- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.941
Benim de boy 1.71 sensin bacim sensin ben 31. Hafta 90.5 kiloyum. Neyse ben surdan cekilim ikincilige.85le hamile kaldim 30. haftada 95 im der susarim canim :)) allahdan boyum 171
Yok fiyatlar hep boyle cam siliyor evi temizliyor utu yapiyor.. tabi senin yaptigin gibi olmuyor.. benim ev buyuk canim 4+1 4u saymasak da olur gerci yatak odasina kattik cok dar bir odaydi anca gardolap sigacak buyuklukte yanina yatak atamazsin ama genis 3+1 diyebilirz.. bu benim 6. Yardimcim hepsi ayni fiyata geliyor asagi yukari.. dedigim gibi evin buyuklugune gore degisiyor fiyatlariÇok değil mi Can'ım ya 140..camları falan damı siliyor
Yaaaa cok guzeller bayildim hepsine. Gule gule giysinler insallah.Kizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
Ikiz olmalarina ragmen cok guzel kilolari masallah size.kilo konusunda seni uzmuyorlar ins dogum zamani da uzmeyip 36 dan sonra vaktinde dogarlar ins.Kizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
Anladım canım eşim diyor ben yaparım ama o da çok söyleniyo yapınca İstanbul dayım ben.yan binadaki yengeme sordum o da 130 dedi numarayı verdi ararım artıkYok fiyatlar hep boyle cam siliyor evi temizliyor utu yapiyor.. tabi senin yaptigin gibi olmuyor.. benim ev buyuk canim 4+1 4u saymasak da olur gerci yatak odasina kattik cok dar bir odaydi anca gardolap sigacak buyuklukte yanina yatak atamazsin ama genis 3+1 diyebilirz.. bu benim 6. Yardimcim hepsi ayni fiyata geliyor asagi yukari.. dedigim gibi evin buyuklugune gore degisiyor fiyatlari
bende doğru çıkmıyor canim annenin hamile kaldığı yaş +hamile kaldığı ay +9Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Benim de boy 1.71 sensin bacim sensin ben 31. Hafta 90.5 kiloyum. Neyse ben surdan cekilim ikincilige.
Anaaa 1.senmissin yaaa:)85le hamile kaldim 30. haftada 95 im der susarim canim :)) allahdan boyum 171
Maşallah cnm bnm oglus tan tombik senin kizlar.hep böyle güzel haberler alırsın insallahKizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
Anaaa 1.senmissin yaaa:)
Bunlari sonradan kombini yaptim taylari onceden almistim bugunde rambo sitili bulizlerini aldim bandana ama yaza giyerlerIkra meyra masallah canim ikizlerine kiyafetleride guzel Allahim hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin
Masallah cnm sana ins daha da iyi kilo alirlar doguma kadar .cok iyi bakmisdin yavrulariniKizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
Kokoş yapcan kizlari ayyy cok tatlii yaaaBunlari sonradan kombini yaptim taylari onceden almistim bugunde rambo sitili bulizlerini aldim bandana ama yaza giyerleraceleci anne :))) allah razi olsun canim cumlemizin minnoslarina massalah hayirlisiyla saglikla giydirelim insallah Eki Görüntüle 1880132 Eki Görüntüle 1880133
Anaaa tüh sen de 19unda gel kız.bn okul için rapor alcam mcbur 19unda gtcem 2.20ye aldm.seni soylucem arkds tavsiye etti diye gönül dimi adin:)Hayirlisi olsun canim.bende 20sinde gitmeyi dusunuyorum.yuzunu gosterirse renkli verir ciktisini.tlf numarasindan acil birsey olursa hemen ulasabilmen cok iyi canim.ins dr de istedigin gibi cikar memnun kalirsin.
Ayy evet daha bi kere renkli gordm oğlumu çok merak ediyrm genelde gösteriyor bzm oğlan her yerini:)Hayirlisi olsun canim.bende 20sinde gitmeyi dusunuyorum.yuzunu gosterirse renkli verir ciktisini.tlf numarasindan acil birsey olursa hemen ulasabilmen cok iyi canim.ins dr de istedigin gibi cikar memnun kalirsin.
amin insallah kombin super olmuş canim evet yaza giyerlerBunlari sonradan kombini yaptim taylari onceden almistim bugunde rambo sitili bulizlerini aldim bandana ama yaza giyerleraceleci anne :))) allah razi olsun canim cumlemizin minnoslarina massalah hayirlisiyla saglikla giydirelim insallah Eki Görüntüle 1880132 Eki Görüntüle 1880133
allah razi olsun canim hanim kizinda saglikla gule gule giysin insallahYaaaa cok guzeller bayildim hepsine. Gule gule giysinler insallah.
bende alistrayimda cikarmasin basindan :))) cok sukur gelisimleri iyi canim rabbim saglikla sihatle giydirmeyi nasip etsin cumlemize insallah allah razi olsunIkiz olmalarina ragmen cok guzel kilolari masallah size.kilo konusunda seni uzmuyorlar ins dogum zamani da uzmeyip 36 dan sonra vaktinde dogarlar ins.
Kiyafetleride cok guzel.gule gule giysin kuzucuklar.
Ben kizima oyle bandanalar bulamiyorum bizim burda bayiliyorum senin aldigin bandanalara hoş alsamda benim kiz kafasinda toka tutmuyor.
amin canim benim senin oglunda iyi 1650 cok kotu degil ben bugun 30+4 canim sen erken gitmisindir doktora hepimizin minnoslarinda guzel saglikli haberler aliriz insallah canimMaşallah cnm bnm oglus tan tombik senin kizlar.hep böyle güzel haberler alırsın insallah
Oglum icin de randevu alcaktim univden sadece sali gunleri bakiyor doktoru ama bi aksilik olur onu goturemezsem ptesi ogleden sonra bende gelirim insallah.gonul şule adım.Anaaa tüh sen de 19unda gel kız.bn okul için rapor alcam mcbur 19unda gtcem 2.20ye aldm.seni soylucem arkds tavsiye etti diye gönül dimi adin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?