bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dr.un 2.5 dedigine gore daha az mi su iciyorsun canim? Benim doktoruma sormustum 3 litre iciyorum onunda ustune cikmaya korkuyorum demistim 3 4 litre ic demisti hergun 3.5 litre su iciyorum ben de suyumda problem olmadi hic belki genetiktir bu durumlar bilemiuorum ama vucudun sivi dengesi icin sudan baska bisey icme canim bol.bol su buarada masallah bebisine o da bebek pozu vermis iste eller yuzde uyuyor

Son düzenleme:
Ya şu sık wc ye çıkma olayı beni deli ediyor zaten. Birde bir ton su eklenince artık wc de yasarım. Siz günde kaç lt içiyorsunuz kızlar?
3.5 litre canim rahat iciyorum olcuyorum hatta yarim litrelik bardagim var evde de iste de ayri ayri onlarla iciyorum arada kaynamiyor yani

Bu konuda ben iyi bir ornek degilim ama soyleyim.gunde 4 lt su iciyorun ve hala sivi kaybi gözüküyor vucudumda.ama sukur ki bebisin suyu iyi...wc olayini hicccc sorma
Kiloyla da alakali canim icmen gereken su miktari vucut oranin boyun hep etkileyici faktor

Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var

Cnm bn o kadr dikkat etmiyorum suya 2 litre iciyo muyum blmyrm ama her zamn da hep normal çıktı çok su içmek iyi ama su içmenin çok artırdığını da düşünmüyorum bnce de genetik

Aynen canm dün belim karnım çok ağrıdi daha siddetlenseydi kimi arardım diye düşündüm.Nurettin bey iyi olacak inşallah öyle hssedyrm.bu doktorum da iyiydi rapor kinusunda fln hic magdur etmedi sevyordum ama 5 dakka ile olmuyor işte.kolunu karnını olcup hemen gnderiyor.soru soramiyor arayamiyordum ekstra başka doktora da ihtyc duyuyordum gtsem de oğlumu doya doya görsem diye.çarşıdan servisleri varms hastanenin araba alcaz insallah ama o zmna yetsmezse otobsten inince servislere bineriz

Hahhahaa sorma kuzucum bi çalışıyom ki seminerde hep bu eğitim camiasını kurtarmak için herşey :)) milleti gözlemliyorum bol bol malzeme topluyorum
Ay bnde dün gttim rapor vrmeye hrks cafelerde çay bahçelerinde bzm okul deniz kenarında.kim hamile kim yeni gelms kim napti 2 dakkada her seyi ogrendm anca boş laflar işte.daha da gitmem sandalyede otrmaktan mi nedir akşam kndime gelemedim anca geçti agrilarim

Amin canim insallah senin de bu sefer korkutmaz kızın vaktinde gelir insallah

Kızlar yaa seminerde bısey yapmıyoruz ama sandalye tepesınde oturmaktan bel sırt kasık cok agrıyo benım sız nasıl baş edıyorsunuz
Cnm bn dün sadece rapor vrmeye gttm arkdslar la otrduk 3 saat fln ama akşam mahvoldum belimin kasıklarım in ağrısından dogurcam sandm yolculuk bile bu kadar agritmamsti

Canim donem donem belli bir agrilar oluyor ilk zamanlar ben cok bel agrisi yasadim bi ara cogumuz basagrisindan kivrandi burda.simdide sırt agrisi var bende birde kuyruk sokumunn oldugu yer cok agri yapiyor.bebisler buyudukce bizler zorlaniyoruz artik.

Evet cnm 3 aylıkken belim agridi snra geçti. Snra sırt ağrılarım başladı beraberinde bas ve bel de başladı.mide yanmasi basladi.sizlerin basi agrir ken bnm agrimiyordu hatrliyorm.bnm toplu olark başladı hepsi birden:)

Kızlar yaa seminerde bısey yapmıyoruz ama sandalye tepesınde oturmaktan bel sırt kasık cok agrıyo benım sız nasıl baş edıyorsunuz
dedikodu herşeyin ilacı :)) şaka şaka onu da yapıyoruz tabii şimdi yalan yok da ben elime bi kitap alıp okuyorum o ara benim okulun egzantrik tiplerini inceliyorum aslında :)) eski okulumda böyle diildi ama çok samimiydi sohbetler muhabbetler hakkaten güzel geçerdi ama burda sohbet ettiğin adam kafanı çevirdiğinde seni süzüp incelemeye başlıyo

Aynı etkileri yaşıyoruz sol bel kuyruk sokumum Perşembe günü kilitlendi adeta.

Bızım ortam ıyı canım arada dedıkodu da oluyor da genelde herkes kendı yasamını anlatıyor.ama benım surat asık agrıdannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…