bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Kız laf söyleme balığa. Bırak hop hop oynasın, zıp zıp zıplasın. Paşa nasıl rahat ediyorsa da öyle oturuver Onlar iyi olsun yeter ki annesi, sen beni görsen ofiste otururken ne kılıktan kılığa giriyorum. Genel Müdür geliyor yanıma işle alakalı işleri konuşmak için, hiiiç istifimi bile bozmuyorum. Oğluşumu rahatsız edemem onun için Biraz rahatına düşkün bizim veletler ne yapalım, dayanacağız az daha. Şurda ne kaldı şunun şurasında

Aminnn bitanem, çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz en hayırlı ve güzel zamanda, sağlıkla kavuşuruz miniklerimize

Canım değil 30.hafta 36.haftaları görürsün inşallah. Her şey güzel olacak annesi sen merak etme. Sen azıcık sıkılacaksın sürekli yattığın için ama prenses sağlıkla, sıhhatle gelecek inşallah

:)) öyle ya ondan korkuyorum 2. ye zaten bakalım şuanki plan tek çocuk hayırlısı bunu bir doğurayımda :)
Başkasının çocuğu gibi olmuyor ama söyleyim kendi çocuğun çok farklı:)))
Ben başka çocuk kussa bende kusacak gibi olurum içim kalkar. Altına yapsa midem bulandırdı:))) Ama kendi çocuğunun kakasıda miss gibi kokar kusmuğuda :))) haa gürültüsünede daha rahat katlanıyorsun başka biri yapsa cinnet geçirirsin ama kendi çocuğun en değerli Eşyanın kırsa halıya yağ tenekesini boşaltsa kuzu kuzu temizlersin olsun dersin bi yerde

çok ilginç gerçekten aslında pekte şaşırmadım Bülent Bey bunu genelde yapıyor. iyi bir doktor ama öncelik ve randevu durumu konusunda oldukça olumsuz. misal geçen cuma önümde 1 kişi var 40 dk bekledim araya o girdi şu girdi bu girdi. sende acildin mesela senide pek ala öyle önden alabilirdi. anlamıyorum o benden önce girenlerin aciliyeti nedir yani? yok rapor göstercekmiş, tahlilmiş inan bimiyor. neyse insan bebişim iyi olsun da diyor. ama inan bende Allah izin verirse 2. ne yaparım hiç bilmiyorum. çünkü bende bazı şeylerden ötürü bıktım usandım. bir de şeker yüklemesi ni sorduğumda şu sebepten dolayı gerek görmüyorum falan ya da bı hafta yapmamız lazım şu sebepten gibi bir yorum bile yapmadı. o kadar rahat söyleyince bende demek ki gerek yok dedim. bir şey çıkara o zaman başına ekşirim. neyseki senin bebiş iyiymiş canım çok sevindim. insan öyle bir durumda gerçekten çok endişeleniyor. bende de biliyorsun bir kere oldu hatta o günde randevum vardı ki danışmadaki çocuğa söyledim inan 1,5 saat beklemiştim ki endişe içinde. oluyor yani çok iyi anlıyorum. benim perinotologluk bir durumumda yok ama alıştığım için devam ediyorum yoluma, ama sonrasında ne olur hiç bilmiyorum yani. senin durumun daha hassas hem sağlık açısından hemde senin psikolojinin rahatlaması açısından tabiki öncelik hakkın var.

havuç suyunu evet kızlar da dedi, tabi katı meyve sıkacağı lazım bunun için. annemde var artık ondan alıp sıkacağım her gün. inşallah bir an önce düzelir de amniyon sıvısı normale döner.

:)) ayy canım ne güzel anlatmışsın rabbim o günleri göstersin evlat çok farklı oluyormuş hep öyle diyorlar yaşayıp göreceğim daha doğmadan böyle seviliyorsa doğunca nasıl olacak tahmin bile edemiyorum heyecanla bekliyorum doğmasını :)

Annesinin hislerinden etkileniyor herhal
Ya o 4 aylık göbüşü göstermek isteyen hamileye ne desin balık oğlan. Gel bide bana bak diye tepiniyordur
aynen valla. kıyamam bebişler içeride neler yaşıyor. biz zor dayanıyoruz değişik insanlara bu yavrucaklar ne yapsın.

Merhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok ne guzel bende bugun gidiyodum dr a 2 hafta once gittigim icin bugun ki randevumu 19 una attilar ruyamda oglum 2 gundur hareket etmiodu aglaya aglaya saglik ocagina gidiodum uyandim hemen dinledim oglumu tik tik vurdu sag tarafima rahatladim uyudum dunya kadar camasir yikanacak dunya kadar da utu yapilcak annem geldi yardima

Kız dün gece ne kaynatmışsınız öyle çok güldüm size:))) allah muhabbetinizi artırsın :)))) because of you bugün fotoğraf atacakmış sanırım heyecanla bekliyorum bende:)))
Evet yaa cok guldum bende bakislarima takildilar bende degistirdim avatarimi :)))

Günaydın canım nasıl oldun daha iyimisin

massalah kizcene canim rabbim saglikla nasip etsin insallah

günaydın canım. iş hiç bitmez anladım ki evde daha çok ama yinede evde dinlenesim var. iyi ki annen yanında bak en büyük destekçin ne güzel. sen bol bol dinlenmeye çalış mümkün olduğunca.

Benimki geriden geliyordu 5 gün falan cok şükür kapamış arayı :) insan görünce Nasıl Mutlu oluyo yaaaal :)) h m dende tulumu aldım bende kremde beden yoktu kahve aldım bende 2-4 aylık

Benimki geriden geliyordu 5 gün falan cok şükür kapamış arayı :) insan görünce Nasıl Mutlu oluyo yaaaal :)) h m dende tulumu aldım bende kremde beden yoktu kahve aldım bende 2-4 aylık

evet gerçekten çok güzel bir duygu. yaşamak lazımmış anlamak için. 2-4 aylık daha iyi gibi geldi bana da. diğerinin boyu çoook uzun ya, yaza bile denk gelmez seneye kışa giyer onu artık bu kış olur diye düşünüyorum. içinde onları hayal ediyorumda Allahım Allahım delireceğim. :):) güle güle giysin canım senin bebişinde.

doğru diyon be canım valla oğluşumdan kıymetli mi zaten hep elim göbeğimde arkama yaslanarak oturdum napiiim

Amin canimm senin bebisinde güle güle giysin :) giydirip foto atarız artikk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…