- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.361
arama zaten valla arama ama gelşnce de sakinlikle anlat bence tek tek ne istediğini çünkü senin eşin bişeylerin direkt söylenmesinden hoşlanmıyo sanki daha doğrusu sert söylenmesinden diyeyimKim bilir hangi cehennemde ama aramiycam kuzum cunku bu sefer suclu ben degilim
Elimde 7 numara büyüğü var ordan biliyorum.. Olumlu mesaj hep işe yaramıştır.. Yemediği yemeği aaaa bak senin sevdiğinden diye kandırıp yedirdim garibime şimdi şimdi aklı eriyor ama şükür yemek seçmiyor... Ya evet aslında bende fena bir unutkanlık başgösterdi o yüzden böyle oldu.. Evde sakladığım altınları bulamıyorum müşkül durumdayım arkadaşım beyin gitti herşeyi unutuyorum..
Aynen kuzum cok guzel tespit etmissinarama zaten valla arama ama gelşnce de sakinlikle anlat bence tek tek ne istediğini çünkü senin eşin bişeylerin direkt söylenmesinden hoşlanmıyo sanki daha doğrusu sert söylenmesinden diyeyim
Benimki de sinirlenip gidiyor bazan arabayla sinrini atiyor ama donuyor sonra yatiya kalmaz herhalde kv.nemi gitti gercwktenGitti kuzu yanlizim aha
Ahh kuzum artik o kadar yoruldum ki cok sey degil sadece aile oldugumuzu bilsin kimseden fayda olmadigini yaslaninca onun elini anasinin degil benim tutacagimi bilsin artik kuzu
Kapiyi bacayi kilitledim bi kac isik yaktim evde kizima sarilip uyuycam belki kasilmalarim hafifler gecmesse bi magnezyum yapar icerim kizlar bize dua edin bu gece yanliziz galiba
Ben de oyle anladim.arama zaten valla arama ama gelşnce de sakinlikle anlat bence tek tek ne istediğini çünkü senin eşin bişeylerin direkt söylenmesinden hoşlanmıyo sanki daha doğrusu sert söylenmesinden diyeyim
Ayyy film guzelmi derim ben tutamam cenemitabiiki koca heyet giricek datlım doktoru hemşiresi ebesi ebesinin nikahı
aynen canım o aşamada evet hep biz yıpranıyoruz ama başka da bi yolu yok gibi en azındanben bulamadımBen de oyle anladim.Mcada seninkinde ters tepiyor senin istekler benimki de oyle bazan inan egomu grurmu artik oyle bisey giriyor isin icine.. sen de artik dolmussun dayanamiyorsun sonuna kadar da haklisin canim cok corba olan ailelerle ugrasmak cok zor ama olan size oluyor sen izin verme sakin sakin anlatmayi dene because of you nun da dedigi gibi
Benimki de sinirlenip gidiyor bazan arabayla sinrini atiyor ama donuyor sonra yatiya kalmaz herhalde kv.nemi gitti gercwktenayy bukadar karismalari hic iyi degil yaa biz de park yatak alicaz dedik kendi iclerindemi kalmistir nedir 6 ay kullanacagim besigi almak istemiyoruz park yataklar var 3 yas kadar kullaniliyor diyoruz inatla besik diyorlar abartmiyorum en az 50 kere gecmistir bu muhabbet simdi yine anneyani fotografi atmislar bunu alin diye ne diyim ben artik... napiyoruz canim hic sinir bozmuyoruz.. sakin dusunup sakin karar aliyoruz ofkelenince eslere yansiyor bu durumlar hep gerwksiz yere birbirimizi yemeye basliyoruz usul usul uygunsuzlugunu ses yukseltmeden esime anlattim yine o da bence de dedi ama en son ne olur bilinmez benimki istikrarli israrlar uzerine anneyanini da alabilir ben de akilsiz basin cezasini cek derim ekstrenle
Canim esin eve gelecektir hamile karisiyla kizini gece evde tek birakirsa yuhh yani cuss ohaa afedersin. Diyelim ki boyle bi okuzluk yapti hic korkma kizinla misil misil uyu orasi senin evin tek kalamayacak bise yok sen de aciz biri degilsin
Ben de oyle anladim.Mcada seninkinde ters tepiyor senin istekler benimki de oyle bazan inan egomu grurmu artik oyle bisey giriyor isin icine.. sen de artik dolmussun dayanamiyorsun sonuna kadar da haklisin canim cok corba olan ailelerle ugrasmak cok zor ama olan size oluyor sen izin verme sakin sakin anlatmayi dene because of you nun da dedigi gibi
benim gittiğim bi ağdacıda ağdayı yapan kadın haricinde bi baktım kuaförün sahibi olan kadın tepeme dikilmişti de benzer bi tepkiyi ben de vermiştimAyyy film guzelmi derim ben tutamam cenemiistemem oyle cok insan kosede beklesinler basi geldiginde mudahil olsunlar
Canım sabret doktorunun gelmesini bekle. Ben en son 16 ağustosta gittim. 26. Hafta daydım.banangel gel dedigi tarih bayram tatiline geliyor. Bayramdan önce gitsem 30. hafta oluyor. Zaten 32. Haftada 34e kadar çalışabilir raporu için bir daha gitmem gerekecek. Bende bayramdan sonraya bıraktım. 6 hafta olcak 2kontrol arası ama Napim.annormal bişey hissedersem giderim erkenden. Her doktorun tarzı sözü stili farklı.. Kendi doktorundan memnunsan kafanı Karıştırma hiç.Kizlar ben simdi pazartesi baska doktora gitcem ya bi kereligine o adamcagiza ne dicimm sey benimki izindeydi de sana mi geldim dicem puff gerdi beni bu olay ozel hastane ya kendilerine cekmek icin konusuyorlar bir de bir suru sorular falan siz baska doktora gittiginizde napiosunuz ne diosunuz?
