- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.821
Gittilermi atık hadi geçmiş olsun canım. 3_4 sene sonra fikrin değişebilir büyük konuşma kardeşi olsun istersin:)))
Günaydın tatlım. Senin randevun vardı Cuma günü, nasıl geçti? NST'yi sordun mu? Şeker yüklemesini peki? Pambık kızın büyümüş mü annesi?
2 yaşındayken çok hareketli olur ben cesaret edememiştim ama inşallah senin için hayırlısı olur canım:))):) sağol cnm bu sabah gittiler bakalım eğer 2. yapacaksam en fazla 2 sene sonra yapmam lazım yaşımdan dolayı bakalım kısmet :))
Kız dün gece ne kaynatmışsınız öyle çok güldüm size:))) allah muhabbetinizi artırsın :))))
Az kaldı canım ha gayret atlatacaksın kalan haftaları da
Günaydın kızlarçılgınlar gibi seminer yapıyoruz aaaaayyyyy vallahi orta yerinden çatliciiimm şimdi  öyle boş boş konuşan insan bolluğu var ki benim nabzım olmuş 115 şimdi patlıcam birine.. balık desen 90dereceden eğik oturtmuyo beni babası kılıklı sezar gibi yayılıyo mı napıyo içerde üzüm salkımı da verem mi oğlum ananı toplantıda ibo showa katılmış kahtalı mıçı gibi oturtuyosun
Günaydın kizlarrrrbizim kontrolümüz vardı az önce çıktık kızımın masallahi var ya allahım Nasıl bisey ya ağzını yüzünü Yedigimm sürekli gülüyo :)) bir suru pozlar verdi bize :) resmen babasına asık o gelince cosuyo :)) 1375 gr 38 cm 29+2 cok şükür .
Seminerdemisin yazııııkkkk:))))) bende yeni uyandım kahvaltı yapıcam şimdi:))))
Senin balıkta seminerdeki kişilerin ağzına yüzüne bakıyorsa şekilden şekile girmesi normal çok rahat değil orda galibaaaa:))))
günaydın canım. güzel geçti. tek sorun suyumda azalma varmış özellikle sağ bölgemde. 2,5 lt su içmezsen ve azalma devam ederse 32. haftada çalışamaz raporu veririm dedi. şeker yüklemesini sordum istersen yapalım bugün vaktin varsa dedi öyle rahat rahat söyleyince bende yok ya gerek yok dedim. ne sorsam değişik cevaplar alınca bülent bey baktı cevaplar pek tatmin etmedi seni sanırım dedi başka soru var mı dedi bende yok valla biraz daha sorarsam sanırım beni doğuma alacaksınız dedim :):) sonra bebişi gördük 1.350 kilo olmuş pambık kızım. artistik fotosunu istedim hatta o günde yükledim buraya elini kafasından hiç çekmiyor o kadar dürttü cihazla banamısın demiyor ama çektik. he he :):) 28+3 mü şüm cuma günü şimdi 29 içindeyim. nst ile ilgili bir şey sormasdım çünkü haftam daha çok geride. sanırım 32.de gittiğimde söyleyecek olmadı ben sorarım. öyle işte. hıı bir sonraki randevuyu 32. haftaya rapor için denk getirdik 24 eylülde o bakalım. senin ne zaman?
Nasılsın canım bebiş nasıl?Canımmmm, inşallah
2 yaşındayken çok hareketli olur ben cesaret edememiştim ama inşallah senin için hayırlısı olur canım:)))
Maşallah kızına kilosu çok güzel gülücük attığını görmende senn şansın :)))Günaydın kizlarrrrbizim kontrolümüz vardı az önce çıktık kızımın masallahi var ya allahım Nasıl bisey ya ağzını yüzünü Yedigimm sürekli gülüyo :)) bir suru pozlar verdi bize :) resmen babasına asık o gelince cosuyo :)) 1375 gr 38 cm 29+2 cok şükür .
Annesinin hislerinden etkileniyor herhalhele o dişlerini yaptırıp at gibi habire gösteren kadını gördüyse şekilden şekile girmesi normaldirbecause of you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?