bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya şu sık wc ye çıkma olayı beni deli ediyor zaten. Birde bir ton su eklenince artık wc de yasarım. Siz günde kaç lt içiyorsunuz kızlar?

@Ada ve deniz canim gecmis olsun dikkat et yediklerine hemen gecer asitli acili baharatli tursu yeme tatlim

Ya şu sık wc ye çıkma olayı beni deli ediyor zaten. Birde bir ton su eklenince artık wc de yasarım. Siz günde kaç lt içiyorsunuz kızlar?
Ben 3-4 litre icerim gece wc kalkarim sonra buyuk boy bardakla su icerim wc gidecegimi bildigim halde icerim icerim :)

Bu konuda ben iyi bir ornek degilim ama soyleyim.gunde 4 lt su iciyorun ve hala sivi kaybi gözüküyor vucudumda.ama sukur ki bebisin suyu iyi...wc olayini hicccc sorma

Su benim de azdı bi ara su içmeyi artırınca hemen yerine geldi tatlım.. Ben de küçükken o kadar hanım dururdum ki ama pazarda kıçını kaldırmayan ağır ağır yürüyen teyzelerin dizine tekme geçirirdim arkaya dönüp bi bakarlardı dünyanın en masum gözleriyle onlara bakan bi yavrucak var aşağıda :)) velhasıl hiç dikkat çekmeden tamamladım çocukluğumu

Evet darısı bnm başıma :) şimdiye kadar çok lazm olmadı ama bundan snra doktora ulaşabilmek çok önemli. son haftalara girdik artık bn de 3 tane de miyom olunca erken dogumdan korkuyrm
Planli sezeryan dogumlarda sorun olmuyor genelde.bizim gibi erken dogum riski olanlarin doktoru cok onemli ulasabilmek acisindan.2 dogumumda erken oldu biri gece yarisi biri aksam ustu aradim sorun olmadi canim.hakkimizda hayirlisi insallah vaktinde saglikla kucagina alirsin canim.

Kızlaaaarrr sevgili eşim yüzyılın tespitini yaptı ya demin!! Benim balık güm güm öyle bi geçirdi ki aaaayyyy hissettin mi yatak titredi dedim bi heyecanla çocuk benim içimde diil ki senin içinde bitanem dedi ya ay ben bu çocuğun hareketlerini bu adam duymadı mı acayip sinir oluyorum hee adamı böyle parçalayıp her parçasını ayrı yere bırakasım falan geliyo

Benimki çok belirgin ve aleniydi. O kıçını kaldırmayanlarda daha fazlasını haketmiş ya neyse. Onları pandik hakkıyla havale ediyorum :) ablamın okulunda vardı bu terbiyesiz çocuk. Eğer kıçını kaldırmayan aheste yürüyen bir deyze olursanız pandik hakiyi sizde pazarlarda görebilirseniz der dış ses :):) aman ne diyorum ben Allasen ^.^

Bu konuda ben iyi bir ornek degilim ama soyleyim.gunde 4 lt su iciyorun ve hala sivi kaybi gözüküyor vucudumda.ama sukur ki bebisin suyu iyi...wc olayini hicccc sorma
Bebeğin suyu iyiyse sorun yok bence.vucut ile alakalı demekki. Su az olunca tansiyon da sorun olabiliyormuş neyseki şimdi 12-8 çıktı. Dedim amannnn normal doğum istiyorum ben.

Abooo benden beterleri varmış şekerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…