bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canim sorma sen ozaman de canim uzanmaya dinlenmeye ihtiyacim var diye buara misafir agarlayacak durumum.hic yok diyemezsin de nebileim cok halsizim.uyuyorum.filan desen gun icinde gelmezler ozaman

ahh ahh canım millet buraya gezmeye gelmiş bugünde mercuren aşkam dışardayım belli saate kadar ayy ne çok şikayet ettim ama ne yapim kimseye bişey diyemiyorum buraya döküyorum içim hakkınızı helal edin

ahh ahh canım millet buraya gezmeye gelmiş bugünde mercuren aşkam dışardayım belli saate kadar ayy ne çok şikayet ettim ama ne yapim kimseye bişey diyemiyorum buraya döküyorum içim hakkınızı helal edin
Helal olsun tabiki canım düşüncesizlik ya adım atacak halin kalmıyorken mecburen gezmez zorundasın Rabbim kolaylık versin

Hamile kadını niye dolaştırıyorlar ki sen onlar gezerken evde dinlensen daha iyi olur canım. Rahatsızım falan desen?

kızlar ben çok fena grip oldum ağzım burnum tıkalı gözler şiş.Okul bana yaramadı ya dun toplantıda kapı pencere açık olunca.ıhlamur mandalina havuç başka ne yapsam dr ye gitmedim ama.
Geçmiş olsun canım. Ihlamur limonlu ılık su falan iyi gelebilir. Başka bilmiyorum hamileyken fazla bişey yapamıyoruz ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…