bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben aranıza geç katıldım sanırım Ramazan ayıydı zaten 1,2mesajda bahsettim ondan olabilir canım
Sen nasıl oldun cnm kanaman durdu mu.bn komsu tyzeye gttm geçen hafta ona mantı acms tık. Bugün bana yaptık 3 poşet oldu buzluga attim ama bttim bn de her yerim agriyor şu an.

Aynen yoruldum canım alısverıs fln baya ayakta durdum ondan olabilir galıba ama benim bebiş hareketli yahu durmak bilmıyo kerata sancı dgl agrı dgl yoksa hemen acile gıderız zatende

Sen nasıl oldun cnm kanaman durdu mu.bn komsu tyzeye gttm geçen hafta ona mantı acms tık. Bugün bana yaptık 3 poşet oldu buzluga attim ama bttim bn de her yerim agriyor şu an.
İyiyim Can'ım randevumu yarına aldım gidicem yinede içim rahat etsin sende kendini çok yormasaydın gerçi mantı da iyi oluyor hazır yemek

Aynen yoruldum canım alısverıs fln baya ayakta durdum ondan olabilir galıba ama benim bebiş hareketli yahu durmak bilmıyo kerata sancı dgl agrı dgl yoksa hemen acile gıderız zatende
Dinlenmeye calis canim ozaman cok yorma kendini normalde de hareketliyse e guzel ozaman herzamanki halleri

12.30 da da benim muayenem var canim hadi yarin hayirli haberlerle gel ins
Kaderdaşım benim :) Kasım görünümlü Ekim anam bizimde yarın sabah randevu var. Çok merak ediyorum nasıl oldu bizim paşa die :) boyunu kilosunu en cokta görüntüsünü :/
Hayırlı haberlerle gelelim inş

Ayy ne tatlis bi gun yarinn muayeneden cikinca etiketle hayirli haberlerini paylas ins canim. Benim doktor izinli oldugu icin yarin baska hastane ve baska doktora gitcem ins ultrason cihazi iyidir ve kilosu boyu dogru bilgi verir

Gunaydin kizlar. Ben her gece 12-1 arasi yatip bu saatlerde uyaniyorum yaklasik 3 4 haftadir durum boyle gunluk 3 4 saat uyumus oluyorum. Galiba doguma kadar bu boyle gidicek.
Ev yerlestiriyorum cok zormus cok yorucu ve yipraticiymis hamileyken tasinmak. Ara ara sancilaniyorum ama hemen gidip yatiyorum yarim saat sonra tekrar is basi. Koliler ustume ustume geliyor sanki ev cok pis biran once bitirmek istiyorum.
Bayramda aile ziyaretine gitmiyorum. Herif ailesine ve benim aileme tek gidicek bi kac gun kalip donecek bende ilkkez evimde tek kalicam. Yasasin kaynanasiz bayram

İyiyim Can'ım randevumu yarına aldım gidicem yinede içim rahat etsin sende kendini çok yormasaydın gerçi mantı da iyi oluyor hazır yemek
Bn acmadm zaten bilmem de içini koydum bukmesını yaptım ama yorulmusum smdi kndime geldm Uyuyuncaa. Tamam cnm insalah bsy yoktur hayrlisiyla git gel haber et bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…