- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.961
Sağol canım ilk defa bu kadar net gördük aynı babasına benzetti doktorbüyük kızımda aynı babası
7. ayında kim bilir nerelerini gösterir 4.ayda öyleyse bu bayan. tövbe estafurallah ^.^
Yakaladığımız ilk resim bu.. zaten bizimki de hep eller ayaklar kafadaşanslısın bence. biz hala böyle bir poz yakalayabilmiş değiliz valla. elleri sürekli Allahım yinemi beni izliyorlar gına geldi yeminlen der gibi kafada. bir indiremedi o eli :) doğunca daha güzel pozları olur inş.
Bende koyuyum oğlumu dedim ama yarım yüz çekmiş doktor. Eli yüzünde ve siyah beyaz bizim renkli çıkmıyor fotolar. Renkli ekranda gösteriyor kagıda siyah beyaz çıkıyor:/ senn foto gayet güzel çıkmış bence.Yakaladığımız ilk resim bu.. zaten bizimki de hep eller ayaklar kafada
Olur mu olur valla. Ozaman ne güler sizeevet ona moral vermemiz şart. böyle deyip sonrabecause of you normal çatır çutur yaparmış biz korkup sezeryan yapın beni diye doğumhaneden kaçarmışız. hahahah ne gülerim ama.
Kız canım bizimki çok sağol
Valla cok fenalar canım.sanırsın beşik firması var reklamını yapacak. ayy ısrarlardan nefret ediyorum. ben kv ile anlaştığım halde yorgan vs vs bir şeyler ayırmış bende beğendiklerimi aldım. daha doğrusu fazlasını inan koyacak yerimde yok, bebişin odasını yeni boşalltık, dolabı desen zor boşaltıp bazama koydum çoğu şeyi. dedim inan yerim yok anne, ısrarla al niye çok güzel bunlar diyor. eee diyorum yerrr yokkkk :) zaten dedim burada da kalsın bir şeyler burda da kalırız ederiz lazım olur. evlendiğimizden beri bulgaristan dan getirdiği el dikimi yorganları vermeye çalışıyor. kazulet gibiler zaten. alsam da yer kalmadı biz zor sığıyoruz 2 kişi eve.üstüme örtsem altında kalırım çok ağır. valla kendi annemde öyle evleniyorum dedim ne var ne yok evime gönderdi, hamile olduğumu öğrendim daha ilk aydan erkek yeğenimin süslerini püslerini bana kitledi. sonra kızım olacağını öğrendim de yırttım neyse ki. ama ilginç olan kızım olmasını istiyordu çok çelişkili. yani benim iki annede bu konuda çok ısrarcı. seni çok iyi anlıyorum ^.^
Geceki mesajı tam yatarken hızlıca yazdım canım. Sen yatıyorsun diyemi geldi kv. Bidahaki randevu ne zaman inşallah normale dönmüştür suyun falan. Yokluğunu hissediyorum çabuk iyileş çabuk dön aramıza. Neyse az kaldı bari uykusuz gecelere :)))) emzirirken yazışırız inşallah.
Sağol canım 2 yaşında büyük kızımda..Rabbim korusun yavruları .Aa bilmiyordum canim rabbim korusun kizceni canim
Maşallah tusuna iyi bakmışsın canım 4500 falan doğacak sanırım.allah nazardan korusun. Sanada geçmiş olsunMerhaba hanımlar bizde doktordan geldik 2200 gram olmuş oğlumun hersey yolunda şükür yanlız bu böbrek genişleme si çok sancı yapıyo ekim sonu sağ Selametddoğurur um artık inşallah.
Merhaba hanımlar bizde doktordan geldik 2200 gram olmuş oğlumun hersey yolunda şükür yanlız bu böbrek genişleme si çok sancı yapıyo ekim sonu sağ Selametddoğurur um artık inşallah.
Maşallah rahim boyu uzunluğunu söyledi mi Can'ım merak ediyorum benimkine yakın olan varmı ve dr u ne yorum yapıyor diyeKızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
:) bn de niye böyle oldum.bi tanıdığın çocuğu 3 aylık bn de 3-6 aylık bi tulum almstm. 2 kere giydirebildm hemen büyüdü demez mi. O yüzden bnde hep büyük alma eğilimi var seneye de giysin der gibi :)
Yok canım şimdiye kadar hiç söylemedi sadece rahim ağzı kapalı dediMaşallah rahim boyu uzunluğunu söyledi mi Can'ım merak ediyorum benimkine yakın olan varmı ve dr u ne yorum yapıyor diye
Sende koy canım topik yakışıklı görsünBende koyuyum oğlumu dedim ama yarım yüz çekmiş doktor. Eli yüzünde ve siyah beyaz bizim renkli çıkmıyor fotolar. Renkli ekranda gösteriyor kagıda siyah beyaz çıkıyor:/ senn foto gayet güzel çıkmış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?