bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın tatlım. Senin randevun vardı Cuma günü, nasıl geçti? NST'yi sordun mu? Şeker yüklemesini peki? Pambık kızın büyümüş mü annesi?

günaydın canım. güzel geçti. tek sorun suyumda azalma varmış özellikle sağ bölgemde. 2,5 lt su içmezsen ve azalma devam ederse 32. haftada çalışamaz raporu veririm dedi. şeker yüklemesini sordum istersen yapalım bugün vaktin varsa dedi öyle rahat rahat söyleyince bende yok ya gerek yok dedim. ne sorsam değişik cevaplar alınca bülent bey baktı cevaplar pek tatmin etmedi seni sanırım dedi başka soru var mı dedi bende yok valla biraz daha sorarsam sanırım beni doğuma alacaksınız dedim :):) sonra bebişi gördük 1.350 kilo olmuş pambık kızım. artistik fotosunu istedim hatta o günde yükledim buraya elini kafasından hiç çekmiyor o kadar dürttü cihazla banamısın demiyor ama çektik. he he :):) 28+3 mü şüm cuma günü şimdi 29 içindeyim. nst ile ilgili bir şey sormasdım çünkü haftam daha çok geride. sanırım 32.de gittiğimde söyleyecek olmadı ben sorarım. öyle işte. hıı bir sonraki randevuyu 32. haftaya rapor için denk getirdik 24 eylülde o bakalım. senin ne zaman?

Ben de ayağımın tozuyla, kendi doktoruma gitmeden, sağlık ocağına gittim sabahtan. Hazır olsun veriler :)
Neyse bu topuk kanı mevzusunu da öğrendim, ilkini doğunca, ikinciyi de üç gün sonra alıyorlarmış bebekten ( Belki konuşuldu burda ve ben kaçırdım)
Sonra kan vermek için, izinli doktorun odasına girdim. Hemşire başka bir çifti topuk kanı için hastaneye yönlendiriyordu. Ben de atladım " Aaa burda yapılıyormuş, aile hekimi şimdi söyledi, dedim. Hemşirenin bana bakışı, gebişin kıkırdaması eşliğinde, annemin çağırmasıyla odadan çıktım. Diyeceğim bir kişinin söylediğine bakmayın, insanları yanlış yönlendiren akıllılar da var.

günaydın canım. senin bebiş flash tv halay şova bağlamış bile. bende benimkinin içimde bazen kolbastı falan oynadığını düşünüyorum. hepte olmadık yerlerde çoşuyorlar pambıklar. şu semininer zavazingosu ne zaman bitecek yahu? hamile kadına çektirdiklerine bak. bitse de dinlensen artık.

maşallah bebişine yerimmmm. güleç olacak demekki, sevgi pıtırcığı kızlar babaya düşkün olurmuş oda babacı olacak demekki. kilosu boyu çok iyi maşallah. benimkide cuma 28+3 ken 1.350 di yakınlar aslında pambık kızlarımız.

Son düzenleme:

hele o dişlerini yaptırıp at gibi habire gösteren kadını gördüyse şekilden şekile girmesi normaldir because of you

Yaaa sorma canım Bülent Bey beni ve eşimi de Cumartesi günü çok sinir etti. Bizim paşa cumartesi günü 7 saat içinde sadece 1 tane tepik atınca ben endişelendim. Bir sürü tatlı yedim, kola içtim hareket etsin diye yok, dönme hareketi bile yok bırak tekmeyi. O kadar çok korktum ki, dedim eşime hadi yürü gidiyoruz Dr.a. Yolda belki hareket eder dedim çünkü arabada hareket ediyor genelde, yine etmedi. Aradım Bülent Bey'i dedi Yasemin daha geçen hafta görüştük ve bebeğin gayet iyi ve sağlıklı, hatta değerleri önde bile. Endişe etme, stres yapma o gayet iyi dedi. Dedim hocam biz yoldayız, geliyoruz. Tamam gelirsen bakarım bekletmeden. Neyse gittik, adımı söyledim, içeri geldiğimin bilgisini verdi girişteki kız, bekle Allah bekle yok almadı. Tam 45 dk. bekletti bizi... Eşim sinir küpü oldu resmen, ya acil bir durum varsa ve benim bebeğimin yarım saatlik erken müdahaleyle kurtulma şansı varsa diye. Beklerken Allah'tan sıpa hareket etmeye başladı da içim rahatladı... Ama eşimin siniri geçmedi, beni içeriye aldığında yanımda gelmedi bile. İyi Dr. ama acil durumlarda keşke hiç bekletmeden alsa. Zaten muayene etmiyor ki doğru düzgün. Benim işim 2 dk bile sürmedi mesela. Bebeğin kalp atışlarını dinletti, kordonundaki dooplere baktı tamam. Ama biz dışarıda beklerken bebek hareket edene kadar resmen öldük öldük dirildik. Bir de ben normal bir gebe değilim ki... Daha önce 36.haftada bebeğini kaybetmiş bir gebeyim, beni acil olarak rahatlatması gerekmez miydi?

Eşim 2. bebeğe ben hayatta bu adama gelmem diyor. Başka bir perinatolog bulalım, daha iyi ama bekletmeyen. Varsın daha pahalı olsun diyor...

Bebeğinin suyunun artması için de havuç suyunu öneriyorlar canım. Şeker problemin yoksa eğer günde bir su bardağı havuç suyu iç, bak nasıl normale dönüyor :) Benim bir daha randevum bu hafta Perşembe akşamı. Bayramdan önce görmek istedi tekrar, zaten randevum vardı Perşembe akşamına, iptal etme dedi Cumartesi günü... Umarım her şey yolundadır...

Maşallah kızına kilosu çok güzel gülücük attığını görmende senn şansın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…