- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.801
Günaydın tatlım, güzel haberlerle gel inşallah...Günaydın kızlar. Mutlu haftalar :)
Kontrole geldik hastanedeyiz amma doktorcağzim ameliyattaymış beklemedeyiz bakalım :/ umarım uzun sürmez...
Amin canımCanım ya rabbim şifa versin inşaallah.. Hepimizin türlü türlü sıkıntıları var.. Ama iradesi güçlü birisin ki dikkat edebiliyorsun.. Ben inan bu konu da çok zayıfımdır malum birde boğa burcuyum sanki yemek yemek için gelmişim dünyaya.. İnşaallah sende en iyi şekilde tamamlarsın şu kalan zamanı ve bebeğinde sende sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.. Benim sadece babamda şeker var oda dedem ve babaannemi kaybettikten sonra üzüntüden çıktı oda hiç diyet yapamazherşeyi yer ama en fazla stresten etkilendiğini anladık biz.. Rabbim sana ve tüm annelerimize şifa versin inşaallah..
selam canım nasılsın?? gitti mi misafirlerin??
Az kaldı canım ha gayret atlatacaksın kalan haftaları daMy moonlight
Canlarım çok teşekkür ederim ilginiz içinEvet hala hastanedeyim. Bir kaç gün zor geçti, ağrılar, kasılmalar çok arttı. Dün gece günlük seruma ek, daha özel içerikli bir serum daha verildi, biraz rahatladım. Riskim devam ediyor. Şimdiki hedefimiz 30. hafta. Allah inşallah ulaşmamızı nasip eder. İnşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşuruz güzel bebeklerimize
yok ben kendime daha gecelik bile almadım canım..Ne kadar daha şişeceğimi bilmediğim için bide kışın dogumu yapmıs olacagız kaç kilo olacagız alacakmıyız verecek miyiz belli değil.. Bence şimdiden alma hem yeni sezon oldugu için fiyatlar da yüksektir şimdiGünaydin kizlar kendinize kislik alisveris yapicakmisiniz
Geceki mesajı tam yatarken hızlıca yazdım canım. Sen yatıyorsun diyemi geldi kv. Bidahaki randevu ne zaman inşallah normale dönmüştür suyun falan. Yokluğunu hissediyorum çabuk iyileş çabuk dön aramıza. Neyse az kaldı bari uykusuz gecelere :)))) emzirirken yazışırız inşallah.Bakmaya çalışıyorum mümkün oldukçamerak da ediyorum bi yandan aklım kalıyor genel de bu ara telefonu yattığım yerden eksikleri tespit etmek için kullanıyorum
Nilke canimm bak 28 gecti saglikla simdi 30 sonra bi bakmissin 38 hersey cook guzell olacak Allahim o guzel gonlune gore verecek inan bana. Premsesimize de onu topic olarak ne kadar sevdigimizi ilet olur mu
Bugün doktor günü galiba hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallahŞimdi seminer zamanı öğleden sonra 3 de doktor kontrolümüz var heyecan dorukta... Güzel şeyler duyup sizlere güzel haberler vermek nasip olur inşaallah öpüyorum sizleri...
Bem deli cikicam kizlar esim sabah elinde bi buket cicekle geldi ozur diledi dedim adam anladi hakliyim bida bize bunu yapmaz tam kahvaltinin ortasinda hadi yeyinde gidelim dedi nereye dedim annemlere demesin mi sebep dedim misafirler var dugun icin gidip bizde oturalim
Simdi napim ben bu cicegi bu adama yedirmeyim de resmen bana sus payi cicek almis kizlar seviyorum esimi ama bu gidisle iki cocugumla baba evine doncem
canım allah yardımcınız olsun inşallah en hayırlı zamanda kavuşursun minik kızına.. ara ara ses ver merak ediyoruz..
Küçülcek giyemicek djye hiç alasim yok.zibin, 5li takımlar, tek alt ayaklilardan aldm ama daha alasim yok:) 9-12 yazlık kıyafet alıyorum hep:)
Kuzum benimmmm Kızım sağlıkla doğsun, büyüsün inşallah o da topik teyzelerini çok sevecek
Seminerdemisin yazııııkkkk:))))) bende yeni uyandım kahvaltı yapıcam şimdi:))))Günaydın kızlarçılgınlar gibi seminer yapıyoruz aaaaayyyyy vallahi orta yerinden çatliciiimm şimdi  öyle boş boş konuşan insan bolluğu var ki benim nabzım olmuş 115 şimdi patlıcam birine.. balık desen 90dereceden eğik oturtmuyo beni babası kılıklı sezar gibi yayılıyo mı napıyo içerde üzüm salkımı da verem mi oğlum ananı toplantıda ibo showa katılmış kahtalı mıçı gibi oturtuyosun
Günaydın kızlarçılgınlar gibi seminer yapıyoruz aaaaayyyyy vallahi orta yerinden çatliciiimm şimdi  öyle boş boş konuşan insan bolluğu var ki benim nabzım olmuş 115 şimdi patlıcam birine.. balık desen 90dereceden eğik oturtmuyo beni babası kılıklı sezar gibi yayılıyo mı napıyo içerde üzüm salkımı da verem mi oğlum ananı toplantıda ibo showa katılmış kahtalı mıçı gibi oturtuyosun
Gittilermi atık hadi geçmiş olsun canım. 3_4 sene sonra fikrin değişebilir büyük konuşma kardeşi olsun istersin:)))herkese günaydın kızlar ilk kez mutlu bir ptesiye uyandım :)) evimde şimdi akşam ohh uzanacam yatcam ayaklarımı tavana kaldıracam vs . vs. :)) gerçi sağolsun benim görümcem bugünün yemeğine kadar yaptı kadın ama benim 3 çocukla kafam bir milyon oldu ya 5 gündür evde sürekli bir ses tek çocuk kararımı kesinleştirdim bu beş gün boyunca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?