bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
2 ay kesin giyer cnm da 2 4 nie almamisim bn kendimi hastaneye kitlemisim sanki don atacak çocuk hastaneden cikinca
:) bn de niye böyle oldum.bi tanıdığın çocuğu 3 aylık bn de 3-6 aylık bi tulum almstm. 2 kere giydirebildm hemen büyüdü demez mi. O yüzden bnde hep büyük alma eğilimi var seneye de giysin der gibi :)

:) bn de niye böyle oldum.bi tanıdığın çocuğu 3 aylık bn de 3-6 aylık bi tulum almstm. 2 kere giydirebildm hemen büyüdü demez mi. O yüzden bnde hep büyük alma eğilimi var seneye de giysin der gibi :)
Aynisini bende yaptim kuzu. Agirlikli 6-9 ay aldim. Sonra hanimkizim icinde dedim kucucuk kalir cirkin durur dedim 3-6 qylik tuluma yoneldim eve gelip esim gorunce bunlar cok buyuk hatun naptin sen demez mi

Sabah erken randevumuz var Ateş paşayla. Yeditepe biliyosun cok yakın e bebek e :) dönüşte uğramayı planlıyoruz:) öglene rapor veririm. Ne var ne yok :)

günaydın canım. evet çok yakın. ok sen haber et bakalım boşuna gitmeyelim buradan oraya. gerçi benim işime gelir yemeğide kv de halledeceğim :) bebişini göreceksin demek ne güzel. baka baka doyamıyor insan :) güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar kıyafet alımı zor iş gerçekten birazda yapısal bazı annelerin sütü yarıyor derler birden toparlanır bebeler oyüzden 0/3 olanlarım ancak bir kere giydirebilir mesela ben oğlumda öyle olmuştu oyüzden çok eşya almadan duruma göre ilave etmek en doğrusu bir tek 0-3 hastane çıkış aldım ben diğerleri hep büyük zaten inşaallah çıkar çıkar alırız lazım oldukça olmadı netten alırız

Doğrudur cnm.msj yazdm bakalım ne diick.Gece yatarken güldüm eşime de bi baktım göbek deligim baya bildiğin şişti çıktı.ayy Hem daha da güldüm hemde korktum yani.Ne oluo böyle Die.
benimki galiba baya baya fıtık oldu ağır kaldırmaktn iş yapmaktn zorlamaktn da fıtık olur dimi
Bu hafta çok yordum kendimi.perdeydi yerlestrmeydi.bebegimn dolabı için odayı boşalttım duzenledim.
Yalnız bi şehirde yaşamak gerçekten çok zor mecbursn yapcksn yani
Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.inşallah geçer hepsi

Günaydın cnm.
Aynen dediğine katiliyrm
Yenidogan 1 aylık aldım çok giyilmio diolar.3 aylık aldım birazda.yenidogan hiç almasan da olmuo.premeture al bi takım diyende var.çabuk büyürse bu sefer aylar mevsimler degisio.6 aylık kiyafetlri martta giymesi gerekirse 6-9 genelde ince aldım.ondan bende almayı bıraktım.özellikle biraz pahalı olan kiyafetlri almiyrm.giyemezse çok üzülürüm.
Dediğin gibi evden cikamazsak bile acilleri int.tn sipariş verdn mi 1 2 güne gelir.
Hem evden çıkmak da işimize gelir
Artık bebisler 40 ini beklemio zaten dimi sen daha iyi bilirsin deneyimli anne :)

