- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.781
:) bn de niye böyle oldum.bi tanıdığın çocuğu 3 aylık bn de 3-6 aylık bi tulum almstm. 2 kere giydirebildm hemen büyüdü demez mi. O yüzden bnde hep büyük alma eğilimi var seneye de giysin der gibi :)2 ay kesin giyer cnm da 2 4 nie almamisimbn kendimi hastaneye kitlemisim sanki don atacak çocuk hastaneden cikinca
Aynisini bende yaptim kuzu. Agirlikli 6-9 ay aldim. Sonra hanimkizim icinde dedim kucucuk kalir cirkin durur dedim 3-6 qylik tuluma yoneldim eve gelip esim gorunce bunlar cok buyuk hatun naptin sen demez mi:) bn de niye böyle oldum.bi tanıdığın çocuğu 3 aylık bn de 3-6 aylık bi tulum almstm. 2 kere giydirebildm hemen büyüdü demez mi. O yüzden bnde hep büyük alma eğilimi var seneye de giysin der gibi :)
Geçmiş olsun canım. Ha gayret az kaldı iyi olmana çok sevindik. Âmin canım inş. Dualarımız seninle.
Sabah erken randevumuz var Ateş paşayla. Yeditepe biliyosun cok yakın e bebek e :) dönüşte uğramayı planlıyoruz:) öglene rapor veririm. Ne var ne yok :)
Bilgim yok canım zararı var mı diye. Ama aynı galiba dediğimiz. Ayaktayken öksürtüp muayene etmişti sadece oraya gelince acı olur dedi. Mesela yatınca bebek kasılınca falan daha da içe geçiyor bariz çukur oluşuyor
Günaydın kızlar kıyafet alımı zor iş gerçekten birazda yapısal bazı annelerin sütü yarıyor derler birden toparlanır bebeler oyüzden 0/3 olanlarım ancak bir kere giydirebilir mesela ben oğlumda öyle olmuştu oyüzden çok eşya almadan duruma göre ilave etmek en doğrusu bir tek 0-3 hastane çıkış aldım ben diğerleri hep büyük zaten inşaallah çıkar çıkar alırız lazım oldukça olmadı netten alırız
Ne güzel bugün bebişi görüceksin.Güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi seminer zamanı öğleden sonra 3 de doktor kontrolümüz var heyecan dorukta... Güzel şeyler duyup sizlere güzel haberler vermek nasip olur inşaallah öpüyorum sizleri...
uykularınız nasıl kızlar ben hıc uyuyamıyorum gozumden uyku akıo ama ne bacaklarım ne belım bır turlu rahat etmmıyor. sola yatın dıolar onceden yatabılıodum sımdı aksıne hep sırt ustu ytmaak ıstyorum saga donuyorum falan
uykularınız nasıl kızlar ben hıc uyuyamıyorum gozumden uyku akıo ama ne bacaklarım ne belım bır turlu rahat etmmıyor. sola yatın dıolar onceden yatabılıodum sımdı aksıne hep sırt ustu ytmaak ıstyorum saga donuyorum falan
Evet cnm 0-3de aldim 5li takımlardan zibinlardan zaten. 3 kişi de hastane çıkışı alcam sana dedi yeterli olur hrhlde.3_6 da fazla almadm 6-9 ve 9-12 daha çok aldm sanki:) yani bi de duruma göre alırım dedjm bebek bi doğsun kilolu mu olcak zayıf mi olcak. Çok kilolu olmucak gibi geç döllenme baştan bi hafta geri ydi hep.smdi de 3 gün fln geri çıkıyor bazen uyumlu çıkıyor.bi tane kız var kaynanam 1650 dems kilo suna ay zayıfmis diyoms Nasi sinir oldum 2 gundur.o da doğuracak ve oğlan istiyolarmis ama kiz oldu.bnmki oğlan diye bnle konuşmadı fazla kaynanasi da dems kiskniyo diye. öyle bi tip yani.bnnde dedm kaynanama ne geri ne ileri tam kilosu nda dedim.nası dolmusSam konu buraya geldi:)oturup da kilo mu yarstrcam onunla.tey Allahm ya bak yine sinirlndim:)Aynisini bende yaptim kuzu. Agirlikli 6-9 ay aldim. Sonra hanimkizim icinde dedim kucucuk kalir cirkin durur dedim 3-6 qylik tuluma yoneldim eve gelip esim gorunce bunlar cok buyuk hatun naptin sen demez mi
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyrz:) bn ayin 19unda gtcem hem de izne ayrilcam artikŞimdi seminer zamanı öğleden sonra 3 de doktor kontrolümüz var heyecan dorukta... Güzel şeyler duyup sizlere güzel haberler vermek nasip olur inşaallah öpüyorum sizleri...
Bn de genelde sağda rahat ediyrm cnm ama uykuya dalma aşamasında çok dönüyorum bi sağa bi sola.eskiden 1 saat uykuya dalamazdm eşime çok ozenirdm hc mi derdi yok bunun derdim kafayı koyduğu gibi horlar di. Smdi bn de aynısı oldum:) gece ağrılar giriyor sirtima.karnım semsert oluyor midem yaniyor uykudan duramiyorm hemen uyuyup horluyormusum artık bn de.horlama diye uyandırıyor esim:)uykularınız nasıl kızlar ben hıc uyuyamıyorum gozumden uyku akıo ama ne bacaklarım ne belım bır turlu rahat etmmıyor. sola yatın dıolar onceden yatabılıodum sımdı aksıne hep sırt ustu ytmaak ıstyorum saga donuyorum falan
B BlackandBlackurashaa kızlar nerelerdesiniz? Ne zaman görüşeceğiz :) diğer yakın olan Kartal Pendikteki arkadaşları hatırlayamadım. Plan yapalım artık. Hem urashaa otuda vericem
günaydın pambıklar, günaydın pambık anneler ^.^ bir haftanın daha başına geldik. hayırlısı ile sağlıkla bu haftayıda yeni maceralar olmadan atlatmak dileği ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?