- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.001
Valla şaşkınlıkta soramadım nerede hara var düşünmekten unuttum :) çok şaşkınım yani. Aslında Dr ile hesaplarımız hep uyuşmuyordu ama arada 5 gün falan oynuyordu bu kadar da değildi yani.Canim kilosu ve boyu gayet iyi ama masallah :)
Gec döllenmemi olmuş acaba sordun mu ?
Bnmde 3-4 gün geri geliyo ama gec döllenme olduğu icin ben hamile kaldığımdan beri biliyodum
Canim sen şuan 29+1 desin zaten ultrasonda 28+3 çıkmış 5 gün yanı var arada o kadar fazlada değil :)Valla şaşkınlıkta soramadım nerede hara var düşünmekten unuttum :) çok şaşkınım yani. Aslında Dr ile hesaplarımız hep uyuşmuyordu ama arada 5 gün falan oynuyordu bu kadar da değildi yani.
Burda ki takvim son adet tarihine göre değil mi yoksa bu kadar fark olmamalı bence denValla şaşkınlıkta soramadım nerede hara var düşünmekten unuttum :) çok şaşkınım yani. Aslında Dr ile hesaplarımız hep uyuşmuyordu ama arada 5 gün falan oynuyordu bu kadar da değildi yani.
Takvimde 30 yazıyo ama 30 haftalık değil tam . 30 haftadan gün almış oluyo . Yanı 29 hafta 1 günlük hamile . takvimde 31 yazınca tam 30 haftalık hamile olmuş olucak :) bu hesap kitap isleri biraz karışıkBurda ki takvim son adet tarihine göre değil mi yoksa bu kadar fark olmamalı bence den
Niye oyle cikti canim haftan yaSelam kızlar. Şimdi doktordan geldik. 30 girdim sanıyordum dünyam başıma yıkıldı :) meğer ben 28+3 müşüm valla artık hiç bir sayıya inanmıyorum. Neyse Dr a dedim ben 30 dum ya gülüyor dedi dünyan başına yıkıldı sonra onu sordum bunu sordum dedi cevaplar seni mutlu etmiyor evet dedim korkarımki birazdan sancı verip doğumada alacaksınız :):) gülüştük. Neyse kilomuz 1.350 boy:38,5 tahmini doğ zamanı:1-18 arası dedi. Sonra 32.haftamı ve raporumu sordum 24 Eylül'e beklediğini söyledi. Ama sorun şu suyum azalmış 2,5 lt su iç dedi yoksa 32de sana çalışamaz raporu verebilirim dedi2 kısımda su iyi ama ama kısımda azmış. Şeker yük sordum istersen vaktin varsa yapalım bugün dedi ben bir şey demedim oda sonra bir şey demeyince arada kaynadı :) varsaya artık bilmiyorum doktorumun rahatlığı ile bende saldım çayıra. Tansiyonumda çok şükür iyiymiş. Bende durumlar böyle. Şu hafta olayına çok sinir oldum
Cnm normalde bana nazar değdi fln demeyi sevmem ya da nazar değcek diye bsy leri saklamam.ama 3.kez fln oluyor böyle.çok kişi gordm bugün hrks de çok seviniyo hamile kaldigima.ama eve gelince bana bi haller oluyor adet sancısı gibi oldm belim de agridi midem bulandi ilk defa bu kadar kötü oldum smdi biraz daha iyiym çok şükür.Nazara geliyorsun o Zaman bol bol oku kendine kimseye de iyiyim deme bence..ben hiç biryere çıkamıyorum eşim diyor bayramda ev gezmesi yaparız ama yok dedim gelemem
Evet nilke hastane 32 hf kadar orda kalicakNilke nerdesin canım hala hastanedemisin yazdın da kaçırdım mı yoksa inşaallah iyisinizdir ikiniz de
Bende aynen hastalaniveriyorum topluma girip eve gelince o yuzden dugun bayram nefret ediyorumCnm normalde bana nazar değdi fln demeyi sevmem ya da nazar değcek diye bsy leri saklamam.ama 3.kez fln oluyor böyle.çok kişi gordm bugün hrks de çok seviniyo hamile kaldigima.ama eve gelince bana bi haller oluyor adet sancısı gibi oldm belim de agridi midem bulandi ilk defa bu kadar kötü oldum smdi biraz daha iyiym çok şükür.
Canim yarim gün gelirse yarı fiyat veriyolar bzm burda.benim eve hiç gelmedi eşim istemiyor yabancı kadın evime girmesin diyor elimden geldiğince yapiyorm kndi de yapmıyor annemi bekliyrm artık onla yapcam bn deO zaman çok iyiymiş benim yapılacak sadece süpürüp silme birde dolaplar var acaba yarı fiyata yapar mı
Can'ım nazar var ama misal ben kızımla biryere gitsem eve gelince çok ağlar nazar duasını okuyunca sakinleşip uyuyor..Cnm normalde bana nazar değdi fln demeyi sevmem ya da nazar değcek diye bsy leri saklamam.ama 3.kez fln oluyor böyle.çok kişi gordm bugün hrks de çok seviniyo hamile kaldigima.ama eve gelince bana bi haller oluyor adet sancısı gibi oldm belim de agridi midem bulandi ilk defa bu kadar kötü oldum smdi biraz daha iyiym çok şükür.
