- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.041
ayyy yirim anası 30. Haftada sanıyormuş kendini :):) doktor demiştir artık nerenden uyduruyorsun sen 30 U :) iyiydi çok şükür. Anası poz vermeyi çok sever ama benim minnakın eli hep ya kafasında ya burnunda dur eşim çekti hatta yükleyeyim :)Senin bugün kontrolün mü vardııııı ay nasıl kaçmış gözümdennasıl yolunda mı herşey prensesin nasıldı fotojeniktir anasına çektiyse güzel pozlar vermiştir :))
Seninle gunumuz ayniymiss tatlimmSelam kızlar. Şimdi doktordan geldik. 30 girdim sanıyordum dünyam başıma yıkıldı :) meğer ben 28+3 müşüm valla artık hiç bir sayıya inanmıyorum. Neyse Dr a dedim ben 30 dum ya gülüyor dedi dünyan başına yıkıldı sonra onu sordum bunu sordum dedi cevaplar seni mutlu etmiyor evet dedim korkarımki birazdan sancı verip doğumada alacaksınız :):) gülüştük. Neyse kilomuz 1.350 boy:38,5 tahmini doğ zamanı:1-18 arası dedi. Sonra 32.haftamı ve raporumu sordum 24 Eylül'e beklediğini söyledi. Ama sorun şu suyum azalmış 2,5 lt su iç dedi yoksa 32de sana çalışamaz raporu verebilirim dedi2 kısımda su iyi ama ama kısımda azmış. Şeker yük sordum istersen vaktin varsa yapalım bugün dedi ben bir şey demedim oda sonra bir şey demeyince arada kaynadı :) varsaya artık bilmiyorum doktorumun rahatlığı ile bende saldım çayıra. Tansiyonumda çok şükür iyiymiş. Bende durumlar böyle. Şu hafta olayına çok sinir oldum
Ayyy
ayyy yirim anası 30. Haftada sanıyormuş kendini :):) doktor demiştir artık nerenden uyduruyorsun sen 30 U :) iyiydi çok şükür. Anası poz vermeyi çok sever ama benim minnakın eli hep ya kafasında ya burnunda dur eşim çekti hatta yükleyeyim :)
Geçmiş olsun canım. Ne yaptınız?Midem cok kotu durumda acile gidicem galiba esime soyleyip
Evet canım aynınız, bakalım doğumda aynımı olacak? :)Seninle gunumuz ayniymiss tatlimmben de dum gittim tam 29+0 dim.oyle olunca 30 haftalik oluyor
Kısmet cnm :)evlendikten snra da kpss çalışmak zor oluyor erteleniyor minik kızın da fırsat vermz zaten canlari sağ olsun da gerisi önemli degilYok Canım değilim önlüsansı bitirip KPSS'ye hazırlanıyordum ki eşim ailesiyle geldi istemeye
Ayyy
ayyy yirim anası 30. Haftada sanıyormuş kendini :):) doktor demiştir artık nerenden uyduruyorsun sen 30 U :) iyiydi çok şükür. Anası poz vermeyi çok sever ama benim minnakın eli hep ya kafasında ya burnunda dur eşim çekti hatta yükleyeyim :)
Napiyon kizz seminerde atomu mu parcaliyon ihmal ettin buralari:)Senin bugün kontrolün mü vardııııı ay nasıl kaçmış gözümdennasıl yolunda mı herşey prensesin nasıldı fotojeniktir anasına çektiyse güzel pozlar vermiştir :))
Yandan çarklı benim kız :) hep böyle zaten genel olarak elleri hep ya kafada ya burunda. Ayyy çok güzel bir duyguymuş gerçekten.Oy tam minnos bu annesi yandan yandan caktirmadan poz vermis kurban olsunlar
Aynen canım ben zaten istemedim iş ortamı eşimde istemiyordu hiç KPSS'ye bile girmedim o yıl şimdi ehliyet alsam kafiKısmet cnm :)evlendikten snra da kpss çalışmak zor oluyor erteleniyor minik kızın da fırsat vermz zaten canlari sağ olsun da gerisi önemli degil
ben çok beğendim çok tatlı olmuş ^.^Kizlarrr hastane Bebek beşiği süsü. Tülü daha bitmemiş . Nasıl olmuş sizcee ?
Oooyyy kuzuya kurban olsunlar yavrum benim :)) maşşşşsllah canım çok kibarcık tatlı bi kız olucak bu belli ama bunun da içine bizim gibi canavarları yerleştirelim mutlaka olmaz hep öyle hanım hanımcıkayrıca sadece 4-5 günlük bi fark var 30.haftaya girmene sen sat ın neyse onu baz al kuzum boşver o ölçümleri
İnan ise gtmeyince kafam öyle rahat ki stresi yetiyor insana.ehliyeti bn zor aldm 3.giristeAynen canım ben zaten istemedim iş ortamı eşimde istemiyordu hiç KPSS'ye bile girmedim o yıl şimdi ehliyet alsam kafi
Yandan çarklı benim kız :) hep böyle zaten genel olarak elleri hep ya kafada ya burunda. Ayyy çok güzel bir duyguymuş gerçekten.
Artık edalımı olur haylazmı olur yakında göreceğiz :) âmin hepimizinki inş ^.^Cok edali bi kiz olcak belli annesi kurban olsunlar hep saglikla mutlulukla buyusun annesinin karninda ins
massalah eylul hanima rabbim sizi korusun canimAyyy
Teşekkür ederimmmmm ^.^ âmin hepimizi inşmassalah eylul hanima rabbim sizi korusun canim
Benim 2. Sezeryan olacagi icin buyuk ihtimal ayni olmaz ama belli de olmaz tabi senin bebisin gelisine bagliEvet canım aynınız, bakalım doğumda aynımı olacak? :)
Annesi gibi edali ve güzel olurArtık edalımı olur haylazmı olur yakında göreceğiz :) âmin hepimizinki inş ^.^
İnş normal için uygun olurum. Artık son ihtimal sezeryanBenim 2. Sezeryan olacagi icin buyuk ihtimal ayni olmaz ama belli de olmaz tabi senin bebisin gelisine bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?