bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok değil mi Can'ım ya 140..camları falan damı siliyor
Yok fiyatlar hep boyle cam siliyor evi temizliyor utu yapiyor.. tabi senin yaptigin gibi olmuyor.. benim ev buyuk canim 4+1 4u saymasak da olur gerci yatak odasina kattik cok dar bir odaydi anca gardolap sigacak buyuklukte yanina yatak atamazsin ama genis 3+1 diyebilirz.. bu benim 6. Yardimcim hepsi ayni fiyata geliyor asagi yukari.. dedigim gibi evin buyuklugune gore degisiyor fiyatlari

Ikiz olmalarina ragmen cok guzel kilolari masallah size.kilo konusunda seni uzmuyorlar ins dogum zamani da uzmeyip 36 dan sonra vaktinde dogarlar ins.
Kiyafetleride cok guzel.gule gule giysin kuzucuklar.
Ben kizima oyle bandanalar bulamiyorum bizim burda bayiliyorum senin aldigin bandanalara hoş alsamda benim kiz kafasinda toka tutmuyor.

Anladım canım eşim diyor ben yaparım ama o da çok söyleniyo yapınca İstanbul dayım ben.yan binadaki yengeme sordum o da 130 dedi numarayı verdi ararım artık

bende doğru çıkmıyor canim annenin hamile kaldığı yaş +hamile kaldığı ay +9
27+2+9=38 sonuç kiz

Yarin esimin ailesinden birinin kinasi var pazar da düğünü hic gitmek istemiyorum istemsiz suratim asiliyo onlarlayken kizlar offf hic kurtulusum yok hic istemiorum gercekten napcm ben

Ikra meyra masallah canim ikizlerine kiyafetleride guzel Allahim hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin
Bunlari sonradan kombini yaptim taylari onceden almistim bugunde rambo sitili bulizlerini aldim bandana ama yaza giyerler aceleci anne :))) allah razi olsun canim cumlemizin minnoslarina massalah hayirlisiyla saglikla giydirelim insallah

Hayirlisi olsun canim.bende 20sinde gitmeyi dusunuyorum.yuzunu gosterirse renkli verir ciktisini.tlf numarasindan acil birsey olursa hemen ulasabilmen cok iyi canim.ins dr de istedigin gibi cikar memnun kalirsin.
Anaaa tüh sen de 19unda gel kız.bn okul için rapor alcam mcbur 19unda gtcem 2.20ye aldm.seni soylucem arkds tavsiye etti diye gönül dimi adin:)

Hayirlisi olsun canim.bende 20sinde gitmeyi dusunuyorum.yuzunu gosterirse renkli verir ciktisini.tlf numarasindan acil birsey olursa hemen ulasabilmen cok iyi canim.ins dr de istedigin gibi cikar memnun kalirsin.
Ayy evet daha bi kere renkli gordm oğlumu çok merak ediyrm genelde gösteriyor bzm oğlan her yerini:)

Yaaaa cok guzeller bayildim hepsine. Gule gule giysinler insallah.
allah razi olsun canim hanim kizinda saglikla gule gule giysin insallah

bende alistrayimda cikarmasin basindan :))) cok sukur gelisimleri iyi canim rabbim saglikla sihatle giydirmeyi nasip etsin cumlemize insallah allah razi olsun

Maşallah cnm bnm oglus tan tombik senin kizlar.hep böyle güzel haberler alırsın insallah
amin canim benim senin oglunda iyi 1650 cok kotu degil ben bugun 30+4 canim sen erken gitmisindir doktora hepimizin minnoslarinda guzel saglikli haberler aliriz insallah canim

Anaaa tüh sen de 19unda gel kız.bn okul için rapor alcam mcbur 19unda gtcem 2.20ye aldm.seni soylucem arkds tavsiye etti diye gönül dimi adin:)
Oglum icin de randevu alcaktim univden sadece sali gunleri bakiyor doktoru ama bi aksilik olur onu goturemezsem ptesi ogleden sonra bende gelirim insallah.gonul şule adım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…