bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bnde 74 le kaldim suan 82 kiloyum 28 haftaligim basta ne gzl almamistim boyle gidersem 90 la dogurcam
Bn baştan 6 kilo aldm ramazanda almadm oruçluydum çünkü.ama bayramda 4 kilo aldm geri kalan 3 kiloyu da yavs yavas aldm iste.2 haftadır kilo almadm ama.sen iyisin canm bn hala dikkat etmiyom hamur isi ve Kızartma çok yiyorm bugun okula gttm herks yüzün gözün şişmiş dedi burnum kocaman

ahh ahh canım millet buraya gezmeye gelmiş bugünde mercuren aşkam dışardayım belli saate kadar ayy ne çok şikayet ettim ama ne yapim kimseye bişey diyemiyorum buraya döküyorum içim hakkınızı helal edin
Ayyy anlat canim icimizi dokuyoruz sunun surasinda iste birbirimizin halinden anliyoruz sonucta is cikmaz en azindan evde diyecegim ama sen yorulunca musade istersin canim esine de tembihle seni ortada birakmasin desteklesin orda

Ayyy anlat canim icimizi dokuyoruz sunun surasinda iste birbirimizin halinden anliyoruz sonucta is cikmaz en azindan evde diyecegim ama sen yorulunca musade istersin canim esine de tembihle seni ortada birakmasin desteklesin orda

eşim de garibim ben yorulmayım diye kendini paralıyor hep destektir bana oda aslında biliyor benim yorulduğumu ama bişey diyemiyor ilk kez geldikelri için her geleni gezdirdik şimdi bunları gezdirmesen ayıp olur

ayy bende 10 kilo aldım yaa daha kaç hafta var doğuma son zamanlar çok alınmaz inşş korkuyorum tartılmaktan resmen

Yok canım bende hiç koku problemi olmadı. Ha çamaşırlar kurutmadan ilk çıktığında sıcakken kokusu değişik oluyordu ama soğuyunca sıkıntı yoktu :)

Birde canım çamaşırları kapalı yerde kurutuyorsan eğer yumuşatıcı kokusu hiç gitmiyor. Açık havada ister istemez koku uçabiliyor. Acaba sende de böyle mi oluyor

Canım ben öyle 38 beden değildim zaten hiç de olmadım boy 70 kilo 71 beden 44,46 yanı basenler var..birde ben emzirirken çok alıyorum 10kilo almıştım zar zor verip hamile kaldım

Ayy bende ondan korkuyorum emzirirken çok kilo alınıyormuş ben eve tatlı yasağı getirdim o zamanlar bol su içecem o tatlı işleri ancak ban kilo aldırırmış öyle diyorlar tebrübeli anneler

Canım ben öyle 38 beden değildim zaten hiç de olmadım boy 70 kilo 71 beden 44,46 yanı basenler var..birde ben emzirirken çok alıyorum 10kilo almıştım zar zor verip hamile kaldım
Bzm arkds da 75le kalmsti 82yle dogurdu.emzirirken çok aldim dedi bi de gelen giden börek çörek doğum snrasi daha çok aldı yani hala da veremedi

Emzirirken gce uyandiginizda karninizda kazinsa yemeyin diyorlar su ya da sut icmeliymisiz sadece o durumda yoksa kilo alirmisiz ben diyenlerin yalancisiyim sen yiyormuudun canim gece 10dan sonra?

benım normal kılom aslında 55 ama 61 le hamıle kaldım:) suan 72 kıloyum 11 kılo yanı. doguma 75 le gırsem sukretcem:) bende cok korkuyorum kılo almaktan ve verememekten.

Bzm arkds da 75le kalmsti 82yle dogurdu.emzirirken çok aldim dedi bi de gelen giden börek çörek doğum snrasi daha çok aldı yani hala da veremedi
Valla gelen giden bisey getirirse bana ben onlari buzluga atarim sonra isitip isitip onlerine sererim sene icinde geldiklerinde

akşam gezme iptal oldu yaşasınnnnnnnnnn onlar kızılaya gezmeye gitmişler biz eşimle ondan bundan atıştırırz yemek yapmak zorunda da değilim ohh ya nasıl içim rahatladı gezecek halimde yoktu ayy oynayacam valla şimdi ofiste :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…