bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Alistir canim tokaya o zam cikarmaz.benim basimdaki adam sagolsun ne zaman bandana gorse hemen cikartirirdi.kafasi acirmis sıkarmis vs vs.simdi bende ona sakin bebisimizde karisma diyorum o alisirsa ablasida ondan gorerek takar diyorum ins dinler bu sefer beni.

bi de abur cuburu biraktim diye seviniyodum birakmasam nolurdum kim bilir
Bacim bn yemek yemesem yaşama sevncimi kaybederim.abur cubur kızartma hamur isi bu aralar favorim.bu kadar yemeye yine az aldım.yarın bi pazara gönderiyim eşimi artık sebze yicem güzelce. Sen de biraz azalt ama mutsuz olacak kadar degil:)

Oglum icin de randevu alcaktim univden sadece sali gunleri bakiyor doktoru ama bi aksilik olur onu goturemezsem ptesi ogleden sonra bende gelirim insallah.gonul şule adım.
Tamam cnm inşallah denk gelirz çok sevinirim:)çok hevesliyim nedense insllah anlaşıcam gibi doktorla.miyomlari almasa da doğuma her şartta gelmesi ve ulaşabilmek guzel bsy.bn doktorumu hiç arayamiyordum

Ayy kızlar benm hormonlar yine tavan yaa.yüksek sosyete dizisinn Son bölümüne baktım da ayy onlar ağladı ben ağladım yaa.salya sümük oldum resmen.Sanki gerçek

Tey ya bende ekmek yok kizartma yok abur cubur yook. Arada yani haftada bir disardan yiyorum o da lahmacun yada pide. Onun disinda salata yogurt domates peynir yumurta zeytin kofte yani en fazla o da ekmeksiz. Ilk baslarda makarnaya cok abandim ama 2 aydir onu da yemiorum. Kortizonum sagolsun tuzu tuta tuta bu hale geldim.

Çamaşırları yıpratıyor küçültüyormuş öyle dedi canım

Cnm belki modelinden mi diicm ama bilemiyrm.bozulmuştur belki.halamda aldı ama farklı bi makina o da dediğin gibi kucultuo demişti.Ama ben öyle bi problem yasamadm.öyle bi durum yaşasam servis çağırırım herhalde.Çok yüksek işi verdgndn kucultuodr.bi problem vardr yani

ben diyet bile yapsam sanmiyorum 100un altinda doguma giderim. simdiye kadar kemiklerim iri diyodum artik kimse yemiyo da

Bn poğaça bi de kır pidesine dadandim.ama artık azaltmam lazim.tatlı yemeden önceden de duramazdm hamilelikte meyve çok canim çekiyor ama çikolata flb da yiyorm.evet cnm değişiyor bünyeye bünyeye bu kilo işi maalesef

Dimi Canım o kadarda memnun olan var eşimle konuşayım bu konuyu fiyatları da pahalı biraz şimdi olmazsa da doğumdan sonra istiyorum diyecem..sağol canım

Tamam cnm inşallah denk gelirz çok sevinirim:)çok hevesliyim nedense insllah anlaşıcam gibi doktorla.miyomlari almasa da doğuma her şartta gelmesi ve ulaşabilmek guzel bsy.bn doktorumu hiç arayamiyordum
Bizim burda kac kisiye tavsiye ettiysem herkes memnun kaldi.simdi bi arkadasimi goturuyorum 3.hamile o da ilk defa bizim dr ye geldi ve memnun.artik darisi senin basina.
En onemlisi en ufak bir sıkintinda ulasabiliyorsun.whatsapp vs her turlu ulasabilirsin ve her saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…