- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.981
Evet banada oluyor hatta eskiden rahatlıkla sırt üstü yatardım şimdi oda yok ozamanda ağrıyor yan dönüyorum yine ağrıyor yani hep ağrıyor ağırlıkları arttığı için sanırımKızlar ilk defa belim bu kadar agridi normal midir bugün dışarda sandalye üstünde çok durdum o yüzden mi acaba
Benimde gittiğim perinatolog yarım saat bastırmıştı karnıma da birşey diyememiştim Can'ım çok yanmıştı..birşey olmaz merak etme kendi doktoruma sorduğumda bastırmasına gerek yoktu ki niye öyle yapmış dediİyi akşamlar güzel anneler haftalar sonra fırsat bulup ancak yaziyorum memleket ten yeni döndüm bugün sağlık ocağında gebelik izlenimim vardı hemsire bebegimin kalp atışlarını dinliycem diye cihazla uzun uzun bastira bastira acitti karnimi birşey olurmu acaba bebisime insan dusunmeden edemiyor
Evet canım birşey de diyemiyor insan, benim doktorumda bastirmaz hic bende bu yüzden telaş yaptım, Rabbim korusun bebislerimiziBenimde gittiğim perinatolog yarım saat bastırmıştı karnıma da birşey diyememiştim Can'ım çok yanmıştı..birşey olmaz merak etme kendi doktoruma sorduğumda bastırmasına gerek yoktu ki niye öyle yapmış dedi
Amin inşallah cümlemizin bebişi Allaha emanetEvet canım birşey de diyemiyor insan, benim doktorumda bastirmaz hic bende bu yüzden telaş yaptım, Rabbim korusun bebislerimizi
Ne zaman insan içine çıkıp ay çok iyiym hc ağrım sizim yok desem bsy çıkıyor. İlk defa belim agridi hc agrimamstiBana da oluyor canım artık hiç oturamıyorum nerdeyse kaynanaya gidicektim alt kata. oturamıyorum bel Ağrı'sından diye gitmedim
Evet darısı bnm başıma :) şimdiye kadar çok lazm olmadı ama bundan snra doktora ulaşabilmek çok önemli. son haftalara girdik artık bn de 3 tane de miyom olunca erken dogumdan korkuyrmBizim burda kac kisiye tavsiye ettiysem herkes memnun kaldi.simdi bi arkadasimi goturuyorum 3.hamile o da ilk defa bizim dr ye geldi ve memnun.artik darisi senin basina.
En onemlisi en ufak bir sıkintinda ulasabiliyorsun.whatsapp vs her turlu ulasabilirsin ve her saat.
Evet bir haftadır gece de çok zorlanıyorum sürekli bi sağa bi sola ne tarafa yatsam o tarafın bacağı uyusuyo mecbur donuyorm.soluma yatamiyrm fazla kalbim atiyo daha çok sağıma yatiyorm bn öyle rahat ediyrm.ay ne rahat hamilelik diyodm ama bu hafta başladım zorlanmaya.midem her akşam yanmaya başladı mesela 1 haftadır. bel ağrısı da başladı bugün itibariyleEvet banada oluyor hatta eskiden rahatlıkla sırt üstü yatardım şimdi oda yok ozamanda ağrıyor yan dönüyorum yine ağrıyor yani hep ağrıyor ağırlıkları arttığı için sanırım
Sagol kuzum cok agriyodu iyiyim smdiGecmis olsun canim. Ne oldu ??
Yanma yok ama agri vardi kuzumBnm de bir haftadır her gün midem yanıyor maalesef
Nazara geliyorsun o Zaman bol bol oku kendine kimseye de iyiyim deme bence..ben hiç biryere çıkamıyorum eşim diyor bayramda ev gezmesi yaparız ama yok dedim gelememNe zaman insan içine çıkıp ay çok iyiym hc ağrım sizim yok desem bsy çıkıyor. İlk defa belim agridi hc agrimamsti
Bizde seni izliyoruz hep canım ^.^ özledik valla. Benimde kontrolüm bugündü. Detayları yazacağım birazdan. Çok ilginç şeyler öğrendim :)selam kızlarbebişlerinizle keyfiniz yerindedir inşallah ben yemek yapıyorum bi yandan balkon yıkıcam şimdi camış gibi uyumuşum zaten sanki seminerde çok iş yapmış gibi
My moonlight ruby87 gözüm üzerinizde kuzular sizi hep izliyorum
Ikra meyra inşallah randevun güzel geçmiştir canım ve tabii bugün randevusu olan bilmediğim diğer arkadaşların da..
