bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasıl yolcu etti ya kuzu sıkma canını biraz kafanı dinle ama düzelin bu halinle bu stres nerdesin şimdi ? nerden nereye gittin :/
İst dan sakarya ya ailemin yanına geldim canım. Bir de hiç Bi şey olmamış gibi arkamdan vardin mi diye arıyor galiba blöf yaptığımı düşünüyor ama kararım net ya değişecek bizim kararlarimizi anasının kararlarının üstünde tutacak yada bitecek.

Adana üstelik klimasız üstelik artı yolculukla gideceksin... Offf allah eşine akıl fikir versin :/

Annesi bize müdahale etmeyi bir bıraksa eşim çok iyi bir insan ama kadın bırakmıyor oğlunu kendi haline. Hep direktifler veriyor ağlayıp zirliyor dediğini yaptırıyor.

Kız ben de onu 120deyi gördümdü başlarım onun ateş bebek çiklatına bence hiç güzel diildi eeeee kaka pis

Adana üstelik klimasız üstelik artı yolculukla gideceksin... Offf allah eşine akıl fikir versin :/
Evet canım yazın gider yanariz kışın gider donariz. Elektrik faturası çok gelir diye klima almiyor kışın gidince de sobali oda da kendi yatıyor biz soğuk oda da yatıyoruz. Cimrilikte son nokta da benim kv

Çok haklısın bu giden hoca ben norm fazlasıyim djye gtmemi istiyordu ama nereye gdeym endüstri mesleğe mi gideyim bayan için uygun bi okuldayim.yeter ki bsy demesinler diye 15 saat ders aldm ama doymadilar çok uzdulr. Kurslar fln o kdr da derse grdi ler. Arkdslar fa onu haklı gördü ama tek maaş deyip durdu lar. Bn gtsem en fazla 2 saat düşecek onlara ama bn nası bi okula gidecektim kim bilir.2 saat ek ders bukadar önemli olmamalı bi kalbi kirmaktan önemli olmamali.dün diyorm 2 saat ek ders için surat asıyor ağlayacak gibi oluyrdu bnm yanimda normlar yapilsin norm fzlasi gtsin diyrdu.smdi nolacak demek ki biraz sukretmeliydi çok büyük ders aldım bu olaydan o da çok ders aldı eminim.bu sınavı geçmeyi nasip etsin Allah ona da insallah

B12 yi tuketmis senin oglus sikma canini evinde sonucta aniden lazim olmadigi surece bi an gelcek aklina siz tecrubeli annelersiniz tabii cok sey ogrenecegiz sizden hele su bebeler bi dogsun
Ne varsa tüketiyor kuzular aslında en çok kendimiz için kullanmalıyız vitaminleri ama ihmal ediyoruz demir de düşmüş.. Sağlıkocağında tahlil yaptırdım.. Yok o değil de çöp diye atmış olma ihtimalim yüksek amaaan neyse düşünüp canımı sıkmak istemiyorum... İnan her çocuk ayrı bir acemilik hep birlikte birbirimizden birşeyler öğrenerek büyütelim kuzuları inşaallah

Aynen öyke birşeylerden ders almak için illa bizim başımıza kötü bir olay gelmesi gerekmiyor bazen Başkasının yaptığı hatalardanda anlayabiliyoruz... Benimde abim endüstri meslekte dediğin gibi bir batan için çok zor sakın öyle bir hata yapma.. Hiç doymuyor insanoğlu görsen hergün dışarıda yemek yiyorlar evlerinde bir çorba kaynamıyor illa kulübe kalalım paraya ihtiyacımız var evin kredisi var diye söyleniyorlar...yani çift maaş olsalarda durum değişmiyor..

Günaydın kızlar uzun uzun zaman oldu giremiyorum. İşyerinden eve döndüğümde ilk aylardki gibi hemen uyuyuveriyorum.Bayram dönüşü 32.hafta bakalım doktorumuz ne diyecek.en son 2 hafta önceki kontrolde bebeğin baş asagi oldugunu ve servikse baskı yaptığıni bundan sonraki her gidişimde serviks boyu kontrolü yapacagıni söyledi. Bakalım bu perşembe de kontrol var neler olacak....Bu arada benim yavrucak tekme de atıyor ama en çok bir sağ tarafı bir sol tarafimi şişirsin balık gibi kaysin çok seviyor.Bir de gerilme hareketi var ki işte o zaman canım acıyor ayaklarini Tornavida gibi donduruyor

Gece birden uyumuş kalmışım sabahın 6sında açtım gözümü yanımdaki de horul horul uyudukça sinir geliyor... Hayır bu gün pazar biri şu bebeğine anlatabilir mi sabah çok erke. Kalkıyor resmen yatağı sallıyor hayır beni uyandırdın tamam ama baban öyle sarsıntıdan uyanmaz ki uğraşma boşuna.. Anana yazık oğul... Git uyu..

Aynen çift maaşlar da öyle.borç var kredi var para lazm çocuğun okulu bilmem ne para yetmiyor insanlara.çok şükür diyeni hiç gormedm.sukretmek de çok büyük bsy artik gunumuzde.kendim de dahil Allah hepimize nasip etsin.

Çok sağol bitanem, aklımızda olsun. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Sağlıkla, mutlulukla, uzun ömürleri ve güzel yazgılarıyla bağışlasın yavrularımızı bize, Rahman olan Allahım.

Ahahahah elektrik ile uğraşa uğraşa beyin hücreleri yanıyor herhalde. ^.^ günaydın pambık bu arada. Dün gece koltukta bayılmışım artık :)

Hay Allahin cezasi kadin cok istiyosa oglu gitsin anasina seni suruklemesin hamile halinle otobuslerle

Konusmadim baska kuzum simdi kalktim ne ona kahvalti hazirlayasim var ne yuzunu goresim gidip anasinda yapsa kahvaltisini zaten kic kica yasiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…