bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ah canım ya. Düşünmemeye çalış maalesef çoğu aynı kafada. Sonra Allah korusun bir sıkıntı olursa daha çok üzülürsün. Bırak ne derse desin duymamaya çalış. Stres yapmamamız lazım artık.

Gunaydin kizlar aglamaktan maymuna donmusum gozlerim sismis yuzum sismis.
Bugun de kendi basina gidecek dugune bayramda da asla onun ailesiyle gezmiycemi soyledim zaten simdi adayi doyurcam kizlar cocuk dunden beri aç kina da bisey yedirmedim yemedim de pilav bile resmen cig di ki tavuga asla guvenmem bizim tabagimizi da kv yedi yiyo yiyo ilac icicem de ondan yedim diyo iyice sinirime dokunuyo her yaptigi

Ada da 9 ay stres yaptirdi allahin cezalari sonuc bak cocuk 7/24 aglayan bi tip affetmiyorum onlari kuzu asla

Günaydın cümleten kızlar mutlu pazarlar
pretty_fly canım dün biraz sancın vardı devam etti mi gittin mi doktora??

Gunaydin,

Dun buraya yazdiktan sonra yattim. Takip ettim devam etmedi. Icime de atlet giyip yattim. Artik serinledi, usutmus olabilir miyim dedim... 2 gecedir uykusuzdum, bu gece cok sukur iyi uyudum...

Benim o bolge idrara cok sıkısıkmısım gibi hep agrili aslinda. Oturdugum yerden kalkinca ozellikle yavas kalkmam gerekiyor. Hafif enfeksiyonum var, onla ilgilidir demisti doktorum...

Bakalim bugun de devam edecek mi dunku yasadiklarim. Umarim etmez. Ilgilendigin icin cok tesekkur ederim

Bi bu eksikti bobregim basladi kizlar dün üsüttüm cok esiyodu üstümde elbise vardi alttan alttan esti tabi aman yaaa simdi 3 gun agri cekerim

Hmm anladım canım bi kaç gündür devam eden bişeyse enfeksiyon böbrek üşütme hepsi olabilir tabii.. Ben 10dkya bir deyince korktum allah korusun doğum sancısı gibi mi diye.. Yine de yatarak dinlenmeye çalış sen nolur ne olmaz :)

Ay ben de ağlayıp uyuduğumda hiç insana benzer uyandığımı görmedim notre dame ın kamburuna dönüyorum tek kelimeyle

Bem deli cikicam kizlar esim sabah elinde bi buket cicekle geldi ozur diledi dedim adam anladi hakliyim bida bize bunu yapmaz tam kahvaltinin ortasinda hadi yeyinde gidelim dedi nereye dedim annemlere demesin mi sebep dedim misafirler var dugun icin gidip bizde oturalim
Simdi napim ben bu cicegi bu adama yedirmeyim de resmen bana sus payi cicek almis kizlar seviyorum esimi ama bu gidisle iki cocugumla baba evine doncem

Canım yanına mama al kendn de atıstırabılecegın bırseyler al dugunde madem onları yersın.. Gitmezsen ayıp olabilir cok yakın akrabalarsa ama saatlerce de ortada duramazsın yanı gebe halinle ev zıyaretı ve ordan oraya suruklenmede yoruluyor artık son 3 ayında kızcagız desin eşin ya da demiyorsa sen arayıp de dun de cok yoruldugunu belirt ama çatmadan düğüne katılırım dersin?

Bana gaviscon verecekti cnm icemiyrm diyince rennie vermiş.o da şurup gerçi de daha tadını bilmiyrm.hiç içmedim.dün biraz yanar gibi oldu ama dediğin gibi öncekiler çok fenaydı o kadar olmaz inşallah bidaha.
Banada rennie vermişti.Ama içmedim.Dünden beri daha iyiyim.İnşallah bir daha olmaz.

Yok esimde diyo dugune gelmene luzum yok ada da yoruluyo sende dedi dun geldin kafi dedi ama illa anasigile goturmek istiyor ya beninde bugun gercekten sag bobregim cok fena agriyo bugun uzanip yatayim istiyorum

Yirim onun hareketlerini kurban olsunlarr napiolar icerde acabaa :) valla benimki de hareketli sayilir cook olmasada ama yarin 33. Haftaya girmeme ragmen cook belirgin hareketleri diyememm enteresan bisekilde derinden derinden geliyor hep ne ic karin varmis arkadas tadina varamadik

Yok esimde diyo dugune gelmene luzum yok ada da yoruluyo sende dedi dun geldin kafi dedi ama illa anasigile goturmek istiyor ya beninde bugun gercekten sag bobregim cok fena agriyo bugun uzanip yatayim istiyorum
Canım böbreğim agriyor de gitme anasigile kocanda biraz anlayışlı olsun canım hem hamilesin hemde böbrek ağrısı çekilecek dert deil seninkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…