bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ilk defa belim bu kadar agridi normal midir bugün dışarda sandalye üstünde çok durdum o yüzden mi acaba
Evet banada oluyor hatta eskiden rahatlıkla sırt üstü yatardım şimdi oda yok ozamanda ağrıyor yan dönüyorum yine ağrıyor yani hep ağrıyor ağırlıkları arttığı için sanırım

İyi akşamlar güzel anneler haftalar sonra fırsat bulup ancak yaziyorum memleket ten yeni döndüm bugün sağlık ocağında gebelik izlenimim vardı hemsire bebegimin kalp atışlarını dinliycem diye cihazla uzun uzun bastira bastira acitti karnimi birşey olurmu acaba bebisime insan dusunmeden edemiyor

Benimde gittiğim perinatolog yarım saat bastırmıştı karnıma da birşey diyememiştim Can'ım çok yanmıştı..birşey olmaz merak etme kendi doktoruma sorduğumda bastırmasına gerek yoktu ki niye öyle yapmış dedi

Evet canım birşey de diyemiyor insan, benim doktorumda bastirmaz hic bende bu yüzden telaş yaptım, Rabbim korusun bebislerimizi

Evet darısı bnm başıma :) şimdiye kadar çok lazm olmadı ama bundan snra doktora ulaşabilmek çok önemli. son haftalara girdik artık bn de 3 tane de miyom olunca erken dogumdan korkuyrm

Evet banada oluyor hatta eskiden rahatlıkla sırt üstü yatardım şimdi oda yok ozamanda ağrıyor yan dönüyorum yine ağrıyor yani hep ağrıyor ağırlıkları arttığı için sanırım
Evet bir haftadır gece de çok zorlanıyorum sürekli bi sağa bi sola ne tarafa yatsam o tarafın bacağı uyusuyo mecbur donuyorm.soluma yatamiyrm fazla kalbim atiyo daha çok sağıma yatiyorm bn öyle rahat ediyrm.ay ne rahat hamilelik diyodm ama bu hafta başladım zorlanmaya.midem her akşam yanmaya başladı mesela 1 haftadır. bel ağrısı da başladı bugün itibariyle

Ne zaman insan içine çıkıp ay çok iyiym hc ağrım sizim yok desem bsy çıkıyor. İlk defa belim agridi hc agrimamsti
Nazara geliyorsun o Zaman bol bol oku kendine kimseye de iyiyim deme bence..ben hiç biryere çıkamıyorum eşim diyor bayramda ev gezmesi yaparız ama yok dedim gelemem

Bizde seni izliyoruz hep canım ^.^ özledik valla. Benimde kontrolüm bugündü. Detayları yazacağım birazdan. Çok ilginç şeyler öğrendim :)

Kapalı yerde
kapalı yerde camı açıp kuruyordum evet koku kalıyor ama kurutmada aynı etki maalesef yok

Selam kızlar. Şimdi doktordan geldik. 30 girdim sanıyordum dünyam başıma yıkıldı :) meğer ben 28+3 müşüm valla artık hiç bir sayıya inanmıyorum. Neyse Dr a dedim ben 30 dum ya gülüyor dedi dünyan başına yıkıldı sonra onu sordum bunu sordum dedi cevaplar seni mutlu etmiyor evet dedim korkarımki birazdan sancı verip doğumada alacaksınız :):) gülüştük. Neyse kilomuz 1.350 boy:38,5 tahmini doğ zamanı:1-18 arası dedi. Sonra 32.haftamı ve raporumu sordum 24 Eylül'e beklediğini söyledi. Ama sorun şu suyum azalmış 2,5 lt su iç dedi yoksa 32de sana çalışamaz raporu verebilirim dedi 2 kısımda su iyi ama ama kısımda azmış. Şeker yük sordum istersen vaktin varsa yapalım bugün dedi ben bir şey demedim oda sonra bir şey demeyince arada kaynadı :) varsaya artık bilmiyorum doktorumun rahatlığı ile bende saldım çayıra. Tansiyonumda çok şükür iyiymiş. Bende durumlar böyle. Şu hafta olayına çok sinir oldum

Canim kilosu ve boyu gayet iyi ama masallah :)
Gec döllenmemi olmuş acaba sordun mu ?
Bnmde 3-4 gün geri geliyo ama gec döllenme olduğu icin ben hamile kaldığımdan beri biliyodum

Takviminde 30. Hafta yazıyor ama..en azında 29+deseymiş maşallah kilosu boyu çok iyi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…