bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim kilosu ve boyu gayet iyi ama masallah :)
Gec döllenmemi olmuş acaba sordun mu ?
Bnmde 3-4 gün geri geliyo ama gec döllenme olduğu icin ben hamile kaldığımdan beri biliyodum
Valla şaşkınlıkta soramadım nerede hara var düşünmekten unuttum :) çok şaşkınım yani. Aslında Dr ile hesaplarımız hep uyuşmuyordu ama arada 5 gün falan oynuyordu bu kadar da değildi yani.

Valla şaşkınlıkta soramadım nerede hara var düşünmekten unuttum :) çok şaşkınım yani. Aslında Dr ile hesaplarımız hep uyuşmuyordu ama arada 5 gün falan oynuyordu bu kadar da değildi yani.
Canim sen şuan 29+1 desin zaten ultrasonda 28+3 çıkmış 5 gün yanı var arada o kadar fazlada değil :)

Burda ki takvim son adet tarihine göre değil mi yoksa bu kadar fark olmamalı bence den

Nilke nerdesin canım hala hastanedemisin yazdın da kaçırdım mı yoksa inşaallah iyisinizdir ikiniz de

Burda ki takvim son adet tarihine göre değil mi yoksa bu kadar fark olmamalı bence den
Takvimde 30 yazıyo ama 30 haftalık değil tam . 30 haftadan gün almış oluyo . Yanı 29 hafta 1 günlük hamile . takvimde 31 yazınca tam 30 haftalık hamile olmuş olucak :) bu hesap kitap isleri biraz karışık ruby87

Niye oyle cikti canim haftan ya

Nazara geliyorsun o Zaman bol bol oku kendine kimseye de iyiyim deme bence..ben hiç biryere çıkamıyorum eşim diyor bayramda ev gezmesi yaparız ama yok dedim gelemem
Cnm normalde bana nazar değdi fln demeyi sevmem ya da nazar değcek diye bsy leri saklamam.ama 3.kez fln oluyor böyle.çok kişi gordm bugün hrks de çok seviniyo hamile kaldigima.ama eve gelince bana bi haller oluyor adet sancısı gibi oldm belim de agridi midem bulandi ilk defa bu kadar kötü oldum smdi biraz daha iyiym çok şükür.

Bende aynen hastalaniveriyorum topluma girip eve gelince o yuzden dugun bayram nefret ediyorum

O zaman çok iyiymiş benim yapılacak sadece süpürüp silme birde dolaplar var acaba yarı fiyata yapar mı
Canim yarim gün gelirse yarı fiyat veriyolar bzm burda.benim eve hiç gelmedi eşim istemiyor yabancı kadın evime girmesin diyor elimden geldiğince yapiyorm kndi de yapmıyor annemi bekliyrm artık onla yapcam bn de

Can'ım nazar var ama misal ben kızımla biryere gitsem eve gelince çok ağlar nazar duasını okuyunca sakinleşip uyuyor..

Bende aynen hastalaniveriyorum topluma girip eve gelince o yuzden dugun bayram nefret ediyorum
Çok iyiym çok iyiym diye dolaniyorm akşam böyle oluyor.kayınpedere de telefnda öyle demstm.şu çok lafını söyleme iyiym de yeter ses tonundan bn anlarm demsti:) çok severim kndi sini iyi anlasiyrz haklıymış hakkaten de

Canim yarim gün gelirse yarı fiyat veriyolar bzm burda.benim eve hiç gelmedi eşim istemiyor yabancı kadın evime girmesin diyor elimden geldiğince yapiyorm kndi de yapmıyor annemi bekliyrm artık onla yapcam bn de
İyiymiş cnm..Benim kayınvalidem kardeşim yapmıyor onların işleri kendine yetiyor ev 2 haftadır perişan durumda karıncalar geziyor hiç dayanamıyorum keşke yapabilsem ama eşime dedim ya sen yap ya kadın tutalım bakalım hangisi işine gelirse..şimdiye kadar hep ben yaptım arada eşim süpürdü ama takatim yok

Can'ım nazar var ama misal ben kızımla biryere gitsem eve gelince çok ağlar nazar duasını okuyunca sakinleşip uyuyor..
Evet canım aynen var tabii ki nazar ama işte insanları zan altında birakmk gibi ya arkdslarimin nazari da değdi demek istemiyrm bi taraftan.eşim de bana okudu düzeldim biraz

Anladım canım eşim diyor ben yaparım ama o da çok söyleniyo yapınca İstanbul dayım ben.yan binadaki yengeme sordum o da 130 dedi numarayı verdi ararım artık
Ayda bir gelse bile en azindan evi temizliyor o bile yetiyor canim ama basinda dur dedigim gibi dogru duzgun yapsin temizligi

Evet canım aynen var tabii ki nazar ama işte insanları zan altında birakmk gibi ya arkdslarimin nazari da değdi demek istemiyrm bi taraftan.eşim de bana okudu düzeldim biraz
Zan altında bırakma tabi ama sürekli oku kendine birde Bebek doğunca ona hergün oku çok iyiyim demek zorunda değilsin iyi idare ediyorum desende olur yalan değil sonuçta

Bnm de yok canm takatim.artık supuremem.eşime supurtucem.mecbur supurcek istemiyor temzlik ci. Geçen gün toz aldm biraz.evi de eşim supuruyo arada bn supuruyodum.camlar fln duruyor dur bakalım eşime söyleyim siler belki:)

Ben bişey anlamadım ama kafam karıştı sonuç ne şimdi suyun azmış su içeceksin bebeğin kilosu iyiymiş ama hayran niye geriymiş sat A göre mi gelişime göremi? Suyu bol iç canım olmazsa biraz armut ye bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…