- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.401
İst dan sakarya ya ailemin yanına geldim canım. Bir de hiç Bi şey olmamış gibi arkamdan vardin mi diye arıyor galiba blöf yaptığımı düşünüyor ama kararım net ya değişecek bizim kararlarimizi anasının kararlarının üstünde tutacak yada bitecek.Nasıl yolcu etti yakuzu sıkma canını biraz kafanı dinle ama düzelin bu halinle bu stres nerdesin şimdi ? nerden nereye gittin :/
Adana üstelik klimasız üstelik artı yolculukla gideceksin... Offf allah eşine akıl fikir versin :/Evdeydi canım biraz uzak durmak istedigimi söyledim çıktım o da beni yolcu etti sağ olsun. Hem yolculuk yapacağım hem de adana gibi bir yere. Kendileri bile sıcaktan ve geberiyoruz diyorlar ısrarla beni çağırıyorlar evlerinde ne klima var ne başka bi şey. Ben bıktım artık bizim kararlarımizin tam ortasında bitmelerinden
Kız ben de onu 120deyi gördümdü başlarım onun ateş bebek çiklatına bence hiç güzel diildi eeeee kaka pisKız sen niye özür diliyon delibende baktım he 120 tl imiş süper alırım ben bunu falan dedim. Eşime gösterdim bak ben bunu alıcam diye. goncacım sen bilirsin ama buna 1200 tl mi vericeksin o kadar mı hayat memat meselesi bu çiklat işi diyince neyyyy olmuşum. Adam on sny de kalpten gidiyodu hatun delirdi para saçıyo die
Evet canım yazın gider yanariz kışın gider donariz. Elektrik faturası çok gelir diye klima almiyor kışın gidince de sobali oda da kendi yatıyor biz soğuk oda da yatıyoruz. Cimrilikte son nokta da benim kvAdana üstelik klimasız üstelik artı yolculukla gideceksin... Offf allah eşine akıl fikir versin :/
Çok güzelmiş annenin eline sağlık :)Ben hiç düşünmemiştim ama annem de şöyle bir şey hazırlamış. Kış bebeği olacak ya, yatırırım içinde artık uyanıkken falan dedim :))
Çok haklısın bu giden hoca ben norm fazlasıyim djye gtmemi istiyordu ama nereye gdeym endüstri mesleğe mi gideyim bayan için uygun bi okuldayim.yeter ki bsy demesinler diye 15 saat ders aldm ama doymadilar çok uzdulr. Kurslar fln o kdr da derse grdi ler. Arkdslar fa onu haklı gördü ama tek maaş deyip durdu lar. Bn gtsem en fazla 2 saat düşecek onlara ama bn nası bi okula gidecektim kim bilir.2 saat ek ders bukadar önemli olmamalı bi kalbi kirmaktan önemli olmamali.dün diyorm 2 saat ek ders için surat asıyor ağlayacak gibi oluyrdu bnm yanimda normlar yapilsin norm fzlasi gtsin diyrdu.smdi nolacak demek ki biraz sukretmeliydi çok büyük ders aldım bu olaydan o da çok ders aldı eminim.bu sınavı geçmeyi nasip etsin Allah ona da insallahÜzülmez mi elbet üzülüyor insan ben kimse mutsuzken hayatıma devam edemedim ama o kişi ben şok geçirirken bile gayet rahat espiriler yapıp gülebiliyor du gözümün önünden hiç gitmedi.. Birde şunu düşündüm arkadaşım elbette öğretmen olabilmek için sıkıntılar çektik ama galiba kolay para kazanmaya alışmış gibiyiz millet olarak.. Her ayın 15. Maaş hesapta... Ve böyle bir olumsuzluk olunca da şok geçiriyor toparlanamıyoruz.. Sanki şükür eksik gibi hayatımızda.. Dünyanın imtihanları elbette sayısız, ama rabbim evlatla, sağlıkla, ölümle imtihan etmesin değil mi...
Ne varsa tüketiyor kuzular aslında en çok kendimiz için kullanmalıyız vitaminleri ama ihmal ediyoruz demir de düşmüş.. Sağlıkocağında tahlil yaptırdım.. Yok o değil de çöp diye atmış olma ihtimalim yüksek amaaan neyse düşünüp canımı sıkmak istemiyorum... İnan her çocuk ayrı bir acemilik hep birlikte birbirimizden birşeyler öğrenerek büyütelim kuzuları inşaallahB12 yi tuketmis senin oglus sikma canini evinde sonucta aniden lazim olmadigi surece bi an gelcek aklinasiz tecrubeli annelersiniz tabii cok sey ogrenecegiz sizden hele su bebeler bi dogsun
Aynen öyke birşeylerden ders almak için illa bizim başımıza kötü bir olay gelmesi gerekmiyor bazen Başkasının yaptığı hatalardanda anlayabiliyoruz... Benimde abim endüstri meslekte dediğin gibi bir batan için çok zor sakın öyle bir hata yapma.. Hiç doymuyor insanoğlu görsen hergün dışarıda yemek yiyorlar evlerinde bir çorba kaynamıyor illa kulübe kalalım paraya ihtiyacımız var evin kredisi var diye söyleniyorlar...yani çift maaş olsalarda durum değişmiyor..Çok haklısın bu giden hoca ben norm fazlasıyim djye gtmemi istiyordu ama nereye gdeym endüstri mesleğe mi gideyim bayan için uygun bi okuldayim.yeter ki bsy demesinler diye 15 saat ders aldm ama doymadilar çok uzdulr. Kurslar fln o kdr da derse grdi ler. Arkdslar fa onu haklı gördü ama tek maaş deyip durdu lar. Bn gtsem en fazla 2 saat düşecek onlara ama bn nası bi okula gidecektim kim bilir.2 saat ek ders bukadar önemli olmamalı bi kalbi kirmaktan önemli olmamali.dün diyorm 2 saat ek ders için surat asıyor ağlayacak gibi oluyrdu bnm yanimda normlar yapilsin norm fzlasi gtsin diyrdu.smdi nolacak demek ki biraz sukretmeliydi çok büyük ders aldım bu olaydan o da çok ders aldı eminim.bu sınavı geçmeyi nasip etsin Allah ona da insallah
Aynen çift maaşlar da öyle.borç var kredi var para lazm çocuğun okulu bilmem ne para yetmiyor insanlara.çok şükür diyeni hiç gormedm.sukretmek de çok büyük bsy artik gunumuzde.kendim de dahil Allah hepimize nasip etsin.Aynen öyke birşeylerden ders almak için illa bizim başımıza kötü bir olay gelmesi gerekmiyor bazen Başkasının yaptığı hatalardanda anlayabiliyoruz... Benimde abim endüstri meslekte dediğin gibi bir batan için çok zor sakın öyle bir hata yapma.. Hiç doymuyor insanoğlu görsen hergün dışarıda yemek yiyorlar evlerinde bir çorba kaynamıyor illa kulübe kalalım paraya ihtiyacımız var evin kredisi var diye söyleniyorlar...yani çift maaş olsalarda durum değişmiyor..