kapalı yerde camı açıp kuruyordum evet koku kalıyor ama kurutmada aynı etki maalesef yokYok canım bende hiç koku problemi olmadı. Ha çamaşırlar kurutmadan ilk çıktığında sıcakken kokusu değişik oluyordu ama soğuyunca sıkıntı yoktu :)
Birde canım çamaşırları kapalı yerde kurutuyorsan eğer yumuşatıcı kokusu hiç gitmiyor. Açık havada ister istemez koku uçabiliyor. Acaba sende de böyle mi oluyor
Canım benim temizlikcim cam dolap halı koltuk silip süpürüyor 110 şuan duvarda sildiriyorum 120 günlüğü.Çok değil mi Can'ım ya 140..camları falan damı siliyor
O zaman çok iyiymiş benim yapılacak sadece süpürüp silme birde dolaplar var acaba yarı fiyata yapar mıCanım benim temizlikcim cam dolap halı koltuk silip süpürüyor 110 şuan duvarda sildiriyorum 120 günlüğü.
Canim kilosu ve boyu gayet iyi ama masallah :)Selam kızlar. Şimdi doktordan geldik. 30 girdim sanıyordum dünyam başıma yıkıldı :) meğer ben 28+3 müşüm valla artık hiç bir sayıya inanmıyorum. Neyse Dr a dedim ben 30 dum ya gülüyor dedi dünyan başına yıkıldı sonra onu sordum bunu sordum dedi cevaplar seni mutlu etmiyor evet dedim korkarımki birazdan sancı verip doğumada alacaksınız :):) gülüştük. Neyse kilomuz 1.350 boy:38,5 tahmini doğ zamanı:1-18 arası dedi. Sonra 32.haftamı ve raporumu sordum 24 Eylül'e beklediğini söyledi. Ama sorun şu suyum azalmış 2,5 lt su iç dedi yoksa 32de sana çalışamaz raporu verebilirim dedi2 kısımda su iyi ama ama kısımda azmış. Şeker yük sordum istersen vaktin varsa yapalım bugün dedi ben bir şey demedim oda sonra bir şey demeyince arada kaynadı :) varsaya artık bilmiyorum doktorumun rahatlığı ile bende saldım çayıra. Tansiyonumda çok şükür iyiymiş. Bende durumlar böyle. Şu hafta olayına çok sinir oldum
Takviminde 30. Hafta yazıyor ama..en azında 29+deseymiş maşallah kilosu boyu çok iyi amaSelam kızlar. Şimdi doktordan geldik. 30 girdim sanıyordum dünyam başıma yıkıldı :) meğer ben 28+3 müşüm valla artık hiç bir sayıya inanmıyorum. Neyse Dr a dedim ben 30 dum ya gülüyor dedi dünyan başına yıkıldı sonra onu sordum bunu sordum dedi cevaplar seni mutlu etmiyor evet dedim korkarımki birazdan sancı verip doğumada alacaksınız :):) gülüştük. Neyse kilomuz 1.350 boy:38,5 tahmini doğ zamanı:1-18 arası dedi. Sonra 32.haftamı ve raporumu sordum 24 Eylül'e beklediğini söyledi. Ama sorun şu suyum azalmış 2,5 lt su iç dedi yoksa 32de sana çalışamaz raporu verebilirim dedi2 kısımda su iyi ama ama kısımda azmış. Şeker yük sordum istersen vaktin varsa yapalım bugün dedi ben bir şey demedim oda sonra bir şey demeyince arada kaynadı :) varsaya artık bilmiyorum doktorumun rahatlığı ile bende saldım çayıra. Tansiyonumda çok şükür iyiymiş. Bende durumlar böyle. Şu hafta olayına çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?