- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.381
Bazen oturmakta bile gucluk cekiyorum cok canim yaniyor.az kaldi artik nasipse bebislerimizi kucagimiza alinca bu sıkintilar unutlcak.Aynı etkileri yaşıyoruzsol bel kuyruk sokumum Perşembe günü kilitlendi adeta.
@yaseminkaraurashaa kızlar nerelerdesiniz? Ne zaman görüşeceğiz :) diğer yakın olan Kartal Pendikteki arkadaşları hatırlayamadım. Plan yapalım artık. Hem urashaa otuda vericem
Eeee kuzum sen neden önde oturmuyorsun ki ?önde otur ada da arkada çocuk koltuğuna otursun zaten o şekilde olunca çok yolcu alınmıyor ..Beni de bebegi de dusunse anasi icin kalp kirar mi kuzu tek istedigim cekirdek aile olmak ama o surekli anasigili de isin icine cekiyo kaynim bombos arabayla gitti biz tikis tikis kadin resmen uzerimde geldi 1 saat gidis 1 saat donus
naptın cano bitti mi işler??Selam kızlar napıosunuzz hiç bakamadım iki gündür
Oyle sormayacaksin iste canim dogrudan ses etmeseydin keske daha cok kendi sinirlerini kaldiriyorsun az sessiz otur yuzune de bakma trip atar gbi degil de umursamaz gibi biraz da uzuldugunu belli ederek ama abartmadan.. ortalik sakinlestiginde de konus usul usul.
HayAllah yaabenim gittiğim bi ağdacıda ağdayı yapan kadın haricinde bi baktım kuaförün sahibi olan kadın tepeme dikilmişti de benzer bi tepkiyi ben de vermiştimama doğumda mecbur girerler sanırım kuzum kaçışımız yok
Ayyy ne coook sevinirim anlatamamhaaaaaaaaaayyy o anne yanına yatırcan kayınvalideyi vericen ağzına da emziği tövbe tövbe ya sanane kadın bu kadar sananeeeeeeee kendi de doğursun bence bi tane daha hem siz rahat edin hem onlar rahat etsin
Oyle sormayacaksin iste canim dogrudan ses etmeseydin keske daha cok kendi sinirlerini kaldiriyorsun az sessiz otur yuzune de bakma trip atar gbi degil de umursamaz gibi biraz da uzuldugunu belli ederek ama abartmadan.. ortalik sakinlestiginde de konus usul usul.
Simdi ustune gitme seninkinin bir geri cekil birak o gelsin.. hakliyken haksiz kiliyorsun kendini
kızı şair ettiniz lan resmen mutlu musunuz haaa mutlu musunuzAyyy ne coook sevinirim anlatamamhayatimin hicbir kisminda bu kadar istikrar da saglamadim israr da etmemisimdir ama istikrarli israrlarla sinaniyorum resmen
Ahh bu kaynanalar bi ellerini cekseler üzerimizden her şey ne güzel olacak. Bizde benimkiyle girdik birbirimize. Ben 2 yıldır kendi memleketime gitmiyorum bu bayram annemler kendi arabasıyla gidecekti bende eşime dedim gidelim diye tamam dedi sonra bu anasına demiş anası da oraya kadar geliyorsunuz bize gelin demiş (Benim memleketten sonra kv memleket 4 saat o arayı otobüsle gidicez) zaten pazar cikicaz yola 1,gün benim memleketimde kalıp ordan otobüse binip pazartesi adana ya gececekmisiz. Ben gitmem dedim kaynanalar ısrarla gelin diye aradılar sonuç evi terk ettim su an kendi annemin evine geldim. Arayıp sormuyorum eşimi aramaya da niyetim yok artık yetti. Hatasını anlar mi bilmem ama ne eşime ne ailesine hakkımı helal etmiyorum. Beni bu halimle ne kadar uzdulerHerkeze iyi geceler kv ler yuzunden esimle tartistik cok agladim esim evden gitti karnim bi garip kizlar bi tarafa dogru sis duruyo yamuk yani Allah cocuklarimi bana bagislasin ama esime cok kizginim insan hamile karisini bu kadar aglatmamali hemde anasi yuzunden
naptın cano bitti mi işler??
evi mi terkettinAhh bu kaynanalar bi ellerini cekseler üzerimizden her şey ne güzel olacak. Bizde benimkiyle girdik birbirimize. Ben 2 yıldır kendi memleketime gitmiyorum bu bayram annemler kendi arabasıyla gidecekti bende eşime dedim gidelim diye tamam dedi sonra bu anasına demiş anası da oraya kadar geliyorsunuz bize gelin demiş (Benim memleketten sonra kv memleket 4 saat o arayı otobüsle gidicez) zaten pazar cikicaz yola 1,gün benim memleketimde kalıp ordan otobüse binip pazartesi adana ya gececekmisiz. Ben gitmem dedim kaynanalar ısrarla gelin diye aradılar sonuç evi terk ettim su an kendi annemin evine geldim. Arayıp sormuyorum eşimi aramaya da niyetim yok artık yetti. Hatasını anlar mi bilmem ama ne eşime ne ailesine hakkımı helal etmiyorum. Beni bu halimle ne kadar uzdulerhepsinin cani cehenneme
ohadaranza 1200 teeelaaa mi ben fiyatına hiç dikkat etmemişim çiçeem sorry nasılsa bana girmicek diye düşündüysem demekBitti yavru kuş valla bitti :) ev mis gibi oldu. Bende dün gündüz aksam ve bugün ögleye kadar uyuyup dinlendim. Ögleden sonra attım kendimi sokaga yaldır yaldır gezdim:) aksamda ilerleyen birkaç sene yapamayacağımız bir aktivite yapıp (sinemaya gidip) döndüm yine yoruldum ama keske hep böyle yorulsamsiz neler yaptınız geçmişe bakayım dedim 600 küsür msj var okuyamadımm :/
Bu arada oharaaa o ateş böcügü ciklat 1200 tl imiş
Evdeydi canım biraz uzak durmak istedigimi söyledim çıktım o da beni yolcu etti sağ olsun. Hem yolculuk yapacağım hem de adana gibi bir yere. Kendileri bile sıcaktan ve geberiyoruz diyorlar ısrarla beni çağırıyorlar evlerinde ne klima var ne başka bi şey. Ben bıktım artık bizim kararlarımizin tam ortasında bitmelerindenevi mi terkettineşin evde miydi sen evden çıkarken canım?? ne tepki verdi?? ay ne saçmalık ya doğurdu doğurcak kıvama geliyoruz zaten niye zorlarlar insanı yolculuk için
ohadaranza 1200 teeelaaa mi ben fiyatına hiç dikkat etmemişim çiçeem sorry nasılsa bana girmicek diye düşündüysem demek
Evdeydi canım biraz uzak durmak istedigimi söyledim çıktım o da beni yolcu etti sağ olsun. Hem yolculuk yapacağım hem de adana gibi bir yere. Kendileri bile sıcaktan ve geberiyoruz diyorlar ısrarla beni çağırıyorlar evlerinde ne klima var ne başka bi şey. Ben bıktım artık bizim kararlarımizin tam ortasında bitmelerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?