- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.881
Bende 1 buçuk sene sonra verdim o sırada emziriyordum benim için zor oldu vermesiBzm arkds da 75le kalmsti 82yle dogurdu.emzirirken çok aldim dedi bi de gelen giden börek çörek doğum snrasi daha çok aldı yani hala da veremedi
Valla gelen giden bisey getirirse bana ben onlari buzluga atarim sonra isitip isitip onlerine sererim sene icinde geldiklerinde
Bn baştan 6 kilo aldm ramazanda almadm oruçluydum çünkü.ama bayramda 4 kilo aldm geri kalan 3 kiloyu da yavs yavas aldm iste.2 haftadır kilo almadm ama.sen iyisin canm bn hala dikkat etmiyom hamur isi ve Kızartma çok yiyorm bugun okula gttm herks yüzün gözün şişmiş dedi burnum kocaman
Yok canım ben düzenli yiyordum ama ekmeği ve tatlıyı çok tükettiğimden oldu ahh tatlı ye sütün olur diyenleri bir yakalasamEmzirirken gce uyandiginizda karninizda kazinsa yemeyin diyorlar su ya da sut icmeliymisiz sadece o durumda yoksa kilo alirmisiz ben diyenlerin yalancisiyim sen yiyormuudun canim gece 10dan sonra?
Sorma artik yoruldum biktimkıyamam. her gün ayrı bir etki maalesef. artık hayırlısı ile doğursak şu bebişlerimizi.
Söylenmez dimiBu platformda bu söylenir mi kızmilletin damarına basar gibi ayıp ayıp
Kesinlikle birde meyvesuyu günde 1 litre içiyordum ben saf süt yapar sanmıştım sonradan öğrendim kilo yaptığını :)Ayy bende ondan korkuyorum emzirirken çok kilo alınıyormuş ben eve tatlı yasağı getirdim o zamanlar bol su içecem o tatlı işleri ancak ban kilo aldırırmış öyle diyorlar tebrübeli anneler
Heyt nasil ya aglarim haa benim iste benim
Yok cnm nasi degil oyle normal sayiliyordum vucut kitle indeksim 21di almam gereken kilo miktari 12_16 kilo zaten toplamdaCnm bn zaten kilolu kaldm ya onun için fazla almadm ama sen zayıf kaldın zaten sanırım çok değil senin için
Naapmissin diyetisyenim.bana meyvesuyu iceceksen bir bardagin 3te birini ic diyordu 1 porsiyon meyveye denk geliyormus fazlasi mineral vitamin olmaz yag olur diyordu hep oyuzden olcum 1/3tu kilo verirken tabi saglukli bunyede yarim bardaga denk geliyor buKesinlikle birde meyvesuyu günde 1 litre içiyordum ben saf süt yapar sanmıştım sonradan öğrendim kilo yaptığını :)
Şaka yaptım kız.Söylenmez dimiama ben ne yapayım kilo alma sayısı gittikçe düştü en son 3 kilo verdimi duyunca dedim bende paylaşayım yoksa öyle niyetim yoktu
Sende de istahsizlik yapti demek yaa bunyeden bunyeye degisiyor hep iste yapilarİştahsızlık yediğim hiç birşeyden zevk alamama hiçbirşey aşermeme benim açımdan da zor oldu
Genelde oyle diyor annisler ilk dogumda kilo alip 2.de az kilo aliyorlarmisŞaka yaptım kız.
Bende en başta 6 kilo verdim mide bulantısından. Bu aya gelene kadar 4 kilo aldım. Ama dün tartıya çıktım 2 kilo birden almışım bu ayartık hızlı alıcam sanırım. Neyse bebişler iyi olsunda kiloyu çok takmıyorum zaten. İlkinde 20 kilo aldığımı düşününce bu sorun değil benim için.
Sorma canım eşim sağolsun hiç eksik etmedi bardağım bittikçe doldurdu garibim ben 12 gün yattım öyle ikramlarda bulunduNaapmissin diyetisyenim.bana meyvesuyu iceceksen bir bardagin 3te birini ic diyordu 1 porsiyon meyveye denk geliyormus fazlasi mineral vitamin olmaz yag olur diyordu hep oyuzden olcum 1/3tu kilo verirken tabi saglukli bunyede yarim bardaga denk geliyor bu
Yapacak bisey yok onlar beni tombis isteyebilir ama ben sagligimi dusunmek zorundayim:) ayy süper bi fikir
Kilo rekoru bende sanırım72 de ben olmusum +8 kiloyla yola devam canisi
Aslinda yemek ve kilo gunlugu tutmak.lazim usenmeyip ozaman ne yapinca kilo cok artiyor gorup mudehale edip rahat kilo veririzYok canım ben düzenli yiyordum ama ekmeği ve tatlıyı çok tükettiğimden oldu ahh tatlı ye sütün olur diyenleri bir yakalasam
Bende sütüm olsunda takmayayım demiştim ama yataktan kalkıp aynadan bakınca ben şok:)ben depresyonlukaynen bebişler sağolsunŞaka yaptım kız.
Bende en başta 6 kilo verdim mide bulantısından. Bu aya gelene kadar 4 kilo aldım. Ama dün tartıya çıktım 2 kilo birden almışım bu ayartık hızlı alıcam sanırım. Neyse bebişler iyi olsunda kiloyu çok takmıyorum zaten. İlkinde 20 kilo aldığımı düşününce bu sorun değil benim için.
Canım kapalı balkonun varsa oraya da koyabilirsin.Dimi doğru canım ben kaynanama söyledim yengeleri almışlar memnun kalmamışlar ben diyorum onlar ayarlayamamışlardır diyor 3 kişi Nasıl yapamamışlar Garaşa kaldırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?