bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın pambıklar. Bende gece kötü kötü şeyler gördüm hatta eşimin yine rüyamda şekeri düşmüş, anneannem ölmüş falan. Bi kalktım benim mırmır yani koca yok baktım salonda dedim niye erken kalktın şekeri yükselmiş! Rüyalar gerçekten tersineymiş :) yürüyüşe çıkıcaz şimdi hazır yüksekken iyi gelir. Insülini yapınca düştü gerçi. Midem ağrıyordu valla unuttum onu düşünmekten :)

günaydın kızlar mutlu bi haftasonu olsun inşallah.. ben üstümden tır geçmiş gibi kalktım sabah 5 te uyanıp 6.45e kadar uyuyamayıp sonra bi daha uyuyup rüyamda sinir krizi geçirip eşime bişeyler fırlatınca ardından 8 buçuğa doğru da uyanınca böyle oluyomuş demek ki..
ruby87 ne çürük mallar almışız arkadaş seninki şeker benimki tansiyon vallahi bıkıyorum bazen :/

Geçmiş olsun canım evet en iyisi yürüyüş iyi gelir

sorma bebişim ayırdı bizi bu kahrolası seminerler hayır bişey yapsak içim yanmıcak :))
Günaydın herkese... Seminer dün bir faciaydı okuldan geçen sene tam yeni hamile olduğunu öğrendiğim de Can'ımı çok acıtan beni çok üzen biri açığa bile alınmadan ihraç edildi ve o kişinin de karısı hamileymiş.. Herkes salya sümük ağladı... Eve gelecektim ki eşimin yanına uğrayayım dedim oda günlerdir kavgalı olduğu iş yaptığı kişiler iş yerine gelince üzerlerine saldırdı benim oğlumun önünde ilk kez böyle birşey yaşadım şimdi hala küsün ona adamları dövmeye kalktı bizim gözümüzün önünde diye.. Yani dün böyle geçti ancak kendime geliyorum

İlk kez bu sabah burnuma hiç olmayacak birşeyin kokusu geldi galiba aşermek bu oluyor Nasıl olacakta o kokusu gelen şeyi bulcsm diye kara kara düşünüyorum hayır eşimle de küsün konuşmak istemiyorum anneme mi desem ki

Nilke nerdesin canım hala hastanedemisin yazdın da kaçırdım mı yoksa inşaallah iyisinizdir ikiniz de

My moonlight

Canlarım çok teşekkür ederim ilginiz için Evet hala hastanedeyim. Bir kaç gün zor geçti, ağrılar, kasılmalar çok arttı. Dün gece günlük seruma ek, daha özel içerikli bir serum daha verildi, biraz rahatladım. Riskim devam ediyor. Şimdiki hedefimiz 30. hafta. Allah inşallah ulaşmamızı nasip eder. İnşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşuruz güzel bebeklerimize

İyi olmana sevindim canım inşallah bebişin vaktine kadar beklicek ve seni üzmicek

Canım kk daki 30 hafta 29+ demek dün gece ben tam anlqyamamıştım ne demek istediğini ama doktorun hesabıyla çok fark yok ozaman. Misal bende 32 yazıyor sata göre 31 diyor dıktor sonra gelişime göre tarih söylüyor öyle olmuş seninki sanırım.

Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşacaksınız bebeğine inanıyorum
Sende inan annesi

My moonlight canim bugun pasacanla gorus gunun guzel hayirli saglikli haberler bekliyoruz

Nilke kizcen 30 haftadan fazla beklicek insallah sen yeterki sabret tatlim biliyorum hastanede beklemek zor rabbim yardimciniz olsun saglik sifa versin insallah

bugun randevusu olanlar iyi guzel saglikli hayirli haberler alirsiniz insallah ... ecmain

30+ olan annelerimiz serviks uzunlugunuza bakildimi dun bana bakildi 36mm olculdu cok iyi dedi doktor

Hamilelikte serviks uzunluğu ne kadar olmalıdır?
Serviks uzunluğu 14-28 hafta arasında nispeten sabit seyrederken 28-32 hafta arasında giderek kısalır.
Servikal uzunluğun parite, ırk, anne kilosu gibi faktörlerden etkilenmediği bildirilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…