bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canım ilk defa bu kadar net gördük aynı babasına benzetti doktor büyük kızımda aynı babası

şanslısın bence. biz hala böyle bir poz yakalayabilmiş değiliz valla. elleri sürekli Allahım yinemi beni izliyorlar gına geldi yeminlen der gibi kafada. bir indiremedi o eli :) doğunca daha güzel pozları olur inş.

Yakaladığımız ilk resim bu.. zaten bizimki de hep eller ayaklar kafada

Yakaladığımız ilk resim bu.. zaten bizimki de hep eller ayaklar kafada
Bende koyuyum oğlumu dedim ama yarım yüz çekmiş doktor. Eli yüzünde ve siyah beyaz bizim renkli çıkmıyor fotolar. Renkli ekranda gösteriyor kagıda siyah beyaz çıkıyor:/ senn foto gayet güzel çıkmış bence.

evet ona moral vermemiz şart. böyle deyip sonra because of you normal çatır çutur yaparmış biz korkup sezeryan yapın beni diye doğumhaneden kaçarmışız. hahahah ne gülerim ama.
Olur mu olur valla. Ozaman ne güler size ben doğurdum kız korkulacak bişey yokmuş boşuna karnı yarık oldunuz der

Valla cok fenalar canım.Valla Allah acımış sana da erkek olmamışo agır yorganları bılıyorum offf niye anlamıyorlarki bizi Benim annemde laftan anlamıuor alma yazlık alıyorsun kıs bebegı yaza boy atmıs olacak gıydıremıyecegım oldugu gibi atılcak yazık olacak diyorum alıp alıp duruyor o da bişeyler neyseki durmus sonunda ama en azından arayıp da darlamıyor kv. m gibi.. Diğeri bi de 80kere de acıklasan arayıp arayıp darlıyor ben acıklamaktan bıktım vallahi hormonlarımda arttı ıyıce sınırlerım bozuluverıyor bir güllüyorum bir ağlıyorum artık ızah etmeye calısmaktan dunden oncekı gun o anneyanı yuzunden gulme krızıne gırdım evde sacmasapan sekılde susamıyırum ama Eşim bide biz cok arastırdık danısmanlık firması açacak seviyeye geldik artık oyuzden parkyatakta karar kıldık dedi.Kv. ne dese beğenirsin? Her aile kendini danısman hisseder deyip kendine pay biçmez mi artık bugunde toplantıda tum moralim bozuldu yıne besık dıye aramıs ısrarlı ısrarlı mesaj atmasam daha da arardı kapatıp bıdaha arıyor uzerınden 5 sn gecmıyor cunku

Ayy inşallah canım çarşamba kontrol var bakalım ne olmuş şükür eskisi kadar değil baskılarım. Ben yattığım için geldi kv. Bende merak ediyorum aklım kalıyor kim ne yaptı merak ediyorum. Çok şükür canım ya öyle böyle haftaları geçirdik şükür Eylül Ekim derken başlar doğumlar

Merhaba hanımlar bizde doktordan geldik 2200 gram olmuş oğlumun hersey yolunda şükür yanlız bu böbrek genişleme si çok sancı yapıyo ekim sonu sağ Selametddoğurur um artık inşallah.
Maşallah tusuna iyi bakmışsın canım 4500 falan doğacak sanırım.allah nazardan korusun. Sanada geçmiş olsun

Merhaba hanımlar bizde doktordan geldik 2200 gram olmuş oğlumun hersey yolunda şükür yanlız bu böbrek genişleme si çok sancı yapıyo ekim sonu sağ Selametddoğurur um artık inşallah.

Canım maşallah bebeğine. Dikkat ediyo musun böbrek genişlemesine. Ben biraz dikkat ettim sonra geçti ağrılar en son doktor küçülmüş dedi

Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
Maşallah rahim boyu uzunluğunu söyledi mi Can'ım merak ediyorum benimkine yakın olan varmı ve dr u ne yorum yapıyor diye

:) bn de niye böyle oldum.bi tanıdığın çocuğu 3 aylık bn de 3-6 aylık bi tulum almstm. 2 kere giydirebildm hemen büyüdü demez mi. O yüzden bnde hep büyük alma eğilimi var seneye de giysin der gibi :)

Annelik ic güduleri bunlar canmher cocuk birbirinden farkli belki bizimki istahsiz olur belki cok istahli olur belli olmaz sen cok duyma onlari abartmadan her aydan 4 5 takim olsun yeter sanki

[QUOTEyaren92, post: 47967654, member: 627392"]Canım maşallah bebeğine. Dikkat ediyo musun böbrek genişlemesine. Ben biraz dikkat ettim sonra geçti ağrılar en son doktor küçülmüş dedi[/QUOTE]
Canim dikkat derken? Sağ böbrek üzerineyatma bol su iiç demişti yapıyorum ama maalesef düzelme yok bebek iri sağ taraf a baskı yapıyor dedi şimdilikbböyle sen neler yaptın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…