bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canım anneden geçiyor şeker hastalığı sadece babanda varsa sen içini rahat tut canım Ayyy ne dertlenmişim o konuda dün resmenEşim de sağolsun bir haftadır çok kilo aldın sen deyip deyip duruyor canımı sıkıyor sağolsun Ama az yiyorum diyince insanlara da inandıramıyorum ondan bu konu açılınca çenem düşüyor sanırm Bitek zayıflama donemıımde yediğimi gorenler biliyor hayrete düştükleri için

Az kaldı canım ha gayret atlatacaksın kalan haftaları da

Günaydin kizlar kendinize kislik alisveris yapicakmisiniz
yok ben kendime daha gecelik bile almadım canım..Ne kadar daha şişeceğimi bilmediğim için bide kışın dogumu yapmıs olacagız kaç kilo olacagız alacakmıyız verecek miyiz belli değil.. Bence şimdiden alma hem yeni sezon oldugu için fiyatlar da yüksektir şimdi

Günaydın kızlar çılgınlar gibi seminer yapıyoruz aaaaayyyyy vallahi orta yerinden çatliciiimm şimdi  öyle boş boş konuşan insan bolluğu var ki benim nabzım olmuş 115 şimdi patlıcam birine.. balık desen 90dereceden eğik oturtmuyo beni babası kılıklı sezar gibi yayılıyo mı napıyo içerde üzüm salkımı da verem mi oğlum ananı toplantıda ibo showa katılmış kahtalı mıçı gibi oturtuyosun

Bakmaya çalışıyorum mümkün oldukça merak da ediyorum bi yandan aklım kalıyor genel de bu ara telefonu yattığım yerden eksikleri tespit etmek için kullanıyorum
Geceki mesajı tam yatarken hızlıca yazdım canım. Sen yatıyorsun diyemi geldi kv. Bidahaki randevu ne zaman inşallah normale dönmüştür suyun falan. Yokluğunu hissediyorum çabuk iyileş çabuk dön aramıza. Neyse az kaldı bari uykusuz gecelere :)))) emzirirken yazışırız inşallah.

Nilke canimm bak 28 gecti saglikla simdi 30 sonra bi bakmissin 38 hersey cook guzell olacak Allahim o guzel gonlune gore verecek inan bana. Premsesimize de onu topic olarak ne kadar sevdigimizi ilet olur mu

Kuzum benimmmm Kızım sağlıkla doğsun, büyüsün inşallah o da topik teyzelerini çok sevecek

herkese günaydın kızlar ilk kez mutlu bir ptesiye uyandım :)) evimde şimdi akşam ohh uzanacam yatcam ayaklarımı tavana kaldıracam vs . vs. :)) gerçi sağolsun benim görümcem bugünün yemeğine kadar yaptı kadın ama benim 3 çocukla kafam bir milyon oldu ya 5 gündür evde sürekli bir ses tek çocuk kararımı kesinleştirdim bu beş gün boyunca :))

ayy canım kaç gündür giremiyorum eşinle alakalı sorunlar var sanırım dur tatlım sakin ol bazı erkekler malesef anneleri konusunda çok hassaslar ve haklısın sinilenmekte sonuna kadar ama bu kv yüzünden de evini yuvanı dağıtsan inan olan sadece sana olur onlar mis hayatlarına devam eder. Bak eşin bunu yaptı ya sende hamileliğini bahene edip benim ağrım var uzanmam lazım ben gidemem deyip kestirip atacaksın

Küçülcek giyemicek djye hiç alasim yok.zibin, 5li takımlar, tek alt ayaklilardan aldm ama daha alasim yok:) 9-12 yazlık kıyafet alıyorum hep:)

annemde bana aldirmadi senin cocugun senin gibi iri olur diye de bebege iltifat bana hakaret geldi :)) sadece 3 citcitli yenidogan 2 pijama bi kacda uzun kollu citcitli aldim acaba yeter mi

Seminerdemisin yazııııkkkk:))))) bende yeni uyandım kahvaltı yapıcam şimdi:))))
Senin balıkta seminerdeki kişilerin ağzına yüzüne bakıyorsa şekilden şekile girmesi normal çok rahat değil orda galibaaaa:))))

:))) Günaydın canım annemde öğretmendi benim bu seminer cidden ne ya hele sana hamileyken eziyet az kaldı ama bu son günlerimiz bende çok sıkıldı işten artık bakalım kaç haftaya kadar dayanacam ben 35. haftaya kadar dayanırım diyorum ama bakalım :)

Gittilermi atık hadi geçmiş olsun canım. 3_4 sene sonra fikrin değişebilir büyük konuşma kardeşi olsun istersin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…