bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Var arabalari hemde son model kapida curutuyo kp resmen insallah benim esimde bigun bizi ailesi olarak kabul eder ve sahiplenir tek istedigim bu

Kizlar ben simdi pazartesi baska doktora gitcem ya bi kereligine o adamcagiza ne dicimm sey benimki izindeydi de sana mi geldim dicem puff gerdi beni bu olay ozel hastane ya kendilerine cekmek icin konusuyorlar bir de bir suru sorular falan siz baska doktora gittiginizde napiosunuz ne diosunuz?

ohh ohh sıcacık ilişkiler :)) ay çok özür dilerim kuzum benim sinirlerim bozuldu şaka bi yana valla haklısın yap bütün tribini eşine haketmiş orda senin karın oğlun kışlık pestile dönmüş
Valla gelme dedim esime bu gece anasina mi gider arabasinda mi yatar otel mi tutar bilmiom ama gozume gorunmesin

Hocam dr um izinde uzun bi sure yok o yuzden aylik muaynemiz icin size gelmek istedim diycen kuzu

ettim ettim bnde kullaniyom walla domestos ilk aylar cifliyodum kiziyor hic sevmez camr suyunu sirke dok deyip duruyo sanki temiz olmuyomus gibi hissediyom kullanmayinca

Yirim buyudu tabi serseriler ben de pazartesi gorucem oglusumu kendi doktorum izinliymis baska hastanede baska doktora randevu aldim gormek icin ins hayirli saglikli haberlerini aliriz evlatlarimizin
Çok iyi yapmışsın.. Bir de benim gibi en son muayeneye gittiği tarihi unutan akılsızlar var.. Daha önce düşük yapınca doktor üç haftaya bir gel demişti ama benim haftaya 5 hafta oluyor dalmışım ben.. Artık takvime işaretliyorum gittiğim günü.. Şimdi bu göbüşümdeki laf aramızda biraz fazla hareketli ya bende başıma gelecekleri bildiğim içim olumlama yapıyorum.. Uslu oğlum benim efendi oğlum benim terbiyeli oğlum benim...

vallahi ben daha benimkini hiç aldatmadım ama parasıyla diil mi yani sonuçta kuzucum bi açıklama yapman şart diil bence illa sorarsa evet dr um izinde ama sana da yeşil ışık yakabilirim beğenirsem dersin

İnceden incedenn mesaj veriyorum ogluma diyorsun :) ayy 5 hafta nasil durdun canim 3 hafta zor dayaniyorum ben 2 haftada 1 e duscek simdi herhalde dort gozumle onu bekliyorum

vallahi ben daha benimkini hiç aldatmadım ama parasıyla diil mi yani sonuçta kuzucum bi açıklama yapman şart diil bence illa sorarsa evet dr um izinde ama sana da yeşil ışık yakabilirim beğenirsem dersin

Ahaha en tehlikeli durum o iste kuzum o zaman cok pis rehin aliyorlar direk halil pazarlamaya donuo olay cidden gerilesi durum ama yapcek bise yok oglumu goreyim bana yeter

Var arabalari hemde son model kapida curutuyo kp resmen insallah benim esimde bigun bizi ailesi olarak kabul eder ve sahiplenir tek istedigim bu
Sabır güzelim ve bıkmadan usanmadan anlatmak kocalara her konuda doğru olanı anlatmak yoksa ima etmek yeterli gelmiyor.. İnan hiç bir evlilik öyle kendiliğinden oturmuyor mutlaka bir çaba gerekiyor ve düşünsene bu çabaya demez mi iki tane pırıl pırıl evladın için kendin için eşin için.. Sen sadece kavgaya dönüşmeden olaylar sakin sakin anlatmaya onun yardımına ihtiyacın olduğunu göstermeye çalış.. Yoksa hiç bir kavganın tartışmanın galibi yoktur..

Ahh kuzum artik o kadar yoruldum ki cok sey degil sadece aile oldugumuzu bilsin kimseden fayda olmadigini yaslaninca onun elini anasinin degil benim tutacagimi bilsin artik kuzu

benim dr ebeye de yönlendirebilirim nasıl rahat ederseniz dedi ben ebeyi tercih edicem sanırım tabii umarım onun elleri de kafam kadar diildir
Ayyy yok degildir herhalde benim dr hic dewmwdi oyle seyler sadece nefes alma vermeyi onden ogrenmek icin kurslara mi gitmeli diye sorduk dr.um da o panikle hepsi unutuluyor orda biz yonelndircez dedi biz derken diye sormak aklima gelmedi suan danketti yalniz biz derken koca bir heyetle girmez herhalde doguma

İnceden incedenn mesaj veriyorum ogluma diyorsun :) ayy 5 hafta nasil durdun canim 3 hafta zor dayaniyorum ben 2 haftada 1 e duscek simdi herhalde dort gozumle onu bekliyorum
Elimde 7 numara büyüğü var ordan biliyorum.. Olumlu mesaj hep işe yaramıştır.. Yemediği yemeği aaaa bak senin sevdiğinden diye kandırıp yedirdim garibime şimdi şimdi aklı eriyor ama şükür yemek seçmiyor... Ya evet aslında bende fena bir unutkanlık başgösterdi o yüzden böyle oldu.. Evde sakladığım altınları bulamıyorum müşkül durumdayım arkadaşım beyin gitti herşeyi unutuyorum..

Gitti kuzu yanlizim aha
aaaaaaaaa başlarım onun babasının şarap çanağına bunun için de ayrı hallet eşini !! bu ne ya kafa atınca kapıyı vurup çıkmak ne!! sen hele de şu halinle yalnız bırakılıcak durumda mısın!! kaldı ki normalde de en sinir olduğum şeydir tartışma olur erkek hemen kapıyı vurup çıkar.. biz yeni evliyken bi kez yaptı eşim çok sabırsızımdır aslında ama bekledim sabırla bekledim bi karadulun intikamını beklediği gibi :)) neyse döndü bu eve tabii sinirimiz geçmiş pamuk olmuş sadrazam efendi gözünün içine baka baka ben kapıyı çarpıp çıktım bu kez akşamdı tabii arkamdan geliceğini de biliyorum geldi de zaten bak dedim nasıl bi duygu geride kalan için.. o gün bugündür nasıl kavga edersek edelim asla kapıyı çarpıp çıkmaz

tabiiki koca heyet giricek datlım doktoru hemşiresi ebesi ebesinin nikahı

Kim bilir hangi cehennemde ama aramiycam kuzum cunku bu sefer suclu ben degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…