Cnm bende yorgunum Die hiç rahat yatamadm.uykuya gectktn sonrasını hatrlamiyrm Tabi de.uyuyana kadar yatak bana işkence aleti gibiydi.
dediğin gibi normalde de Yan yatmalrda rahatsız olmaya basladm bende.Sanki bebeği eziomsm gibi bi acayip haller oluo.rahat da edemiorm.vesvese diyip gecemiyrm.sırt üstü dediğin gibi rahat oluo gibi sonra bi sağ bi sol uyuyrm.
Kötü olan günde 7 saat falan uyumam.yetmio sanki.ama fazlasını uyuyamiyrm da.ihtiyacm da oluo uykuya bu sefer gün içinde leyla oluyrm

günaydınnnn. gece iyi de hafta sonları evde olduğumda koltukta uzanmak ban işkence gibi. düz yatınca nefes alamıyorum. artık hafif sola yatayım diyorum o daha iyi geliyor. bizim l koltuk çok yumuşak ve rahat ondanda kalkması zor oluyor. kazulet gibi kalıyorum.

Aynisini bende yaptim kuzu. Agirlikli 6-9 ay aldim. Sonra hanimkizim icinde dedim kucucuk kalir cirkin durur dedim 3-6 qylik tuluma yoneldim eve gelip esim gorunce bunlar cok buyuk hatun naptin sen demez mi
Evet cnm 0-3de aldim 5li takımlardan zibinlardan zaten. 3 kişi de hastane çıkışı alcam sana dedi yeterli olur hrhlde.3_6 da fazla almadm 6-9 ve 9-12 daha çok aldm sanki:) yani bi de duruma göre alırım dedjm bebek bi doğsun kilolu mu olcak zayıf mi olcak. Çok kilolu olmucak gibi geç döllenme baştan bi hafta geri ydi hep.smdi de 3 gün fln geri çıkıyor bazen uyumlu çıkıyor.bi tane kız var kaynanam 1650 dems kilo suna ay zayıfmis diyoms Nasi sinir oldum 2 gundur.o da doğuracak ve oğlan istiyolarmis ama kiz oldu.bnmki oğlan diye bnle konuşmadı fazla kaynanasi da dems kiskniyo diye. öyle bi tip yani.bnnde dedm kaynanama ne geri ne ileri tam kilosu nda dedim.nası dolmusSam konu buraya geldi:)oturup da kilo mu yarstrcam onunla.tey Allahm ya bak yine sinirlndim:)

Bn de genelde sağda rahat ediyrm cnm ama uykuya dalma aşamasında çok dönüyorum bi sağa bi sola.eskiden 1 saat uykuya dalamazdm eşime çok ozenirdm hc mi derdi yok bunun derdim kafayı koyduğu gibi horlar di. Smdi bn de aynısı oldum:) gece ağrılar giriyor sirtima.karnım semsert oluyor midem yaniyor uykudan duramiyorm hemen uyuyup horluyormusum artık bn de.horlama diye uyandırıyor esim:)

B BlackandBlack urashaa kızlar nerelerdesiniz? Ne zaman görüşeceğiz :) diğer yakın olan Kartal Pendikteki arkadaşları hatırlayamadım. Plan yapalım artık. Hem urashaa otuda vericem

Tatlım ben bu aralar çok yoğunum şirkette, Bayramdan sonra denetimimiz var, ekibimdeki arkadaşlardan bir kaçını da yıllık izne çıkardım ben doğum iznine çıkınca çıkamazlar diye, o sebeple inanılmaz yoğunum, sayfaları okuyamıyorum bile Maşallah bir sürü de mesaj var okumadığım 800 kadar Yine döktürmüşsünüz :) Ayarlayın bir gün kızlar, hafta sonu olduğu sürece uydururum ben kendimi bir şekilde. prensinin_prensesi vardı, bir kaç arkadaş daha vardı ama sanırım Anadolu yakasında oturan.

günaydın pambıklar, günaydın pambık anneler ^.^ bir haftanın daha başına geldik. hayırlısı ile sağlıkla bu haftayıda yeni maceralar olmadan atlatmak dileği ile.

Günaydın tatlım. Senin randevun vardı Cuma günü, nasıl geçti? NST'yi sordun mu? Şeker yüklemesini peki? Pambık kızın büyümüş mü annesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…