- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.801
Son eksikler dedigine gore az kalmis canim senin hadi gozunaydin benim yigin var alincak darisi basimizaSuraya da sikintidan patlayan bi hatun koyalim esimi ikna edersem aksam deniz beyin son eksiklerini alcaz ebebekten bayramda da bombos yatacagima onlari yikayim utuleyim guzelce cantasini yapiyim oglusumun kendi eksiklerimi de bayramda aliyim kilot corap virt zirt
Can'ım zaten üstte dolap var ama onda bütün deterjanlar var başka yer yok onu da iptal edemeyizCanım dolap oluyor altta çamaşır mak üstte kurutma mak oluyor bu sayede yer problemi ortadan kalkar.
Çok güzeller iyi günlerde giysin yavrucuğunselam hanımlar herkes iyidir umarım :)
bunları aldım miniğime
Bence al canım. Kışın kıyafetlerin bir çoğunu kurutma makinesinde kurutuyorum. Yazında beyaz çamaşırlar için iyi oluyor. Bebek kıyafetleri içinse süper çünkü bazen çok kıyafet kirletiyorlar ve yıkama kurutma 2saatini almıyor bile. Ütü programında kurutursan da kıyafetler çok kolay ütüleniyor falan canım şiddetle tavsiye ediyorum
teşekkür ederizzÇok güzeller iyi günlerde giysin yavrucuğun
ben de almayı düşünmüyor değilim.
Ben araştırıyorum şuan arkadaşlar Arçelik tavsiye ediyorlar internette kötü yorumlarda var bozuluyor diyeben de almayı düşünmüyor değilim.
kurutucudan çıkarıp hemen katlayınca ütülü gibi de oluyormuş.
kullananlar hep memnun.
ama çamaşır makinasıyla beraber olan değil de ayrı olanlardan memnunlar.
Dukkanlari da var canim sorsana gelir mi diye? Gelir belki yine
Dukkanlari da var canim sorsana gelir mi diye? Gelir belki yine
Yeni.doğum yapmış herkesin işi biraz zor başka çocukları olanın daha zor tabi. Aksi gibi benim eşimde 4_5 çocuk istiyordu ama bu hamilelik biraz zor geçti oda sağlığın önemli bukadar yeter dediSenin işinde zor olacak gibi canım annem hep dedi peşpeşe olsun birlikte büyürler diye ama Cidden hamilelikte zor geçince sıkıntılı oluyor eşim her hamilelik doğum sonrasında bu kadar bize yeter düşünmeyelim diyor ama ben yok. 4,5tane olsun diyorum
Bebek ayrı odada zor olur duymayabilirsin birde anneye çok ihtiyacı oluyor bebeklerin birlikte uyuyun diyen pedegoglar var o kadarı fazla tabi..
İnşallah dayanır 36 yı geçer canım. Hastanede olması daha iyi gözetim halinde olur. Rabbin sağ salim kavuştursun yavrusuna.Iyi kuzu 32 ye kadar hastanede yaticakmis sanirim birakmak istemiyolar sukur o da 28 e eristi darisi 32 36 39 olsun yatiyo kiz napsin az kaldi ama dayanacak mavi larin imiz
Ben araştırıyorum şuan arkadaşlar Arçelik tavsiye ediyorlar internette kötü yorumlarda var bozuluyor diye
ben de almayı düşünmüyor değilim.
kurutucudan çıkarıp hemen katlayınca ütülü gibi de oluyormuş.
kullananlar hep memnun.
ama çamaşır makinasıyla beraber olan değil de ayrı olanlardan memnunlar.
Sagol canimaldim aslinda 34 36 bedene dusmustum gebelik oncesi suan bebegi cikarsan rahat 38 bedenim var killar bacaklar sirt ve goguslerim baya buyudu eski kiyafetlere bacagumi sokmaya calissam sirf nesfit reklamlari kadar bile giremiyor bi de bu sabah tartildigimda 71 olmusum 13 kilo ellerimden opuyor suan
Bence al canım. Kışın kıyafetlerin bir çoğunu kurutma makinesinde kurutuyorum. Yazında beyaz çamaşırlar için iyi oluyor. Bebek kıyafetleri içinse süper çünkü bazen çok kıyafet kirletiyorlar ve yıkama kurutma 2saatini almıyor bile. Ütü programında kurutursan da kıyafetler çok kolay ütüleniyor falan canım şiddetle tavsiye ediyorum
because of you okul başladığı belli oldu:))))
selam hanımlar herkes iyidir umarım :)
bunları aldım miniğime
Eşime söyleyeyim canım o Zaman çok sağol nereye koyarım diye düşünüyorum iki banyo var ikisinde duşa kabin var çok küçük hiç yer yok banyolarda bakalım Nasıl yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?