- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.341
Aynen kuzu yavrum cok korktuAferin bi de premses adanin yaninda kavga edip agliyorsun oyle mi
Var arabalari hemde son model kapida curutuyo kp resmen insallah benim esimde bigun bizi ailesi olarak kabul eder ve sahiplenir tek istedigim buOf o nedir ya allah aşkına ozaman kendi arabaları yokmu onunla gitsinler karı koca sende eşinle rahat rahat git.. Bu gün eşim 1,5 saatlik kayınvalidemin Oray'a düğün yemeği için gitti geldi sabah kahvaltıda söyledi bana gideceğini önemli bir programın var mı dedi yok dedim ben gidiyorum dedi, bize sizde gelin mi demek istiyorsun dedim yok dedi iki saat yok git gel ne gerek var ben gider gelirim siz gitseniz annem bırakmaz zaten dedi.. 5 saat de gündüz gitti geldi kendisi.. İşte bu konularda görev eşlere düşüyor ama eşinde zamanla seni anlayacaktır hatasını anlat bak sabaha sen hiç merak etme boş yere kendini üzme
Valla gelme dedim esime bu gece anasina mi gider arabasinda mi yatar otel mi tutar bilmiom ama gozume gorunmesinohh ohh sıcacık ilişkiler :)) ay çok özür dilerim kuzum benim sinirlerim bozuldu şaka bi yana valla haklısın yap bütün tribini eşine haketmiş orda senin karın oğlun kışlık pestile dönmüş
Hocam dr um izinde uzun bi sure yok o yuzden aylik muaynemiz icin size gelmek istedim diycen kuzuKizlar ben simdi pazartesi baska doktora gitcem ya bi kereligine o adamcagiza ne dicimm sey benimki izindeydi de sana mi geldim dicem puff gerdi beni bu olay ozel hastane ya kendilerine cekmek icin konusuyorlar bir de bir suru sorular falan siz baska doktora gittiginizde napiosunuz ne diosunuz?
hahahaha bak aklıma bugün yaşadığım bişey geldi ben sevgili domestosumu aldım elime malum artık belimiz azcık eğik dursa hemen ağrıyo neyse har har temizledim zil çaldı benimki gelmiş nerdeyse beni ittirerek koşarak banyoya girdi ooo taze temizlenmiş klozetin tadını hiç bişey vermiyo dedi!! benim o anki ruh halimi tahmin et vallahi o tuvalet fırçasını kafasında kırıcaktım
Çok iyi yapmışsın.. Bir de benim gibi en son muayeneye gittiği tarihi unutan akılsızlar var.. Daha önce düşük yapınca doktor üç haftaya bir gel demişti ama benim haftaya 5 hafta oluyor dalmışım ben.. Artık takvime işaretliyorum gittiğim günü.. Şimdi bu göbüşümdeki laf aramızda biraz fazla hareketli ya bende başıma gelecekleri bildiğim içim olumlama yapıyorum.. Uslu oğlum benim efendi oğlum benim terbiyeli oğlum benim...Yirim buyudu tabi serserilerben de pazartesi gorucem oglusumu kendi doktorum izinliymis baska hastanede baska doktora randevu aldim gormek icin ins hayirli saglikli haberlerini aliriz evlatlarimizin
vallahi ben daha benimkini hiç aldatmadımKizlar ben simdi pazartesi baska doktora gitcem ya bi kereligine o adamcagiza ne dicimm sey benimki izindeydi de sana mi geldim dicem puff gerdi beni bu olay ozel hastane ya kendilerine cekmek icin konusuyorlar bir de bir suru sorular falan siz baska doktora gittiginizde napiosunuz ne diosunuz?
Çok iyi yapmışsın.. Bir de benim gibi en son muayeneye gittiği tarihi unutan akılsızlar var.. Daha önce düşük yapınca doktor üç haftaya bir gel demişti ama benim haftaya 5 hafta oluyor dalmışım ben.. Artık takvime işaretliyorum gittiğim günü.. Şimdi bu göbüşümdeki laf aramızda biraz fazla hareketli ya bende başıma gelecekleri bildiğim içim olumlama yapıyorum.. Uslu oğlum benim efendi oğlum benim terbiyeli oğlum benim...
