bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok esimde diyo dugune gelmene luzum yok ada da yoruluyo sende dedi dun geldin kafi dedi ama illa anasigile goturmek istiyor ya beninde bugun gercekten sag bobregim cok fena agriyo bugun uzanip yatayim istiyorum
Hmmm ozamn bobreginin agridigini soyle canim sen arayip kusuruma bakmayin de gitmemis olursun evde dinlen

Evet canım yazın gider yanariz kışın gider donariz. Elektrik faturası çok gelir diye klima almiyor kışın gidince de sobali oda da kendi yatıyor biz soğuk oda da yatıyoruz. Cimrilikte son nokta da benim kv
Oha ya insan kendi evlatlarını soğukta yatırabilir mi benim kv ler de adanada ve adanada klimasız ev ilk kez duyuyorum tatlım yaşanmaz resmen orda en kenar mahallede bile fixtir yani boy boy klima motorları vardır.. ilginçmiş hakkaten eşinin tavırları daha ilginç

Evet canım yazın gider yanariz kışın gider donariz. Elektrik faturası çok gelir diye klima almiyor kışın gidince de sobali oda da kendi yatıyor biz soğuk oda da yatıyoruz. Cimrilikte son nokta da benim kv
sen kışın gittiğinde bavuluna çaktırmadan elektirkli battanıye at canım Gece yattıgınızda altınıza koy sabaha karsı da gormeden kaldırmıs olursun

Sen de al o çiçeği kocanın yanına git.. korkma kız güzel bi tavsiye vericem :)) canım inan senin hatrın herşeyden öte ama böbreeeeemmm çok ağrıyo de bi de öpücük kondur tatlıya bağlansın ne sen deli çık ne o arada kaldığını hissetsin

Sorma ya berbat bisey su bobrek agrisi
ultrasona aldılar mı tekrar seni? beni almadılar gerci doktorumu da deiştirdim .. istesem iyi olacak ne kadar daha buyumus büyümüş mü diye Sağ bobreğim agrıyor diye sola yatıyordum rahat ediyordum ama iki haftadır sola da yatamıyorum karnım aşağı çektiğinden sanırım sağ tarafım geriliyor yine ağrı yapar oldu sende de var mı o duurm ? sırt ustu yatmaktan da bu kez inanılmaz bel agrılarım olustuUykusuz hergece modundayım

sen kışın gittiğinde bavuluna çaktırmadan elektirkli battanıye at canım Gece yattıgınızda altınıza koy sabaha karsı da gormeden kaldırmıs olursun
Bence elektrikli battaniyeyi kvnin altına koyup kenarından su döksün neler diyorum kız ben vallahi caniliğe adım adım yaklaşıyorum

Bence elektrikli battaniyeyi kvnin altına koyup kenarından su döksün neler diyorum kız ben vallahi caniliğe adım adım yaklaşıyorum
Hahahaha sen superkahramanımızsın bizim kv savar olarak olarak işte bunlar tek tek Savma yöntemleri yoksa canilikten değil arada mesleki deformasyon olabilir normal şekerim

Sorma ya berbat bisey su bobrek agrisi
Kendini çok yorma ve üzme tatlım dikkat ediyorum kaynanana olsun eşine olsun çok ezdiriyorsun kendini cidden çok sinir bozucu kendimi senin yerine koyuyorum, başından dobra ol, kaynananin koca cussesi karnına baski uygularken az öteye git diyebilirdin, yada gitmek istemediğin bir yere gitme her zaman mazeret bul, ne cekiyorsun kuzu butun gece boşa uzdun kendini

1 ay once buyumemisti kuzu ayni devasa boyda durup kalmisti ama vakti geldi dr um tatildeymis bayram sonu duruma gore gidip halletcem dr um geldiyse şayet

Gitmiycem artik kuzum kimse kusura bakmasin hic bisey cocuklarimdn ve benden onemli degil

Suan evde degil beyefendi kuzu bende popomu devirdim yatiyom gelince de sizlanmaya basliycam valla

1 ay once buyumemisti kuzu ayni devasa boyda durup kalmisti ama vakti geldi dr um tatildeymis bayram sonu duruma gore gidip halletcem dr um geldiyse şayet
Ayyy ınsallah dogumdan sonra biran evvel normale doner bu bobreklerimiz cok fena valla Ben de isteyeyim doktorumdan sola donunce agrısı gectı nede olsa diye demememiştim bu doktoruma ama 2 haftadır fena olunca onumuzdeki hafta randevum dıyeyım bari yoksa mumya gibi ayakta uyumaya başlayacağım artık Aynen canım sen de aksatma

Ayyy kızlar az once sezeryan videosu izlemiş bulundum.. Facebokta Koreli yeni dogum yapmış bir arkadasım var o paylaşmış dur bakalım nolcak dıye dıye ızledim sonuna kadar Yok ben normal istiyorum yine tüm hemoroid paketçiklerime rağmen.. çok fena kararsız kaldım suan Son anda yok ben doğurmayacağım böyle iyi diyip kaçadabilirim yani

Bence dogum videosu izlemesek iyi olur. Ruh sagligimiz icin bunu yapmamaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…