- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.081
Canim.ev genisligi oda sayisi banyo sayisi etkiliyor fiyatlariCanım benim temizlikcim cam dolap halı koltuk silip süpürüyor 110 şuan duvarda sildiriyorum 120 günlüğü.
Dr.un 2.5 dedigine gore daha az mi su iciyorsun canim? Benim doktoruma sormustum 3 litre iciyorum onunda ustune cikmaya korkuyorum demistim 3 4 litre ic demisti hergun 3.5 litre su iciyorum ben de suyumda problem olmadi hicSelam kızlar. Şimdi doktordan geldik. 30 girdim sanıyordum dünyam başıma yıkıldı :) meğer ben 28+3 müşüm valla artık hiç bir sayıya inanmıyorum. Neyse Dr a dedim ben 30 dum ya gülüyor dedi dünyan başına yıkıldı sonra onu sordum bunu sordum dedi cevaplar seni mutlu etmiyor evet dedim korkarımki birazdan sancı verip doğumada alacaksınız :):) gülüştük. Neyse kilomuz 1.350 boy:38,5 tahmini doğ zamanı:1-18 arası dedi. Sonra 32.haftamı ve raporumu sordum 24 Eylül'e beklediğini söyledi. Ama sorun şu suyum azalmış 2,5 lt su iç dedi yoksa 32de sana çalışamaz raporu verebilirim dedi2 kısımda su iyi ama ama kısımda azmış. Şeker yük sordum istersen vaktin varsa yapalım bugün dedi ben bir şey demedim oda sonra bir şey demeyince arada kaynadı :) varsaya artık bilmiyorum doktorumun rahatlığı ile bende saldım çayıra. Tansiyonumda çok şükür iyiymiş. Bende durumlar böyle. Şu hafta olayına çok sinir oldum
3.5 litre canim rahat iciyorum olcuyorum hatta yarim litrelik bardagim var evde de iste de ayri ayri onlarla iciyorum arada kaynamiyor yaniYa şu sık wc ye çıkma olayı beni deli ediyor zaten. Birde bir ton su eklenince artık wc de yasarım. Siz günde kaç lt içiyorsunuz kızlar?
Kiloyla da alakali canim icmen gereken su miktari vucut oranin boyun hep etkileyici faktorBu konuda ben iyi bir ornek degilim ama soyleyim.gunde 4 lt su iciyorun ve hala sivi kaybi gözüküyor vucudumda.ama sukur ki bebisin suyu iyi...wc olayini hicccc sorma
Cnm bn o kadr dikkat etmiyorum suya 2 litre iciyo muyum blmyrm ama her zamn da hep normal çıktı çok su içmek iyi ama su içmenin çok artırdığını da düşünmüyorum bnce de genetikDr.un 2.5 dedigine gore daha az mi su iciyorsun canim? Benim doktoruma sormustum 3 litre iciyorum onunda ustune cikmaya korkuyorum demistim 3 4 litre ic demisti hergun 3.5 litre su iciyorum ben de suyumda problem olmadi hicbelki genetiktir bu durumlar bilemiuorum ama vucudun sivi dengesi icin sudan baska bisey icme canim bol.bol su buarada masallah bebisine o da bebek pozu vermis iste eller yuzde uyuyor
Aynen canm dün belim karnım çok ağrıdi daha siddetlenseydi kimi arardım diye düşündüm.Nurettin bey iyi olacak inşallah öyle hssedyrm.bu doktorum da iyiydi rapor kinusunda fln hic magdur etmedi sevyordum ama 5 dakka ile olmuyor işte.kolunu karnını olcup hemen gnderiyor.soru soramiyor arayamiyordum ekstra başka doktora da ihtyc duyuyordum gtsem de oğlumu doya doya görsem diye.çarşıdan servisleri varms hastanenin araba alcaz insallah ama o zmna yetsmezse otobsten inince servislere binerizPlanli sezeryan dogumlarda sorun olmuyor genelde.bizim gibi erken dogum riski olanlarin doktoru cok onemli ulasabilmek acisindan.2 dogumumda erken oldu biri gece yarisi biri aksam ustu aradim sorun olmadi canim.hakkimizda hayirlisi insallah vaktinde saglikla kucagina alirsin canim.
