bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy
Senin bugün kontrolün mü vardııııı ay nasıl kaçmış gözümden nasıl yolunda mı herşey prensesin nasıldı fotojeniktir anasına çektiyse güzel pozlar vermiştir :))
ayyy yirim anası 30. Haftada sanıyormuş kendini :):) doktor demiştir artık nerenden uyduruyorsun sen 30 U :) iyiydi çok şükür. Anası poz vermeyi çok sever ama benim minnakın eli hep ya kafasında ya burnunda dur eşim çekti hatta yükleyeyim :)

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 65
Seninle gunumuz ayniymiss tatlimm ben de dum gittim tam 29+0 dim.oyle olunca 30 haftalik oluyor

Oy tam minnos bu annesi yandan yandan caktirmadan poz vermis kurban olsunlar

Oooyyy kuzuya kurban olsunlar yavrum benim :)) maşşşşsllah canım çok kibarcık tatlı bi kız olucak bu belli ama bunun da içine bizim gibi canavarları yerleştirelim mutlaka olmaz hep öyle hanım hanımcık ayrıca sadece 4-5 günlük bi fark var 30.haftaya girmene sen sat ın neyse onu baz al kuzum boşver o ölçümleri

Bana benzerse kibar falan olmaz bu kız :) ben küçükten chuky gibi bir şeydim. Hıı babası çok sakin ona benzerse olur bak :) artık hesap falan yapmıyorum küstüm valla. Oluruna bıraktım. Şu su olayını çoğaltmam lazım yoksa 32.de beni işten çıkartacak Dr

Aynen canım ben zaten istemedim iş ortamı eşimde istemiyordu hiç KPSS'ye bile girmedim o yıl şimdi ehliyet alsam kafi
İnan ise gtmeyince kafam öyle rahat ki stresi yetiyor insana.ehliyeti bn zor aldm 3.giristehiç tecrübem yoktu geri parki fln zor öğrendim. Esin çalıştirsin cnm sakin bi kisilikse.bnmki bagrmaktan calistiramadi

massalah eylul hanima rabbim sizi korusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…