bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sorma canım eşim sağolsun hiç eksik etmedi bardağım bittikçe doldurdu garibim ben 12 gün yattım öyle ikramlarda bulundu
Hahahaha hep o esler yuzunden benimki de yanimda hapur hupur yiyor son 2 haftadir nefsime de sahip cikamiyorum canimi cektiriyor hep Valla oturdugumuz odalari ayiricam sonunda

Kizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))

Hahahaha hep o esler yuzunden benimki de yanimda hapur hupur yiyor son 2 haftadir nefsime de sahip cikamiyorum canimi cektiriyor hep Valla oturdugumuz odalari ayiricam sonunda
Canım sorma diyetisyene 6aylık 3milyar verdi tek 1 hafta gitti ziyan oldu çok boy193 kilosu 140 tı en son

selam kızlar bebişlerinizle keyfiniz yerindedir inşallah ben yemek yapıyorum bi yandan balkon yıkıcam şimdi camış gibi uyumuşum zaten sanki seminerde çok iş yapmış gibi
My moonlight ruby87 gözüm üzerinizde kuzular sizi hep izliyorum
Ikra meyra inşallah randevun güzel geçmiştir canım ve tabii bugün randevusu olan bilmediğim diğer arkadaşların da..

Evde aburcubur bulundurmamakta işe yarayabilir benim sorunum ekmekle
O belli.olmuyor canim iste bak.meyve suyunu fazla icince kilo aldigini gorursun ya da 10dan sonra yediginde ya da aburuburu abarttiginda.. Yapilar cok farkli sonucta ben oyle oyle kilo vermistim.. gunluk tutarken tvdeki reklamlarin bile etkiledigini farkettim yemek reklamlari 15 reklamdan 8i bilimcaltina isliyor canin tatli cekip duruyor izlemeyi biraktim daha az ceker oldu.. ya da stres yapan kisilerin yaninda ya da aferim aferim.ver o kilolari diyen ailelerin sozleri hep etkiliyormus.. uzak durdum hepsinden

Ayyyy maşallah canım çok güzel kiloları kıyafetleride yıkılıyor prenseslerin
Ay heyecan yaptım yarın bende 31+3 olucam napıyor bizim paşa acaba yüzünü görebilcemmi kaç gr acaba 

Doğru canım herşey etkilıyo insanı ben araştıra araştıra diyetisyen gibi oldum annem ve babama da kiste yapmıştım annem 13kilo babam 10 kilo verdi annemin komşusu bana da yapsın diye haber yolladı

Canım sorma diyetisyene 6aylık 3milyar verdi tek 1 hafta gitti ziyan oldu çok boy193 kilosu 140 tı en son
Bak yaaa ben de spor salonunda yapmistim o hatayi yazildim kilo vermek yerine kas yaptigimi, daha bir alman gulle takimi oyuncusu Helga gibi oldugumu gordukce moralim de bozulmustu.. bide salona incecik tipler geliyordu hep, salona yazilmaya gelen bir grup da bana bakip ayy bu siskoo zayiflatamiyorlar demekki demislerdi 1 ay sonra gitmemistim.param da yanmisti sonra endokrin doktorum sagolsun saglik sorunlarimi cikartti degerlerimi duzenli kontrol altina aldi ve onun tesvikleri ile diyetisyene de baslayip kilo vermeye basladim.. gitmeme gibi luksum yoktu endokrincim takibe almisti bildigin simdide de kiziyor ama hamileyim diye bisey de diyemiyor, sevgisini dogumdan sonraya sakliyor biliyorum

azıcık kaynatalım dedik arkandan yakalandık mı

Canım ilkinde hepsini veremedim zaten bunlarda eklensin hepsini veririm diye saldım kendimi doğumdan sonra bol su ile yeşillik kemirgen hem süt yapar inek misali 38 beden giyene kadar azmedicem inşallah.
Verecegiz canim azim ve irade ile dedigin gibi bir sure inege donecek olsak da ama eti kesmemek lazim kaslar erir bu kez aburcubur yerine yesillik

Canimm cok sevindim masallah ikizlere tekiz olsa o kdr besili olurlardii super bakiyorsun minnoslara valla
Oh cok guzeller gule gule giysin hepsi canim

azıcık kaynatalım dedik arkandan yakalandık mı
ahhh uyumasaydım ben de katılırdım aranıza öyle bi uyumuşum ki bi bacak koltuğun en üst tepesinde bi bacak çaprazlama aşağıya inmiş gözünde canlandırabildin mi bilmiyorum ama öyle işte neyse ki annemler aradı da uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…