Sagol kuzum benim insallah esimde anlar bizim onun ailesi oldugumuzuCanim sıkma sen canini deniz pasayi dusun yuzune bile bakma gelince umursama sen biz siz olursan bnde sensiz olurum msj wer yokmus gibi davran ins duzelir bacim o kaynananda biliyo oglunun kendine zaafi war kullaniyo densiz ne demk hamile kanin uzerinde yolculuk etmek sen guclu kadinsin ins ustesinden gelirsin azcik dilli olacazahmoz gibi :))
Oyle de canim tam 32+0 oluyor onemli hafta simdi gitmessem 35 de gitmis olcam o da cok gec oluyor bu sebeple gidecegim diger turlu aklim cok kalir cidden zaman gecmez banaCanım sabret doktorunun gelmesini bekle. Ben en son 16 ağustosta gittim. 26. Hafta daydım.banangel gel dedigi tarih bayram tatiline geliyor. Bayramdan önce gitsem 30. hafta oluyor. Zaten 32. Haftada 34e kadar çalışabilir raporu için bir daha gitmem gerekecek. Bende bayramdan sonraya bıraktım. 6 hafta olcak 2kontrol arası ama Napim.annormal bişey hissedersem giderim erkenden. Her doktorun tarzı sözü stili farklı.. Kendi doktorundan memnunsan kafanı Karıştırma hiç.
hhhooooooooooşşşttt ordan kıçımın kenarı deseydin
haaaaaaaaaayyy o anne yanına yatırcan kayınvalideyi vericen ağzına da emziği tövbe tövbe ya sanane kadın bu kadar sananeeeeeeee kendi de doğursun bence bi tane daha hem siz rahat edin hem onlar rahat etsinBenimki de sinirlenip gidiyor bazan arabayla sinrini atiyor ama donuyor sonra yatiya kalmaz herhalde kv.nemi gitti gercwktenayy bukadar karismalari hic iyi degil yaa biz de park yatak alicaz dedik kendi iclerindemi kalmistir nedir 6 ay kullanacagim besigi almak istemiyoruz park yataklar var 3 yas kadar kullaniliyor diyoruz inatla besik diyorlar abartmiyorum en az 50 kere gecmistir bu muhabbet simdi yine anneyani fotografi atmislar bunu alin diye ne diyim ben artik... napiyoruz canim hic sinir bozmuyoruz.. sakin dusunup sakin karar aliyoruz ofkelenince eslere yansiyor bu durumlar hep gerwksiz yere birbirimizi yemeye basliyoruz usul usul uygunsuzlugunu ses yukseltmeden esime anlattim yine o da bence de dedi ama en son ne olur bilinmez benimki istikrarli israrlar uzerine anneyanini da alabilir ben de akilsiz basin cezasini cek derim ekstrenle
Bi şikayetin var mı farklı normal olmayan? Farklı doktor kafa karışıklığı bence. Bir de benim ikinci bebek. Ben biraz da ondan relaxım galiba. Senin 1. Bebek mi ilkinde böyle oluyor.. zaman geçmez. Randevu tarihi geçse sanki bişey olacak gibi olur :)Oyle de canim tam 32+0 oluyor onemli hafta simdi gitmessem 35 de gitmis olcam o da cok gec oluyor bu sebeple gidecegim diger turlu aklim cok kalir cidden zaman gecmez bana
Bi şikayetin var mı farklı normal olmayan? Farklı doktor kafa karışıklığı bence. Bir de benim ikinci bebek. Ben biraz da ondan relaxım galiba. Senin 1. Bebek mi ilkinde böyle oluyor.. zaman geçmez. Randevu tarihi geçse sanki bişey olacak gibi olur :)Oyle de canim tam 32+0 oluyor onemli hafta simdi gitmessem 35 de gitmis olcam o da cok gec oluyor bu sebeple gidecegim diger turlu aklim cok kalir cidden zaman gecmez bana
Aynen ilk cocuk canimBi şikayetin var mı farklı normal olmayan? Farklı doktor kafa karışıklığı bence. Bir de benim ikinci bebek. Ben biraz da ondan relaxım galiba. Senin 1. Bebek mi ilkinde böyle oluyor.. zaman geçmez. Randevu tarihi geçse sanki bişey olacak gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?