan değil de ayrı olanlardan memnunlar.

Ben araştırıyorum şuan arkadaşlar Arçelik tavsiye ediyorlar internette kötü yorumlarda var bozuluyor diye

Dukkanlari da var canim sorsana gelir mi diye? Gelir belki yine

mağazalarda yok zaten sadece nette var ama hevesim de kaçtı zaten :):) biride yazmış çok zor giydiriliyor diye. şimdide tüylü tulummu alsam yoksa kozmonotmu onda kararsız kaldım hamile psikolojisi şeysi bu olsa gerek

Dukkanlari da var canim sorsana gelir mi diye? Gelir belki yine

mağazalarda yok zaten sadece nette var ama hevesim de kaçtı zaten :):) biride yazmış çok zor giydiriliyor diye. şimdide tüylü tulummu alsam yoksa kozmonotmu onda kararsız kaldım hamile psikolojisi şeysi bu olsa gerek

Yeni.doğum yapmış herkesin işi biraz zor başka çocukları olanın daha zor tabi. Aksi gibi benim eşimde 4_5 çocuk istiyordu ama bu hamilelik biraz zor geçti oda sağlığın önemli bukadar yeter dedi
Canım haklısın yanımda olsa iyi bana daha rahat olur ama şimdi bide o alışırsa ikisi birden bize rahat vermezler. Zeynep zülal de ikna olmuşken ayıralım dedik. Yoksa zeynep baba 4 kişilik yatak alsana bu yatak bize dar geliyor birde kardeşim gelcek diyor yani bizim yatakta gözü

Iyi kuzu 32 ye kadar hastanede yaticakmis sanirim birakmak istemiyolar sukur o da 28 e eristi darisi 32 36 39 olsun yatiyo kiz napsin az kaldi ama dayanacak mavi larin imiz
İnşallah dayanır 36 yı geçer canım. Hastanede olması daha iyi gözetim halinde olur. Rabbin sağ salim kavuştursun yavrusuna.

Ben araştırıyorum şuan arkadaşlar Arçelik tavsiye ediyorlar internette kötü yorumlarda var bozuluyor diye

benimki bosh ben memnunum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ama aldımmı a sınıfı enerji tas almanı önerim. a olmayanlar felaket elektrik yakıyormuş.

kesinlikle ayrı olanı tercih edin. çünkü hem yıkama hem kurutma verimlilik sağlamıyor. bir de tüy topluyor kurutma temizliyorsun yıkama olduğunda da tüyler kıyafetlere geçiyormuş öyle şeyler duyunca ben ayrı almıştım. iyiki de öyle yapmışım.

72 de ben olmusum +8 kiloyla yola devam canisi

canım ben sana bir şey danışacağım. ben bu kış kurutma mak çok sık kullandım ama şunu fark ettim. mesela bazen acil olmayanları yaza doğru asarak kurttum acilse ya da işte hava şartları uygun değilse kurutmayı kullandım. kurutmayı kullanmadığımda çamaşırları asarak kuruttuğumda yumuşatıcının kokusu süper kalıyor ama kurutmada koku pek kalmıyor. sende de öyle oluyormu? bu arada bende bosh var.

Eşime söyleyeyim canım o Zaman çok sağol nereye koyarım diye düşünüyorum iki banyo var ikisinde duşa kabin var çok küçük hiç yer yok banyolarda bakalım Nasıl yaparız

Cnm gidere gerek olmadgi için illa banyoya koymak zorunda değilsin.annem mesela yatak odasına koydu.bende karanlık bi odam var oraya koydum.fişe takip kullaniosn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…