bi dk bi dk sen gelme dedin o da 2 yaşındaki çocukla hamile halinle seni bırakıp gitti mi gerçektenValla gelme dedim esime bu gece anasina mi gider arabasinda mi yatar otel mi tutar bilmiom ama gozume gorunmesin
O zaman da hic ilgilenmezler gibi geliyor ona devam etmicegimizi bildigi icin puf ama en mantiklisi kafadan soylemek umut taciri olmamakHocam dr um izinde uzun bi sure yok o yuzden aylik muaynemiz icin size gelmek istedim diycen kuzu
vallahi ben daha benimkini hiç aldatmadımama parasıyla diil mi yani sonuçta kuzucum bi açıklama yapman şart diil bence illa sorarsa evet dr um izinde ama sana da yeşil ışık yakabilirim beğenirsem dersin
Sabır güzelim ve bıkmadan usanmadan anlatmak kocalara her konuda doğru olanı anlatmak yoksa ima etmek yeterli gelmiyor.. İnan hiç bir evlilik öyle kendiliğinden oturmuyor mutlaka bir çaba gerekiyor ve düşünsene bu çabaya demez mi iki tane pırıl pırıl evladın için kendin için eşin için.. Sen sadece kavgaya dönüşmeden olaylar sakin sakin anlatmaya onun yardımına ihtiyacın olduğunu göstermeye çalış.. Yoksa hiç bir kavganın tartışmanın galibi yoktur..Var arabalari hemde son model kapida curutuyo kp resmen insallah benim esimde bigun bizi ailesi olarak kabul eder ve sahiplenir tek istedigim bu
Gitti kuzu yanlizim ahabi dk bi dk sen gelme dedin o da 2 yaşındaki çocukla hamile halinle seni bırakıp gitti mi gerçekten
Ahh kuzum artik o kadar yoruldum ki cok sey degil sadece aile oldugumuzu bilsin kimseden fayda olmadigini yaslaninca onun elini anasinin degil benim tutacagimi bilsin artik kuzuSabır güzelim ve bıkmadan usanmadan anlatmak kocalara her konuda doğru olanı anlatmak yoksa ima etmek yeterli gelmiyor.. İnan hiç bir evlilik öyle kendiliğinden oturmuyor mutlaka bir çaba gerekiyor ve düşünsene bu çabaya demez mi iki tane pırıl pırıl evladın için kendin için eşin için.. Sen sadece kavgaya dönüşmeden olaylar sakin sakin anlatmaya onun yardımına ihtiyacın olduğunu göstermeye çalış.. Yoksa hiç bir kavganın tartışmanın galibi yoktur..
Ayyy yok degildir herhalde benim dr hic dewmwdi oyle seylerbenim dr ebeye de yönlendirebilirim nasıl rahat ederseniz dedi ben ebeyi tercih edicem sanırım tabii umarım onun elleri de kafam kadar diildir
Elimde 7 numara büyüğü var ordan biliyorum.. Olumlu mesaj hep işe yaramıştır.. Yemediği yemeği aaaa bak senin sevdiğinden diye kandırıp yedirdim garibime şimdi şimdi aklı eriyor ama şükür yemek seçmiyor... Ya evet aslında bende fena bir unutkanlık başgösterdi o yüzden böyle oldu.. Evde sakladığım altınları bulamıyorum müşkül durumdayım arkadaşım beyin gitti herşeyi unutuyorum..İnceden incedenn mesaj veriyorum ogluma diyorsun :) ayy 5 hafta nasil durdun canim 3 hafta zor dayaniyorum ben 2 haftada 1 e duscek simdi herhalde dort gozumle onu bekliyorum
aaaaaaaaa başlarım onun babasının şarap çanağına bunun için de ayrı hallet eşini !! bu ne ya kafa atınca kapıyı vurup çıkmak ne!! sen hele de şu halinle yalnız bırakılıcak durumda mısın!! kaldı ki normalde de en sinir olduğum şeydir tartışma olur erkek hemen kapıyı vurup çıkar.. biz yeni evliyken bi kez yaptı eşim çok sabırsızımdır aslında ama bekledim sabırla bekledim bi karadulun intikamını beklediği gibi :)) neyse döndü bu eve tabii sinirimiz geçmiş pamuk olmuş sadrazam efendi gözünün içine baka baka ben kapıyı çarpıp çıktım bu kez akşamdı tabii arkamdan geliceğini de biliyorum geldi de zatenGitti kuzu yanlizim aha
tabiiki koca heyet giricek datlım doktoru hemşiresi ebesi ebesinin nikahıAyyy yok degildir herhalde benim dr hic dewmwdi oyle seylersadece nefes alma vermeyi onden ogrenmek icin kurslara mi gitmeli diye sorduk dr.um da o panikle hepsi unutuluyor orda biz yonelndircez dedi biz derken diye sormak aklima gelmedi suan danketti yalniz biz derken koca bir heyetle girmez herhalde doguma
Kim bilir hangi cehennemde ama aramiycam kuzum cunku bu sefer suclu ben degilimaaaaaaaaa başlarım onun babasının şarap çanağına bunun için de ayrı hallet eşini !! bu ne ya kafa atınca kapıyı vurup çıkmak ne!! sen hele de şu halinle yalnız bırakılıcak durumda mısın!! kaldı ki normalde de en sinir olduğum şeydir tartışma olur erkek hemen kapıyı vurup çıkar.. biz yeni evliyken bi kez yaptı eşim çok sabırsızımdır aslında ama bekledim sabırla bekledim bi karadulun intikamını beklediği gibi :)) neyse döndü bu eve tabii sinirimiz geçmiş pamuk olmuş sadrazam efendi gözünün içine baka baka ben kapıyı çarpıp çıktım bu kez akşamdı tabii arkamdan geliceğini de biliyorum geldi de zatenbak dedim nasıl bi duygu geride kalan için.. o gün bugündür nasıl kavga edersek edelim asla kapıyı çarpıp çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?