Çok iyiym çok iyiym diye dolaniyorm akşam böyle oluyor.kayınpedere de telefnda öyle demstm.şu çok lafını söyleme iyiym de yeter ses tonundan bn anlarm demsti:) çok severim kndi sini iyi anlasiyrz haklıymış hakkaten deBende aynen hastalaniveriyorum topluma girip eve gelince o yuzden dugun bayram nefret ediyorum
İyiymiş cnm..Benim kayınvalidem kardeşim yapmıyor onların işleri kendine yetiyor ev 2 haftadır perişan durumda karıncalar geziyor hiç dayanamıyorum keşke yapabilsem ama eşime dedim ya sen yap ya kadın tutalım bakalım hangisi işine gelirse..şimdiye kadar hep ben yaptım arada eşim süpürdü ama takatim yokCanim yarim gün gelirse yarı fiyat veriyolar bzm burda.benim eve hiç gelmedi eşim istemiyor yabancı kadın evime girmesin diyor elimden geldiğince yapiyorm kndi de yapmıyor annemi bekliyrm artık onla yapcam bn de
Evet canım aynen var tabii ki nazar ama işte insanları zan altında birakmk gibi ya arkdslarimin nazari da değdi demek istemiyrm bi taraftan.eşim de bana okudu düzeldim birazCan'ım nazar var ama misal ben kızımla biryere gitsem eve gelince çok ağlar nazar duasını okuyunca sakinleşip uyuyor..
Ayda bir gelse bile en azindan evi temizliyor o bile yetiyor canim ama basinda dur dedigim gibi dogru duzgun yapsin temizligiAnladım canım eşim diyor ben yaparım ama o da çok söyleniyo yapınca İstanbul dayım ben.yan binadaki yengeme sordum o da 130 dedi numarayı verdi ararım artık
Öğrendin kız merak ettimBizde seni izliyoruz hep canım ^.^ özledik valla. Benimde kontrolüm bugündü. Detayları yazacağım birazdan. Çok ilginç şeyler öğrendim :)
Zan altında bırakma tabi ama sürekli oku kendine birde Bebek doğunca ona hergün oku çok iyiyim demek zorunda değilsin iyi idare ediyorum desende olur yalan değil sonuçtaEvet canım aynen var tabii ki nazar ama işte insanları zan altında birakmk gibi ya arkdslarimin nazari da değdi demek istemiyrm bi taraftan.eşim de bana okudu düzeldim biraz
Bnm de yok canm takatim.artık supuremem.eşime supurtucem.mecbur supurcek istemiyor temzlik ci. Geçen gün toz aldm biraz.evi de eşim supuruyo arada bn supuruyodum.camlar fln duruyor dur bakalım eşime söyleyim siler belki:)İyiymiş cnm..Benim kayınvalidem kardeşim yapmıyor onların işleri kendine yetiyor ev 2 haftadır perişan durumda karıncalar geziyor hiç dayanamıyorum keşke yapabilsem ama eşime dedim ya sen yap ya kadın tutalım bakalım hangisi işine gelirse..şimdiye kadar hep ben yaptım arada eşim süpürdü ama takatim yok
Tamam Can'ım bakalım eşim parayı çok bulursa ben yaparım der belki bana hava hoşAyda bir gelse bile en azindan evi temizliyor o bile yetiyor canim ama basinda dur dedigim gibi dogru duzgun yapsin temizligi
Ben bişey anlamadım ama kafam karıştıSelam kızlar. Şimdi doktordan geldik. 30 girdim sanıyordum dünyam başıma yıkıldı :) meğer ben 28+3 müşüm valla artık hiç bir sayıya inanmıyorum. Neyse Dr a dedim ben 30 dum ya gülüyor dedi dünyan başına yıkıldı sonra onu sordum bunu sordum dedi cevaplar seni mutlu etmiyor evet dedim korkarımki birazdan sancı verip doğumada alacaksınız :):) gülüştük. Neyse kilomuz 1.350 boy:38,5 tahmini doğ zamanı:1-18 arası dedi. Sonra 32.haftamı ve raporumu sordum 24 Eylül'e beklediğini söyledi. Ama sorun şu suyum azalmış 2,5 lt su iç dedi yoksa 32de sana çalışamaz raporu verebilirim dedi2 kısımda su iyi ama ama kısımda azmış. Şeker yük sordum istersen vaktin varsa yapalım bugün dedi ben bir şey demedim oda sonra bir şey demeyince arada kaynadı :) varsaya artık bilmiyorum doktorumun rahatlığı ile bende saldım çayıra. Tansiyonumda çok şükür iyiymiş. Bende durumlar böyle. Şu hafta olayına çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?