- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.421
Ah canım ya. Düşünmemeye çalış maalesef çoğu aynı kafada. Sonra Allah korusun bir sıkıntı olursa daha çok üzülürsün. Bırak ne derse desin duymamaya çalış. Stres yapmamamız lazım artık.Herkeze iyi geceler kv ler yuzunden esimle tartistik cok agladim esim evden gitti karnim bi garip kizlar bi tarafa dogru sis duruyo yamuk yani Allah cocuklarimi bana bagislasin ama esime cok kizginim insan hamile karisini bu kadar aglatmamali hemde anasi yuzunden
Ada da 9 ay stres yaptirdi allahin cezalari sonuc bak cocuk 7/24 aglayan bi tip affetmiyorum onlari kuzu aslaAh canım ya. Düşünmemeye çalış maalesef çoğu aynı kafada. Sonra Allah korusun bir sıkıntı olursa daha çok üzülürsün. Bırak ne derse desin duymamaya çalış. Stres yapmamamız lazım artık.
Günaydın canısıAhahahah elektrik ile uğraşa uğraşa beyin hücreleri yanıyor herhalde. ^.^ günaydın pambık bu arada. Dün gece koltukta bayılmışım artık :)
Endişe hiç bitmiyorkiGünaydın canısıtahmin ettim uyudu kesin dedim dün eşine de endişelendin ya beynin yorgundu
Günaydın cümleten kızlar mutlu pazarlar
pretty_fly canım dün biraz sancın vardı devam etti mi gittin mi doktora??
Hmm anladım canım bi kaç gündür devam eden bişeyse enfeksiyon böbrek üşütme hepsi olabilir tabii.. Ben 10dkya bir deyince korktum allah korusun doğum sancısı gibi mi diye.. Yine de yatarak dinlenmeye çalış sen nolur ne olmaz :)Gunaydin,
Dun buraya yazdiktan sonra yattim. Takip ettim devam etmedi. Icime de atlet giyip yattim. Artik serinledi, usutmus olabilir miyim dedim... 2 gecedir uykusuzdum, bu gece cok sukur iyi uyudum...
Benim o bolge idrara cok sıkısıkmısım gibi hep agrili aslinda. Oturdugum yerden kalkinca ozellikle yavas kalkmam gerekiyor. Hafif enfeksiyonum var, onla ilgilidir demisti doktorum...
Bakalim bugun de devam edecek mi dunku yasadiklarim. Umarim etmez. Ilgilendigin icin cok tesekkur ederim
Ay ben de ağlayıp uyuduğumda hiç insana benzer uyandığımı görmedim notre dame ın kamburuna dönüyorum tek kelimeyleGunaydin kizlar aglamaktan maymuna donmusum gozlerim sismis yuzum sismis.
Bugun de kendi basina gidecek dugune bayramda da asla onun ailesiyle gezmiycemi soyledim zaten simdi adayi doyurcam kizlar cocuk dunden beri aç kina da bisey yedirmedim yemedim de pilav bile resmen cig di ki tavuga asla guvenmem bizim tabagimizi da kv yedi yiyo yiyo ilac icicem de ondan yedim diyo iyice sinirime dokunuyo her yaptigi
Sorma halimi gorsen acirsin bide zikkim bobregim yokluyo kiAy ben de ağlayıp uyuduğumda hiç insana benzer uyandığımı görmedim notre dame ın kamburuna dönüyorum tek kelimeyle
kızı şair ettiniz lan resmen mutlu musunuz haaa mutlu musunuz
Yok benim kastettiğim şair sendin tatlımYeni becerilerini keşfettiriyoruz canım sana işte ne güzel
Hahaha ozan etti beni kv. sağolsunYok benim kastettiğim şair sendin tatlımistikrarlı ısrarlar falan demiştin ya çok şairane geldi
Canım yanına mama al kendn de atıstırabılecegın bırseyler al dugunde madem onları yersın.. Gitmezsen ayıp olabilir cok yakın akrabalarsa ama saatlerce de ortada duramazsın yanı gebe halinle ev zıyaretı ve ordan oraya suruklenmede yoruluyor artık son 3 ayında kızcagız desin eşin ya da demiyorsa sen arayıp de dun de cok yoruldugunu belirt ama çatmadan düğüne katılırım dersin?Gunaydin kizlar aglamaktan maymuna donmusum gozlerim sismis yuzum sismis.
Bugun de kendi basina gidecek dugune bayramda da asla onun ailesiyle gezmiycemi soyledim zaten simdi adayi doyurcam kizlar cocuk dunden beri aç kina da bisey yedirmedim yemedim de pilav bile resmen cig di ki tavuga asla guvenmem bizim tabagimizi da kv yedi yiyo yiyo ilac icicem de ondan yedim diyo iyice sinirime dokunuyo her yaptigi
Banada rennie vermişti.Ama içmedim.Dünden beri daha iyiyim.İnşallah bir daha olmaz.Bana gaviscon verecekti cnm icemiyrm diyince rennie vermiş.o da şurup gerçi de daha tadını bilmiyrm.hiç içmedim.dün biraz yanar gibi oldu ama dediğin gibi öncekiler çok fenaydı o kadar olmaz inşallah bidaha.
Yok esimde diyo dugune gelmene luzum yok ada da yoruluyo sende dedi dun geldin kafi dedi ama illa anasigile goturmek istiyor ya beninde bugun gercekten sag bobregim cok fena agriyo bugun uzanip yatayim istiyorumCanım yanına mama al kendn de atıstırabılecegın bırseyler al dugunde madem onları yersın.. Gitmezsen ayıp olabilir cok yakın akrabalarsa ama saatlerce de ortada duramazsın yanı gebe halinle ev zıyaretı ve ordan oraya suruklenmede yoruluyor artık son 3 ayında kızcagız desin eşin ya da demiyorsa sen arayıp de dun de cok yoruldugunu belirt ama çatmadan düğüne katılırım dersin?
Gece birden uyumuş kalmışım sabahın 6sında açtım gözümü yanımdaki de horul horul uyudukça sinir geliyor... Hayır bu gün pazar biri şu bebeğine anlatabilir mi sabah çok erke. Kalkıyor resmen yatağı sallıyor hayır beni uyandırdın tamam ama baban öyle sarsıntıdan uyanmaz ki uğraşma boşuna.. Anana yazık oğul... Git uyu..
Canım böbreğim agriyor de gitme anasigile kocanda biraz anlayışlı olsun canım hem hamilesin hemde böbrek ağrısı çekilecek dert deil seninkisiYok esimde diyo dugune gelmene luzum yok ada da yoruluyo sende dedi dun geldin kafi dedi ama illa anasigile goturmek istiyor ya beninde bugun gercekten sag bobregim cok fena agriyo bugun uzanip yatayim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?