- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.841
Günaydın kızlarçılgınlar gibi seminer yapıyoruz aaaaayyyyy vallahi orta yerinden çatliciiimm şimdi  öyle boş boş konuşan insan bolluğu var ki benim nabzım olmuş 115 şimdi patlıcam birine.. balık desen 90dereceden eğik oturtmuyo beni babası kılıklı sezar gibi yayılıyo mı napıyo içerde üzüm salkımı da verem mi oğlum ananı toplantıda ibo showa katılmış kahtalı mıçı gibi oturtuyosun
Aminnn bitanem, çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz en hayırlı ve güzel zamanda, sağlıkla kavuşuruz miniklerimize
Başkasının çocuğu gibi olmuyor ama söyleyim kendi çocuğun çok farklı:))):)) öyle ya ondan korkuyorum 2. ye zaten bakalım şuanki plan tek çocuk hayırlısı bunu bir doğurayımda :)
Yaaa sorma canım Bülent Bey beni ve eşimi de Cumartesi günü çok sinir etti. Bizim paşa cumartesi günü 7 saat içinde sadece 1 tane tepik atınca ben endişelendim. Bir sürü tatlı yedim, kola içtim hareket etsin diye yok, dönme hareketi bile yok bırak tekmeyi. O kadar çok korktum ki, dedim eşime hadi yürü gidiyoruz Dr.a. Yolda belki hareket eder dedim çünkü arabada hareket ediyor genelde, yine etmedi. Aradım Bülent Bey'i dedi Yasemin daha geçen hafta görüştük ve bebeğin gayet iyi ve sağlıklı, hatta değerleri önde bile. Endişe etme, stres yapma o gayet iyi dedi. Dedim hocam biz yoldayız, geliyoruz. Tamam gelirsen bakarım bekletmeden. Neyse gittik, adımı söyledim, içeri geldiğimin bilgisini verdi girişteki kız, bekle Allah bekle yok almadı. Tam 45 dk. bekletti bizi... Eşim sinir küpü oldu resmen, ya acil bir durum varsa ve benim bebeğimin yarım saatlik erken müdahaleyle kurtulma şansı varsa diye. Beklerken Allah'tan sıpa hareket etmeye başladı da içim rahatladı... Ama eşimin siniri geçmedi, beni içeriye aldığında yanımda gelmedi bile. İyi Dr. ama acil durumlarda keşke hiç bekletmeden alsa. Zaten muayene etmiyor ki doğru düzgün. Benim işim 2 dk bile sürmedi mesela. Bebeğin kalp atışlarını dinletti, kordonundaki dooplere baktı tamam. Ama biz dışarıda beklerken bebek hareket edene kadar resmen öldük öldük dirildik. Bir de ben normal bir gebe değilim ki... Daha önce 36.haftada bebeğini kaybetmiş bir gebeyim, beni acil olarak rahatlatması gerekmez miydi?
Eşim 2. bebeğe ben hayatta bu adama gelmem diyor. Başka bir perinatolog bulalım, daha iyi ama bekletmeyen. Varsın daha pahalı olsun diyor...
Bebeğinin suyunun artması için de havuç suyunu öneriyorlar canım. Şeker problemin yoksa eğer günde bir su bardağı havuç suyu iç, bak nasıl normale dönüyor :) Benim bir daha randevum bu hafta Perşembe akşamı. Bayramdan önce görmek istedi tekrar, zaten randevum vardı Perşembe akşamına, iptal etme dedi Cumartesi günü... Umarım her şey yolundadır...
Başkasının çocuğu gibi olmuyor ama söyleyim kendi çocuğun çok farklı:)))
Ben başka çocuk kussa bende kusacak gibi olurum içim kalkar. Altına yapsa midem bulandırdı:))) Ama kendi çocuğunun kakasıda miss gibi kokar kusmuğuda :))) haa gürültüsünede daha rahat katlanıyorsun başka biri yapsa cinnet geçirirsin ama kendi çocuğun en değerli Eşyanın kırsa halıya yağ tenekesini boşaltsa kuzu kuzu temizlersin olsun dersin bi yerde
Annesinin hislerinden etkileniyor herhal
Ya o 4 aylık göbüşü göstermek isteyen hamileye ne desin balık oğlan. Gel bide bana bak diye tepiniyordur
Evet yaa cok guldum bende bakislarima takildilar bende degistirdim avatarimi :)))Kız dün gece ne kaynatmışsınız öyle çok güldüm size:))) allah muhabbetinizi artırsın :))))because of you bugün fotoğraf atacakmış sanırım heyecanla bekliyorum bende:)))
Merhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok ne guzel bende bugun gidiyodum dr a 2 hafta once gittigim icin bugun ki randevumu 19 una attilar ruyamda oglum 2 gundur hareket etmiodu aglaya aglaya saglik ocagina gidiodum uyandim hemen dinledim oglumu tik tik vurdu sag tarafima rahatladim uyudum dunya kadar camasir yikanacak dunya kadar da utu yapilcak annem geldi yardima
Iyiyim canim daha iyiyimGünaydın canım nasıl oldun daha iyimisin
massalah kizcene canim rabbim saglikla nasip etsin insallahGünaydın kizlarrrrbizim kontrolümüz vardı az önce çıktık kızımın masallahi var ya allahım Nasıl bisey ya ağzını yüzünü Yedigimm sürekli gülüyo :)) bir suru pozlar verdi bize :) resmen babasına asık o gelince cosuyo :)) 1375 gr 38 cm 29+2 cok şükür .
Merhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok ne guzel bende bugun gidiyodum dr a 2 hafta once gittigim icin bugun ki randevumu 19 una attilar ruyamda oglum 2 gundur hareket etmiodu aglaya aglaya saglik ocagina gidiodum uyandim hemen dinledim oglumu tik tik vurdu sag tarafima rahatladim uyudum dunya kadar camasir yikanacak dunya kadar da utu yapilcak annem geldi yardima
Benimki geriden geliyordu 5 gün falan cok şükür kapamış arayı :) insan görünce Nasıl Mutlu oluyo yaaaal :)) h m dende tulumu aldım bende kremde beden yoktu kahve aldım bende 2-4 aylıkmaşallah bebişine yerimmmm. güleç olacak demekki, sevgi pıtırcığıkızlar babaya düşkün olurmuş oda babacı olacak demekki. kilosu boyu çok iyi maşallah. benimkide cuma 28+3 ken 1.350 di yakınlar aslında pambık kızlarımız.
Gecen ayda gülücük atiyodu doktor hemen fotoyu yakaladı :))Maşallah kızına kilosu çok güzel gülücük attığını görmende senn şansın :)))
Benimki geriden geliyordu 5 gün falan cok şükür kapamış arayı :) insan görünce Nasıl Mutlu oluyo yaaaal :)) h m dende tulumu aldım bende kremde beden yoktu kahve aldım bende 2-4 aylık
doğru diyon be canım valla oğluşumdan kıymetli mi zaten hep elim göbeğimde arkama yaslanarak oturdum napiiimKız laf söyleme balığa. Bırak hop hop oynasın, zıp zıp zıplasın. Paşa nasıl rahat ediyorsa da öyle oturuverOnlar iyi olsun yeter ki annesi, sen beni görsen ofiste otururken ne kılıktan kılığa giriyorum. Genel Müdür geliyor yanıma işle alakalı işleri konuşmak için, hiiiç istifimi bile bozmuyorum. Oğluşumu rahatsız edemem onun için Biraz rahatına düşkün bizim veletler ne yapalım, dayanacağız az daha. Şurda ne kaldı şunun şurasında
Canım değil 30.hafta 36.haftaları görürsün inşallah. Her şey güzel olacak annesi sen merak etme. Sen azıcık sıkılacaksın sürekli yattığın için ama prenses sağlıkla, sıhhatle gelecek inşallah
Amin canimm senin bebisinde güle güle giysin :) giydirip foto atarız artikk :))evet gerçekten çok güzel bir duygu. yaşamak lazımmış anlamak için. 2-4 aylık daha iyi gibi geldi bana da. diğerinin boyu çoook uzun ya, yaza bile denk gelmez seneye kışa giyer onuartık bu kış olur diye düşünüyorum. içinde onları hayal ediyorumda Allahım Allahım delireceğim. :):) güle güle giysin canım senin bebişinde.
kız anam bakışına bişey mi didik çok güzel dedik aksine :))Evet yaa cok guldum bende bakislarima takildilar bende degistirdim avatarimi :)))
Evet canim doğru okumuşsun :) cok şükür hiç bi sıkıntımız yok her görüş ayrı bi heyecan mutluluk veriyo valla :)kızlar selam tekrardan eve yeni geldimgeçmiş sayfaları okumadım henüz urashaa ahmoz Enfal97 @papatya005 kızlar naptınız nasıldı bebişlerle görüşmeler?? prensinin_prensesi senin de güzel geçmiş galiba canım okuldayken öyle bişey okudum sanki hadi gözün aydın :))
Amin canimm senin bebisinde güle güle giysin :) giydirip foto atarız artikk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?