bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bacimcim bnde cok abur cubur yiyorumm ozellikle oglum oynadigi icn cikilata yedigimde daha cok yiyorum oynasin diye buda benim gobusum allahtan acik boy warda kaldiriyo

Emzirirken gce uyandiginizda karninizda kazinsa yemeyin diyorlar su ya da sut icmeliymisiz sadece o durumda yoksa kilo alirmisiz ben diyenlerin yalancisiyim sen yiyormuudun canim gece 10dan sonra?
Yok canım ben düzenli yiyordum ama ekmeği ve tatlıyı çok tükettiğimden oldu ahh tatlı ye sütün olur diyenleri bir yakalasam

Ayy bende ondan korkuyorum emzirirken çok kilo alınıyormuş ben eve tatlı yasağı getirdim o zamanlar bol su içecem o tatlı işleri ancak ban kilo aldırırmış öyle diyorlar tebrübeli anneler
Kesinlikle birde meyvesuyu günde 1 litre içiyordum ben saf süt yapar sanmıştım sonradan öğrendim kilo yaptığını :)

Cnm bn zaten kilolu kaldm ya onun için fazla almadm ama sen zayıf kaldın zaten sanırım çok değil senin için
Yok cnm nasi degil oyle normal sayiliyordum vucut kitle indeksim 21di almam gereken kilo miktari 12_16 kilo zaten toplamda suan 13u aldik herhalukarda gececegim sıniri da nabalim dogumdan sonrada ancak 12 kiloyu verbiliyormusuz gerisi bize kaliyormus oyle demisler hep benim metabolizma da yavas zaten insulin direnciydi tiroiddi derkenemzirirken kilo aliyorum diyenler de var iste o surecten de korkuyorum bi de endokrin doktorum zaten tepemde almamam gerektigini soyliyor ailem seker hastasi dolu oldugu icin tiroidin zaten var dikkat et kilona kiloyla seker de cikmasin diyor oyuzden vermistim o kilolari gebelik oncesi ama hizli artis vucudum icin de iyi degilmis yani zemin hazirliyormus hastaliga genetik mirasim sagolsunben acaba dogumu beklemesem de perhize mi baslasam doktor kontrolunde yine dusunuyorum ileride insulin kullanmaktan korkuyrum cunku

Kesinlikle birde meyvesuyu günde 1 litre içiyordum ben saf süt yapar sanmıştım sonradan öğrendim kilo yaptığını :)
Naapmissin diyetisyenim.bana meyvesuyu iceceksen bir bardagin 3te birini ic diyordu 1 porsiyon meyveye denk geliyormus fazlasi mineral vitamin olmaz yag olur diyordu hep oyuzden olcum 1/3tu kilo verirken tabi saglukli bunyede yarim bardaga denk geliyor bu

Söylenmez dimiama ben ne yapayım kilo alma sayısı gittikçe düştü en son 3 kilo verdimi duyunca dedim bende paylaşayımyoksa öyle niyetim yoktu
Şaka yaptım kız.
Bende en başta 6 kilo verdim mide bulantısından. Bu aya gelene kadar 4 kilo aldım. Ama dün tartıya çıktım 2 kilo birden almışım bu ay artık hızlı alıcam sanırım. Neyse bebişler iyi olsunda kiloyu çok takmıyorum zaten. İlkinde 20 kilo aldığımı düşününce bu sorun değil benim için.

Genelde oyle diyor annisler ilk dogumda kilo alip 2.de az kilo aliyorlarmis

Sorma canım eşim sağolsun hiç eksik etmedi bardağım bittikçe doldurdu garibim ben 12 gün yattım öyle ikramlarda bulundu

Yok canım ben düzenli yiyordum ama ekmeği ve tatlıyı çok tükettiğimden oldu ahh tatlı ye sütün olur diyenleri bir yakalasam
Aslinda yemek ve kilo gunlugu tutmak.lazim usenmeyip ozaman ne yapinca kilo cok artiyor gorup mudehale edip rahat kilo veririz

Bende sütüm olsunda takmayayım demiştim ama yataktan kalkıp aynadan bakınca ben şok:)ben depresyonlukaynen bebişler sağolsun

Dimi doğru canım ben kaynanama söyledim yengeleri almışlar memnun kalmamışlar ben diyorum onlar ayarlayamamışlardır diyor 3 kişi Nasıl yapamamışlar Garaşa kaldırmışlar
Canım kapalı balkonun varsa oraya da koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…