bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ee sen direk deseydin anne agirligim gobegimde rica etsem oturma seklini degistirir misin diye? Gerci ben direk ayy anne napiosun cocuk ezildi diye bi cumle kurardim o ayri
Ahaha ya guldurdun yerim seni itip kaktim hani belli ettim.rahatsiz oldugumu iyice yayildi ayakkabilarini filan cikardi dusun

Ahaha ya guldurdun yerim seni itip kaktim hani belli ettim.rahatsiz oldugumu iyice yayildi ayakkabilarini filan cikardi dusun

Tavrindan anlamamis ya da salaga yatmis kuzum direk deseydinn oyle 1 saat yol gideceginee ben saniyesindee ayy anne napiosun cikisimi yapardim 1 saatte cicek gibi gecerdi

O toplanma bana da oluyor 1 haftadir genelde hep sagda ozellikle yururken sokakta karnim yamuk geziyorum hep sag tarafta niye oyle oluyor acaba
Artık yerleri dar gelmeye başladı bazen hani bebekler uyurken cenin pozisyonunda derler ya ayakları karnına çekip başlarını önüne doğru alıp top şekline olurlar işte o pozisyonu hissediyoruz.. Belki onlar o şekilde rahat oluyorlar.. Pozisyonumuzu değiştirmek biraz hareket etmek hareket ediyorsak durmak faydalı olacaktır.. Çok heyecanlıyım bu arada pazartesi oğlumu görecem bakalım hangi pozisyonda olacak benim efendi uslu terbiyeli oğlum.......

Tavrindan anlamamis ya da salaga yatmis kuzum direk deseydinn oyle 1 saat yol gideceginee ben saniyesindee ayy anne napiosun cikisimi yapardim 1 saatte cicek gibi gecerdi
Ay esime de dedim kaynimlarla gelsinler donuste ezildim esimde bisey olmaz nolmus da az dayan dedi

Yirim buyudu tabi serseriler ben de pazartesi gorucem oglusumu kendi doktorum izinliymis baska hastanede baska doktora randevu aldim gormek icin ins hayirli saglikli haberlerini aliriz evlatlarimizin

Tovbe tovbe valla kuzum ayakkabisina kadar cikariyo prenses halimi gorsen adanin oto koltuguyla omzum kicimla da kv butunlesmisti
ohh ohh sıcacık ilişkiler :)) ay çok özür dilerim kuzum benim sinirlerim bozuldu şaka bi yana valla haklısın yap bütün tribini eşine haketmiş orda senin karın oğlun kışlık pestile dönmüş

Kayinpeder on koltugu kimseye verir mi de kuzum hemen coker oraya esim desen arkaya otur der mesafe var surat asiyorum konusmak istemiyorum kuzu inatla resmen yapisiyolar
Of o nedir ya allah aşkına ozaman kendi arabaları yokmu onunla gitsinler karı koca sende eşinle rahat rahat git.. Bu gün eşim 1,5 saatlik kayınvalidemin Oray'a düğün yemeği için gitti geldi sabah kahvaltıda söyledi bana gideceğini önemli bir programın var mı dedi yok dedim ben gidiyorum dedi, bize sizde gelin mi demek istiyorsun dedim yok dedi iki saat yok git gel ne gerek var ben gider gelirim siz gitseniz annem bırakmaz zaten dedi.. 5 saat de gündüz gitti geldi kendisi.. İşte bu konularda görev eşlere düşüyor ama eşinde zamanla seni anlayacaktır hatasını anlat bak sabaha sen hiç merak etme boş yere kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…