bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Beni de bebegi de dusunse anasi icin kalp kirar mi kuzu tek istedigim cekirdek aile olmak ama o surekli anasigili de isin icine cekiyo kaynim bombos arabayla gitti biz tikis tikis kadin resmen uzerimde geldi 1 saat gidis 1 saat donus
Eeee kuzum sen neden önde oturmuyorsun ki ?önde otur ada da arkada çocuk koltuğuna otursun zaten o şekilde olunca çok yolcu alınmıyor ..

because of you
Simdi geldi kizlar niye geldin dedim kizim icin geldim dedi
Oyle sormayacaksin iste canim dogrudan ses etmeseydin keske daha cok kendi sinirlerini kaldiriyorsun az sessiz otur yuzune de bakma trip atar gbi degil de umursamaz gibi biraz da uzuldugunu belli ederek ama abartmadan.. ortalik sakinlestiginde de konus usul usul.
Simdi ustune gitme seninkinin bir geri cekil birak o gelsin.. hakliyken haksiz kiliyorsun kendini

HayAllah yaa Valla kafamda deli senaryolar suan kabus diye ruyama girecekler

haaaaaaaaaayyy o anne yanına yatırcan kayınvalideyi vericen ağzına da emziği tövbe tövbe ya sanane kadın bu kadar sananeeeeeeee kendi de doğursun bence bi tane daha hem siz rahat edin hem onlar rahat etsin
Ayyy ne coook sevinirim anlatamam hayatimin hicbir kisminda bu kadar istikrar da saglamadim israr da etmemisimdir ama istikrarli israrlarla sinaniyorum resmen

@Ada ve deniz tamam şimdi okudum tüm geçmişi kayınpederden sana fırsat kalmadığını ..çok acayip insanlar var gerçekten.keşke sen gidip kaynının arabasına binseydin öylesi daha uygun olurdu bence..bir daha öyle yap git otur birşey dersede arkada sıkışık oturamıyorum ben hamileyim baban hamile değil dersin :)))

Ahh bu kaynanalar bi ellerini cekseler üzerimizden her şey ne güzel olacak. Bizde benimkiyle girdik birbirimize. Ben 2 yıldır kendi memleketime gitmiyorum bu bayram annemler kendi arabasıyla gidecekti bende eşime dedim gidelim diye tamam dedi sonra bu anasına demiş anası da oraya kadar geliyorsunuz bize gelin demiş (Benim memleketten sonra kv memleket 4 saat o arayı otobüsle gidicez) zaten pazar cikicaz yola 1,gün benim memleketimde kalıp ordan otobüse binip pazartesi adana ya gececekmisiz. Ben gitmem dedim kaynanalar ısrarla gelin diye aradılar sonuç evi terk ettim su an kendi annemin evine geldim. Arayıp sormuyorum eşimi aramaya da niyetim yok artık yetti. Hatasını anlar mi bilmem ama ne eşime ne ailesine hakkımı helal etmiyorum. Beni bu halimle ne kadar uzduler hepsinin cani cehenneme

ay kızlar artık ne halt ediceğimi şaşırdım çarşamba günü gelicek olan annemlerin yemek menüsünü de belirledim yatayım bari artık dur şu yanımda horulduyanın kafasına vura vura seviyim de önce sonra onun uykusu kaçsın ben uyuyayım mışıl mışıl allah rahatlık versin bol tepikli geceler

naptın cano bitti mi işler??

Bitti yavru kuş valla bitti :) ev mis gibi oldu. Bende dün gündüz aksam ve bugün ögleye kadar uyuyup dinlendim. Ögleden sonra attım kendimi sokaga yaldır yaldır gezdim:) aksamda ilerleyen birkaç sene yapamayacağımız bir aktivite yapıp (sinemaya gidip) döndüm yine yoruldum ama keske hep böyle yorulsam siz neler yaptınız geçmişe bakayım dedim 600 küsür msj var okuyamadımm :/

Bu arada oharaaa o ateş böcügü ciklat 1200 tl imiş

evi mi terkettin eşin evde miydi sen evden çıkarken canım?? ne tepki verdi?? ay ne saçmalık ya doğurdu doğurcak kıvama geliyoruz zaten niye zorlarlar insanı yolculuk için

ohadaranza 1200 teeelaaa mi ben fiyatına hiç dikkat etmemişim çiçeem sorry nasılsa bana girmicek diye düşündüysem demek

evi mi terkettin eşin evde miydi sen evden çıkarken canım?? ne tepki verdi?? ay ne saçmalık ya doğurdu doğurcak kıvama geliyoruz zaten niye zorlarlar insanı yolculuk için
Evdeydi canım biraz uzak durmak istedigimi söyledim çıktım o da beni yolcu etti sağ olsun. Hem yolculuk yapacağım hem de adana gibi bir yere. Kendileri bile sıcaktan ve geberiyoruz diyorlar ısrarla beni çağırıyorlar evlerinde ne klima var ne başka bi şey. Ben bıktım artık bizim kararlarımizin tam ortasında bitmelerinden

ohadaranza 1200 teeelaaa mi ben fiyatına hiç dikkat etmemişim çiçeem sorry nasılsa bana girmicek diye düşündüysem demek

Kız sen niye özür diliyon deli bende baktım he 120 tl imiş süper alırım ben bunu falan dedim. Eşime gösterdim bak ben bunu alıcam diye. goncacım sen bilirsin ama buna 1200 tl mi vericeksin o kadar mı hayat memat meselesi bu çiklat işi diyince neyyyy olmuşum. Adam on sny de kalpten gidiyodu hatun delirdi para saçıyo die

Nasıl yolcu etti ya kuzu sıkma canını biraz kafanı dinle ama düzelin bu halinle bu stres nerdesin şimdi ? nerden nereye gittin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…