bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kapiyi bacayi kilitledim bi kac isik yaktim evde kizima sarilip uyuycam belki kasilmalarim hafifler gecmesse bi magnezyum yapar icerim kizlar bize dua edin bu gece yanliziz galiba

B12 yi tuketmis senin oglus sikma canini evinde sonucta aniden lazim olmadigi surece bi an gelcek aklina siz tecrubeli annelersiniz tabii cok sey ogrenecegiz sizden hele su bebeler bi dogsun

Gitti kuzu yanlizim aha
Benimki de sinirlenip gidiyor bazan arabayla sinrini atiyor ama donuyor sonra yatiya kalmaz herhalde kv.nemi gitti gercwktenayy bukadar karismalari hic iyi degil yaa biz de park yatak alicaz dedik kendi iclerindemi kalmistir nedir 6 ay kullanacagim besigi almak istemiyoruz park yataklar var 3 yas kadar kullaniliyor diyoruz inatla besik diyorlar abartmiyorum en az 50 kere gecmistir bu muhabbet simdi yine anneyani fotografi atmislar bunu alin diye ne diyim ben artik... napiyoruz canim hic sinir bozmuyoruz.. sakin dusunup sakin karar aliyoruz ofkelenince eslere yansiyor bu durumlar hep gerwksiz yere birbirimizi yemeye basliyoruz usul usul uygunsuzlugunu ses yukseltmeden esime anlattim yine o da bence de dedi ama en son ne olur bilinmez benimki istikrarli israrlar uzerine anneyanini da alabilir ben de akilsiz basin cezasini cek derim ekstrenle

Ahh kuzum artik o kadar yoruldum ki cok sey degil sadece aile oldugumuzu bilsin kimseden fayda olmadigini yaslaninca onun elini anasinin degil benim tutacagimi bilsin artik kuzu

Canim sıkma sen canini deniz pasayi dusun yuzune bile bakma gelince umursama sen biz siz olursan bnde sensiz olurum msj wer yokmus gibi davran ins duzelir bacim o kaynananda biliyo oglunun kendine zaafi war kullaniyo densiz ne demk hamile kanin uzerinde yolculuk etmek sen guclu kadinsin ins ustesinden gelirsin azcik dilli olacaz ahmoz gibi :))

Kapiyi bacayi kilitledim bi kac isik yaktim evde kizima sarilip uyuycam belki kasilmalarim hafifler gecmesse bi magnezyum yapar icerim kizlar bize dua edin bu gece yanliziz galiba

Canim esin eve gelecektir hamile karisiyla kizini gece evde tek birakirsa yuhh yani cuss ohaa afedersin. Diyelim ki boyle bi okuzluk yapti hic korkma kizinla misil misil uyu orasi senin evin tek kalamayacak bise yok sen de aciz biri degilsin

arama zaten valla arama ama gelşnce de sakinlikle anlat bence tek tek ne istediğini çünkü senin eşin bişeylerin direkt söylenmesinden hoşlanmıyo sanki daha doğrusu sert söylenmesinden diyeyim
Ben de oyle anladim. Mcada seninkinde ters tepiyor senin istekler benimki de oyle bazan inan egomu grurmu artik oyle bisey giriyor isin icine.. sen de artik dolmussun dayanamiyorsun sonuna kadar da haklisin canim cok corba olan ailelerle ugrasmak cok zor ama olan size oluyor sen izin verme sakin sakin anlatmayi dene because of you nun da dedigi gibi

aynen canım o aşamada evet hep biz yıpranıyoruz ama başka da bi yolu yok gibi en azındanben bulamadım sabredip zamanı gelince tatlı tatlı halletmek çünkü bu erkek milleti çocuk gibi benim eşim bununla bi de övünüyo anlatıyo millete :)) bak because of you ben sinirliyken sakin sakin durur ama sonra beni öyle güzel halleder ki der adamda bağımlılık yaptım

Canim esin eve gelecektir hamile karisiyla kizini gece evde tek birakirsa yuhh yani cuss ohaa afedersin. Diyelim ki boyle bi okuzluk yapti hic korkma kizinla misil misil uyu orasi senin evin tek kalamayacak bise yok sen de aciz biri degilsin
because of you
Simdi geldi kizlar niye geldin dedim kizim icin geldim dedi

Ayyy film guzelmi derim ben tutamam cenemi istemem oyle cok insan kosede beklesinler basi geldiginde mudahil olsunlar
benim gittiğim bi ağdacıda ağdayı yapan kadın haricinde bi baktım kuaförün sahibi olan kadın tepeme dikilmişti de benzer bi tepkiyi ben de vermiştim ama doğumda mecbur girerler sanırım kuzum kaçışımız yok

Canım sabret doktorunun gelmesini bekle. Ben en son 16 ağustosta gittim. 26. Hafta daydım.banangel gel dedigi tarih bayram tatiline geliyor. Bayramdan önce gitsem 30. hafta oluyor. Zaten 32. Haftada 34e kadar çalışabilir raporu için bir daha gitmem gerekecek. Bende bayramdan sonraya bıraktım. 6 hafta olcak 2kontrol arası ama Napim.annormal bişey hissedersem giderim erkenden. Her doktorun tarzı sözü stili farklı.. Kendi doktorundan memnunsan kafanı Karıştırma hiç.

Sagol kuzum benim insallah esimde anlar bizim onun ailesi oldugumuzu

Oyle de canim tam 32+0 oluyor onemli hafta simdi gitmessem 35 de gitmis olcam o da cok gec oluyor bu sebeple gidecegim diger turlu aklim cok kalir cidden zaman gecmez bana

because of you
Simdi geldi kizlar niye geldin dedim kizim icin geldim dedi
hhhooooooooooşşşttt ordan kıçımın kenarı deseydin ya da yok sen deme yine de bu daha ters tepebilir ya erkekler böyle her zaman olmasa da hani onların kolunun altına girmemizi severler hani onların korumasını isteriz ya bazen ki evlilik böyle bişeydir bence yeri gelir o çocuklaşır dizime yatar yeri gelir ben onun omzuna yatarım gibi.. senin eşin de bunlar işlemiyo mu belki bu tarz şeyler sizi tekrar bağlayabilir çünkü sadece çocuklar için yürümez ki evlilik :/

haaaaaaaaaayyy o anne yanına yatırcan kayınvalideyi vericen ağzına da emziği tövbe tövbe ya sanane kadın bu kadar sananeeeeeeee kendi de doğursun bence bi tane daha hem siz rahat edin hem onlar rahat etsin

Oyle de canim tam 32+0 oluyor onemli hafta simdi gitmessem 35 de gitmis olcam o da cok gec oluyor bu sebeple gidecegim diger turlu aklim cok kalir cidden zaman gecmez bana
Bi şikayetin var mı farklı normal olmayan? Farklı doktor kafa karışıklığı bence. Bir de benim ikinci bebek. Ben biraz da ondan relaxım galiba. Senin 1. Bebek mi ilkinde böyle oluyor.. zaman geçmez. Randevu tarihi geçse sanki bişey olacak gibi olur :)

Bi şikayetin var mı farklı normal olmayan? Farklı doktor kafa karışıklığı bence. Bir de benim ikinci bebek. Ben biraz da ondan relaxım galiba. Senin 1. Bebek mi ilkinde böyle oluyor.. zaman geçmez. Randevu tarihi geçse sanki bişey olacak gibi olur :)

Aynen ilk cocuk canim gormemisin cocuu olmus hesabi bi sikayetim yok da ilaclarim bitti sayilir onlari yazdiririm bi de gelisimi haftasiyla uyumlu mu onu ogrenirim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…