Canım çok sevindim iyi olmanıza sana söylemek istediğim bir şey var aslında ben biliyorsun iki Bebek kaybetmiştim o Zamanlar yaşadıklarımızı tahmin edersin bende eğer yeniden hamile kalır ve kalp atışlarımı duyarsam diye kurban adadım ama Bebek daha doğmadan kestik, bir tane de doğduktan sonra kestircez inşaallah.. Senin gibi 28. Haftada hastaneye yatan erken doğum riski olan arkadaşım vardı oda adamış ama Bebek doğduktan sonra kestircez demişti bende ısrarla bir dileğin olmadan adak adamak daha makbuldür dedim hastanede yatarken kestirdi oda... Zaten tümünü dağıtıyorlar adak kurbanının eve hiç gelmiyor çok şükür oda 32. Haftada kavuştu kuzusuna.. Ben seninde en az 32. Haftaya kadar dayanacağını biliyorum ama yinede böyle şeyler rabbimin katında çok makbuldür naçizane bir tavsiye kardeşinden.. Dualarımız seninle kuzum hep iyi haberlerini duyalım inşaallah
Ok diğerlerinden haber bekleyelim o halde canım ^.^ bize de haftasonu uyar herhalde.Beybi ben artık uygunum:) siz calısanlara uyarım acil bi durum cıkmazsa :) siz bi kararlastırın ben %99 uygun oluciiiğiimm :)
Ahahahah elektrik ile uğraşa uğraşa beyin hücreleri yanıyor herhalde. ^.^ günaydın pambık bu arada. Dün gece koltukta bayılmışım artık :)aman iyi bari sen şanslı tayfadanmışsın yani tamam mühendis milleti accık fazla mantıklı olur falan benim abim de endüstri müh ordan biliyorum :)) ama bu salağın mantığı da yoktu.. bu arada yeğenim elektrik elektronik 3.sınıf tam bi kazma ya çocuk bizi ad soyad kaydetmiş ben onu ilk göz ağrım diye kaydetmişkenbi de utanmadan diyo ki dua edin tc kimlik numaralarınızla kaydetmedim
Kp bey onde oturuyo ya kuzum rahat rahatEeee kuzum sen neden önde oturmuyorsun ki ?önde otur ada da arkada çocuk koltuğuna otursun zaten o şekilde olunca çok yolcu alınmıyor ..
Hay Allahin cezasi kadin cok istiyosa oglu gitsin anasina seni suruklemesin hamile halinle otobuslerleAhh bu kaynanalar bi ellerini cekseler üzerimizden her şey ne güzel olacak. Bizde benimkiyle girdik birbirimize. Ben 2 yıldır kendi memleketime gitmiyorum bu bayram annemler kendi arabasıyla gidecekti bende eşime dedim gidelim diye tamam dedi sonra bu anasına demiş anası da oraya kadar geliyorsunuz bize gelin demiş (Benim memleketten sonra kv memleket 4 saat o arayı otobüsle gidicez) zaten pazar cikicaz yola 1,gün benim memleketimde kalıp ordan otobüse binip pazartesi adana ya gececekmisiz. Ben gitmem dedim kaynanalar ısrarla gelin diye aradılar sonuç evi terk ettim su an kendi annemin evine geldim. Arayıp sormuyorum eşimi aramaya da niyetim yok artık yetti. Hatasını anlar mi bilmem ama ne eşime ne ailesine hakkımı helal etmiyorum. Beni bu halimle ne kadar uzdulerhepsinin cani cehenneme
Konusmadim baska kuzum simdi kalktim ne ona kahvalti hazirlayasim var ne yuzunu goresim gidip anasinda yapsa kahvaltisini zaten kic kica yasiyolarOyle sormayacaksin iste canim dogrudan ses etmeseydin keske daha cok kendi sinirlerini kaldiriyorsun az sessiz otur yuzune de bakma trip atar gbi degil de umursamaz gibi biraz da uzuldugunu belli ederek ama abartmadan.. ortalik sakinlestiginde de konus usul usul.
Simdi ustune gitme seninkinin bir geri cekil birak o gelsin.. hakliyken haksiz kiliyorsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?