Ay bnde dün gttim rapor vrmeye hrks cafelerde çay bahçelerinde bzm okul deniz kenarında.kim hamile kim yeni gelms kim napti 2 dakkada her seyi ogrendm anca boş laflar işte.daha da gitmemHahhahaa sorma kuzucum bi çalışıyom ki seminerde hep bu eğitim camiasını kurtarmak için herşey :)) milleti gözlemliyorum bol bol malzeme topluyorum
Amin canim insallah senin de bu sefer korkutmaz kızın vaktinde gelir insallahPlanli sezeryan dogumlarda sorun olmuyor genelde.bizim gibi erken dogum riski olanlarin doktoru cok onemli ulasabilmek acisindan.2 dogumumda erken oldu biri gece yarisi biri aksam ustu aradim sorun olmadi canim.hakkimizda hayirlisi insallah vaktinde saglikla kucagina alirsin canim.
Kızlar yaa seminerde bısey yapmıyoruz ama sandalye tepesınde oturmaktan bel sırt kasık cok agrıyo benım sız nasıl baş edıyorsunuzNapiyon kizz seminerde atomu mu parcaliyon ihmal ettin buralari:)
Cnm bn dün sadece rapor vrmeye gttm arkdslar la otrduk 3 saat fln ama akşam mahvoldum belimin kasıklarım in ağrısından dogurcam sandm yolculuk bile bu kadar agritmamstiKızlar yaa seminerde bısey yapmıyoruz ama sandalye tepesınde oturmaktan bel sırt kasık cok agrıyo benım sız nasıl baş edıyorsunuz
Günaydın canım Allah kolaylıklar versinGünaydın kızlar haftasonu çalışamaya gelmek hiççç çekilmiyor
Canim donem donem belli bir agrilar oluyor ilk zamanlar ben cok bel agrisi yasadim bi ara cogumuz basagrisindan kivrandi burda.simdide sırt agrisi var bende birde kuyruk sokumunn oldugu yer cok agri yapiyor.bebisler buyudukce bizler zorlaniyoruz artik.Evet bir haftadır gece de çok zorlanıyorum sürekli bi sağa bi sola ne tarafa yatsam o tarafın bacağı uyusuyo mecbur donuyorm.soluma yatamiyrm fazla kalbim atiyo daha çok sağıma yatiyorm bn öyle rahat ediyrm.ay ne rahat hamilelik diyodm ama bu hafta başladım zorlanmaya.midem her akşam yanmaya başladı mesela 1 haftadır. bel ağrısı da başladı bugün itibariyle
Evet cnm 3 aylıkken belim agridi snra geçti. Snra sırt ağrılarım başladı beraberinde bas ve bel de başladı.mide yanmasi basladi.sizlerin basi agrir ken bnm agrimiyordu hatrliyorm.bnm toplu olark başladı hepsi birden:)Canim donem donem belli bir agrilar oluyor ilk zamanlar ben cok bel agrisi yasadim bi ara cogumuz basagrisindan kivrandi burda.simdide sırt agrisi var bende birde kuyruk sokumunn oldugu yer cok agri yapiyor.bebisler buyudukce bizler zorlaniyoruz artik.
dedikodu herşeyin ilacı :)) şaka şaka onu da yapıyoruz tabii şimdi yalan yok da ben elime bi kitap alıp okuyorum o ara benim okulun egzantrik tiplerini inceliyorum aslında :)) eski okulumda böyle diildi ama çok samimiydi sohbetler muhabbetler hakkaten güzel geçerdi ama burda sohbet ettiğin adam kafanı çevirdiğinde seni süzüp incelemeye başlıyoKızlar yaa seminerde bısey yapmıyoruz ama sandalye tepesınde oturmaktan bel sırt kasık cok agrıyo benım sız nasıl baş edıyorsunuz
Saol canım hepimize inşallahGünaydın canım Allah kolaylıklar versin
Aynı etkileri yaşıyoruzCanim donem donem belli bir agrilar oluyor ilk zamanlar ben cok bel agrisi yasadim bi ara cogumuz basagrisindan kivrandi burda.simdide sırt agrisi var bende birde kuyruk sokumunn oldugu yer cok agri yapiyor.bebisler buyudukce bizler zorlaniyoruz artik.
Bızım ortam ıyı canım arada dedıkodu da oluyor da genelde herkes kendı yasamını anlatıyor.ama benım surat asık agrıdannndedikodu herşeyin ilacı :)) şaka şaka onu da yapıyoruz tabii şimdi yalan yok da ben elime bi kitap alıp okuyorum o ara benim okulun egzantrik tiplerini inceliyorum aslında :)) eski okulumda böyle diildi ama çok samimiydi sohbetler muhabbetler hakkaten güzel geçerdi ama burda sohbet ettiğin adam kafanı çevirdiğinde seni süzüp incelemeye başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?