- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.901
Evde aburcubur bulundurmamakta işe yarayabilir benim sorunum ekmekleAslinda yemek ve kilo gunlugu tutmak.lazim usenmeyip ozaman ne yapinca kilo cok artiyor gorup mudehale edip rahat kilo veririz
Hahahaha hep o esler yuzundenSorma canım eşim sağolsun hiç eksik etmedi bardağım bittikçe doldurdu garibim ben 12 gün yattım öyle ikramlarda bulundu
Canım ben senin mesajı görmeden yazmıştım rekor bende diyeAma ben 22 kilo aldim hahah kimseye vermem 1.ligimi
Yok canım ya olmadı banyoya koyarım girişe kapı kapanır mı bilmiyorum amaCanım kapalı balkonun varsa oraya da koyabilirsin.
Canım ilkinde hepsini veremedim zatenGenelde oyle diyor annisler ilk dogumda kilo alip 2.de az kilo aliyorlarmis
Canım sorma diyetisyene 6aylık 3milyar verdi tek 1 hafta gitti ziyan oldu çok boy193 kilosu 140 tı en sonHahahaha hep o esler yuzundenbenimki de yanimda hapur hupur yiyor son 2 haftadir nefsime de sahip cikamiyorum canimi cektiriyor hep Valla oturdugumuz odalari ayiricam sonunda
O belli.olmuyor canim iste bak.meyve suyunu fazla icince kilo aldigini gorursun ya da 10dan sonra yediginde ya da aburuburu abarttiginda.. Yapilar cok farkli sonucta ben oyle oyle kilo vermistim.. gunluk tutarken tvdeki reklamlarin bile etkiledigini farkettim yemek reklamlari 15 reklamdan 8i bilimcaltina isliyor canin tatli cekip duruyor izlemeyi biraktim daha az ceker oldu.. ya da stres yapan kisilerin yaninda ya da aferim aferim.ver o kilolari diyen ailelerin sozleri hep etkiliyormus.. uzak durdum hepsindenEvde aburcubur bulundurmamakta işe yarayabilir benim sorunum ekmekle
Kiz sen ol32.haftadasin 8 kilo gayet iyi hem doguma ne kalmis sunun surasinda 12-15 diyorlar ben daha 27 haftamdayim +13le coook yolum var coooook
Hepsi en tatlis donem olan hamislik kilolari can skmak yokk hepsini vericiizz her gun hamis olunmuyor ya tadini cikaralimKilo rekoru bende sanırım14 kilo da bende var 74 olmuşum
Seni topigin en minnosu cerozu ilan ediyorummSadece 3 kilo aldım benimkide anormal demi
Ayyyy maşallah canım çok güzel kiloları kıyafetleride yıkılıyor prenseslerinKizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
Doğru canım herşey etkilıyo insanı ben araştıra araştıra diyetisyen gibi oldum annem ve babama da kiste yapmıştım annem 13kilo babam 10 kilo verdi annemin komşusu bana da yapsın diye haber yolladıO belli.olmuyor canim iste bak.meyve suyunu fazla icince kilo aldigini gorursun ya da 10dan sonra yediginde ya da aburuburu abarttiginda.. Yapilar cok farkli sonucta ben oyle oyle kilo vermistim.. gunluk tutarken tvdeki reklamlarin bile etkiledigini farkettim yemek reklamlari 15 reklamdan 8i bilimcaltina isliyor canin tatli cekip duruyor izlemeyi biraktim daha az ceker oldu.. ya da stres yapan kisilerin yaninda ya da aferim aferim.ver o kilolari diyen ailelerin sozleri hep etkiliyormus.. uzak durdum hepsinden
iyi akşamlar kuzucum gazan mübarek olsunhepinize ii akşamlar seviyorum sizleri dert arkadaşlarım benim :)
Bak yaaa ben de spor salonunda yapmistim o hatayi yazildim kilo vermek yerine kas yaptigimi, daha bir alman gulle takimi oyuncusu Helga gibi oldugumu gordukce moralim de bozulmustu.. bide salona incecik tipler geliyordu hep, salona yazilmaya gelen bir grup da bana bakip ayy bu siskoo zayiflatamiyorlar demekki demislerdiCanım sorma diyetisyene 6aylık 3milyar verdi tek 1 hafta gitti ziyan oldu çok boy193 kilosu 140 tı en son
selam kızlarbebişlerinizle keyfiniz yerindedir inşallah ben yemek yapıyorum bi yandan balkon yıkıcam şimdi camış gibi uyumuşum zaten sanki seminerde çok iş yapmış gibi
My moonlight ruby87 gözüm üzerinizde kuzular sizi hep izliyorum
Ikra meyra inşallah randevun güzel geçmiştir canım ve tabii bugün randevusu olan bilmediğim diğer arkadaşların da..
Verecegiz canim azim ve irade ile dedigin gibi bir sure inege donecek olsak daCanım ilkinde hepsini veremedim zatenbunlarda eklensin hepsini veririm diye saldım kendimi doğumdan sonra bol su ile yeşillik kemirgen hem süt yapar inek misali 38 beden giyene kadar azmedicem inşallah.
Kizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
ahhh uyumasaydım ben de katılırdım aranızaazıcık kaynatalım dedik arkandan yakalandık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?